ایرانیان جهان

آخرين مطالب

امام جمعه پارسیان: سال نو فرصتی برای همدلی و سرمایه‌گذاری در تولید است اخبار ایران

امام جمعه پارسیان: سال نو فرصتی برای همدلی و سرمایه‌گذاری در تولید است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا، امام جمعه پارسیان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ضمن تبریک سال نو به ملت ایران، بر اهمیت تقوا و تقویت رابطه با خداوند متعال تأکید کرد. ایشان با اشاره به فرا رسیدن شب‌های قدر و شهادت حضرت علی (ع)، از مردم خواست تا در این ایام معنوی، بیش از پیش به خداوند نزدیک شوند و برای اصلاح نفس و انجام اعمال نیکو بکوشند.
وی در این باره افزود: خودم و شما عزیزان را به خدا باوری و مقدم داشتن رضایت خداوند بر هر چیز دیگر دعوت می‌کنم، زیرا تنها در سایه تقوا و درست‌کاری است که می‌توان از برکات الهی بهره‌مند شد. امام جمعه پارسیان همچنین به شهادت حضرت علی (ع) و عظمت شخصیت ایشان اشاره کرد و گفت: حضرت علی (ع) نماد حق و عدالت است. همگان باید از آموزه‌های ایشان بهره‌برداری کنند و در زندگی خود به دنبال حقیقت و عدالت باشند. در این شب‌ها که شب‌های قدر است، باید بیش از پیش از فرصت‌های معنوی بهره برد و تقوا را سرلوحه زندگی قرار داد.
ایشان همچنین به تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در سال گذشته پرداخت و بر لزوم تحقق شعار سال 1404، یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید، تأکید کرد.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا خاطرنشان کرد: سال گذشته با وجود بحران‌ها و مشکلات فراوان، مردم ایران با روحیه بالا و وحدت مثال‌زدنی خود، از عهده بسیاری از سختی‌ها برآمدند. اما در سال جدید، مسئولان و مردم باید برای تحقق شعار اقتصادی سال، یعنی سرمایه‌گذاری در تولید، دست به دست هم دهند. سرمایه‌گذاری در تولید نه تنها موجب رشد اقتصادی می‌شود، بلکه به اشتغال‌زایی و بهبود معیشت مردم نیز کمک می‌کند.
امام جمعه پارسیان با انتقاد از نگاه‌های کوتاه‌مدت و سودجویانه برخی از مردم به سرمایه‌گذاری، گفت: نگاه‌های صرفاً کوتاه‌مدت و خرید و فروش‌های زودگذر نمی‌تواند منجر به رونق اقتصادی پایدار شود. مردم باید به سرمایه‌گذاری در تولید و پروژه‌های بزرگ ملی فکر کنند. دولت نیز باید زمینه را برای این نوع سرمایه‌گذاری‌ها فراهم کند.
وی همچنین به بحران‌های جهانی اشاره کرد و با محکومیت حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم غزه، از سکوت جامعه جهانی در قبال این جنایات انتقاد کرد.
اسماعیل نیا گفت: رژیم صهیونیستی به طور مداوم حقوق بشر را نقض می‌کند، اما متأسفانه بسیاری از کشورهای غربی و سازمان‌های بین‌المللی در برابر این جنایات سکوت کرده‌اند. این وضعیت نشان می‌دهد که جهان امروز در برابر ظلم و جنایت نسبت به ملت‌های مسلمان بی‌تفاوت است.
حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا در ادامه به حمایت‌های بی‌پایان آمریکا از رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: آمریکا همواره در حمایت از رژیم صهیونیستی نقش داشته و در جنایات علیه مردم مظلوم فلسطین شریک است. این در حالی است که ملت‌های مسلمان باید در برابر این ظلم‌ها یکپارچه ایستادگی کنند.
امام جمعه پارسیان در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت مردم یمن اشاره کرد و گفت: مردم یمن با وجود سال‌ها بمباران و محاصره، همچنان به مقاومت خود ادامه می‌دهند. آنها با تمام وجود از حق خود دفاع می‌کنند و در مقابل ظلم‌های ائتلاف سعودی ایستاده‌اند. این مقاومت مردم یمن، درس بزرگی به همه ملت‌های مسلمان می‌دهد.
وی همچنین از سازمان‌های بین‌المللی خواست تا اقدامات مؤثری برای پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و یمن انجام دهند. حجت‌الاسلام اسماعیل‌نیا در این باره گفت: مردم یمن و فلسطین تنها نیستند. ما باید همواره صدای مظلومیت آنها را بلند کنیم و از حقوق آنها دفاع کنیم.
امام جمعه پارسیان در نهایت با تأکید بر لزوم همدلی و همکاری میان مردم و دولت برای تحقق شعار سال، گفت: امیدواریم سال جدید، سالی پر از خیر و برکت باشد. با همدلی و همکاری میان مردم و مسئولان، می‌توانیم به وضعیت اقتصادی بهتری دست یابیم و مشکلات موجود را پشت سر بگذاریم. همه ما باید برای ساختن کشوری پیشرفته و اسلامی، دست به دست هم دهیم.
وی در پایان به لزوم تقویت ایمان و عمل صالح در برابر مشکلات روزمره اشاره کرد و گفت: تمامی مسلمانان باید همواره به یاد داشته باشند که ایمان و عمل صالح در هر شرایطی باید سرلوحه زندگی آنها باشد. اگر ایمان و تلاش جمعی وجود داشته باشد، هیچ مشکلی نمی‌تواند کشور و ملت ما را متزلزل کند.
کد خبر 6414170

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381543/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیوهای برتر مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا

کلید قطع اینترنت جهان در دست چین!

