ایرانیان جهان

آخرين مطالب

از حقوق 60 میلیونی سخنگوی دولت و مذاکره با آمریکا تا اخطار باهنر به جلیلی/ آذری جهرمی کجاست؟/ توصیه ویژه عبدی به پزشکیان و داستان یک «برندینگ سیاسی» ایالات متحده آمریکا

از حقوق 60 میلیونی سخنگوی دولت و مذاکره با آمریکا تا اخطار باهنر به جلیلی/ آذری جهرمی کجاست؟/ توصیه ویژه عبدی به پزشکیان و داستان یک «برندینگ سیاسی»
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سال 1403، سالی پر از اتفاقات سیاسی و سخت بود که هم در تاریخ ماندگار شد و هم تا سالیان سال می توان درباره آن سخن گفت. سالی که در آن و همراهانشان در سقوط بالگرد به شهادت رسیدند و مسعود پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، راهی پاستور شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سالی که هم ایران موشک هایش را به آسمان تل آویو فرستاد هم برخی مستشاران نظامی ایران در کنار چهره های برجسته محور مقاومت ترور شده و به شهادت رسیدند. سالی که پای یک زن دیگر به عنوان وزیر به پاستور باز شد و البته یک زن اقلیت هم راهی پارلمان شد، سالی که .... در این میان، خبرگزاری خبرآنلاین در نوروز 1404 پای سخنان چهره های سیاسی نشست تا به بررسی مهم‌ترین موضوعات سال 1403 بپردازد و البته گریزی به سال 1404 هم زد، سالی سخت پیش روی دولت پزشکیان!
خبرگزاری خبرآنلاین در مطلب پیش رو گزیده ای از گفتگوهای انجام شده با چهره های سیاسی شاخص در ویژه نامه نوروزی «کافه خبر» را با شما به اشتراک گذاشته است.
انتقاد میرسلیم از ادبیات توهین آمیز تندروها مصطفی میرسلیم، فعال سیاسی اصولگرا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت و گویی مکتوب با خبرگزاری خبرآنلاین، درباره ادبیات تند و توهین آمیز برخی تندورها سخن گفت. او تاکید کرد: « این رفتار غیراخلاقی ناشی از فقدان آموزش سیاسی لازم در قالب برنامه‌های حزبی است.» و همچنین از اصلاح وضع ناهنجار کنونی روایت کرد.
عضو حزب موتلفه گریزی هم به آینده سیاسی ایران زد و گفت: «مردم سالاری بدون حزب معنایی ندارد و از موفقیت دور می شود. در مردم‌سالاری دینی به طریق اولی فعالیت های سیاسی و انتقادها باید سازنده و اخلاق‌مدار باشد. در آینده قطعا تحول مثبتی در این زمینه ناگزیر صورت خواهد گرفت. وزارت کشور مسئولیت مهمی برای این ساماندهی برعهده دارد که امیدوارم بتواند از پس آن برآید.»
از افطاری سیاسی تا خرید نوروز در گپ و گفت با 6 معاون پزشکیان صحبت سال نو که می شود همه به یاد تعطیلات و دید و بازدیدهایی می افتند که تار و پود سنت عید باستانی را با آن بافته اند. فرقی نمی کند در کدام صنف و شغل باشی عید دیدنی ها جزو لاینفک آن است و شاید زیباترین بخش نوروز، همان به جا آوردن صله رحم باشد. حالا وقتی این سنت ها به زیر پوست سیاست می رود طبعا برای سیاسیون این دید و بازدیدها تا حدودی رنگ و بوی دیگری به خود می گیرد. در این میان، وقتی از دولتمردان درباره عید دیدنی های سیاسی سوال پرسیدیم، یکی از دیدار با مجمع کارآفرینان گفت و دیگری از حضور در کنار زنان توانمند و مددجوی سازمان بهزیستی. شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهوری، زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، حسین افشین معاون علمی، فناوری رئیس جمهوری پاسخگوی سوالات خبرگزاری خبرآنلاین شدند.
