ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مذاکره‌کننده روسیه: با آمریکا درباره ایران صحبت نکردیم؛ ادعاها درباره تهران ساختگی است/ روسیه روابطی در سطح عالی، پویا، فعال و قابل اعتماد با جمهوری اسلامی ایران دارد که رو به توسعه است ایالات متحده آمریکا

مذاکره‌کننده روسیه: با آمریکا درباره ایران صحبت نکردیم؛ ادعاها درباره تهران ساختگی است/ روسیه روابطی در سطح عالی، پویا، فعال و قابل اعتماد با جمهوری اسلامی ایران دارد که رو به توسعه است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش جماران؛ عضو هیأت مذاکره‌کننده روسیه در مذاکرات چهارم فروردین 1404 با آمریکا در ریاض اعلام کرد که موضوعات مرتبط با چین و ایران در این مذاکرات مطرح نشد.
ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی نوشت؛ گریگوری کاراسین روز جمعه در گفت و گو با شبکه تلویزیونی روسیه 24 همچنین گفت:‌ روسیه روابطی در سطح عالی، پویا، فعال و قابل اعتماد با جمهوری اسلامی ایران دارد که رو به توسعه است.
این سناتور روس خاطرنشان کرد: ایده برخی از دست اندرکاران و نظریه پردازان غربی برای هراس‌افکنی درباره موضوع هسته ای ایران نیز به طور ساختگی ایجاد شده است، زیرا ایران کنوانسیون منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای موسوم به ان پی تی NPT را امضا کرده است.
کاراسین همچنین اظهار داشت: در مذاکرات چهارم فروردین‌ماه با طرف آمریکایی همچنین از چین نام برده نشد.
این سناتور روس ادامه داد: روسیه و چین در جهان مشکلات مشترکی دارند، اما آنها را بر اساس منافع واقعی دو کشور و جامعه جهانی حل خواهند کرد.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای سفر وزیر امور خارجه چین به مسکو گفت: این سفر رویداد خوبی در روند مناسبات دو کشور محسوب می‌شود زیرا ما شرکای استراتژیک هستیم و معاهده مشارکت راهبردی جامع امضا کرده‌ایم.
عضو هیأت مذاکره‌کننده روسیه با آمریکا در نشست چهارم فروردین به میزبانی ریاض همچنین گفت: با این دیدگاه موافق نیستم که پکن می‌تواند از طرف روسیه برای تماس با ایالات متحده تحت فشار قرار گیرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین جمعه 28 مارس (8 فروردین) اعلام کرد که بنا به دعوت «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، «وانگ یی» عضو دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب کمونیست و وزیر امور خارجه چین از 31 مارس تا 2 آوریل (11 تا 13 فروردین) رسما از روسیه دیدار می‌کند.
در پی نشست بیش از 12 ساعته چهارم فروردین 1404 گروه های کارشناسی روسیه و آمریکا در ریاض، بیانیه ای در سایت کرملین منتشر شد. در این بیانیه آمده است که بر اساس توافق بین روسای جمهور روسیه و ایالات متحده، طرف‌های روسی و آمریکایی توافق کردند که اجرای طرح دریای سیاه را تضمین کنند که شامل تضمین ایمنی دریانوردی در دریای سیاه، عدم استفاده از زور و جلوگیری از استفاده از کشتی‌های تجاری برای مقاصد نظامی و سازماندهی اقدامات کنترلی مناسب با بازرسی از این شناورها است، اما این توافق‌ها پس از رفع تحریم‌ها علیه بانک کشاورزی روسیه و دیگر مؤسسات مالی مشارکت کننده در تسویه حساب مبادلات تجاری غلات اجرایی خواهد شد.
لازم به ذکر است که هیأت‌های روسیه و آمریکا پس از تماس تلفنی 24 بهمن 1403 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و همتای آمریکایی وی دونالد ترامپ، تاکنون دو دور مذاکره در ریاض و یک دور مذاکره در استانبول داشته‌اند.
مذاکرات نخست مسکو و واشنگتن در ریاض 30 بهمن ماه 1403 به ریاست وزیران امور خارجه و مذاکرات دوم در پایتخت عربستان سعودی در قالب مذاکرات فنی و کارشناسی با دستور کار احیای ابتکار دریای سیاه موسوم به توافق غلات و ایجاد سازوکارهای تحقق پیشنهاد توقف آتش‌بس 30 روزه در حمله به تأسیسات انرژی در مناقشه اوکراین انجام شد.
مذاکرات استانبول نیز بیش از 6 ساعت با دستور کار رفع موانع فراروی فعالیت سفارتخانه‌های روسیه و آمریکا در پایتخت‌ها انجام شد.
پیش‌تر یوری اوشاکوف دستیار رئیس جمهور روسیه 14 اسفند 1403، گزارش منتشر شده در رسانه‌های غربی مبنی بر مطرح شدن موضوع ایران در دور نخست مذاکرات روسیه و آمریکا در تاریخ 30 بهمن 1403 را تأیید کرد و گفت: نمایندگان دو کشور در ریاض توافق کردند که مذاکرات جداگانه‌ای درباره موضوعات مرتبط با ایران داشته باشند، اما شکل و زمان این رایزنی‌ها مشخص نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1387474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین، کره و ژاپن علیه ترامپ دست به یکی کردند

