ایرانیان جهان

آخرين مطالب

قیمت طلا چه روندی را در پیش خواهد گرفت؟ ایالات متحده آمریکا

قیمت طلا چه روندی را در پیش خواهد گرفت؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - قیمت طلا که جمعه گذشته به‌دنبال اظهارات تهاجمی رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، شاهد کاهش 3 درصدی بود، از ابتدای امروز به پایین‌ترین حد 3 هفته اخیر سقوط کرد.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، قیمت طلا (XAU) جمعه گذشته به‌دنبال اظهارات تهاجمی رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، در کنفرانسی در ویرجینیا برای دومین روز متوالی کاهش داشت و پس از اعمال تعرفه‌های فراتر از حد انتظار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مارپیچ بازارهای جهانی گرفتار شد و با کاهش بیش از 2.
8 درصدی به پایین‌ترین سطح هفت روزه خود یعنی 3023 دلار به ازای هر اونس تروا رسید. طلا امروز _دوشنبه هجدهم فروردین 1403_ نیز در اوایل روز با یک درصد کاهش به کمترین میزان خود از سیزدهم مارس رسید و پس از چند ساعت با 0.3 درصد کاهش به 3027 دلار و 90 سنت سقوط کرد. پاول روز جمعه تأکید کرد که سیاست پولی فعلی به خوبی تنظیم شده است و نیازی به تغییرات فوری ندارد، اما هشدار داد که تعرفه‌ها ممکن است تورم را در فصل‌های آینده افزایش دهند و اثرات پایداری داشته باشند. وی افزود که معیارهای تورم بلندمدت نیز به خوبی تثبیت شده‌اند و وظیفه بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا این است که اطمینان حاصل کند افزایش یکباره قیمت‌ها به مشکلی مداوم تبدیل نشود. پاول اشاره کرد که چشم‌انداز اقتصادی بسیار نامشخص است و با وجود شرایط خوب، خطرات نزولی افزایش داشته‌اند.
همزمان با این سخنرانی، قیمت طلا شاهد کاهش بیشتری بود و شاخص دلار آمریکا (DXY) نیز با 0.47 درصد افزایش به 102.56 رسید که نشان‌دهنده تقاضای بیشتر برای دلار است. معامله‌گران بازار پول انتظار داشتند که تا سال 2025 بیش از یک درصد تسهیلات سیاست پولی توسط فدرال رزرو انجام شود، زیرا منحنی بازده اوراق قرضه 10 ساله و 3 ماهه آمریکا همچنان وارونگی عمیقی را نشان می‌دهد. پس از آن فروشندگان طلا قیمت‌ها را به سطح سه هزار دلار رساندند و اعلام کردند اگر قیمت XAU/USD (نشان دهنده قیمت جهانی هر اونس طلا در مقابل دلار آمریکا) افزایش پیدا کند، خریداران باید سطح 3.100 دلار را بازپس بگیرند تا کنترل بازار را دوباره به دست آورند.

ایرانیان جهان

پس از آن در روز دوشنبه قیمت طلا در بحبوحه فروش گسترده‌تر بازار به پایین‌ترین حد خود در بیش از سه هفته گذشته سقوط کرد که این روند به‌دنبال ترس سرمایه‌گذاران از رکود جهانی به دلیل تشدید جنگ تجاری جهانی همچنان ادامه دارد. آن‌ها شمش طلا را برای پوشش ضرر خود در سایر معاملات کاهش دادند. کاهش قیمت طلا که به‌طور معمول در زمان‌های نامشخص پناهگاهی امن به‌شمار می‌رود، معامله‌گران را به این گمانه‌زنی واداشت که سرمایه‌گذاران ممکن است برای رسیدن به سود، شمش‌های طلا را به فروش برسانند و به‌طور بالقوه زیان‌ها یا حاشیه‌های دیگر دارایی‌ها را پوشش دهند، بااین‌حال وجود سردرگمی و نبود اطمینان در بازارها در مورد اینکه آیا فضایی برای کاهش تنش در پیش است یا خیر، در کنار وجود تنش‌های افراطی موجب شده در حالی که کاهش قیمت‌ها در بعضی موارد به‌دلیل کسب سود صورت می‌گیرد، انعطاف‌پذیری با جریان‌های امن در میان نوسانات بازار همچنان موضوع گسترده‌تری باشد.
از سوی دیگر رئیس فدرال رزرو اظهار کرده است که تعرفه‌ها خطر افزایش تورم و رشد کندتر را بالا می‌برند و مسیر دشواری را پیش روی سیاست‌گذاران بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا قرار می‌دهند. در این میان چین روز جمعه با اقدامات متقابلی از جمله عوارض اضافی 34 درصدی بر همه کالاهای آمریکایی و محدود کردن صادرات بعضی از فلزات کمیاب به تعرفه‌های تحمیلی ترامپ پاسخ داد و ترس از رکود جهانی هفته گذشته نزدیک به 6 تریلیون دلار از ارزش سهام آمریکا را از بین برد و موجب شد میانگین سهام نیکی ژاپن (یکی از مهم‌ترین شاخص‌های بازار سهام در جهان و نمادی از اقتصاد ژاپن) در اوایل روز دوشنبه نزدیک به 9 درصد کاهش پیدا کند.

