ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اعتماد، کلید جذب سرمایه برای تولید است اخبار ایران

اعتماد، کلید جذب سرمایه برای تولید است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با شعار سال گفت: چه برنامه‌ای که رئیس‌جمهور محترم ارائه می‌کنند، چه مشکلاتی که در گذشته با آن مواجه بودیم و چه فرمایشات اخیر رهبری در خصوص سرمایه‌گذاری، همگی به یک نقطه مشترک باز می‌گردند و آن این است که بدون سرمایه‌گذاری، تحقق تولید و رشد اقتصادی امکان‌پذیر نیست.
وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته، یکی از چالش‌های اصلی کشور، عدم سرمایه‌گذاری کافی، حتی در حد جبران استهلاک‌ها بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری، الزامات خاص خود را دارد، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری تنها با خواست و اراده محقق نمی‌شود، بلکه نیازمند ایجاد فضایی امن و مناسب است. فضایی که در آن سرمایه‌گذار، اعم از دولتی، خصوصی یا خصولتی، نسبت به توانمندی، صداقت و شفافیت مدیران و مجریان اطمینان حاصل کند.
وی اعتماد را کلید جذب سرمایه دانست و گفت: اگر سرمایه‌گذار به فضای حاکم بر اقتصاد اعتماد نداشته باشد، با هیچ وعده و وعیدی حاضر به سرمایه‌گذاری در تولید نخواهد شد.
آل اسحاق با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران به دلیل حساسیت‌های موجود، نیازمند مشاهدهٔ ثبات و هماهنگی در سیاست‌های اقتصادی هستند، افزود: همه ارکان نظام اقتصادی کشور باید در یک راستا حرکت کنند و نمی‌توان انتظار داشت که هر بخش، ساز خود را بزند.
وی هشدار داد: در صورت عدم هماهنگی و وجود تشتت در تصمیم‌گیری‌ها، سرمایه‌گذاران به بازارهای غیرمولد مانند طلا و ارز پناه برده و یا سرمایه خود را از کشور خارج می‌کنند.
وزیر پیشین بازرگانی با اشاره به اینکه چشم مردم ترسیده است، گفت: به دلیل برخی سیاست‌های اشتباه در گذشته، اعتماد مردم به بازار سرمایه و اقتصاد کشور کاهش‌یافته است.
وی افزود: ما در شرایطی هستیم که باوجود تمام پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه، به دلیل برخی ناهماهنگی‌ها و رویکردهای نادرست، در عمل شاهد نوعی گل به خودی در اقتصاد هستیم.
آل اسحاق با تأکید بر اینکه امکان حل مسائل اقتصادی کشور وجود دارد، تصریح کرد: ما از نظر نیروی انسانی، منابع طبیعی و موقعیت ژئوپلیتیک، در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و بخش عمده‌ای از مشکلات ما، ریشه در مسائل غیراقتصادی و داخلی دارد.
وی خواستار بازنگری در سیاست‌های گذشته شد و گفت: باید با شجاعت اشتباهات گذشته را پذیرفت و با بهره‌گیری از تجربیات، مسیر درست را در پیش گرفت.
رئیس اداره بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه باید به مدیران و کارشناسان اقتصادی اعتماد کرد، افزود: باید فضا را برای حضور و نقش‌آفرینی مؤثر متخصصان اقتصادی فراهم کرد و از دخالت‌های غیرکارشناسی و سیاست‌زدگی در امور اقتصادی پرهیز نمود.
وی تأکید کرد: با همدلی، هماهنگی و تکیه بر توانمندی‌های داخلی، می‌توان بر مشکلات فائق آمد و آینده‌ای روشن را برای اقتصاد کشور رقم زد.
کد خبر 6414622

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1382059/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران - افغانستان روی شن های داغ؛ چکار می کنی؟