اما دولتمردان پزشکیان در بهار 1403 چه پیش بینی از سال داشتند؟ آیا پیش بینی آنان محقق شد؟ سعید اوحدی، محمدجعفر قائم پناه و سید حمید پورمحمدی، معاونان مسعود پزشکیان در بنیاد شهید، اجرایی و سازمان برنامه و بودجه پاسخ های جالبی را در مواجه با سوالات خبرگزاری خبرآنلاین مطرح کردند. 
نفوذ انجمن حجتیه در حوزه علمیه، منابع مالی انجمن و ادعای ارتباط احمدی نژاد با این تشکیلات به روایت غرویان انجمن حجتیه قدرتی دارد؟ اعضای آنان چه کسانی هستند؟ آیا سیاهنمایی درباره قدرت اعضای این انجمن صورت گرفته یا همانقدری که می گویند خطرناک هستند؟ این ها سوالاتی هستند که همواره درباره این انجمن مطرح می شود. در همین راستا و در پی درگذشت رهبر این انجمن یعنی آیت الله افتخارزاده در سال 1403، خبرگزاری خبرآنلاین با آیت الله محسن غرویان، استاد حوزه علمیه قم به گفت و گو نشست. 
او در این گفت و گو درباره ارتباط تندروها و جبهه پایداری با اعضای انجمن حجتیه گفت: «الآن این تندروها و افراط‌گرایان اصولگرا، در سیاست هستند، مشترکاتی با انجمن حجتیه از نظر نوع تفکر دارند و آن اخباری گری است.»
آیت الله غرویان درباره شباهت های جریان فکری آیت الله مصباح با انجمن حجتیه نیز بیان کرد: «بله، داستانی هم درمورد آیت الله مصباح است که زمان امام خمینی در یک نیمه شعبان، امام خمینی گفته بودند که ما امسال جشن نیمه شعبان نداریم و چراغانی نکنید. چون رژیم شاه کشتارهایی انجام داده بود و ملت عزادار بودند. ولی آیت الله مصباح در آن موسسه در راه حق که ایشان هم یکی از اعضا و ارکان آن جا بودند، برای نیمه شعبان و امام زمان چراغانی کرده بودند. از این جا هم عده ای گفته بودن که آیت الله مصباح گرایشی به انجمن حجتیه دارند. چون انجمن حجتیه روی نیمه شعبان خیلی سرمایه گذاری می‌کرد. ما خودمان چند روز مانده به ایام نیمه شعبان و در زمانی که نوجوان بودیم و در انجمن بودیم، تمام شهر را پوستر می‌چسباندیم و فعالیت‌های زیادی برای نیمه شعبان می‌کردیم. نیمه شعبان جشن اصلی انجمن حجتیه ای‌ها بود. آیت الله مصباح هم چون گفته بودند چراغانی کنید و جشن بگیرید، عده ای نسبتی برای آیت الله مصباح و انجمن حجتیه برقرار کرده بودند. ولی آن اندازه که اطلاع دارم، این انتساب سازمانی نبود. نوعی همفکری با آن تفکر بود.»
فیلم کامل این مصاحبه را در کانال یوتیوب کافه خبر ببینید؛ روایت غرویان از همسویی رائفی پور با انجمن حجتیه
فیلم کامل این مصاحبه را در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید؛ انجمن حجتیه یک تشکل پنهان است
سخنگوی دولت: دلار 95 هزار تومانی روی زندگی من هم سایه انداخته است فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم، که در آستانه نوروز سال 1404 مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود، از ماجرای تعطیلی پی در پی مدارس حرف زد، از ماجرای سیاسی کاری قانون مشاغل حساس و از قصه پر غصه دلار و تصمیمات دولت. 