ایرانیان جهان

کد خبر 855467

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود مقتدرانه و نگاه مغرضانه؛ رنکینگ آسیا درباره تیم ملی پاسخ می‌دهد

پیشگویی جالب اُپتا درباره سرنوشت لیگ قهرمانان

توسعه و گسترش سبک دوئن بین در ایران

اتحادیه آفریقا نماینده رژیم صهیونیستی را از مقر خود بیرون کرد

کسادی کاسبی براندازی

قهر دیپلماتیک ایران و آمریکا 45 ساله شد

هشدار ایران به همسایگانش

رئیس‌جمهور لبنان همصدا با آمریکا خواستار خلع سلاح حزب‌الله شد!

فعال اصولگرا: مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا راه‌حلی عقلانی است

دیپلمات پیشین: روزنامه کیهان بهترین بهانه را به لابی اسرائیل داد

بازوی سیاسی پمپاژ ترس فعال شد

«وندال‌های» ایرانی علیه میراث و طبیعت ایران

«نق‌نوازی»! انتقاد «وطن امروز» از موزیک ویدئوی شهرام ناظری

سازمان ملل: آب در غزه به پایان می‌رسد

ترامپ: بازارهای چین در حال فروپاشی است!

مقام روس: بسیاری از شرکت‌های آمریکایی درخواست بازگشت به روسیه را دارند

اسرائیل مدعی ترور فرمانده یگان توپخانه‌ای حزب‌الله شد

دفع حمله تروریستی نئونازی‌ها به مسجدی در منطقه کریمه

ترامپ: همه چیز باید تغییر کند به خصوص با چین

ترامپ در پی سقوط بازار خواستار صبر و شکیبایی شد؛ آمریکا دوباره بزرگ خواهد شد

100 درصد جرایم مالیاتی سال 1403 بخشیده شد

معامله 16 تن شمش طلا در مرکز مبادله؛ 112 صنعتگر طلا خریدند

اقتصاد اسلامی یک میدان جنگ فکری و رسانه‌ای شده است

گزارشی از نشست مشورتی با حضور اقتصاددانان برجسته کشور

تساوی فوتسال زنان ایران و تایلند؛ ایران نایب قهرمان شد

بررسی آماری تاریخ کشتی آسیا؛ ایران 85 طلا بیشتر از ژاپن دارد

قهرمان آسیا در میان چهار تیم دوم شد!

والدانو: آرسنال حریف پادشاه اروپا نمی‌شود

کاسمیرو یونایتد را مبهوت کرد

توفان در اروپا: یک ایرانی در فینال، یکی در نیمه‌نهایی

حملات گسترده اسراییل به لبنان

نشست 3جانبه ایران، روسیه و چین فردا برگزار می‌شود

سفیر اسرائیل از مقر اتحادیه آفریقا اخراج شد

دفتر هیئت معاونت سازمان ملل برای ادامه پشتیبانی از افغانستان فراخوان داد

هشدار برنامه جهانی غذا: هر 10 ثانیه یک کودک در افغانستان دچار سوءتغذیه می‌شود

آمریکا دولت جدید سوریه را به رسمیت نشناخت

رایزنی سه‌جانبه مسکو، پکن و تهران درباره پرونده هسته‌ای ایران

افشای پشت پرده ترور جان اف کندی / برجستگی نقش سازمان سیا و دولت پنهان در اسناد جدید منتشر شده

پزشکیان: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است ؛ حامیان انتخاباتی خود را فراموش نکرده‌ام

تندروها از مجوز رهبری برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا آشفته شدند!

درخواست تظاهرکنندگان در موریتانی برای قطع روابط دیپلماتیک با آمریکا

واکنش حماس به ادعا‌های شورای امنیت ملی آمریکا درباره امدادگران غزه

روسیه برای کمک به حل تنش‌ها بین آمریکا و ایران پیش قدم می شود

لغو بی سر و صدای ویزای دانشجویان خارجی در آمریکا

تنش‌ها خوابید؛ مذاکره ایران با آمریکا رو در رو می‌شود؟

ترور و تذکر؛ پیامدهای ادعای کیهان برای حذف ترامپ

ماجرای تظاهرات گسترده علیه ترامپ در آمریکا و اروپا

گروه‌های فلسطینی: حمله به خبرنگاران، جنایتی فاشیستی و نقض حقوق بشر است

درخواست مقتدی صدر از عربستان برای بازسازی قبور ائمه بقیع

واکنش چین به تعرفه‌های آمریکا؛ قلدری است!