صعود مقتدرانه و تخریب مغرضانه؛ رنکینگ آسیا درباره تیم امیر قلعه نویی پاسخ میدهد
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - طرفداری | در روزهای اخیر که کام مردم ایران به واسطه صعود مقتدرانه (با کسب 6 برد و 2 تساوی) به جام جهانی شیرین شده است اما برخی از افراد و رسانهها با پیروزی از امیال و منافع شخصی همراستا با شبه رسانههای فارسیزبان اقدام به تخریب چهره فوتبال ملی، بیاعتبار نمودن صعود به جام جهانی و کاشتن بذر ناامیدی میان مردم عزیز ایران مینمایند.
در یک مقاله در یکی از سایتهای رانتی شدیدترین حملات به تیم ملی انجام شد و در همین راستا، بد نیست که به دو بخش زیر نگاهی بیندازیم:
بخش اول: پاسخ به ادعاهای مقاله
1. در مقاله اشاره شده که تیم ملی در جام ملتهای آسیا در بازی مقابل قطر حذف دراماتیکی را تجربه کرده است، این در حالی است که تیم ملی کشورمان با حضور در مرحله نیمهنهایی جام ملتها، در برابر قطری شکست خورد که در نهایت بهعنوان قهرمانی این رقابتها برای دومین بار پیاپی رسید. همچنین، ایران توانست با یک نتیجه فوقالعاده و یک عملکرد عالی تیم ملی ژاپن را در مرحله یکچهارم نهایی حذف نماید که چندی قبل از آن پرو، آلمان، ترکیه و کانادا را بهاصطلاح فوتبالیها 4تایی کرده بود.
حذف ژاپن در برابر ایران در حالی رقم خورد که بازیکنان نسبت به جام ملتهای قبلی 4 سال مسنتر بودند و در جام ملتهای قبلی، با هدایت اسطوره پرتغالی آقایان با نتیجه مفتضحانه 3 بر صفر، ایران بازی را به ژاپن واگذار کرده بود. مسئلهای که باعث شرمساری فوتبال ایران در سطح قاره آسیا شد.
2. شما حتی به رنکینگ آسیا هم آشنایی ندارید و نمیدانید که ایران در رتبه دوم رنکینگ آسیا قرار دارد و نه اول. حداقل قبل از نوشتن مقاله، یک سرچ ساده بکنید، هرچند که بعید میدانیم توانایی انجام یک سرچ ساده را هم داشته باشید
3. ماهم با شما موافقیم خاطرات فوتبالی در اذهان مردم حک میشوند، پس وای به حالی ما عاشقان فوتبال که بارها باختهای مفتضحانه مربیان مطلوب شما را تجربه و تحمل کردهایم. باخت 3 بر صفر مقابل ژاپن، حذف مقابل عراق در مرحله یکچهارم نهایی جام ملتها، شکست عجیب و 6 گله مقابل انگلیس و یا باخت مقابل الجزیره و کره جنوبی با آلترناتیو کروات آقایان.
4. در مقاله اشاره شد که تیم ملی محتاطانه بازی میکند، سوالی که مطرح است تعریف شما از فوتبال محتاطانه چیست؟ اگر به ثمر رساندن 10 گل در 4 بازی اخیر و ثبت میانگین 2.5 گل در هر بازی، از نظر شما نشان از نمایش محافظهکارانه دارد، حرفی باقی نمیماند همچنین، گفتهاید تیم ملی به دنبال نتایج حداقلی است، اگر کسب 6 پیروزی و 2 تساوی در 8 بازی، حداقلی معنی میشود یا معنی حداقل را نمیدانید یا غرضورزانه قلم میزنید. این دقیقاً همان نتیجهای است که ژاپن در گروه خود کسب کرده است، ضمن اینکه باید اضافه کنیم در گروه ژاپن 3 تیم از 10 تیم برتر آسیا قرار دارند و در گروه ایران، 4 تیم و بهنوعی گروه ایران دشوارتر است
5. شما با چه منطقی میگویید که تیم ملی فقط به حضور در جام جهانی بسنده خواهد کرد و با قلعه نویی قادر به صعود نیست؟! 3 بار به اسطوره پرتغالیتان با رزومه سرمربیگری رئال مادرید فرصت داده شد تا در جام جهانی حاضر شود اما هر 3 بار تیم ملی کشورمان با کسب نتایج ضعیف از گروه خود حذف شد. البته که ماشین روابط عمومی و سپر دفاعی دستیار سابق فرگوسن، استاد حماسه سرایی از باختهای تیم ملی بودند.