ایران – افغانستان روی شن های داغ؛ چکار می کنی؟

شما هم خارش گوش دارید؟

سیوهای برتر دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ اروپا

اسراییل یکی از فرماندهان حزب الله ترور کرد

عکس/ سوباسا در رختکن تیم ملی ژاپن

حمله آمریکا به مأرب یمن

انصارالله: آمریکا با ناوهواپیمابرش در مقابل یمن شکست خورد

هشدار امنیتی آمریکا به شهروندان خود در سرزمین‌های اشغالی

صبر کن، ما قبلاً با هم ملاقات کردیم، درست همین‌جا؛ ترکیب احتمالی آلمان و ایتالیا

سفارت آمریکا به اتباع خود در اسرائیل: آماده پناه گرفتن باشید

خبر فوری وال استریت ژورنال درباره مذاکره ایران و آمریکا

واکنش رسمی ایران به اتهامات جدید آمریکا و اسرائیل

جنجال در پنتاگون؛ تحقیقات درباره درز اطلاعات پس از بازدید ماسک

حمله آمریکا به فرودگاه الحدیده در غرب یمن

حمله آمریکا به فرودگاه الحدیده یمن

فرودگاه الحدیده یمن هدف حمله آمریکا قرار گرفت

مواضع تأمل‌برانگیز وزیر خارجه عراق درباره محور مقاومت – آفتاب نو | اخبار ورزشی

محموله ویژه روسیه به سمت ایران راهی شد

چالش کشورهای عربی و سیاست‌های منطقه‌ای ترامپ/ تصمیمات ترامپ بیانگر به بن بست رسیدن سیاست‌های غرب است/ ترامپ درک درستی از مسئله فلسطین ندارد/ مشکلات اقتصادی و امنیتی، اعراب را در برابر تصمیمات ترامپ شکننده کرده است

اولین مشتری "سوخو 57" مشخص شد

کیم جونگ‌اون: کره شمالی از روسیه در جنگ اوکراین حمایت کامل می‌کند

انصارالله: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

فیلم جدید از آخرین لحظات حیات شهید السنوار

روایت فاضلی از بازیگران اصلی در حل مناقشه ایران و آمریکا

هشدار فرمانده نیروی دریایی سپاه به اسراییل و‌آمریکا

رهبر انصارالله: ناو هواپیمابر آمریکا در دریای سرخ شکست خورده است

بازیگران اصلی در حل مناقشه ایران و آمریکا

لغو اقامت 500هزار مهاجر در آمریکا؛ ترامپ به 4 کشور 30روز فرصت داد

الحوثی: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

انصارالله یمن: اعزام ناو دوم آمریکا، اعتراف واشنگتن به شکست است

طالبان مدعی لغو پاداش 10 میلیون دلاری آمریکا برای سرپرست وزارت داخلی افغانستان شد

حمله اسرائیل به مناطق مختلف لبنان 31 شهید برجای گذاشته است

حرکت جدید آمریکا به نفع طالبان

شرط و شروط نخست‌وزیر جدید کانادا برای مذاکره با ترامپ

تصاویر تمرین جوجیتسو "ایوانکا ترامپ"

حذف چهار صفر از واحد پول امسال نهایی می‌شود؟

وزیر خارجه عراق یک بار دیگر علیه ایران و محور مقاومت حرف زد

وزیر خارجه عراق: ما جزو محور مقاومت نیستیم!

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران از سه خانواده سه شهیدی

دیدار مدیر عامل بیمه دی کشور و مدیر کل بنیاد مازندران با والدین شهید گشت نورد در ساری

پیش‌بینی مهم از بازار خودرو در سال 1404 / کی می‌توان خودرو خرید؟

پیش بینی خطرناک / تورم 70 درصدی در راه است؟

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 364 میلیارد تومان

اسراییل بار دیگر جنوب لبنان را بمباران کرد

کابوس ژاپن در کمین چین؛ اژدهای زرد گرفتار تله رکود و تورم منفی می‌شود؟

تصمیم جنجالی ترامپ / 500 هزار مهاجر باید آمریکا را ترک کنند!

وقتی اسرائیلی‌ها از سایه خود هم می‌ترسند

حنای نتانیاهو دیگر برای اسرائیلی‌ها رنگی ندارد

3000 نفر در سوریه ناپدید شده‌اند