آمریکا: در صورت عدم توافق گزینه‌های بدتری داریم | ترامپ آماده مذاکره با ایران است

واکنش وزیر انگلیسی به تعرفه‌های گمرکی ترامپ

آمریکا: دیگر گزینه‌ها برای ایران بسیار بد خواهد بود

سفیر ایران در سازمان ملل: تهدیدات ترامپ نقض حقوق بین‌الملل است

تحولات اوکراین|تلاش آمریکا و انگلیس برای اعمال فشار بر روسیه

توانمندی‌های ایران؛ پیامی به غرب برای تجدیدنظر در سیاست/‌پاسخ قاطع ایران به اشتباه محاسباتی غرب

ایران توانایی تصرف پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را دارد!

آیا ایران از یک بمب اتم رونمایی خواهد کرد؟ / درباره کیک تولدی که از تهران به‌سوی مسقط ارسال‌شده است!

آمریکا باید با عزت و کرامت با مردم ایران سخن بگوید

اولین عامل مرگ در گروه سنی 18 تا 29 سال در ایران چیست؟

ترامپ با ایده پوتین برای اداره موقت اوکراین توسط سازمان ملل مخالف است

سهامداران عدالت حتما بخوانند

توافق قریب الوقوع بر سر ادغام نیروهای مقاومت عراق در حشد شعبی

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

اعلام آمادگی ترامپ برای صحبت درباره توافق با ایران

در موضوع حجاب فعلا به دنبال این نیستیم در کف جامعه بخواهیم خیلی سخت‌گیری کنیم

نقشه ترامپ برای دور سوم ریاست جمهوری

موضع گیری وزیر تجارت انگلیس درباره تعرفه های گمرکی ترامپ

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/12

5 حمله به پایتخت یمن از سوی جنگنده‌های آمریکا

ممکن است ‌ماه آینده به عربستان سعودی سفر کنم

آمریکا: ترامپ حاضر به دستیابی به توافق با ایران است اما اگر…

از لغو تاثیر قطعی معدل پایه یازدهم چه خبر؟ مصوب می‌شود یا نمی‌شود؟

چین، کره و ژاپن علیه ترامپ دست به یکی شدند

راهیابی اثر کارگردان خوزستانی به جشنواره فیلم آنجلیکای آمریکا

شورای نگهبان: آمریکا باید با عزت و کرامت با مردم ایران سخن بگوید

اعتصاب سراسری در بلژیک

سازمان عفو بین‌الملل خواستار بازداشت نتانیاهو در مجارستان شد

وزرای خارجه دانمارک و آمریکا بر سر گرینلند مذاکره می‌کنند

نخست‌وزیر لبنان: حمله به ضاحیه نقض آشکار قطعنامه 1701 و توافق آتش‌بس است

ریزش بورس آمریکا به خاطر ترس از رکود

طلای جهانی حوالی رکورد جاخوش کرد

تعدد مراکز تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاری را سخت کرده است

کارخانه‌ها خالی از کارگر، سفره‌ها خالی از نان!

گل کاشتن محمدمحبی در روسیه

مناطق آزاد، پیشران توسعه اقتصادی و نوآوری

پنجره باز شد؛ بن یدر مجوز بازی در سپاهان را می‌گیرد

ایلان ماسک حکم دادگاه فرانسه درباره مجرم بودن مارین لوپن را محکوم کرد

آمریکا و اسرائیل بمباران کنند ایران مجبور به ساخت بمب اتم می شود!

حرفهای بیسابقه علی لاریجانی که ایران را تکان داد؛بمب‌ اتمی می‌سازیم

گزینه مد نظر پرسپولیس به لیگ آمریکا پیوست

فوری| آمریکا آماده توافق با ایران شد!

اعتراف ترامپ درباره یمنی ها

وانگ یی: چین مواضع روسیه را درک و از آن حمایت می‌کند

حمله آمریکا به ایران در سیزده بدر

ترافیک سنگین در محور‌های چالوس و هراز

خبر فوری؛ اتحادیه اروپا: هیچ جایگزینی برای دیپلماسی در مورد ایران وجود ندارد

رفراندوم جمهوری اسلامی ایران

ویکی پدیاجستجو