ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سرمایه‌گذاری در تولید موجب اشتغال پایدار می‌شود اخبار ایران

سرمایه‌گذاری در تولید موجب اشتغال پایدار می‌شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: سرمایه‌گذاری در تولید منجر به ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد که نه‌تنها به بهبود زیرساخت‌ها کمک می‌کند، بلکه موجب افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری در بازار نیز می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز اول فروردین در خطبه‌های نماز جمعه اراک اظهار کرد: امسال با درایت رهبر معظم انقلاب با شعار «سرمایه گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، سرمایه‌گذاری در تولید به عنوان یک عامل کلیدی در رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال شناخته می‌شود.
وی افزود: این نوع سرمایه‌گذاری نه‌تنها به بهبود زیرساخت‌ها کمک می‌کند، بلکه موجب افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیری در بازار نیز می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: سرمایه‌گذاری در تولید منجر به ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.
آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در تولید یکی از عوامل کلیدی در توسعه اقتصادی پایدار و ایجاد اشتغال در جوامع مختلف محسوب می‌شود تصریح کرد: این سرمایه‌گذاری نه تنها به رشد اقتصادی کشورها کمک می‌کند بلکه می‌تواند منجر به افزایش کیفیت محصولات، کاهش هزینه‌ها و تقویت رقابت‌پذیری صنایع داخلی شود.
وی خاطرنشان کرد: با همکاری و مشارکت مردم و دولت، می‌توان به تحقق این شعار و بهبود وضعیت اقتصادی کشور دست یافت.
امام جمعه اراک با بیان اینکه نخستین مزیت سرمایه‌گذاری در تولید، افزایش ظرفیت تولید است گفت: با ورود فناوری‌های نوین و به‌کارگیری تجهیزات مدرن، کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قادر به تولید بیشتر و با کیفیت بالاتر خواهند بود، این امر همچنین موجب کاهش وابستگی به واردات و تقویت خودکفایی اقتصادی خواهد شد.
آیت‌الله دری نجف‌آبادی عنوان کرد: با راه‌اندازی و توسعه واحدهای تولیدی، فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد می‌شود که می‌تواند به کاهش نرخ بیکاری و بهبود شرایط معیشتی افراد و حمایت از تولید داخلی می‌تواند به ارتقای صادرات و بهبود تراز تجاری کشور کمک کند.
وی ادامه داد: بازارهای جهانی به دنبال محصولات با کیفیت و قیمت مناسب هستند و سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند به کشور ما این امکان را بدهد که در بازارهای خارجی رقابت کند، بنابراین دولت‌، مجلس و بخش خصوصی باید با تشویق به سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و بستر مناسبی برای رشد صنعت ایجاد کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: این اقدام نه تنها به نفع اقتصاد کشور است بلکه به بهبود کیفیت زندگی مردم نیز کمک خواهد کرد، بنابراین دولت و مجلس باید برنامه‌ای تدوین کنند که نقدینگی مردم صرف خرید طلا و دلار نشود و در مقابل در حوزه سرمایه‌گذاری مولد و تولید ناخالص ملی سرمایه‌گذاری شود.
آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در تولید و صادرات می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل برای نجات و توسعه یک کشور باشد تصریح کرد: این نوع سرمایه‌گذاری موجب افزایش ظرفیت‌های تولیدی، ایجاد شغل، و در نهایت تقویت اقتصاد ملی می‌شود، با گسترش صادرات، کشور می‌تواند از ارزآوری بیشتری برخوردار شده و وابستگی به واردات را کاهش دهد.
وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی صحیح و همکاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی نیز در این روند بسیار مؤثر خواهد بود چراکه استان مرکزی با وجود ظرفیت‌های ارزشمند خود باید در لبیک‌گویی به ندای رهبر معظم انقلاب در نقش‌آفرینی در تولید پیشتاز باشد.
امام جمعه اراک عنوان کرد: استان مرکزی با موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در زمینه تولید دارد که به دلیل وجود زیرساخت‌های مناسب، نیروی کار متخصص و دسترسی به بازارهای داخلی و خارجی، می‌تواند مکان مناسبی برای سرمایه‌گذاران باشد.
آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با اشاره به وجود صنایع مختلفی همچون صنایع معدنی، کشاورزی، انرژی و صنایع تبدیلی در استان مرکزی تاکید کرد: این صنایع می‌توانند به عنوان زمینه‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری مطرح شوند، حمایت‌های دولتی و تسهیلات مالی، جذابیت این استان را برای سرمایه‌گذاران بیشتر کرده است، بنابراین توسعه شبکه ریلی کشور با هدف تسهیل در امور تجاری و اقتصادی باید بیش از پیش مورد توجه متولیان امر قرار داشته باشد.
وی با اشاره به شب‌های قدر اظهار کرد: خودسازی و رسیدن به قرب الهی از ویژگی‌های شب‌های قدر است و آحاد جامعه به خصوص جوانان باید از این فرصت برای حرکت به سوی کمال استفاده کنند.
کد خبر 851235