رسانه آمریکایی آکسیوس: پاسخ ایران به نامه ترامپ به کاخ سفید تحویل داده می‌شود

تصاویری از خالکوبی «کافر» زیر بازوی وزیر دفاع ترامپ؛ ماجرا چیست؟

برای جلوگیری از فعال شدن ماشه با اروپا به توافق برسیم | ما در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم

سناتور آمریکایی: فروش تسلیحات به اسراییل باید متوقف شود

اقدام معنادار جمهوری اسلامی ایران در جوابیه‌اش به ترامپ

الحوثی: روز قدس یادآور مسئولیت مسلمانان در قبال فلسطین است/تاکید بر نقش ایران در حمایت از مقاومت

هشدار کتائب سیدالشهدای عراق به صهیونیست‌ها در آستانه روز جهانی قدس

توصیه متفاوت سفیر ژاپن به هاشمی رفسنجانی درباره آمریکا

جانشین فرمانده کل سپاه: در جنگ اقتصادی و رسانه‌ای ستون پنجم دشمن در حال انجام عملیات است/ در دهه 90 تقابل با دشمن هزار کیلومتر دورتر از خانه بود

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

تحلیل عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران از پاسخ تهران به نامه ترامپ

عمان مقام‌های آمریکا را در جریان پاسخ ایران قرار داد

ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به خاک یمن

پیش‌بینی بانک مرکزی از نرخ ارز در سال جدید

مذاکره وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران

ریل اینستاگرامی جماران/ روز قدس؛ روز مقابله مستضعفین با مستکبرین

اعتراف نخست وزیر کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

مستقر شدن بمب افکن b2 در خاورمیانه منطقه جزیره راهبردی دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند

آکسیوس: عمان آمریکا را از پاسخ ایران آگاه کرد

تحریم انتخابات عراق توسط مقتدی صدر

برترین گل‌های مرحله پلی آف لیگ ملت‌های اروپا

روابط ایران و آمریکا در سال پیش رو چگونه خواهد بود؟

شاید ترامپ نگذارد ایران در جام جهانی 2026 | صعود بی‌مرز، اما ویزای جام جهانی در هاله‌ای از ابهام!

عصر طلایی ترامپ یا عصر افول آمریکا؟!

کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

پیروزی تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران و صعود به جدول اصلی کاپ آسیا

رئیس جمهوری آمریکا اروپا و کانادا را تهدید کرد

امام خمینی(ره) جمعه آخر ماه رمضان را به منظور بیداری ملت های اسلامی، روز قدس نامید

خالکوبی جنجالی وزیر دفاع آمریکا؛ ماجرا چیست؟

درخواست تحقیق درباره افشای جزئیات حمله به یمن در سیگنال

الحوثی: امام خمینی(ره) روز قدس را روز بیداری ملت ها قرارداد

گرانی دلار / قیمت دینار عراق و لیر ترکیه درجا زد

سال 1404؛ کابوس اقتصادی در راه است؟

سرمایه‌گذاری نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه اقتصادی دارد

درمان 2 معلول نخاعی در ژاپن | نتایج اولیه امیدوار کننده برای درمان آسیب های نخاعی

تیم ملی بسکتبال سه نفره به جدول اصلی صعود کرد

صعود مقتدرانه تیم ملی 3 نفره مردان با سومین برد متوالی – خبرگزاری ورزش ایران

در ستایش مانوئل نویر؛ قهرمان در سایه‌ی شش‌گانه تاریخی بایرن مونیخ

زلنسکی: اروپا باید توانایی دفاعی خود را ثابت کند

کمک نظامی 2 میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین در «اجلاس مشتاقان» کی‌یف! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس

خبر نگران‌کننده سیاسی؛ «ترامپ» اجازه حضور ایران در جام جهانی را نمی‌دهد؟

امروزه غزه نفس‌گیرکننده اسرائیل است!

عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیم؛ غیرمستقیم با آمریکا مذاکره می کنیم

بمب افکن های اتمی B52 آمریکا در نزدیک ایران مستقر شدند + ببینید

اظهارات پوتین درباره خواسته ترامپ برای تصاحب گرینلند

فوری | ایران پاسخ نامه ترامپ را داد | جزئیات پاسخ ایران به آمریکا از زبان وزیر امور خارجه