ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل خواندنی ها

گلوله‌ تانک اسرائیلی، عامل حمله مرگبار به مهمان‌سرای سازمان ملل
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / کارشناسان با تحلیل تصاویر و قطعات باقی‌مانده از محل انفجار، اعلام کردند 2 گلوله تانک اسرائیلی عامل حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه بوده است، حمله‌ای که در آن یک امدادگر اروپایی جان باخت و پنج تن دیگر زخمی شدند.
رسانه آمریکایی در مطلبی با اشاره به حمله اخیر نظامیان صهیونیست به مهمانسرای نیروهای امدادی و کارکنان سازمان ملل، گزارش داد که تحلیل تصاویر این حمله نشان می‌دهد تانک‌های صهیونیستی این جنایت را رقم زده‌اند.
به گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، بر اساس تحلیل کارشناسانی که تصاویر صحنه را بررسی کرده‌اند، انفجارهایی که در مهمان‌سرای سازمان ملل در غزه رخ داد و منجر به کشته‌شدن یک امدادگر اروپایی و زخمی‌شدن شدید پنج تن دیگر شد، به احتمال زیاد ناشی از شلیک 2 گلوله تانک صهیونیستی بوده است.
این حمله که در تاریخ 19 مارس (29 اسفند) و تنها یک روز پس از پایان غافلگیرانه آتش‌بس 2 ماهه توسط رژیم صهیونیستی انجام شد، سازمان ملل را وادار کرد تا شمار زیادی از کارکنان بین‌المللی خود را از نوار غزه خارج کند. سازمان ملل مستقیماً رژیم صهیونیستی را مسئول این حمله دانسته و بسیاری از تحلیلگران نیز آن را تایید کرده‌اند، اما تل‌آویو این مسئولیت را رد می‌کند.
صبح آن روز، کارکنان دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل (UNOPS) برای بررسی آسیب‌های واردشده به سقف ساختمان که شب قبل و در غیاب ساکنان هدف قرار گرفته بود، به این مهمان‌سرا در مرکز غزه رفتند. بر اساس یادداشت داخلی سازمان ملل، ساختمان در زمان حمله شبانه خالی از سکنه بوده است.

ایرانیان جهان

بازار


آثار گلوله تانک صهیونیستی بر بدنه ساختمان
حدود ساعت 11:30 صبح، درحالی‌که اعضای تیم UNOPS پس از پایان بررسی‌های خود در فضای باز نشسته بودند، یک گلوله در هوا منفجر شد و «مارین مارینوف»، امدادگر 51 ساله اهل بلغارستان را به قتل رساند و پنج تن دیگر از کارکنان بین‌المللی را، از جمله یک شهروند بریتانیایی، به‌شدت زخمی کرد. به گفته سه منبع مطلع از جزئیات حادثه که نخواستند نامشان فاش شود، 2 دقیقه بعد، یک گلوله دیگر به دیوار خارجی طبقه دوم اصابت کرد و در داخل ساختمان منفجر شد.
در ویدیویی دلخراش که خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر کرده، فردی دیده می‌شود که در حیاط ساختمان غرق در خون است. در بیرون ساختمان، تیر چراغ برق سقوط کرده و درختان اطراف محوطه شکسته شده‌اند و در پس‌زمینه صدای جیغ و فریاد شنیده می‌شود.
سه کارشناس تسلیحاتی به درخواست روزنامه واشنگتن‌پست، ویدیو و 10 عکس از صحنه، شامل آسیب‌دیدگی‌ها و قطعات باقی‌مانده از مهمات را بررسی کردند. به گفته این کارشناسان آثار انفجار نشان می‌دهد که یکی از گلوله‌ها در نزدیکی محل نشستن کارکنان و محل کشته‌شدن مارینوف، در فضای باز منفجر شده است. عکس‌هایی که از داخل ساختمان گرفته شده نیز حاکی از وجود یک سوراخ ناشی از اصابت گلوله و الگوی مشابهی از پراکندگی ترکش‌هاست.
بر اساس این بررسی‌ها، قطعات سبزرنگ یافت‌شده در محل نشان می‌دهد که نوع گلوله‌ها احتمالاً «ام-339» بوده‌اند؛ گلوله‌ای که تنها توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مورد استفاده قرار می‌گیرد.


