ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم ایالات متحده آمریکا

نوبخت: نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره باشیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
محمدباقر نوبخت روز چهارشنبه در حاشیه نخستین همایش تقدیر از فعالان و موثرین ساخت مسکن محرومین در محل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران افزود: امروز در روابط بین‌الملل و همچنین مباحث ملی، حقوقی داریم که رعایت آن حقوق برای همه کشورهای جهان از جمله آمریکا، الزامی و ضروری است.
وی گفت: من اطمینان دارم دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران حقوق کشورمان را در مذاکرات استیفا خواهد کرد و ملت بزرگوار کشورمان به صورت شرافتمندانه از آثار آن بهره‌مند می‌شوند.
نوبخت اضافه کرد: امروز نباید خیلی به دنبال شیوه مذاکره (اینکه مستقیم یا غیرمستقیم باشد) باشیم، البته رهبر معظم انقلاب به دلایلی موضوع مذاکرات را به صورت غیرمستقیم مجاز اعلام کردند.
نوبخت یادآور شد: همواره در عالم سیاست باید به تناسب شرایط و مقتضیات عمل کرد و بی‌تردید اگر رهبری تشخیص دهند که حقوق ما از طریق مذاکرات مستقیم قابل استیفا است یا بهتر می‌تواند تامین شود، به طور قطع آن را خواهند گفت.
وی با بیان اینکه به قدرت دیپلماسی جمهوری اسلامی اطمینان دارم، ادامه داد: در این موضوع باید منافع و اهدافمان مهم باشد و همه مسئولان برای منافع ملی باید گام بردارند، لذا منجمد شدن بر شیوه مذاکره خیلی ما را به اهداف نائل نمی‌کند.
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه اضافه کرد: تنوع و حتی تقابل رویکرد و نگاه در سیاستمداران، در همه جای جهان یک موضوع عادی است و حتی در آمریکا افراد تندرو، خشن و رادیکال حضور دارند. هرچند چنین نگاه‌هایی را تایید نمی‌کنیم اما باید آن را در کشورمان نیز به رسمیت بشناسیم و از ابتدای انقلاب تا امروز همواره نوع نگاه در خصوص اینکه چگونه می‌توان منافع ملی را تامین کرد، وجود داشته است؛ لذا اینکه در شرایط فعلی عده‌ای بخواهند با مذاکرات مخالف کنند امری عادیست و باید گفت کی این افراد سکوت کرده‌اند؟
نوبخت بار دیگر تاکید کرد: باید اولویت ما این باشد که چطور می‌توانیم ملت بزرگمان را از فشار تحریم‌ها نجات دهیم و این وظیفه همه مسئولان است.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه قرار است روز شنبه 23 فروردین در گفتگوهای ایران و آمریکا که به صورت غیرمستقیم برگزار می شود، در عمان حضور یابند.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان 19 فروردین ماه از آغاز گفتگوهای غیرمستقیم بین ایران و ایالات متحده در سطح مقامات عالی دو کشور در روز شنبه - 23 فروردین - در عمان خبر داد و تاکید کرد که این یک فرصت و نیز یک آزمون است و توپ در زمین آمریکاست.
شب گذشته نیز خانم تمی بروس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه روز شنبه 23 فروردین ماه در گفتگوهای ایران و آمریکا در عمان حضور خواهد داشت؛ روز شنبه تنها دیدار با ایران انجام خواهد شد و این، مذاکره‌ نیست. موضوع این است که تعیین کنیم چه چیزی ممکن (امکان پذیر) است.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1398857/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی در سوریه

پس از 4 سال؛ لیگ آلمان هیچ نماینده‌ای در نیمه‌نهایی رقابت‌های باشگاهی اروپا ندارد

