ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نقشه جدید اسرائیل؛ غزه غیرقابل سکونت می‌شود؟ ایالات متحده آمریکا

نقشه جدید اسرائیل؛ غزه غیرقابل سکونت می‌شود؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فایننشال تایمز اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال ناکامی‌های متعدد علیه غزه، با حمایت دولت آمریکا طرح دیگری را برای شکست جنبش حماس و اشغال غزه ارائه می‌کند.
به گزارش ایرنا به نقل از معاریو، ارتش رژیم صهیونیستی با هدف شکست جنبش حماس، در صدد ارائه است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گزارش معاریو حاکی از آن است که فایننشال تایمز امروز در خبری به ارائه طرح جدید از سوی ارتش رژیم صهیونیستی با توجه به ناکامی‌های مکرر برابر حماس پرداخت و مدعی شد که این طرح توسط دولت آمریکا حمایت می‌شود. طرح مذکور که هنوز توسط کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی تصویب نشده است، توسط ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش این رژیم با حمایت غیر رسمی برخی از وزرای دولت تهیه شده است.
بر پایه این گزارش، مقامات رژیم صهیونیستی به فایننشال تایمز گفتند که طرح‌های کنونی با بازگشت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به کاخ سفید امکان‌پذیر شده است و رویکرد دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا را که مخالف اشغال غزه بود، تغییر می‌دهد.
یک مقام صهیونیستی در گفت‌وگوی با فایننشال تایمز با ادعای اینکه منافع آمریکا در شکست حماس نهفته است، گفت: دولت قبلی ما را برای خاتمه جنگ در غزه تحت فشار می‌گذاشت، اما ترامپ می‌خواهد که اسرائیل در جنگ پیروز شود.
به گزارش معاریو، بر اساس طرحی که در این روزنامه شرح داده شده، ارتش رژیم صهیونیستی بعد از ناکامی‌های متعدد برابر مقاومت غزه با حمایت دولت آمریکا تلاش می‌کند چندین لشکر رزمی برای جنگ علیه حماس با هدف شکست این جنبش روانه کند. معاریو افزود: ارتش این رژیم در صدد است به هر طریقی حماس را شکست دهد تا بتواند کنترل بخش‌هایی از نوار غزه را به دست بگیرد و دو میلیون و 200 هزار نفر از ساکنان این منطقه را برای سکونت در یک منطقه محدود در امتداد سواحل مدیترانه مجبور کند.
این رسانه ادعا کرد: با این شرایط، ارتش رژیم صهیونیستی نوار غزه را پس از 20 سال دوباره اشغال خواهد کرد و کنترل آن را به دست خواهد گرفت.
به گزارش معاریو، اعمال چنین طرحی میلیون‌ها غیرنظامی فلسطینی را آواره و آنها را مجبور خواهد کرد که در یک منطقه باریک در امتداد دریای مدیترانه زندگی کنند.
یک مقام آگاه به این طرح به فایننشال تایمز گفت که با این شرایط، رژیم صهیونیستی می‌تواند توزیع تمام کمک‌های انسانی را بر عهده بگیرد. وی افزود: حتی رژیم صهیونیستی به تازگی بررسی کرده است که هر فلسطینی به چه مقدار کالری نیاز دارد.
یک منبع دیگر نیز ادعا کرد که ارتش این رژیم در حال بررسی گزینه‌های توزیع مستقیم کمک‌های انسانی یا به صورت غیرمستقیم از طریق پیمانکاران خصوصی است تا از این طریق از نقش‌آفرینی حماس در غزه ممانعت کند.
به گزارش معاریو، رویکرد رژیم صهیونیستی که تا این لحظه، بر حملات سنگین علیه غزه متمرکز بود، بار دیگر با هدف شکست حماس، این حملات را شدت خواهد بخشید و غزه را به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل خواهد کرد.
در این زمینه یک افسر ارشد ذخیره با ادعای اینکه برنامه کنونی ارتش رژیم صهیونیستی برای شکست حماس به صورت کامل متفاوت با عملیات‌های دیگر جنگی علیه غزه است، افزود: به او دستور داده است که برای چندین ماه عملیات رزمی «جنگ، پیروزی و مدیریت» آماده شود.
گزارش معاریو حاکی است، در همین حال، یک منبع دیپلماتیک عربی که در مذاکرات بین کشورهای عربی شرکت داشت، به روزنامه قطری «العربی الجدید» خبر داده است که پس از بارها شکست برابر نیروهای مقاومت غزه، بین بازیگران کلیدی منطقه و رژیم صهیونیستی برای افزایش فشار بر حماس توافقی نانوشته و غیررسمی صورت گرفته است.
این منبع تصریح کرد که توافق مذکور بر فشار حداکثری علیه حماس، تضعیف حکمرانی این جنبش در نوار غزه به منظور وادار کردن آنها به موافقت با اعطای برخی امتیازات به رژیم صهیونیستی تأکید دارد. این منبع افزود: بازیگران عرب به طور کلی با هدف دستیابی به راه حلی پایدار برای پایان دادن به بحران فلسطین توافق مذکور را ضروری می‌دانند.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1384892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افت فاحش لژیونر سرشناس؛ عواقب انتقال به خاطر یک مشت دلار!

