ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احداث شهرک‌های صنعتی هایتک در اصفهان اخبار ایران

احداث شهرک‌های صنعتی هایتک در اصفهان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان
، استاندار اصفهان در نشست با احزاب سیاسی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط مدیریت استان در پنج ماه گذشته بیان کرد: استان اصفهان از معدود استان‌هایی است که در آن علی‌رغم شرایط متفاوت این دوره با ادوار گذشته، تیم اجرایی مدیریت استان و فرمانداران با استفاده از افراد متخصص و کاردان در مدت زمانی کوتاه استقرار یافتند؛ در این زمینه از برخی مدیران شایسته گذشته استفاده شد و برخی نیز تغییر پیدا کردند.
وی بیان کرد: در مدت اخیر مسائل مختلفی برای پیگیری در استان اصفهان وجود داشت. یکی از چالش‌هایی که امروزه در تمام سطح کشور وجود دارد، موضوع نهضت‌ ملی مسکن است چراکه مهلت چهار ساله آن به پایان رسیده و افرادی که پول خود را در زمان معین پرداخت کردند اکنون به دنبال نتیجه آن هستند؛ در موضوعات زیرساختی نیز چالش‌هایی وجود داشته که نیازمند پیگیری بوده است.
جمالی نژاد ادامه داد: مسائل اصفهان تنها به چالش آب منحصر نمی‌شود بلکه در بخش‌های عمرانی، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و اقتصادی مشکلات متعددی وجود داشته که خوشبختانه با همت مدیریت استان مورد رصد و پیگیری قرار گرفته است؛ تمام مدیران استانی و شهرستانی برای رفع چالش‌های استان به میدان آمده و اتفاقات مبارکی را رقم زده‌اند.
استاندار اصفهان گفت: در حوزه عمرانی استان اصفهان را به شش منطقه تقسیم و پروژه‌های نیمه‌تمام آن را احصاء کردیم؛ تعیین تکلیف و تکمیل این پروژه‌ها با تعیین درصد پیشرفت هر پروژه در دستورکار قرار گرفته است.
وی افزود: تمام مصوبات سفرهای مدیران سابق به شهرستان‌ها و همچنین پروژه‌های آغاز شده در دولت جدید زمان‌بندی شده و پیگیری و تکمیل آنها با اولویت انجام تعهدات قبلی، مدنظر قرار گرفته است؛ استفاده از نظر مردم در حوزه تکمیل این پروژه‌ها نیز مورد توجه مدیریت استان قرار دارد.
جمالی نژاد با اشاره به پروژه‌های آبی استان اصفهان عنوان کرد: علاوه‌بر پروژه‌های آبی که توسط دولت‌های سابق پیگیری شده است، دو پروژه نیز توسط مدیریت کنونی فعال شده و درحال انجام است؛ از جمله آنها سامانه دوم آبرسانی است که اجرای آن به طور روزانه رصد و پیگیری می‌شود تا از ایجاد مشکل آب شرب جلوگیری شود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: تونل کوهرنگ 3 نیز پروژه‌ دیگری است که تأمین اعتبار آن به منظور احداث سد در دست انجام است؛ با تکمیل پروژه‌های آبی اصفهان طی این دوره، مشکلات استان در این زمینه حل خواهد شد.
وی گفت: یزد موفق‌ترین استان کشور در زمینه انرژی‌های خورشیدی بوده است. برای توسعه انرژی‌های خورشیدی در اصفهان از استاندار سابق یزد به عنوان مشاور دعوت کردیم و در این زمینه تولید پنج هزار و 300 مگاوات انرژی خورشیدی در سراسر استان را مورد پیگیری قرار داده‌ایم؛ همچنین در راستای توسعه انرژی‌های نوین نیز تفاهم‌نامه‌ای را با استان‌های همجوار امضا کرده و همکاری‌های مؤثری را در این زمینه با آنها آغاز کردیم.
جمالی‌نژاد به مشکلات اقتصادی اشاره کرد و گفت: بسیاری از این مسائل در اختیار مدیریت استان نیست اما استاندار باید برای کاهش آسیب‌های حاصل از این مشکلات در استان تلاش و گردش مالی و چرخ اقتصادی را تقویت کند.
استاندار اصفهان بیان کرد: در این زمینه در استان برای اولین بار قاب اقتصادی تدوین و راهبردها و پروژه‌های پیشران برای تحقق رشد هشت درصدی در طی چهار سال مشخص شده است؛ استان اصفهان تنها استانی است که در پنج ماه گذشته میزبان تعداد قابل‌توجهی از مسئولان اقتصادی کشور بوده و پروژه‌های استانی و شهرستانی آن مورد بازدید قرار گرفته است.
وی به کلنگ‌زنی اولین پروژه سرمایه‌گذاری برای تولید کشور در سال 1404 در اصفهان اشاره کرد و گفت: احداث اولین شهرک کیف، کفش و پوشاک کشور پس از تاخیری 12 ساله در این دوره آغاز شد؛ در استان اصفهان 62 درصد زنجیره تولید پارچه کشور وجود دارد درحالی که تنها دو درصد از تولید پوشاک را به خود اختصاص داده است و این پروژه نقش به‌سزایی در تقویت این بخش در اصفهان دارد.
جمالی نژاد ادامه داد: علاوه‌بر آن احداث شهرک‌های صنعتی هایتک، هوش مصنوعی و ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در استان اصفهان در دست اجرا است. مدیریت استان نسبت به همگرایی تمام احزاب سیاسی در اصفهان اهتمام دارد. شرایط کشور و مسائل بین‌المللی عملکرد هوشمندانه ما را در حوزه‌های سیاسی می‌طلبد و در این زمینه باید با همراهی و هم‌افزایی احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی، از ایجاد شکاف بین بخش‌های مختلف از جمله دولت و ملت جلوگیری کرد.
استاندار اصفهان بیان کرد: تلاش ما بر آن است که مسائل اقتصادی و اجتماعی به چالش‌های امنیتی تبدیل نشود و در این راستا رفع دغدغه‌های مردم را در دستورکار قرار داده‌ایم.
وی با تأکید بر اهمیت رضایتمندی و مشارکت سیاسی و اجتماعی مردم تصریح کرد: بسیاری از مسائل با دغدغه‌مندی و مشارکت مردم رفع می‌شود و این موضوع باید همواره مورد توجه باشد. به آینده اصفهان بسیار امیدوار هستیم. هیچ مشکلی را در اصفهان غیرقابل حل نمی‌‌دانیم و با داشتن برنامه و راهکار و با ساحتی همه جانبه‌، تمام موضوعات را پیگیری می‌کنیم؛ تمام دغدغه‌های مردم استان در کارگروه‌های مربوطه پیگیری و برای رفع آنها تلاش می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1385713/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انقلاب هوش مصنوعی در چین؛ اقتصاد اژدهای زرد جهش می‌کند؟

