ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا: گفت‌وگوهای غیرمستقیم در جریان است ایالات متحده آمریکا

آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا: گفت‌وگوهای غیرمستقیم در جریان است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - صفحه اقتصاد - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران پاسخ خوبی به نامه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا داده و اعلام کرده است که در بحث هسته ای به‌صورت غیرمستقیم مذاکره می‌کند.
احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره پیام روز قدس به آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: مقامات آمریکایی فکر می‌کردند ایران ضعیف شده آن هم به‌دلیل اینکه سوریه مشکل پیدا کرده و رهبران حزب‌الله لبنان شهید شدند و حماس همچنان زیر ضربات است، اما پیامی که در راهپیمایی روز قدس از ایران به آمریکا منتقل شد معنایش این است که مردم ایران هنوز انقلاب اسلامی را دوست دارند و جمهوری اسلامی سرپا است و وحدت و انسجام بین مردم وجود دارد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: روز قدس پیام خوبی به آقای ترامپ داد که این‌طور نیست جمهوری اسلامی ضعیف شده باشد تا بتواند هر حرف، اتهام و تهدیدی نسبت به ایران داشته باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره پاسخ ایران به نامه ترامپ اظهار کرد: ایران جواب نامه ترامپ را داده و به آمریکا گفته که ما در بحث هسته ای مذاکره می‌کنیم، اما مذاکره غیرمستقیم و در بحث موشکی هم ایران اعلام کرده راجع‌به توان دفاعی و موشک‌ها صحبت نمی‌کنیم و درباره مباحث منطقه و گروه‌های نیابتی هم ایران اعلام کرده که ما گروه نیابتی نداریم و اگر آمریکا می‌خواهد با عراق، لبنان و حماس صحبت انجام دهد و با حوثی‌ها صلح کند و اگر آنها صلح کردند ما هم حامی صلح هستیم لذا ایران پاسخ خوبی داده است.
بخشایش بیان کرد: تنها جایی که یک‌مقداری می‌شود ایراد گرفت این است که ایران گفته من به‌صورت غیرمستقیم با آمریکا بر سر هسته‌ای مذاکره می‌کنم و اساس آن هم براساس برجام خواهد بود، چون به‌طور مسلم در مذاکره غیرمستقیم یعنی ما از طریق اروپایی‌ها و یا روسیه با آمریکا صحبت می‌کنیم یعنی مستقیم و رودررو نمی‌توانیم صحبت کنیم، چون اعتباری به کار شما نیست و حرف‌ها را منحرف می‌کنید لذا باید یکی واسطه باشد البته به نظر من اگر مستقیم صحبت می‌کردند خیلی بهتر از غیرمستقیم بود، چون وقتی گفت‌و‌گو به‌صورت مستقیم و رودررو باشد تفاهم ایجاد می‌کند و مفاهیم مشترک و نقاط افتراق معلوم می‌شود و خودبه‌خود مشخص می‌کند کجا درست و کجا غلط است، اما در گفتگوی غیرمستقیم آن کشوری که واسطه است معنویت و بزرگی پیدا می‌کند، اما ایران به هر دلیلی گفته که من حاضرم به‌طور غیرمستقیم صحبت کنم.
نماینده مردم اردستان در مجلس تصریح کرد:، چون ایران نمی‌خواهد بمب اتمی داشته باشد و بمب هسته‌ای جایگاهی در استراتژی دفاعی ما ندارد در این زمینه ایران حاضر است که مذاکره کند، اما در زمینه‌های دیگر مذاکره نمی‌کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: واسطه‌ها برای اینکه واسطه‌گری کنند از محتوای نامه آگاه می‌شوند. آمریکا این‌بار از عمان، سوئیس و ژاپن نامه نداد، چون دفعه قبل از طریق این کشور‌ها نامه می‌داد که به نتیجه نرسید، اما این دفعه از طریق امارات نامه داد، چون می‌دانست که یک‌مقداری لفظ تهدیدش زیادتر است و امارات هم به آن صورت از ایران ترسی ندارد، برای اینکه ایران تقریبا سی الی چهل میلیارد دلار کالای اساسی از امارات وارد می‌کند و امارات این دفعه به یک فردی که دیپلمات است، اما دیپلمات خیلی مسئولی نبود این نامه را داد که بیاورد و چون ایران احساس می‌کند که جواب نامه‌اش مثبت است آن را به عمان داد که به نحوی میانجی‌گری کند، برای اینکه عمان و قطر معمولا میانجی‌گری‌های مثبت بین ایران و آمریکا انجام می‌دهند البته بهتر است که این مشکلات حل شود، چون بعد از 45 سال بیش از اندازه ایران و آمریکا در شاخ هم قرار گرفتند و بی‌خود هم در شاخ هم قرار گرفتند.
بخشایش اظهار کرد: ایران رونوشت نامه را به امارات داده، اما پیام‌رسان عمان است، چون ایران به عمان احتمالاً اعتماد بیشتری دارد و در مذاکره‌ای که بین ایران و آمریکا انجام می‌گیرد آن که نامه‌رسان است احتمالاً یکسری محاجه و دلایلی هم خواهد داشت، اما یکسری شواهد مثبتی هم در این رابطه ارائه می‌دهد و امیدوارم مذاکرات به نتیجه برسد.
مطالعه بیشتر: خبر فوری؛ ترامپ: اگر با ایران به توافق نرسیم، این کشور بمباران خواهد شد!