او که معتقد است که وزن سیاسی قانون مشاغل حساس از وزن کارشناسی آن بیشتر است، گفت: « موضوع دیگر این است که حالا اگر یک کسی فرزندش بخاطر اینکه آنجا به دنیا آمده دو تابعیتی شد، آیا ما باید کشور را از استفاده از ظرفیت ایشان محروم بکنیم؟ اصلا موضوع شخص نیست. موضوع ظرفیتی است که در کشور وجود دارد و کاملا به درستی گفتند، این موضوع اصلا خاص دولت نیست، موضوعی است که در همه قوای سه گانه وجود دارد و در حاکمیت هم این موضوع وجود دارد.»
مهاجرانی درباره قیمت دلار هم بیان کرد: «گر کسی بگوید که روی زندگی شخصی من سایه نینداخته یک مقدار برای من عجیب است. برای همه سایه می‌اندازد. ولی این را درک می‌کنیم که وقتی کسی حقوقی که دریافت می‌کند، مثلا 12 میلیون تومان است، حتماً میزان سایه‌ای که می‌اندازد، متفاوت است. میزان ریسک پذیری و میزان آسیب‌پذیری آدم‌ها متفاوت می‌شود.»
آذری جهرمی به ریاست جمهوری فکر می کند؟ محمدجواد آذری جهرمی، وزیر دولت روحانی و از چهره های اصلی کمپین انتخاباتی مسعود پزشکیان نیز در آخرین روزهای سال 1403 به «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین آمد تا برای اولین بار بعد از انتخابات ریاست جمهوری 1403، مقابل دوربین یک رسانه پاسخگوی سوالات شود. آذری جهرمی در این گفت و گو هم از علت عدم حضورش در دولت گفت و هم به خروج ظریف و طیب نیا از دولت پرداخت.
او گفت: «بخشی به تصمیمات شخصی و بخشی دیگر به تیمی که دولت را تشکیل می‌دهد، بر می‌گردد. کابینه مجموعه‌ای از یک کار تیمی است و هر دوی این عوامل دخیل بودند که تصمیم مبنی بر شرایط کنونی باشد. قبل از انتخابات و در شروع تبلیغات انتخاباتی بعد از این که آقای دکتر لاریجانی رد صلاحیت شدند، ایشان خواستند به تیم آقای دکتر پزشکیان اضافه شویم و به ایشان کمک کنیم.»
به گفته او، پروژه رئیس جمهور شدنش برنامه مخالفان دولت در سال 96 بوده و برنامه ای برای انتخابات ریاست جمهوری 1407 ندارد. فیلترینگ تلگرام هم از دیگر موضوعاتی بود که وزیر ارتباطات دولت روحانی به ماجرای آن پرداخت. 
فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال یوتیوب کافه خبر ببینید؛ تلگرام و یوتیوب چگونه رفع فیلتر می‌شوند؟
فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید؛ اعتراضات سال 96 توطئه برای زمین زدن دولت وقت بود؟
مشاور وزیر کشور: به مهاجران افغان گفته ایم بروید 100 میلیون تومان را پس بگیرید حرف و حدیث ها بر سر حضور مهاجران افغان در ایران کم نیست، به خصوص که در زمان روی کار بودن دولت سیزدهم، موج شدیدی از مهاجران در میان سکوت دولتمردان و نبود آماری درست وارد ایران شدند و در کشور سکنا گزیدند. اما با روی کار آمدن دولت چهاردهم، سیاست جدیدی درباره حضور اتباع و افغانستانی‌ها در ایران اتخاذ شد؛ از جدی گرفتن طرح انسداد مرزها گرفته شده تا طرح سرشماری آنان و ...