6. اشاره شد که تیم ملی به یک تیم متوسط تبدیل شده است، احتمالاً آقایان نمیدانند که تیم ملی ایران در حال حاضر در رتبه دوم رنکینگ آسیا و هجدهم جهان قرار دارد. حضور ایران در رتبه هجدهم دنیا در حالی به دست آمده که آخرین بار ایران 20 سال پیش در این رتبه قرار داشت و حالا توانسته با نتایج درخشان تحت هدایت امیر قلعه نویی به رده برسد.
اما سوالی که مطرح میشود این است که چرا زمانی که در مرحله یکچهارم نهایی جام ملتها مقابل عراق حذف شدیم یا پس از هتریک در عدم صعود از مرحله گروهی جام جهانی، یک تیم متوسط نبودیم؟
7. گفتنی است که تمام پیشبینیهای آقایان از آینده تیم ملی در جام جهانی 2026 در حالی مطرح میشود که تیم ملی ایران تحت هدایت امیر قلعه نویی (دوره دوم) در 29 بازی، 23 برد، 5 تساوی و 1 باخت ثبت نموده است. آمار بازی ایران و ازبکستان
1. مطابق وبسایت متریکا، تیم ملی ایران امید گل 2.97 را ثبت کرده و ازبکستان امید گل 0.74 را داشته است. طبق همین آمار میتوان فهمید که ایران کمتر از امیدبخش، 2 گل زده و بهنوعی بدشانس بوده است. برعکس، ازبکها بسیار خوششانس بودند و علیرغم ثبت امید گل 0.74 توانستهاند 2 گل به ثمر برسانند. حالا خود قاضی باشید ایران بازی تهاجمیتر و با برنامه تر ارائه کرده یا ازبکستان؟
2. ایران در حالی در بازی با ازبکستان مالکیت 60 درصدی (در مقابل مالکیت 40 درصدی) داشته (مطابق آمار متریکا) که تیم های تیمور کاپادزه (سرمربی فعلی ازبکستان) همواره به بازی مالکیتی معروف بوده و در بازیهای المپیک نسبت به جمهوری دومینیکن و مصر مالکیت بیشتری را ثبت کردهاند و حتی در بازی با اسپانیا نیز مالکیت بیشتری را در مقایسه با بازی با ایران داشتهاند. البته طبق برخی از وبسایتهای معتبر خارجی تیم ملی ایران مالکیت 65 درصدی در بازی با ازبکستان داشته است.
3. بازیکنان تیم ملی ایران 533 پاس ردوبدل کردهاند که دقت 81 درصد داشته و این در حالی است که ازبکها 360 پاس با دقت 77 درصد به ثبت رساندهاند.
4. تیم ملی ایران در حالی 19 شوت به سمت دروازه ازبکستان روانه کرده که 6 شوت در چارچوب داشته و در نقطه مقابل، ازبکستان 11 شوت داشته که 4 تای آن در چارچوب بودهاند. طبق منطق شما کدام تیم آمار بهتری دارد؟
5. اگر ایران فوتبال بیبرنامهای را ارائه کرده است پس موقعیتهای ایران در این دقایق چه بوده است
دقایق 9، 15، 24، 26، 29، 35، 41، 43، 45+1، 55، 60، 68، 69، 77، 79
6. موفقیت ایران در مقابل ازبکستان در حالی به دست آمد که ایران هم مثل ازبکستان دو بازیکن اصلی خود (محمد محبی و روزبه چشمی) را در اختیار نداشت و از طرفی ازبکستان از لژیونرهای برجستهای از باشگاههای مطرح دنیا مثل آاس رم و منچسترسیتی بهره میبرد.
آمارهای فوق در حالی در دو بخش ارائه شد که همه ما میدانیم کسی که خودش را از روی جهل و نادانی به خوابزده است و منفعتش در نفهمیدن و ناامید کردن مردم و ایجاد شکاف میان تیم ملی و مردم است، نمیتوان آگاه نمود.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1396131/