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1389293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روابط چین و روسیه با هدف آسیب رساندن به کشور‌های ثالث نیست

شی جین‌پینگ میهمان روس‌ها می‌شود/ وعده استقبال گرم از سوی پوتین

اخراج جدی اتباع افغان از پاکستان

خلاصه اخبار نیم روزی سه شنبه 12 فروردین

ما تهدیدها و اولتیماتوم‌های دونالد ترامپ علیه ایران را محکوم می‌کنیم

تحریم های جدید آمریکا علیه ایران

بازگشت تنش‌های تجاری؛ تعرفه‌های جدید آمریکا تهدیدی تازه برای بازار رمزارزها

عربستان، قطر و کویت با ارتش آمریکا علیه ایران همکاری نمی‌کنند

واکنش مسکو به پیشنهادات آمریکا درباره اوکراین

اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

آمریکا علیه ایران تحریم های جدیدی اعمال کرد

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

درگیری دریایی یمنی ها با ناو آمریکایی! اعتراضات گسترده در ترکیه

آمریکا تحریم‌های هسته‌ای ایران را به روز رسانی کرد

آمریکا تحریم های هسته ای ایران را به روز رسانی کرد

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

جان باختن بیش از 300 کودک از زمان از سرگیری عملیات اسرائیل در غزه

محاکمه 5 نفر در بلغارستان به دلیل مرگ پناهجویان افغان

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

ایران می خواهد همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کند

ابراز همدردی عراق با ایران

تماس تلفنی نخست‌وزیر عراق با مسعود پزشکیان: در کنار ایران می‌ایستیم

حشدالشعبی عراق از نفوذ عناصر تروریستی از خاک سوریه به داخل عراق جلوگیری کرد

رئیس کمیسیون اروپا: تعرفه‌های ترامپ را بی‌پاسخ نخواهدماند

تعرفه‌های جدید خودرو در آمریکا؛ نگرانی‌ها از تأثیرات اقتصادی و رویکرد انگلیس

سهم زنان از مدیریت در ایران؛ افت و خیز یک مسیر پرچالش+ نمودار

برای توسعه روابط اقتصادی با کشورهای همسایه در سال جاری برنامه‌های جامعی داریم

برای توسعه روابط با کشورهای همسایه در سال 1404 برنامه‌های جامعی داریم

هدف جدید فوق‌ستاره والیبال: 1200 امتیاز!

فنلاند از معاهده مین‌های زمینی خارج می‌شود

بربوک: قرارداد معدنی کی یف باید با قوانین اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشد

شی جین‌پینگ به روسیه می‌رود/ پوتین وعده یک استقبال گرم را داد

روسیه تهدیدهای ترامپ علیه ایران را محکوم کرد

تصمیم منطقی و هوشمندانه

روسیه به آمریکا درباره حمله به ایران هشدار داد

آیا جنگ ایران و آمریکا نزدیک است؟ تحلیل یک مقام سابق اطلاعاتی اسرائیل!

دولت ترامپ 10 هزار کارمند وزارت بهداشت آمریکا را اخراج می کند

درس‌های جهانی از اخراج‌های گسترده در آمریکا

تحلیل تکنیکال دوج کوین 11 فروردین

سفیدبازی منافقین

کابل: گفت‌وگوی فشرده با روسیه، پس از لغو ممنوعیت طالبان آغاز می‌شود

دمشق: آماده همکاری با جامعه جهانی هستیم

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

رکود اقتصادی در کرانه باختری در سایه فشارهای رژیم صهیونیستی

طلای ژاپن، نقره پاریس؛ اما هدف هاجر صفرزاده، طلای پارالمپیک بعدی است!

کونسیسائو: از همان اول من را بازنده خطاب کردند!

ستاره‌های جهان روی فرش‌های قرمز؛ از اروپا و آسیا تا شب‌نشینی اسکار