نادر یاراحمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور که در آستانه سال جدید، مهمان نوروزی «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود؛ برای اولین‌بار مقابل دوربین یک رسانه نشست و به بیان جزئیات مهم از حضور اتباع و تعداد آمار درست آنان پرداخت. 
مشاور وزیر کشور درباره تعداد افغان ها در ایران بیان کرد: « تعداد همان 6 میلیون و 100 هزار نفر است. آن‌ها در شهرها نقاط تجمع و کلونی دارند. هرچند که برادران افغانستانی ما به لحاظ زبان و فرهنگ مشترک هیچ وقت اقلیت نبوده اند و به همین خاطر در شهرهای ما زندگی کرده اند. ولی معمولا وقتی کسانی که در جای دیگری می‌آیند و کلونی‌هایی دارند، مردم بعضا به آن جا که مراجعه می‌کنند، احساس می‌کنند این‌ها در اقلیت هستند و تصور می‌کنند که {آن ها} خیلی هستند. هرکس با توجه به شغل خود این (خیلی) را تفسیر می‌کند. چون در هر شغلی این (خیلی) معنای دیگری دارد.»
پزشکیان اگر نمی‌تواند وعده‌ها را عملی کند، راهش را بکشد و برود عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب و از منتقدان این روزهای دولت پزشکیان، از دیگر مهمانان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود. از این تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار درباره سرمایه اجتماعی دولت پرسیدیم، از نگرانی ها بابت بروز اعتراضاتی شبیه 1401، از نسل Z و نگاه آنها به اعتراضات، از گروه های فشار و البته قانون حجاب و ....
عبدی در این گفت و گو بدون تعارف و با صراحت خاطرنشان کرد: «رئیس جمهور وعده داده و گفته رفع فیلترینگ می کند و می‌تواند انجام دهد، پس انجام دهد. اگر نمی‌تواند راهش را بکشد و برود.»
{فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال یوتیوب کافه خبر و در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید.}
اخطار باهنر به سعید جلیلی و دولت سایه محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، هم از دیگر چهره های سیاسی بود که به مناسبت فرارسیدن «نوروز» مهمان «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین شد؛ در گپ و گفتی یک ساعت و نیمه، هم از وضعیت اقتصادی کشور حرف زد و هم از کارشکنی ها علیه دولت پزشکیان. هم از وجود پدیده‌ی آقازادگی در کشور روایت کرد هم از وعده‌های بی سرانجام نمایندگان گلایه داشت. از او حتی درباره بازی های سیاسی در کشور سوال کردیم و البته گعده ها و افطاری های سیاسی.
او در بخشی از این گفت و گو درباره کارشکنی برخی از سیاسیون و افشاگری مصطفی پورمحمدی علیه سعید جلیلی، گریزی به دولت پزشکیان زد و گفت: «با همه دولت‌ها کار کرده ام. الان هم که آقای پزشکیان آمده است، سه ماه و کار را شروع کرده است و می‌گویند چرا تورم را حل نکرده است. ما هفت سال است که تورم نزدیک 40 درصد داریم. آقای پزشکیان به تنهایی نمی تواند ظرف سه ماه تورم را حل کند و باید مجلس در کنارش باشد.»
باهنر همچنین به دولت سایه اخطار داد و گفت: «دولت سایه به دنبال این نباشد که دولت مستقر را سرنگون کند؛ این خیانت است».
فیلم کامل این مصاحبه را در کانال یوتیوب کافه خبر ببینید؛ دولت سایه دنبال سرنگونی دولت مستقر نباشد