دونالدترامپ: به ایران گفته‌ایم که باید به هر شکلی با ما مذاکره کند

افزایش بی سابقه بمب افکن های آمریکایی در خلیج فارس؛ آیا واشنگتن آماده جنگ با ایران می شود؟!

حمله یمن به ناو آمریکا و اهداف نظامی در یافای اشغالی

حرکت عجیب مرد یمنی هنگام بمباران جنگنده‌های آمریکا + فیلم

عراقچی؛ قدرت انتخاب یا تحمیل گزینه‌ها؟

اعتراف جامعه اطلاعاتی آمریکا به عدم شکست حماس در غزه

حمله موشکی و پهپادی یمن به «یافا» و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا

خبر دردناک سازمان ملل درباره کمک‌های بشردوستانه به غزه

کره شمالی باز هم سراغ آزمایش اتمی می‌رود

گفتگوی آمریکا و ترکیه درباره ضرورت تعامل با دولت سوریه

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای نیمه دوم فروردین از امروز

سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله بالاترین سهم از شبه پول

با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟

تبعات سنگین شکست مقابل فلسطین؛ سرمربی عراق برکنار شد

اقتصاد اسلامی ـ 42| آیا «پارادایم اقتصاد اسلامی» وجود دارد؟

نقش کلیدی بازار مسکن در تحقق شعار سال

تجارت آزاد با اوراسیا مهمترین اتفاق و فرصت برای اقتصاد ایران

اردوغان با سرکوب معترضان اقتصاد ترکیه را نابود می‌کند

شعارسال ازنگاه بخش خصوصی-11/ 3 عامل عدم تحقق جهش تولید در403

سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به کرمانشاه

تشکیل 1784 پرونده در قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا

عدم بهبود بازار ساخت مسکن در چین و وضع تعرفه به زیان آهن و فولاد تمام شد؛فولادی‌ها بازندگان رالی صعود نرخ در 2025

لحظاتی از پرواز جنگنده رادار گریز نسل ششم چین + فیلم

اروپا در گرداب جنگ اوکراین؛ بی‌برنامگی، شکست و هزینه‌های بی‌پایان

وقتی محرمانه‌ها علنی می‌شود

اون آماده آزمایش اتمی می‌شود

جامعه اطلاعاتی آمریکا: حماس همچنان قدرتمند است

مس در یک قدمی رکوردی تازه

مروری بر مهم‌ترین اخبار جهان در 12 ساعت گذشته

مذاکرات ریاض فنی بود و محتوای آن قابل افشا نیست

حمله موشکی و پهپادی یمن به یافا و ناو هواپیمابر ترومن آمریکا

فیدان در واشنگتن با روبیو دیدار کرد/وزیرخارجه آمریکا:با ترکیه درباره ایران همکاری می‌کنیم

نایب رییس مجلس فلسطین: ملت ما تسلیم سیاست برچیدن اردوگاه‌ها نخواهد شد

سرمربی عراق: اگر می‌خواهید من را اخراج کنید

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

هوش مصنوعی در ایران؛ فرصت‌های طلایی برای سرمایه‌گذاری‌های سودآور

نرخ مشارکت اقتصادی استان زنجان در کشور روند صعودی داشته است

چین و قانون جنگل: نمایش قدرت نظامی و پیامدهای جهانی

علی دایی به آمریکا رفت! +عکس

ترامپ فرمان کاهش کلاهبرداری در وزارت خزانه داری را امضا کرد

مذاکرات ریاض فنی بود و محتوای آن قطعا قابل افشا نیست

بانک مرکزی پشت مردم را خالی کرد

چشم‌انداز مشترک همکاری ایران و آفریقا در صنعت و معدن برای توسعه اقتصادی

در دیدار نوروزی مجمع نیروهای انقلاب چه گذشت؟

حذف بهره؛ گامی مهم به سوی تحول اقتصادی

قیمت افغانی افغانستان به تومان، امروز چهارشنبه 6 فروردین 1404

کنگره آمریکا نباید به تأمین مالی خشونت هدفمند اسرائیل در غزه ادامه دهد

تقویت حسابرسی سیستمی، راهکار مهم رشد سرمایه‌گذاری به نفع تولید