ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سیگنال و گاف امنیتی دولت ترامپ ایالات متحده آمریکا

سیگنال و گاف امنیتی دولت ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در روزی که رسانه‌های آمریکایی از گاف امنیتی دولت ترامپ بهت‌زده شدند، رئیس‌جمهور سابق این کشور با لفاظی‌ای بی‌خبرانه نه‌تنها از آن شانه خالی کرد، بلکه آن را به مجله‌ای که در حال ورشکستگی است، ربط داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، در حالی که روز دوشنبه، رسانه‌های آمریکا در شوک گاف امنیتی دولت ترامپ فرو رفته و به سرعت از آن پرده برداشته بودند، دونالد ترامپ با لحنی سرد و بی‌اعتنا در برابر سوال خبرنگاران بی‌اطلاعی خود را ابراز کرد.
او که در مواجهه با افشای استفاده مقامات دولتش از پیام‌رسان سیگنال و اضافه شدن اشتباهی سردبیر مجله آتلانتیک به گروهی از مقامات ارشد، هیچ عذرخواهی نکرد، تنها به توضیحاتی بی‌محتوا درباره علاقه‌اش به آتلانتیک پرداخت و گفت: «من هیچ‌چیز از این موضوع نمی‌دانم. آتلانتیک دیگر مجله مهمی نیست، در حال ورشکستگی است.» اما این تنها قسمت ساده‌ی ماجرا نبود. ترامپ در پاسخ به سؤالات درباره حادثه‌ای که به نظر می‌رسید از دقت و احتیاط مقامات آمریکایی در قبال مسائل امنیتی حکایت نداشته باشد، ضمن تمجید از حملات آمریکا به یمن، به نظر رسید که در نهایت از این «سوتی» امنیتی بی‌خبر است. هرچند که جفری گلدبرگ، سردبیر آتلانتیک، فاش کرد که به‌طور اتفاقی به گروهی در پیام‌رسان سیگنال اضافه شده است، گروهی که در آن مقام‌های دولت ترامپ به بحث و تبادل نظر در مورد حمله به انصارالله یمن پرداخته بودند.
گلدبرگ سپس اسامی مقامات کلیدی مانند معاون رئیس‌جمهور، وزیر دفاع و مشاور امنیت ملی کاخ سفید را فاش کرد که در این مکالمات پیرامون توطئه‌ای پیچیده برای اخاذی از اروپا و مصر به‌منظور حمله به یمن صحبت می‌کردند. جالب‌تر آنکه گلدبرگ احتمال داد که اشتباه در اضافه شدن به این گروه، ناشی از شباهت اسمی‌اش با یکی از مشاوران ترامپ باشد.
این افشاگری تنها یک هفته پس از آغاز دوباره حملات هوایی آمریکا به یمن در پی دستورات ترامپ انجام شد. منابع یمنی خبر دادند که ارتش آمریکا به‌طور مداوم مناطقی از شهر صعده را هدف قرار داده است. این حملات که همچنان در حال ادامه است، برخلاف ادعاهای آمریکا مبنی بر هدف قرار دادن تأسیسات نظامی، بیشتر به زیرساخت‌های غیرنظامی و مسکونی خسارت وارد کرده‌اند.
اسناد فاش‌شده حاکی از آن است که وزیر دفاع آمریکا در این حملات قصد داشت حوثی‌ها را به عنوان گروهی شناخته‌نشده در آمریکا معرفی کند تا بتوانند از این طریق، حمایت مالی ایران از آنها را در عرصه‌های عمومی برجسته کنند.
با این حال، پس از انتشار این اطلاعات، وزیر دفاع آمریکا در سخنانی تکراری حملات به یمن از طریق پیام‌رسان ناامن را رد کرده و آن را تکذیب کرد. در این میان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، مایک جانسون، شامگاه دوشنبه به‌طور صریح استفاده از چنین ابزاری برای افشای برنامه‌های حساس نظامی را یک اشتباه بزرگ دانست و تأکید کرد که افشای جزئیات از طریق یک پیام‌رسان عمومی نه‌تنها امنیت ملی این کشور را به خطر می‌اندازد، بلکه نشانه‌ای از بی‌کفایتی آشکار است.
این گاف امنیتی، پرده‌ای دیگر از سردرگمی و فقدان استراتژی در سیاست‌های ایالات متحده را برملا کرد. در دنیای امروز که هر لحظه می‌تواند سرنوشت یک کشور را دگرگون کند، چنین خطاهایی نه تنها اعتبار دولت آمریکا را لکه‌دار می‌کند، بلکه نشان می‌دهد که شاید پشت ادعاهای قدرتمندی این کشور، ضعف‌هایی عمیق و نگران‌کننده پنهان است.
کد خبر 852187

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384307/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بدون جهانبخش شادی گل طارمی کامل نیست

جزییاتی از پاسخ ایران به نامه ترامپ/ اولین پاسخ رسمی جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا

سرهنگ آمریکایی: با حمله به ایران چوب در لانه زنبور نکنید! / روایت تلویزیون عربی از شکل جنگ ایران و آمریکا در صورت وقوع / جنجال عجیب درباره خیام

سیوهای برتر مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا

کلید قطع اینترنت جهان در دست چین!