اظهارات ترامپ درباره زمان سفرش به انگلیس

اتلتیک بلیبائو 2-0 رنجرز؛ شیرهای باسکی اتوبوس دفاعی گلاسکو را پنجره کردند

آینتراخت فرانکفورت (1) 0-1 (2) تاتنهام؛ صعود شیرین آنژ و رفقا در خاک آلمان

انفجار در سایت آزمایش موشکی آمریکا

حضور‌ 8 المپین و مدال آور جهانی در رقابت‌های انتخابی کشتی فرنگی آمریکا

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا/ 5 نفر کشته شدند

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی

مردم کره جنوبی و ژاپن در سال 2024 یوتیوب را به نتفلیکس ترجیح دادند

داور سابق فوتبال آلمان: گل اول اینتر به بایرن مونیخ باید مردود اعلام می‌شد

خشم چینی‌ها از بی‌احترامی به درگذشت بوپندزا!

ادعا‌ها و اظهارات تازه ترامپ درباره ایران

حمله هوایی آمریکا به یمن

اوکراین، طرح صلح نماینده آمریکا را روایت روسیه خواند

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و روسیه

واکاوی آخرین موضع ترامپ درباره مذاکرات ایران؛ آمریکا به دنبال برچیدن «صنعت» هسته‌ای ایران نیست

ترامپ: من می‌خواهم ایران در آرامش باشد | من مردم ایران را می‌شناسم، آنها فوق‌العاده باهوش و موفق هستند

سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

7 عاملی که می‌تواند باعث شکست مذاکرات ایران و آمریکا شود/ اهداف واگرا و خواسته‌های غیر قابل مذاکره

سازمان ملل: مذاکرات ایران و آمریکا را از نزدیک دنبال می‌کنیم/ امیدواریم به نتایج مثبت منجر شود

بیانیه وزارت امور خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران در آستانه مذاکرات

نیویورک تایمز: حمله اسرائیل به ایران با مخالفت ترامپ لغو شد

ترکیه و آرایش ژئوپلتیکی جدید در نظم چند قطبی/ خیز آنکارا برای دور زدن اروپا

حمله مجدد آمریکا به یمن

ترامپ: ایران خواهان گفت‌و‌گو است

پشت پرده سفر وزیر خارجه عربستان به ایران چه بود؟

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن

نیمه‌نهایی جذاب لیگ کنفرانس اروپا؛ فیورنتینا و رئال بتیس به‌هم رسیدند

تیفوی انگیزشی شیاطین سرخ: افتخار آفرینی منچستریونایتد در سطح اروپا هرگز متوقف نخواهد شد / عکس

مولر می‌خواست با آچربی کتک‌کاری کند! (عکس)

دستور عجیب و خنده دار طالبان به مردم سوژه شد

ادعای جنجالی ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!

اظهارات جدید ترامپ درباره مردم ایران!

ترامپ مدعی اشتیاق ایران برای مذاکره شد و تهدید هم کرد/ ما نمی‌خواهیم صنعت یا سرزمینشان را از آن‌ها بگیریم فقط نمی‌خواهیم که آن‌ها سلاح هسته‌ای داشته باشند + فیلم

ابهام در زمان مذاکرات ایران و آمریکا/ آیا نشست رم زودتر برگزار می‌شود؟

سازمان ملل: از نزدیک مذاکرات ایران و آمریکا را دنبال می‌کنیم

چرا رم ایستگاه دوم مذاکرات ایران و آمریکا شد؟

خبرنگار آمریکایی: زمان دقیق دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا مشخص نیست

ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد/ مردم ایران فوق العاده باهوشند

سازمان ملل: امیدواریم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا نتایج مثبتی داشته باشد

حملات جنگنده‌های آمریکا به صنعا

افزایش قیمت نفت پس از تهدید ترامپ

تداوم حملات آمریکا علیه یمن

عراقچی: پوتین را از روند گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن آگاه کردم/ پوتین من را در جریان روند مذاکرات روسیه و آمریکا قرار داد

ایرانیان چگونه مردمی هستند؟

روادید تیم مذاکره کننده ایرانی برای سفر به رم صادر شد

انفجار سهمگین در سایت آزمایش موشکی آمریکا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

فارن پالیسی: نتانیاهو جنگ دوم غزه را آغاز کرده است؟