ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تحقق شعار سال در استان ایلام شاخص اصلی ارزیابی مدیران قرار گیرد اخبار ایران

تحقق شعار سال در استان ایلام شاخص اصلی ارزیابی مدیران قرار گیرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام الله نور کریمی‌تبار ظهر یکشنبه در دیدار نوروزی استاندار، معاونین و مدیران ستادی استانداری با بیان اینکه تلاقی بهار قرآن و طبیعت در آغاز سال و نزول باران رحمت الهی طراوت خاصی به طبیعت ایلام و دل و جان‌های مؤمنین بخشیده است، گفت: سالی پر نشاط، پر امید و پر از خیر و برکت را برای مردم و دولتمردان در استان و کشور آرزو دارم.
وی با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری برای حل مشکلات مردم و تاکید بر مولفه‌های حوزه توسعه پایدار اقتصادی، افزایش تولید و سرمایه‌گذاری برای تولید، تحقق شعار سال در استان را کلیدی‌ترین شاخص برای کار و عملکرد دولتمردان و حل مشکلات مردم دانست.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با تاکید بر اینکه برنامه دولت در استان باید در راستای برطرف شدن مشکلات مردم، گشایش‌های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی باشد، خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت معیشتی مردم، توسعه اقتصادی استان و برنامه ریزی برای سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان در استان را ضروری است.
وی با بیان اینکه هم‌افزایی خوبی در استان برای حل مشکلات وجود دارد، گفت: ضروری است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های عظیم خدادادی استان، سرمایه‌گذاری‌های خرد و کلان در حوزه‌های مختلف، نفت و گاز، کشاورزی، توریسم و… در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام کریمی‌تبار با اشاره به پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف، ایران را قلب درمان منطقه دانست و بر ضرورت فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم برای توسعه سرمایه‌گذاری و توریسم درمانی در استان تأکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحرکات دشمن در دو حوزه مقابله فرهنگی و گرفتن امید از جامعه گفت: امروز دشمن دو کار موازی را با هم انجام می‌دهد، از سویی در حوزه فرهنگی به‌دنبال هنجارشکنی و دوقطبی‌سازی جامعه و دامن زدن به اختلاف و درگیری هاست و با تبلیغات رسانه‌های بصورت هدفمند کار می‌کند و نشاط و پویایی مردم در برگزاری جشن‌های نوروزی در دامن طبیعت را نشانه گرفته و از سویی هم با ترس از این امیدآفرینی مردم، بدنبال ایجاد ناامیدی در مردم و جوانان این مرز و بوم است باید مواظب باشیم و مُبلغ برنامه‌های دشمن نباشیم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با ابراز خرسندی از ایجاد روحیه و رویکرد معنوی جدیدی که در نسل جوان در استان مشاهده می‌شود، برگزاری مراسم اعتکاف امسال که با حضور نوجوانان و جوانان و بعضاً کسانی که به سن بلوغ نرسیده بودند را دارای ارزشی و معنایی خاص دانست و عنوان کرد: حضور مردم با جمعیتی انبوه و استقبال از سخنرانان در مراسم 22 بهمن، برای مسئولین همدلی و وحدت و برای دشمنان پیامی روشن داشت که مردم همیشه ایام پشتیبان نظام و انقلابشان هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موفقیت‌های خارجی کشورمان در حوزه‌های مختلف بیان کرد: امروز ورود ایران به فناوری‌های پیشرفته و رشد علمی و فناوری خیره‌کننده کشور باعث شده که با ابرقدرت‌ها و کسانی که صاحب دانش و قدرت هستند، رقابت کنیم.
وی با توفیقات کشور در در سطح منطقه و جهان، گفت: دشمن در مقابله با جریان مقاومت عاجز مانده و با تمام توان و تجهیزاتشان نتوانستند اراده یک ملت را تغییر دهند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به نامه ترامپ و رجز خوانی‌های آن، گفت: ترامپ فردی سودمندگراست و رجز خوانی می‌کند و تهدیدات پوشالی اش را با رسانه و تبلیغات به برخی ملت‌ها تحمیل می‌کند اما نمی‌داند اینجا ایران دیار دلاورمردانی است که از تهدیدات پوشالی نمی‌ترسند و با اتحاد و همدلی هر یاوه گویی را سرجایش می‌نشانند.
حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار در پایان با گریزی به سیاست تنطیم بازار و کنترل قیمت‌ها بر متعادل‌سازی قیمت اجناس و کالاها با استان‌های همجوار و تلاش برای برگزاری کلاس اخلاق مدیران و بررسی نقاط قوت و ضعف در ارائه عملکرد مدیران تاکید کرد.
کد خبر 6415568

