ایرانیان جهان

آخرين مطالب

توافق روسیه و آمریکا بر سر توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی ایالات متحده آمریکا

توافق روسیه و آمریکا بر سر توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - طبق بیانیه رسمی کاخ کرملین و کاخ سفید، در پی رایزنی‌های فنی انجام شده بین روسیه و آمریکا در ریاض، دو طرف بر سر فهرستی از تأسیسات انرژی در خاک روسیه و اوکراین که مشمول اجرای آتش‌بس موقت می‌شوند و امنیت کشتیرانی در دریای سیاه، به توافق رسیده‌اند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، کاخ کرملین شب گذشته اعلام کرد که طرف‌های روسی و آمریکایی بر سر فهرستی از تأسیسات انرژی در روسیه و اوکراین که مشمول اجرای یک آتش‌بس موقت می‌شوند، به توافق رسیده‌اند.
در بیانیه منتشرشده در وب‌سایت رسمی کرملین آمده است: «این آتش‌بس موقت به مدت 30 روز، از 18 مارس سال 2025 آغاز می‌شود و با توافق متقابل دو طرف می‌تواند تمدید گردد. در صورت نقض آتش‌بس از سوی یکی از طرفین، طرف دیگر حق دارد خود را از تعهدات مربوط به رعایت آن آزاد بداند. بر اساس این توافق، تأسیساتی که شامل توقف حملات می‌شوند عبارت‌اند از: پالایشگاه‌های نفت، خطوط لوله نفت و گاز، انبارهای ذخیره‌سازی، نیروگاه‌های هسته‌ای و سدهای نیروگاه‌های برق‌آبی.»
در بیانیه کرملین با اشاره به اینکه این توافق در پی مشورت‌های کارشناسی بین روسیه و آمریکا که در تاریخ 24 مارس در ریاض برگزار شد، حاصل شد، آمده است: «روسیه و آمریکا به همکاری خود برای دستیابی به صلحی پایدار و بلندمدت در اوکراین ادامه خواهند داد.»
همچنین دو طرف بر سر تدوین تدابیری برای اجرای توافق مربوط به ممنوعیت حملات به تأسیسات انرژی در روسیه و اوکراین، به مدت 30 روز از 18 مارس، با امکان تمدید و همچنین خروج از توافق در صورت نقض آن از سوی یکی از طرفین، به توافق رسیده‌اند. در این بیانیه تأکید شده که مسکو و واشنگتن توافق کرده‌اند برای اجرای ابتکار دریای سیاه تلاش کنند؛ ابتکاری که هدف آن تضمین امنیت کشتیرانی در دریای سیاه و جلوگیری از استفاده نظامی از کشتی‌های تجاری است.
علاوه بر این، طرف آمریکایی متعهد شده است برای کاهش هزینه‌های بیمه حمل‌ونقل دریایی، گسترش دسترسی به بنادر و سامانه‌های پرداخت، و نیز بازگرداندن صادرات محصولات کشاورزی و کودهای روسیه به بازار جهانی تلاش کند.
بر اساس این توافق، اجرای موارد فوق مشروط به لغو محدودیت‌های تحریمی علیه بانک کشاورزی روسیه و سایر نهادهای مالی مرتبط با تجارت بین‌المللی مواد غذایی (از جمله محصولات شیلاتی) و کودها، اتصال این بانک‌ها به سامانه سوئیفت و افتتاح حساب‌های کارگزاری لازم خواهد بود.
طبق این اطلاعات، از دیگر شروط اجرای توافق می‌توان به لغو محدودیت‌ها برای عملیات تأمین مالی تجاری شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده کود و مواد غذایی، رفع محدودیت‌های شرکت‌های بیمه برای پوشش محموله‌های غذایی و کود، لغو محدودیت خدمات‌رسانی بندری به کشتی‌های فعال در این نوع تجارت، لغو تحریم کشتی‌های تحت پرچم روسیه، و نیز رفع محدودیت‌ها در واردات ماشین‌آلات کشاورزی و سایر کالاهای مورد استفاده در تولید مواد غذایی (از جمله محصولات شیلاتی) و کود به روسیه اشاره کرد.
بطور همزمان، کاخ سفید نیز اعلام کرد که در جریان مذاکرات انجام شده در ریاض، فدراسیون روسیه و ایالات متحده توافق کرده‌اند که تدابیری برای اجرای توافق منع حمله به تأسیسات انرژی در روسیه و اوکراین تدوین شود.
ادامه تماس‌ها بین روسیه و آمریکا پس از مذاکرات ریاضادامه مذاکرات نمایندگان آمریکا و اوکراین در ریاضتحولات اوکراین|12 ساعت مذاکرات روسیه و آمریکا درباره آتش‌بس طبق بیانیه منتشره در وب‌سایت کاخ سفید، همچنین طرفین در باره تضمین امنیت کشتیرانی در دریای سیاه، عدم استفاده از توان نظامی در این منطقه و جلوگیری از استفاده نظامی از کشتی‌های تجاری به توافق رسیده‌اند. همچنین در نشست ریاض، دو طرف توافق کردند که طرف آمریکایی به حمایت از گفت‌وگوهای میان روسیه و اوکراین با هدف حل‌وفصل صلح‌آمیز مناقشه ادامه دهد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1385500/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک تن چوب تاغ از منزل قاچاقچی در دامغان کشف شد

جوانان ژاپنی سخت‌کوشی را کنار گذاشتند/ چرا ژاپنی‌ها شغل‌های شان را ترک می‌کنند؟

شب وحشت ارتش آمریکا: سقوط 6 بمب‌افکن غول‌پیکر!

پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا در دانشگاه‌های ایران

وضعیت رابطه ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟

ظریف: زنان، نسل z، ایرانیان خارج فرصت هستند نه تهدید | وفاق فرصت‌محور: راهکار پزشکیان برای عبور از چالش‌های داخلی و بین‌المللی

واکنش رسمی دونالد ترامپ به نامه ایران چه بود؟

قاضی فدرال، دستور ترامپ برای تعطیلی «صدای آمریکا» را موقتا لغو کرد

لغو دستور ترامپ برای منحل کردن آژانس حمایت از مصرف کنندگان

انتقاد وزیرخارجه دانمارک از اظهارات مقامات آمریکایی

لایحه کریپتو در کنگره آمریکا؛ تلاش برای مهار فعالیت‌های غیرقانونی در دنیای دیجیتال

صنعت خودروسازی جهان در مسیر بحران؛ عوارض 25 درصدی ترامپ چه پیامدی دارد؟

گفتگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا می‌تواند مفید باشد ولی همه مسائل را حل نمی‌کند/ اظهارات متفاوت دولت ترامپ نباید ملاک قضاوت ایران باشد

حمله مجدد آمریکا به یمن

علی مطهری: مقامات کشور تصمیم به مذاکره با آمریکا گرفته‌اند

سکوت جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها بیانگر عدم تعادل خطرناک در سیاست‌های بین‌المللی است

قاضی فدرال دستور ترامپ برای تعطیلی «صدای آمریکا» را موقتا لغو کرد

اولین عکس از دانشجوی ایرانی بازداشت‌شده در آمریکا

طالبان: تجهیزات نظامی آمریکایی در افغانستان متعلق به ماست | استقبال از سرمایه‌گذاری آمریکا در بخش معادن افغانستان

اظهارات متفاوت دولت ترامپ نباید ملاک قضاوت ایران باشد

آمریکا زیرساخت‌های ارتباطی یمن را هدف قرار داد

چرا پاسخ ترامپ را دادیم؟ / همیشه گفت‌وگو، گاهی توافق، گاهی زد و خورد

رابطه ایران با عربستان؛ تداوم آرامش پس از طوفان

بومرنگ تعرفه‌های ترامپ

حمله نیروهای امنیتی نیجریه به راهپیمایان روز قدس

اردوغان: تا زمان تشکیل کشور فلسطین در کنار فلسطینی ها خواهیم ایستاد

تجمع بزرگ علیه بازداشت «امام‌ اوغلو» در قلب ترکیه

الجزایر سفر دیپلمات‌هایش به فرانسه را ممنوع کرد

زمان معاملات صندوق طلا افزایش می یابد

طیب‌نیا چگونه تورم را کاهش داد؟

بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات مسکن موافقت کرد

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر

43 ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به ایران منتقل شدند

شکایت عراق به فیفا: به ما توهین نژادپرستانه شد

بیانیه تند فدراسیون فوتبال عراق پس از شکست مقابل فلسطین

شناسایی 107 پروژه پیشران عمرانی و اقتصادی در لرستان برای سال 1403

انتقاد آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی از واردات بی‌رویه

مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی ساماندهی می‌شود

حمایت قاطع از تولید داخلی؛ راهکار مجلس برای رونق اقتصادی سال1404/ماده16؛ کلید حل مشکل واردات کالاهای مشابه داخلی است

باشماق؛ دروازه طلایی تجارت و زیارت، بستری برای جهش تولید

تحول در سرمایه‌گذاری نیازمند قوانین و نظارت قاطع/ایجاد بسترهای مناسب جهت تحقق مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری از وظایف خطیر دولت و مجلس است

تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است

برخورد قوه قضائیه با مفاسد اقتصادی، مردم را برای سرمایه‌گذاری در تولید امیدوار می‌کند

سرمایه‌گذاری خطرپذیر؛ محرک‌ اصلی اقتصاد جهانی تا 2030

رفع مشکلات اقتصادی مستلزم حمایت از تولید داخلی است

بانیان خیر ششمین سال کمک‌های مومنانه را در منطقه ویژه اقتصادی ایرانیان برگزار کردند

بازدید استاندار لرستان از پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان کوهدشت

رشد تولید مسکن ‌تورم ‌بخش مسکن را مهار می‌کند

نرخ جدید سود بانکی اعلام شد؛ کمی افزایش در نرخ بهره بین بانکی

دردسر بزرگ تیم دوم جی‌لیگ از طرف شهاب زاهدی! (عکس)