تهاجم نظامی آمریکا به یمن نشانه دیگری از شراکت آمریکا در قانون‌شکنی اسرائیل است

دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با وزیر امور خارجه

دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با عراقچی

دیدار نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور یمن با وزیر امور خارجه

رشد لحظه ای تتر، پرنوسان ترین دارایی دیجیتال در 404

نعیم‌ قاسم: مقاومت می‌تواند تجاوزگری اسرائیل را متوقف کند

عراق، سوخت لبنان را تامین می‌کند

عراق با تامین سوخت لبنان موافقت کرد

اسکوچیچ: پیشنهاد عراق؟ اعتنایی نمی‌کنم/ ما به اندازه کافی خوب هستیم

فوری/ دفتر آیت‌الله سیستانی روز عید فطر را اعلام کرد

فرودگاه رشت باید به عنوان یک هاب منطقه‌ای تقویت شود

قربانی بعدی سیاست‌های اقتصادی ترامپ

عراقچی تجاوزات مکرر آمریکا به یمن را محکوم کرد

عراقچی: آمریکا در گسترش ناامنی در منطقه با اسرائیل شریک است

عصبانیت ضرغامی از نحوه مکاتبات ایران و آمریکا

‌حملات آمریکا علیه یمن باید متوقف شود؛ بحران کنونی در این کشور راه‌حل نظامی ندارد

عراقچی:آمریکا و اسرائیل عامل گسترش ناامنی در منطقه‌اند

مذاکرات ایران و آمریکا آغاز شده؟؟

آمریکا در گسترش ناامنی با رژیم صهیونیستی شریک است

ریشه اصلی ناامنی در منطقه ادامه اشغالگری و نسل‌کشی در فلسطین اشغالی است

تجمعات اعتراضی در تل‌آویو برای اجرای توافق تبادل اسرا

روز عید فطر به روایت آیت‌الله سیستانی

پیدا و پنهان طرح اوراسیای بزرگ روسیه؛ جنگ اوکراین استراتژی مسکو در قفقاز و قلب آسیا را تغییر داد/ پوتین می‌تواند حیاط خلوتش را مهار کند؟

نمایندگان مجلس به دنبال راهکار مهار نوسانات نرخ طلا و ارز باشند

رقم بازگشت مهدی قایدی به استقلال اعلام شد

رونق و توسعه اقتصادی و جذب سرمایه گذاری خارجی از اولویت‌های دولت در زنجان است

پیچ و خم‌های اقتصاد ایران در سال 1404

ورود خودروهای لوکس و اقتصادی به کشور | موج جدید در راه است؟

پیروزی اقتصادی تراکتور در اراک/ ترابی فرشته تبریزی ها شد

ورود خودروهای لوکس و اقتصادی به کشور

پایان کار ایران در بسکتبال سه نفره کاپ آسیا – خبرگزاری ورزش ایران

رایزنی ایران و ژاپن درباره برنامه هسته ای ایران

غریب‌آبادی و سفیر ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها رایزنی کردند

بازرسی نامحدود، هزینه شورشیان سوریه برای جلب رضایت غرب

تصمیم مقامات کشور برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا، واکنش مطهری را برانگیخت

تخت‌روانچی خواستار توقف حملات آمریکا علیه یمن شد

آسوشیتدپرس: حملات آمریکا به یمن گسترده‌تر خواهد شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با وزیر امور خارجه

دیدار فرستاده ویژه گوترش با عراقچی

ساخت یک باند فرود ناشناخته هواپیماهای نظامی در نزدیکی یمن توسط آمریکا | انتقال چهار فروند بمب‌افکن «بی2» به پایگاه دیگو گارسیا

عراقچی: آمریکا در گسترش ناامنی با رژیم صهیونیستی شریک است

دیدار عراقچی با نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن

حسن عباسی برای مذاکره ایران و آمریکا شرط گذاشت

حملات آمریکا علیه یمن باید متوقف شود

گروندبرگ با عراقچی رایزنی کرد

دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور یمن با وزیر خارجه ایران/ عراقچی: آمریکا نمی‌تواند با حمله به یمن و کشتار مردم بی‌گناه مدعی اعاده ثبات در منطقه شود

قیمت نفت دوباره افزایش یافت

یک ادعا؛ مذاکرات ایران و آمریکا آغاز شد

زلزله ترامپ در خاورمیانه؛ بازی خلیج‌فارس سخت‌تر می‌شود؟