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1382845/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاپیتان ژاپنی‌ها در راه بوندسلیگا

بوندسلیگا، کاپیتان ژاپنی‌ها را می‌خواهد

رقابت غول‌های اروپا بر سر ویرتس | اخبار ورزشی

تلاش بروکسل برای مقابله با وتوی تحریم‌های جدید علیه روسیه از سوی مجارستان

قیمت طلای جهانی از رشد افتاد

مقام روس: مذاکرات با آمریکا دشوار اما سازنده سازنده و مفید بود

مقام روس: مذاکرات با آمریکا دشوار اما سازنده و مفید بود

تحلیل کارشناس چینی درباره نقش عربستان در مذاکرات جنگ اوکراین

نشریه هندی:آمریکا ممکن است سفارت خود در کابل را بازگشایی کند

اقدام مهم و جدید ایران برای احتمال جنگ با آمریکا

گاردین مطرح کرد: رئیس‌جمهور یا رئیس مافیا؟

شهادت 6 غیرنظامی در حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه

وال استریت ژورنال: اسرائیل برای اشغال وسیع غزه آماده می شود

امیدواری بورس به سهامداران؛ شاخص صعودی کارش را آغاز کرد

غیبت 3+3 ملی‌پوش در جشن صعود به جام جهانی

تهران به چالوس ساعت 12 یکطرفه می‌شود

مشخص شد رونالدو چه زمانی ازدواج می‌کند؟

قیمت دلار 70 هزار تومان است

عمده‌ترین نهاد در تحقق شعار سال 1404 بازار سرمایه است

حرکت اقتصاد از مسیر رونق بورس است؛ با شعار نمی‌توان سرمایه‌‌گذاران را به بازار سرمایه جذب کرد

انارکی محمدی: مجلس موانع سرمایه‌گذاری برای تولید را برمی‌دارد

کارگروه هماهنگی اقتصادی برای تحقق شعار سال تشکیل می‌شود

بانک مرکزی برنامه های راهبردی برای پیگیری و تحقق شعار سال را اعلام کرد

مرز ریلی جدید ایران و افغانستان با هدف تقویت روابط اقتصادی

پیگیری مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی در سال 1404

کمیسیون حقوقی مجلس در حال بررسی اصلاح قانون مهریه/ کاهش از 110 به 14 سکه عندالمطالبه

توافق ایران و آمریکا نزدیک است | روغنی زنجانی: وضعیت اقتصادی ایران مشابه سال‌های پایانی جنگ است

انتشار اطلاعیه مهم بانک مرکزی

برای مهمانی های عید ته چین مرغ و بادمجان درست کن | طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی

نگرانی پاکستان از افزایش نفوذ هند در افغانستان

خبر مهم عراقچی در خصوص بازگشت مهاجران افغان

مایک جانسون: استفاده از پیام‌رسان درباره یمن اشتباه بود

در نشست 12 ساعته روسیه و آمریکا در ریاض چه گذشت؟

واشنگتن: ایران گزینه‌های زیادی ندارد

بی آبرویی جدید امنیتی برای آمریکا +تصاویر

دانشجوی اخراجی حامی فلسطین، از دولت آمریکا شکایت کرد

زاخارووا: رژیم کی‌یف بار دیگر ماهیت تروریستی و حیوانی خود را نشان داد

آماری از پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری

بازگشت بیت‌کوین بر مدار صعود

دلار 103 هزار تومان را رد کرد؛ روز کم نوسان بازار طلا و سکه

پاره کردن قرارداد الجزایر، آغازی بر پایان رژیم صدام

شفافیت و بازدهی بالاتر دو وعده رییس سازمان بورس برای سال 1404

جزئیات برنامه های راهبردی بانک مرکزی برای تحقق شعار سال

سیستم بانکی شرایط مناسب سرمایه‌گذاری را فراهم نکرده است

کشف لندکروز قاچاق 100 میلیاردی در بابلسر

وزارتخانه‌های اقتصادی برنامه‌ای برای هدایت نقدینگی ندارند

موانع تحقق شعار سال 1404 | تسهیل فرآیند‌های سرمایه‌گذاری داخلی نیازمند اصلاحات ساختاری در نظام اقتصادی است

تورم، سقوط بورس و لیر ارمغان بحران سیاسی در ترکیه

سیر تک حبه‌ای: چه تفاوت و شباهی با سیر معمولی دارد؟

تلاش فراری برای جبران/ ارتقای SF-25 در بحرین