ایرانیان جهان

آخرين مطالب

روایت مجری معروف از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین / زیاده خواهی دو مقام ارشد آمریکا: باید هسته‌ای و موشکی را برچینید! / سخنان عراقچی همزمان با ادعای مذاکره ایران و آمریکا در امارات ایالات متحده آمریکا

روایت مجری معروف از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین / زیاده خواهی دو مقام ارشد آمریکا: باید هسته‌ای و موشکی را برچینید! / سخنان عراقچی همزمان با ادعای مذاکره ایران و آمریکا در امارات
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - در بیست و چهار ساعت اخیر، تحولات منطقه و لفاظی‌های آمریکا علیه ایران و زیاده خواهی‌هایشان مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش تابناک، بسته ویدیویی تابناک، مروری بر مهم‌ترین و پرمخاطب ترین ویدیوهایی بیست و چهار ساعت اخیر تابناک دارد که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. در بسته امروز می‌بینید:
هرمز شجاعی مهر مجری ثابت سال‌های طولانی برنامه خانواده سبز، این امتیاز ویژه را داشت که همزمان مجله‌ای به همین نام منتشر کند و همین ظرفیت باعث شد مجله او به فروش تاریخی برسد و در یک شماره حتی از 700 هزار نسخه عبور کند و او به ثروتی افسانه‌ای از قبل این مجله دست یابد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شجاعی مهر از قبل این ثروت یک چاپخانه نیز خرید که نشریات دیگری نیز چاپ می‌کرد. مجله همت که در سال‌های 1387 و 1388 منتشر شده بود، یک بار در 16 بهمن 1387 با روی جلدی که هاشمی و گروهی از چهره‌ها را با تیتر «احمدی نژاد کشون» نشان می‌داد، توقیف کرد. این نشریه بار دیگر پس از شماره 20 دی 1388 که روی جلدش بخش وسیعی از علما و چهره‌ها را پشت هاشمی نشان می‌داد و از آنها با عنوان «همه یاران هاشمی» یاد کرده بود، دوباره توقیف شد و این بار با عواملش برخورد شد. هرمز شجاعی مهر که در چاپخانه‌اش نشریه همت منتشر می‌شد، جزو اشخاصی بود که بازداشت شد. روایت این مجری بازنشسته صداوسیما از بازداشت و بازجویی‌اش در اوین و اتفاق بعدی که رخ داد را می‌بینید و می‌شنوید.
تهدید وزیر دفاع آمریکا علیه تاسیسات اتمی ایران
پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز ضمن اشاره به اینکه آمریکا تمایل دارد از طریق مذاکره از عدم دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای اطمینان حاصل کند، تهدید کرد آمریکا همزمان توانایی نظامی خود و متحدانش برای جلوگیری از این اتفاق را فراهم می‌کند! او در ادامه به وضوح اشاره کرد منظور از متحدانش در چنین اقدام خصمانه‌ای رژیم صهیونیستی است. لفاظی‌های هگست را با زیرنویس اختصاصی تابناک می‌بینید و می‌شنوید. 
برچیدن برنامه هسته‌ای‌ و موشکی‌ ایران، شرط عدم حمله به ایران!
مایک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ در تداوم لفاظی‌های مقامات آمریکایی تهدید کرد: «یا برنامه هسته‌ای‌ و موشکی‌ را کنار بگذارید یا با عواقب آن مواجه خواهد شد!» به تعبیر واضح تر والتز به دنبال مذاکره برای تسلیم است! سخنان کامل والتز که نشان می‌دهد دولت آمریکا به دنبال برنامه راستی آزمایی نیست، بلکه دقیقاً به دنبال تکرار پروژه لیبی مبنی بر جمع آوری برنامه هسته‌ای و خلع سلاح موشکی ایران است را با زیرنویس فارسی اختصاصی تابناک می‌بینید و می‌شنوید. 
سخنان عراقچی همزمان با ادعای مذاکره ایران و آمریکا در امارات
عباس عراقچی وزیرامورخارجه ایران در نشست خبری مشترک با همتای ارمنی‌اش گفت: «ما هنوز به نامه رئیس جمهور آمریکا پاسخ ندادیم این پاسخ در حال تکمیل است و در زمان مقتضی به آن پاسخ خواهیم.» عراقچی در عین حال در واکنش به مواضع همراه با تهدید مشاور امنیت ملی و وزیرامورخارجه آمریکا تاکید کرد: «موضع ما نسبت به آمریکا مشخص است و تحت فشار حداکثری و تهدیدات نظامی و افزایش تحریم های اقتصادی با آمریکا مذاکره مستقیم نخواهیم داشت.» سخنان عراقچی که همزمان با انتشار خبرهای ادعایی درباره مذاکره ایران و آمریکا در امارات بیان شده را می‌بینید و می‌شنوید. 
نخستین تصویر سامانه پدافند سری طهرانی مقدم
اطلاعاتی از یک سامانه پدافندی عظیم منتشر شده که نخستین بار شهید حسن طهرانی مقدم در یک مصاحبه از وجود آن پرده برداشته باشد؛ پدافندی که به نظر می‌رسد با توجه به ابعادش برد بلند باشد. جزئیات این سامانه را می‌بینید. 
لحظات زد و خورد گروهی وحشتناک در جزیره هرمز
جزیره هرمز به عنوان یک مقصد گردشگری نوروزی بیش از حد مورد توجه قرار گرفته و این جزیره شاهد حواشی بی‌سابقه‌ای بوده است. در تازه ترین حاشیه از این جزیره، شاهد زد و خورد وحشتناک گروهی در اسکله جزیره هرمز بودیم. لحظات این درگیری گروهی را می‌بینید. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1385057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مارپیچ فضایی در آسمان اروپا؛ پای فضایی‌ها در میان است؟