رسانه آمریکایی آکسیوس: پاسخ ایران به نامه ترامپ به کاخ سفید تحویل داده می‌شود

تصاویری از خالکوبی «کافر» زیر بازوی وزیر دفاع ترامپ؛ ماجرا چیست؟

برای جلوگیری از فعال شدن ماشه با اروپا به توافق برسیم | ما در شرایط پیچیده‌ای قرار داریم

سناتور آمریکایی: فروش تسلیحات به اسراییل باید متوقف شود

اقدام معنادار جمهوری اسلامی ایران در جوابیه‌اش به ترامپ

الحوثی: روز قدس یادآور مسئولیت مسلمانان در قبال فلسطین است/تاکید بر نقش ایران در حمایت از مقاومت

هشدار کتائب سیدالشهدای عراق به صهیونیست‌ها در آستانه روز جهانی قدس

توصیه متفاوت سفیر ژاپن به هاشمی رفسنجانی درباره آمریکا

جانشین فرمانده کل سپاه: در جنگ اقتصادی و رسانه‌ای ستون پنجم دشمن در حال انجام عملیات است/ در دهه 90 تقابل با دشمن هزار کیلومتر دورتر از خانه بود

موج گرانی در بازار خودروهای اقتصادی

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

تحلیل عضو سابق تیم مذاکره کننده ایران از پاسخ تهران به نامه ترامپ

عمان مقام‌های آمریکا را در جریان پاسخ ایران قرار داد

ادامه تجاوزات هوایی آمریکا به خاک یمن

پیش‌بینی بانک مرکزی از نرخ ارز در سال جدید

مذاکره وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره اوکراین و ایران

ریل اینستاگرامی جماران/ روز قدس؛ روز مقابله مستضعفین با مستکبرین

اعتراف نخست وزیر کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

مستقر شدن بمب افکن b2 در خاورمیانه منطقه جزیره راهبردی دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند

آکسیوس: عمان آمریکا را از پاسخ ایران آگاه کرد

تحریم انتخابات عراق توسط مقتدی صدر

برترین گل‌های مرحله پلی آف لیگ ملت‌های اروپا

روابط ایران و آمریکا در سال پیش رو چگونه خواهد بود؟

شاید ترامپ نگذارد ایران در جام جهانی 2026 | صعود بی‌مرز، اما ویزای جام جهانی در هاله‌ای از ابهام!

عصر طلایی ترامپ یا عصر افول آمریکا؟!

کانادا: آمریکا دیگر شریک مورد اعتماد نیست

پیروزی تیم ملی بسکتبال سه نفره ایران و صعود به جدول اصلی کاپ آسیا

رئیس جمهوری آمریکا اروپا و کانادا را تهدید کرد

امام خمینی(ره) جمعه آخر ماه رمضان را به منظور بیداری ملت های اسلامی، روز قدس نامید

خالکوبی جنجالی وزیر دفاع آمریکا؛ ماجرا چیست؟

درخواست تحقیق درباره افشای جزئیات حمله به یمن در سیگنال

الحوثی: امام خمینی(ره) روز قدس را روز بیداری ملت ها قرارداد

گرانی دلار / قیمت دینار عراق و لیر ترکیه درجا زد

سال 1404؛ کابوس اقتصادی در راه است؟

سرمایه‌گذاری نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه اقتصادی دارد

درمان 2 معلول نخاعی در ژاپن | نتایج اولیه امیدوار کننده برای درمان آسیب های نخاعی

تیم ملی بسکتبال سه نفره به جدول اصلی صعود کرد

صعود مقتدرانه تیم ملی 3 نفره مردان با سومین برد متوالی – خبرگزاری ورزش ایران

در ستایش مانوئل نویر؛ قهرمان در سایه‌ی شش‌گانه تاریخی بایرن مونیخ

زلنسکی: اروپا باید توانایی دفاعی خود را ثابت کند

کمک نظامی 2 میلیارد یورویی فرانسه به اوکراین در «اجلاس مشتاقان» کی‌یف! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس

خبر نگران‌کننده سیاسی؛ «ترامپ» اجازه حضور ایران در جام جهانی را نمی‌دهد؟

امروزه غزه نفس‌گیرکننده اسرائیل است!

عراقچی: پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان ارسال کردیم؛ غیرمستقیم با آمریکا مذاکره می کنیم