فیلم کامل این مصاحبه را در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید؛ برخی اصلاح‌ طلبان علیه پزشکیان کارشکنی می‌کنند
پزشیکان و گرفتن یک تصمیم سخت هفت ماه از روی کار آمدن دولت پزشکیان می گذرد. در این مدت یک وزیر اقتصادی او استیضاح و یک معاون اول او بر اثر فشارها برکنار شده است. آیا این به معنای پایان وفاق نیست؟ پزشکیان وفاق را با چه نگاهی در سر دارد؟ در همین چند ماهی که دولت پزشکیان مشغول به کار شدخ چه نمره‌ای برای او می‌توان در نظر گرفت؟ این‌ها سوالاتی است که با احمد زیدآبادی و ناصر ایمانی فعالان سیاسی اصلاح طلب و اصولگرا در میان گذاشته ایم.
احمد زیدآبادی، چهره سیاسی اصلاح طلب معتقد بود که؛ «وفاق حداقل با بخش‌هایی از حکومت که جبهه پایداری و از این نوع نیروهای سیاسی آن را نمایندگی می‌کنند به بن‌بست رسیده است» اما ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا می گوید: «وفاق را نباید آنقدر تنگ در نظر گرفت که با کنار گذاشتن یکی دو نفر از کابینه بگوییم پروژه وفاق منتفی شده است.»
فیلم کامل نشست «سرنوشت وفاق» را در کانال یوتیوب کافه خبر ببینید.
فیلم کامل نشست «سرنوشت وفاق» را در کانال آپارات کافه خبر ببینید.
مطهری: وقتی ترامپ پیشنهاد ملاقات داد، پزشکیان باید اعلام آمادگی می کرد علی مطهری، نماینده ادوار مجلس و فرزند سیاستمدار شهید مطهری هم در روزهای پایانی اسفندماه «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین آمد و با او به گفت و گو نشستیم. در روزهایی که بحث نامه ترامپ به ایران داغ بود اما هنوز ایران پاسخی به این نامه نداده بود، او که معتقد است رابطه با آمریکا بد نیست بلکه لازم است، می گوید؛«چند روز اول که آقای ترامپ روی کار آمد و اعلام کرد می‌خواهم با رئیس جمهور ایران ملاقات کنم و مسئله من فقط مسئله هسته ای است و می‌خواهیم ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد، همان زمان آقای پزشکیان باید اعلام آمادگی می‌کرد.» 
از او درباره قانون حجاب پرسیدیم، از تندروی ها بر سر اجرای این قانون و مطهری پاسخ داد: «قانون حجاب اگر اجرا می‌شد مشکلاتی ایجاد می‌کرد و بار سنگینی بر دوش قوه قضاییه و نیروی انتظامی قرار می‌داد.» مطهری البته این نکته را هم می گوید که اجرا نکردن این قانون از سوی رئیس جمهور اشتباه بود و باید قانون اجرا می شد و دولت بلافاصله لایحه اصلاحی می آورده است.
{فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال یوتیوب کافه خبر و در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید.}
«برندینگِ سیاسی» پزشکیان در گفتگو با گیویان عبدالله گیویان، انسان‌شناس و استاد دانشگاه، هم مهمان نوروزی «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین شد تا برند سیاسی پزشکیان را بررسی کند. او معتقد است که مفهومی مثل برند فریبنده بوده و مناسب جامعه ایران نیست. گیویان استدلال می‌کند در ایران احزاب سیاسی وجود ندارد که روی یک چهره کار کند. او برندینگ را به قله‌ای تشبیه می‌کند که باید بر کوهپایه استوار باشد؛ اما وقتی کوهپایه وجود نداشته باشد برندینگ در مورد چهره‌های سیاسی قابل اطلاق نیست. 