پکن مایل به گفت‌وگو با واشنگتن برای حل نگرانی‌های منطقی دو طرف است

اعمال تعرفه 25 درصدی برای خریداران نفت و گاز ونزوئلا

رویترز: یک شبکه مخفی چینی در تلاش است تا کارمندان اخراج شده فدرال آمریکا را جذب کند!

آغاز مذاکرات ایران و آمریکا در امارات!

فاجعه امنیتی دولت ترامپ؛ مشاور امنیت ملی آمریکا اخراج می‌شود؟

آمریکا یک «میانجی بی‌طرف» در مذاکرات اوکراین نیست

ترامپ: ایران با ما صحبت می کند/ اظهارات جدید ترامپ درباره ارسال نامه‌ به ایران

اثبات تابعیت آمریکایی در انتخابات این کشور الزامی شد

قیمت نفت به بالاترین سطح 3 هفته اخیر رسید

توافق روسیه و آمریکا بر سر توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی

سازمان ملل: 21 هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند

ماجرای مارپیچ آبی‌رنگ عجیب در آسمان اروپا

توسعه میادین نفتی مشترک تا کجا پیش رفت؟

عارف : مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

مصرف آب تهران دو برابر الگو؛ استاندار: فرهنگ‌سازی نیاز امروز است

عارف: مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

مناطق آزاد بازوی اقتصادی کشور در شرایط تحریم هستند

ضرورت تقویت رایزن‌های اقتصادی در اقلیم کردستان عراق

مارپیچ آبی‌رنگ عجیب در آسمان اروپا؛ دستپخت تازه ماسک؟ +عکس

ایران 11-13 چین؛ بازهم واترپلوی ایران حریف چین نشد

قیمت جهانی طلا امروز 06 فروردین؛ رشد اندک قیمت طلا

اخراجی آمریکا با استقبال گسترده به کشورش بازگشت / سفیر آفریقای جنوبی فقط به سیاست‌های ترامپ انتقاد کرده بود!

قیمت جهانی نفت امروز 06 فروردین؛ برنت 73 دلار و 20 سنت شد

جدول مقدماتی جام جهانی – انتخابی آمریکا؛ آرژانتین هم به جام جهانی راه یافت

ادای تازه ترامپ درباره مذاکره با ایران

نگاهی به آرایش تحریم‌های آمریکا در فشار حداکثری

ریاست‌جمهوری ترامپ و تأثیر آن بر اقتصاد ایران؛ معاون پیشین وزارت خارجه: امکان زیادی برای اجماع در داخل بر سر راه حل منطقی وجود دارد/ هادیان: مذاکره نکنیم فشار حداکثری به سرعت آغاز می شود

وزیر خارجه چین: پکن و ایالات متحده باید تعامل متقابل را تقویت کنند

مشکل‌سازی عجیب ترامپ برای ایران و 40 کشور در جام جهانی

نگاه متفاوت ترکیه و آمریکا به دیدار فیدان – روبیو

در ترکیه چه خبر است؟

چرا دونالد ترامپ علیه این نهاد است؟

نتانیاهو به‌طور علنی از اشغال غزه گفت

شلیک موشک «کروز» از زیردریایی روسیه در رزمایش دریای ژاپن

حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

آمریکا، چین را نقره‌داغ کرد

حماس بیانیه داد: بمباران بی‌هدف، جان اسیران صهیونیست را به خطر می‌اندازد

بیت‌کوین به 90 هزار دلار نزدیک شد

ابزارهای تشویقی برای خروج بانک ها از بنگاهداری

سبز بهاری سهم بورس از معاملات امروز

سرمربی تیم ملی فلسطین، بعد از پیروزی مقابل عراق: این برد تقدیم به روح پاک شهدا

نماینده بیجار: بازار اقلیم کردستان عراق را از دست دادیم

سرمایه‌گذار به دنبال ثبات و امنیت است/ ضرورت پذیرفتن FATF

آمارهای اقتصادی هرمزگان متناسب با ظرفیت‌های استان نیست

خبرهای مهم اقتصادی در راه است!

واترپلوی زیر 20 سال قهرمانی آسیا| ایران مغلوب چین شد/ دیدار با مالزی برای صعود

چین خواستار پیشبرد گذار سیاسی در سوریه و بازگشت صلح شد

شکست ایران مقابل چین در واترپلوی زیر 20 سال قهرمانی آسیا

شکست واترپلو جوانان ایران مقابل چین در مسابقات قهرمانی آسیا