توافق کره جنوبی، ژاپن و چین برای افزایش تجارت منطقهای
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - در آستانه اعمال تعرفههای جهانی ترامپ، مقامات کره جنوبی، چین و ژاپن نخستین مذاکره اقتصادی خود در پنج سال اخیر را انجام دادند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، همزمان با نزدیک شدن به موعد زمانی اعمال تعرفه های متقابل ترامپ در سطح جهانی، رهبران کره جنوبی، ژاپن و چین روز یک شنبه درباره افزایش تجارت منطقه ای به توافق رسیدند.
بر این اساس، مقامات تجاری این سه کشور آسیایی در جریان این گفتگو، خواستار تسهیل و ارتقای تجارت منطقه ای برای مقابله با تعرفه های جدید اعلام شده از سوی دولت ترامپ شدند که قرار است از تاریخ 2 آوریل اعمال شود.
براساس بیانیه ای که پس از این دیدار منتشر شد، وزرای تجارت هر سه کشور، برای همکاری نزدیک به منظور انجام گفتگوهای جامع و فراگیر در سطح عالی و بر مبنای توافق تجارت آزاد بین سئول- توکیو-پکن و با هدف ارتقای تجارت منطقه ای و جهانی به توافق رسیدند.
در همین حال، وزیر تجارت کره جنوبی اظهار کرد ضروری است که همکاری های تجاری که در آن هر سه کشور حضور داشته باشند، تقویت شود و چارچوبی برای گسترش همکاری های تجاری بین هر سه کشور از طریق مذاکرات تجاری شکل گیرد.
با وجود آنکه این سه کشور بر سر برخی موضوعات منطقه ای با یکدیگر اختلافاتی دارند اما هر سه کشور اصلی ترین شرکای تجاری آسیایی آمریکا هستند.
قرار است گفتگوی تجاری بعدی بین این سه کشور در ژاپن برگزار شود.
ترامپ: افزایش قیمت خودروها اصلا اهمیتی ندارد آنها از زمان آغاز گفتگوها از سال 2012 ، پیشرفت چشمگیری در توافق تجارت آزاد سه جانبه نداشته اند. اما با نزدیک شدن به موعد زمانی 2 آوریل، تلاش آنها برای افزایش همکاری های تجاری افزایش یافته است.
ترامپ تهدید کرده است که از 2 آوریل، تعرفههای متقابل را در سطح جهانی اعمال خواهد کرد و هشدار داده که هر کشوری همان تعرفهای را که بر کالاهای آمریکایی وضع میکند، متحمل خواهد شد.
همزمان دونالد ترامپ روز گذشته خواستار رویکرد تهاجمی مشاورانش درباره تعرفه ها شد.
اعمال تعرفه بر محصولات وارداتی به آمریکا بخشی از تلاش های دونالد ترامپ برای افزایش تولیدات محصولات آمریکایی و کاهش کسری تجاری کشور است.
سیاست های تعرفه ای ترامپ یکی از محورهای اصلی فعالیت های ریاست جمهوری او بوده است به طوری که باعث ایجاد تنش هایی بین واشنگتن با برخی از مهم ترین شرکای تجاری اش شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1388858/