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شگفتی ژاپن: عربستان ضدفوتبال بازی کرد

خودرو در سال جدید گران می‌شود/ صنعت خودروی ایران کاملا چینی شده است

آکسیوس:عمان، آمریکا را مطلع کرد؛ پاسخ تهران در روزهای آینده تحویل کاخ سفید خواهد شد

دلار تا کجا صعود کرد؟ / قیمت دلار امروز جمعه 8 فروردین ماه 1404

زلزله در بازار طلا / اونس جهانی چند هزار دلاری می‌شود؟

دبیرکل سازمان بدر عراق: پیروزی بر مستکبران فرا می‌رسد

یمن در آستانه برگزاری راهپیمایی‌های گسترده روز جهانی قدس

نخست وزیر عراق: هیچ طرفی نمی‌تواند ما را مجبور به انحلال حشد شعبی کند

مردم می‌توانند مرکز ثقل تحول اقتصادی کشور برای تحقق شعار سال باشند

نبض شریان حیاتی اروپا و آسیا در دست روس‌ها/ چگونه کرملین با تکیه بر قدرت نرم گرجستان را کنترل می‌کند؟

حقیقت رژیم صهیونیستی دیگر قابل کتمان نیست

حمله وحشیانه آمریکا به فرودگاه صنعا

دلار به اوج برگشت! / قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 8 فروردین ماه 1404

بلومبرگ: توقف 11 نفتکش حامل نفت ایران در نزدیکی سواحل مالزی

زلنسکی عنوان کرد اروپا می‌داند چگونه از خود دفاع کند

محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ چه بود؟

تشدید حملات آمریکا به یمن

ویدیو/ حرف مهم و معنادار ظریف درباره مذاکره با آمریکا

امید واهی چین برای حذف استرالیا از جام جهانی

استقرار بمب افکن های سنگین B2 آمریکا در پایگاه دیگوگارسیا (عکس)

تحلیل پاسخ تهران به نامه ترامپ؛ چرا عمان؟

حذف یارانه‌ نقدی از فروردین قطعی شد | روش‌های استعلام دهک‌بندی خانوار

مذاکرت روسیه و آمریکا؛ مذاکرات پس از 3 ساعت همچنان ادامه دارد

پیشنهادات سیاسی اخیر امریکا را با تردید زیاد می نگریم

چین: آماده توسعه روابط نظامی با ایران و روسیه هستیم

درهم امارات نقشه راه دلار امریکا در ایران 1404 را نشان داد

جام جهانی آمریکا و صعودی که 32 سال طول کشید!

عکس/ خالکوبی کلمه کافر زیر بازوی وزیر دفاع آمریکا

پیش‌بینی بانک مرکزی از قیمت ارز در سال 1404

روایت المیادین از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ

بدون جهانبخش شادی گل طارمی کامل نیست

جزییاتی از پاسخ ایران به نامه ترامپ/ اولین پاسخ رسمی جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا

سرهنگ آمریکایی: با حمله به ایران چوب در لانه زنبور نکنید! / روایت تلویزیون عربی از شکل جنگ ایران و آمریکا در صورت وقوع / جنجال عجیب درباره خیام

سیوهای برتر مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا

کلید قطع اینترنت جهان در دست چین!

رسانه آمریکایی آکسیوس: پاسخ ایران به نامه ترامپ به کاخ سفید تحویل داده می‌شود

تصاویری از خالکوبی «کافر» زیر بازوی وزیر دفاع ترامپ؛ ماجرا چیست؟

برای جلوگیری از فعال شدن ماشه با اروپا به توافق برسیم | ما در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم

سناتور آمریکایی: فروش تسلیحات به اسراییل باید متوقف شود

اقدام معنادار جمهوری اسلامی ایران در جوابیه‌اش به ترامپ

الحوثی: روز قدس یادآور مسئولیت مسلمانان در قبال فلسطین است/تاکید بر نقش ایران در حمایت از مقاومت

هشدار کتائب سیدالشهدای عراق به صهیونیست‌ها در آستانه روز جهانی قدس

توصیه متفاوت سفیر ژاپن به هاشمی رفسنجانی درباره آمریکا

جانشین فرمانده کل سپاه: در جنگ اقتصادی و رسانه‌ای ستون پنجم دشمن در حال انجام عملیات است/ در دهه 90 تقابل با دشمن هزار کیلومتر دورتر از خانه بود

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

تحلیل عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران از پاسخ تهران به نامه ترامپ

عمان مقام‌های آمریکا را در جریان پاسخ ایران قرار داد

ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به خاک یمن

پیش‌بینی بانک مرکزی از نرخ ارز در سال جدید

ویکی پدیاجستجو