این استاد دانشگاه متذکر می‌شود که؛ «افرادی مثل محسن رضایی و محمدباقر قالیباف در مقاطعی سعی کردند تا حدی برند شوند اما چون در هر دوره از انتخابات با شمایل جدیدی به میدان آمدند، رسماً چهره قبلی خود را هم زیر سوال بردند.»
از این انسان‌شناس در ارتباط با ساخته شدن چهره سیاسی مسعود پزشکیان و اینکه چقدر رقبای انتخاباتی‌اش در ساخت این چهره موثر بوده‌اند، سوالاتی پرسیده‌ایم. گیویان معتقد است که حتی اگر ترامپ، هیتلر یا خواجه نصیرالدین طوسی رقبای انتخاباتی پزشکیان بودند، باز هم با همین پزشکیان مواجه می‌شدیم. 
{فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال یوتیوب کافه خبر و در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید.}
با نوبخت؛ از رفاقت با روحانی تا تصویر آماری از عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم «زمان ارزیابی فرارسیده است» این جمله ابتدایی محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحان ی و دبیرکل حزب اعتدال و توسعه در گفتگوی نوروزی در «کافه خبر» خبرگزاری خبرآنلاین بود و مقدمه ای برای شکسته شدن یک سکوت سه ساله.
فشارها در سال 96 و 97 به حسن روحانی رئیس جمهور وقت برای حذف نوبخت یا استعفای رئیس وقت سازمان برنامه و بودجه سوالی بود که از نوبخت پرسیدیم و او به سبک و سیاق آشنا و همیشگی اش، به جای پاسخی سیاسی به آمار و ارقام و اعداد متوسل می شود تا ضمن ارائه یک تصویر آماری از عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم، فشارها برای استعفا و حذفش از دولت را تلویحا سیاسی کاری بداند.
{فیلم کامل این گفت‌وگو را در کانال یوتیوب کافه خبر و در کانال آپارات خبرآنلاین ببینید.}
از ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی تا محمد جواد ظریف و پزشکیان خبرگزاری خبرآنلاین به بهانه فرا رسیدن سال جدید، در گفت و گو با 10 تن از چهره ها و فعالان سیاسی، به بررسی « خوش شانس ترین و بدشانس ترین چهره ها در سال 1403 » و «شیرین ترین و تلخ ترین اتفاقات سال 1403» پرداخت. محسن هاشمی، یحیی آل اسحاق، سیدحسین مرعشی، جواد هروی، حمیدرضا ترقی، محمدتقی فاضل میبدی، رسول منتجب نیا، صادق زیباکلام، احمد بخشایش اردستانی و شهریار حیدری، 10 چهره سیاسی بودند که پاسخگوی سوالات خبرآنلاین شدند.
« بهترین و بدترین تصمیم دولت چهاردهم در سال 1403 » و «بهترین و بدترین تصمیم مجلس دوازدهم در سال 1403» هم از دیگر موضوعاتی بود که خبرگزاری خبرآنلاین به بهانه فرا رسیدن سال جدید، در گفتگو با 10 تن از چهره ها و فعالان سیاسی، به بررسی آن پرداخت. در این سلسله گفتگوها چهره‌هایی نظیر، احمد زیدآبادی، ناصر ایمانی، سیدمحمدعلی ابطحی، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، حشمت الله فلاحت پیشه، منصور حقیقت‌پور، علی مطهری، محمد سلامتی، عباس امیری فر، اسماعیل کوثری، غلامحسین کرباسچی به این سوالات پاسخ داده و نظر خود را در رابطه با سالی که گذشت مطرح کرده‌اند.
29215
کد خبر 2044888

