تظاهرات گسترده علیه ماسک در سراسر آمریکا و جهان
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - مراکز و تأسیسات شرکت تسلا در سراسر آمریکا و برخی نقاط جهان هدف اعتراضات علیه ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت، به دلیل نقش وی در دولت دونالد ترامپ قرار گرفت. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه رادیویی اِنپیآر آمریکا، مراکز و تأسیسات شرکت تسلا در سراسر آمریکا و برخی نقاط جهان هدف اعتراضات علیه ایلان ماسک، مدیرعامل این شرکت، به دلیل نقش وی در دولت دونالد ترامپ قرار گرفت.
معترضان در شهرهای مختلف از سیاتل تا میامی طی روزهای اخیر بار دیگر در گستردهترین تجمعات خود علیه این میلیاردر که سمت وزیر بهرهوری آمریکا را نیز بر عهده دارد، گرد هم آمدند.
به عنوان بخشی از پویش «زمین زدن تسلا» Tesla Takedown، تظاهرات مسالمتآمیزی در سراسر آمریکا و حتی خارج از این کشور روز شنبه برگزار شد.
سازماندهندگان این پویش آن روز را "روز جهانی اقدام" نامیدند و اعلام کردند که اعتراضات در حداقل 253 شهر جهان انجام شده است.
هفتههاست که سازماندهندگان این پویش مردم را تشویق میکنند تا با فروش خودروها و سهام شرکت تسلا، به تحریم این سازنده خودروهای برقی بپیوندند.
به گفته این سازمان دهندگان، هزاران گروه مردمی و افراد مستقل در سراسر جهان این پویش غیرمتمرکز را پیش میبرند.
فیل آنسل، یک معترض 65 ساله که در تجمع لسآنجلس شرکت کرده بود، گفت به دلیل باور به خطر ترامپ و ماسک برای دموکراسی، احساس میکند باید در اعتراضات شرکت کند.
وی گفت: میخواهم هر کاری از دستم برمیآید برای محافظت از دموکراسی در این کشور انجام دهم. ترامپ و ماسک مثل پادشاهان رفتار میکنند.
بسیاری از معترضان در لسآنجلس نگرانی عمیق خود را از تأثیر مخرب کاهش بودجه و تغییرات پیشنهادی دولت ترامپ روی خدمات تأمین اجتماعی ابراز کردند.
فرانسیس کوئیتوی 72 ساله که در این تجمع حضور داشت، گفت به دلیل داشتن دختری 37 ساله که به مزایای تأمین اجتماعی وابسته است، در اعتراضات شرکت کرده است.
وی گفت این مزایا به دخترش «امکان زندگی مستقل و پرداخت هزینههای اجاره و تأمین غذا را میدهد. وی به معنای واقعی کلمه به لطف تأمین اجتماعی زنده است.»
اعتراضات علاوه بر لسآنجلس، در شهرهای بزرگ و کوچک در ایالتهای جمهوریخواه و دموکراتنشین برگزار شد.
در دالاس، معترضان بیرون یک نمایشگاه تسلا بنری با عنوان "فروشگاه تعطیل میشود. همه چیز باید فروخته شود!" در دست گرفتند.
در میسوری، معترضان پلاکاردهایی با مضمون "کسی ماسک را انتخاب نکرده" و "تسلا را از کسبوکار بیرون کنید" حمل میکردند.
در نیویورک نیز جمعیتی بزرگ مقابل یک نمایشگاه تسلا شعار میدادند: ایلان ماسک، شرم بر تو!
سازماندهندگان این تظاهرات میگویند خشم از اقدامات ماسک در کاهش بودجه دولت فدرال، محرک اصلی این پویش است و هدف آن ضربه زدن به ماسک در حساسترین نقطه، یعنی شرکت تسلا به عنوان منبع اصلی ثروت اوست.
جوئل لاوا، از سازماندهندگان اعتراضات در لسآنجلس، گفت اقدامات ماسک در کاهش نیروی کار و بودجه نهادهای دولتی از طریق طرح دوج (DOGE)، انگیزه اصلی معترضان است.
لاوا گفت: وی در حال پیشبرد طرحی است که زیرساختهای کشور را نابود میکند. بنابراین ما مستقیماً به قدرت او، یعنی ثروتش که تسلا است، حمله میکنیم.
این در حالی است که در برخی موارد تظاهرات ضد ماسک خشونتآمیز بوده است. خودروها، نمایشگاهها و ایستگاههای شارژ تسلا در آمریکا و اروپا هدف آتشسوزی و تخریب قرار گرفتهاند. برخی نیز صلیبهای شکسته روی خودروهای تسلا نقاشی کردهاند.
سازماندهندگان این پویش تأکید میکنند که معترضان تنها از حق قانونی خود برای تجمع مسالمتآمیز استفاده میکنند و با خشونت مخالفند.
اما ماسک در واکنش به والری کاستا، فعال اجتماعی که در سازماندهی اعتراضات مسالمتآمیز سیاتل نقش داشت، بدون ارائه شواهد وی را به "ارتکاب جرم" متهم کرد.
کاستا به انپیآر گفت این اتهامات دروغ است و هواداران ماسک پس از آن او را با پیامهای حاوی تهدید هدف قرار دادند.
کاستا گفت: وقت یکی از قدرتمندترین افراد جهان به شما اتهام میزند، دیگر حقیقت اهمیتی ندارد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1391027/