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1392684/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار روسیه به ژاپن درباره هرگونه حمایت تسلیحاتی از اوکراین

ساعت قدیم یا جدید؟/دولت پزشکیان دوباره ساعت را عقب می کشد!

عکس/ فوزیه در کنار ملک فاروق و خواهرانش 89 سال پیش در اروپا

چین: زلنسکی از اظهارات غیرمسوولانه پرهیز کند

شانس ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چقدر است؟

منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود

انتقال خط تولید اپل به آمریکا؛ هزینه‌ها سر به فلک می‌کشند

رژیم صهیونیستی با حمایت و تشویق آمریکا آتش‌بس غزه را نقض کرد

الحوثی: رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا توافق آتش‌بس را نقض کرد

حزب‌الله به اتهامات مربوط به قاچاق سلاح از طریق بیروت پاسخ داد

دونالد ترامپ: «آمریکا سلاح‌های مخفی دارد»

انصارالله تاکید کرد آمریکا مسئول اصلی نقص توافق آتش‌بس در غزه است

دور جدید تبادل زندانیان میان آمریکا و روسیه

پروژه سرکوب در آمریکا؛ دانشجویان و دانشگاه‌ها سوژه طرح پاکسازی ترامپ

واردات محصولات کشاورزی به عراق آزاد شد

پیش بینی برداشت بیش از 11 میلیون تن گندم طی سال جاری

در جستجوی ساحل آرامش در سرمایه گذاری ، نسخه های شفابخش فارس برای سرمایه گذاری در تولید چیست؟!

«مادورو» فرمان اضطراری اقتصادی مقابله با تعرفه‌های ترامپ را امضا کرد

زمینه راه‌اندازی سامانه جامع وثایق مهیا شد

از انیمه‌های که در دهه 60 دیدیم تا تصاویر خیال‌انگیز «میازاکی» که امروز می‌بینیم/ ژاپن؛تسخیر سینما، جوایز و تخیل مخاطب

جزئیات آخرین رایزنی ایران و روسیه درباره تحولات دوجانبه، منطقه‌ای و جهانی

چین به زلنسکی هشدار داد

تشدید اخراج مهاجران افغان از پاکستان

قیمت دلار امروز 21 فروردین 1404

در حال ارزیابی پیامدهای افزایش تعرفه‌های آمریکا هستیم

ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟

جاسوسی آمریکا از شبکه‌های اجتماعی مهاجران برای بررسی فعالیتهای ضدیهود

ضرب‌الاجل ترامپ به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ غزه

حضرتی: ایران نه تنها به فکر بمب اتم نیست، بلکه به فکر کشتار جمعی هم نیست/ روی مذاکره غیرمستقیم تاکید داریم تا ببینیم آمریکا چقدر صادقانه وارد می‌شود

سندرز: ترامپ تهدیدی جدی برای نهادهای دموکراتیک آمریکا است

خطیب: راهبرد ما در قبال آمریکا و رژیم صهیونیستی تهدید برابر تهدید است

گاف جدید رئیس‌جمهوری آمریکا؛ تماس تلفنی اشتباه با مشاور امنیت ملی سابق

ترامپ به نتانیاهو 3 هفته برای پایان دادن به جنگ غزه فرصت داد!

ما همه به بسیجی‌ها مدیون هستیم

صهیونیست‌ها و آمریکا نگران تحکیم روابط ایران و آمریکای لاتین هستند

تعیین تکلیف مجری صدا و سیما برای وزیر خارجه درباره مذاکرات ایران و آمریکا!/ هیچ تصویر دو نفره‌ای نباید منتشر شود!

چین به زلنسکی هشدار داد مراقب حرف‌زدنش باشد!

رئیس الحشد الشعبی از آغاز تبدیل این نهاد به یک سازمان رسمی خبر داد

حزب‌الله ادعای جنجالی رئیس جمهور لبنان را پاسخ داد

استقبال وزارت خارجه فلسطین از تصمیم ماکرون

ادعای الاخبار در مورد غدقن‌کردن کمک کشورهای عربی به لبنان به دستور آمریکا

زمان برگزاری حراج شمش طلا

خودروی کارکرده خارجی، دست نیافتنی تر شد

وال‌استریت ژورنال: چین آماده جنگ تمام‌عیار با آمریکاست | ابزارهایی که پکن دارد

ظرفیت‌های بوشهر در اقتصاد دریا و زنجیره ارزش پتروشیمی معرفی می‌شود

سفر به افغانستان گام های بلند برای تقویت روابط تجاری و توسعه مرزهای مشترک است

ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه مشاغل با جدیت پیگیری شود

رونق تولید، شاه کلید حل مسائل اقتصادی کشور است

ابزارهای اقتصادی اروپا در برابر روسیه

وجود 20 هزار میلیارد ریال نقدینگی مازاد در استان مرکزی