مقایسه بخشی از سلاح استفاده‌شده در حمله با گلوله تانک صهیونیستی
شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز پیش‌تر گزارش داده بود که قطعات یافت‌شده در محل حادثه با گلوله تانک ام-339 مطابقت دارند و خبرنگار این شبکه عکسی از قطعات سبزرنگ منتشر کرده که گفته می‌شود از محل حادثه به دست آمده‌اند. همین قطعات در تصاویر بررسی‌شده توسط واشنگتن‌پست نیز مشاهده شده‌اند.
این گلوله‌ها قابلیت شلیک از تانک‌های مرکاوای نسل سوم و چهارم را دارند و طبق اطلاعات شرکت سازنده، می‌توانند با دقت بالا اهدافی در فاصله بیش از 5 کیلومتر را هدف قرار دهند و به‌راحتی دیوارهای بتنی دو لایه به ضخامت 20 سانتی‌متر را بشکافند.
در فاصله حدود 3 کیلومتری از محل مهمان‌سرا و نزدیک به مرز غزه، تصاویر ماهواره‌ای ثبت‌شده در تاریخ 18 مارس حضور یک تانک مرکاوا و سه خودروی زرهی دیگر ارتش اشغالگر را نشان می‌دهد. بر اساس تحلیل «ویلیام گودهیند»، کارشناس تصاویر ماهواره‌ای در مؤسسه «کانتستد گراند»، تصاویر بعدی نیز نشان می‌دهند که پس از حمله، خودروهای نظامی - از جمله حداقل یک تانک - همچنان در همان محل حضور داشته‌اند.
ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به یافته‌های روزنامه واشنگتن‌پست مسئولیت حمله به مهمان‌سرای سازمان ملل در 19 مارس را رد کرده و از رسانه‌ها خواسته است که «با احتیاط نسبت به گزارش‌های تاییدنشده» برخورد کنند. این نهاد به پرسش‌های مشخص خبرنگاران در این باره نیز پاسخ نداد.
کارکنان سازمان ملل به واشنگتن‌پست گفته‌اند که پیش‌تر بارها محل این ساختمان را به ارتش رژیم صهیونیستی اطلاع داده بودند و حتی شب قبل از حمله مرگبار، بار دیگر بر وضعیت آن به‌عنوان یک مکان محافظت‌شده تأکید کرده بودند.

ایرانیان جهان

محل استقرار تانک‌های صهیونیست و مهمانسرای هدف حمله
«استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل نیز در ماه میلادی گذشته در ژنو به خبرنگاران گفت: «اسرائیل دقیقاً می‌دانست که این تأسیسات سازمان ملل کجاست، اما با این حال آن را هدف قرار داد. ما خواهان پاسخگویی هستیم؛ چه این تصمیم از روی هدفمندی اتخاذ شده باشد، چه در اثر سوءتفاهم؛ باید افرادی که این تصمیم را گرفتند، پاسخگو باشند.»
«اویهای استولار»، پژوهشگر سازمان صهیونیستی «شکستن سکوت» که به جمع‌آوری شهادت سربازان صهیونیست حاضر در اراضی اشغالی می‌پردازد، گفت استفاده از گلوله ام-339 نشان می‌دهد که هدف صهیونیست‌ها، افراد یا اشخاصی در داخل یک ساختمان بوده است. به گفته او، این گلوله به‌طور خاص برای نفوذ به دیوارها و انفجار در فضاهای بسته طراحی شده است.
کارکنان سازمان ملل گفته‌اند که مهمان‌سرای واقع در «دیرالبلح» را یکی از امن‌ترین مکان‌های خود می‌دانستند. این منطقه به‌عنوان مرکز غیررسمی فعالیت‌های امدادی برای سایر بخش‌های خطرناک‌تر نوار غزه شناخته می‌شد. این مکان، به‌ویژه محل اقامت مقام‌های ارشد سازمان ملل بود و ارتش اشغالگر نیز آن را به‌خوبی می‌شناخت.
مارینوف دومین کارمند UNOPS بود که در جریان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه جان باخت. این سازمان می‌گوید تاکنون دست‌کم 280 نفر از کارکنان سازمان ملل در این جنگ کشته شده‌اند. بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، شمار کل قربانیان فلسطینی از مرز 50 هزار نفر گذشته است.

ایرانیان جهان

«مارین مارینوف»، امدادگر بلغارستانی که در حمله صهیونیست‌ها کشته شد
امدادرسانان در غزه می‌گویند فضای بی‌اعتمادی شدیدی بین ارتش اشغالگر و گروه‌های امدادی وجود دارد؛ فضایی که در آن، نظامیان صهیونیست اختیار زیادی دارند و در بیشتر موارد، هیچ پیامدی برای اقداماتشان، از جمله تیراندازی به کاروان‌های امدادی و غیرنظامیانی که قصد کمک به زخمی‌ها را دارند، وجود نداشته است. کابینه رژیم صهیونیستی همچنین مدعی است که حماس در برخی از نهادهای وابسته به سازمان ملل در غزه فعالیت دارد.
اکثر فلسطینیان در غزه به کمک‌های بشردوستانه وابسته‌اند. نظام سلامت در غزه تقریباً از بین رفته و پس از یک ماه محاصره کامل، مواد غذایی، سوخت و کمک‌های انسانی روبه‌اتمام است. طبق قوانین بین‌المللی، تأسیسات بشردوستانه باید از حمله مصون باشند؛ بنابراین سازمان ملل و دیگر نهادهای امدادی اغلب مختصات دفاتر، مهمان‌سراها و مسیرهای مأموریتی خود را با ارتش رژیم صهیونیستی به اشتراک می‌گذارند تا از حمله جلوگیری شود.
پس از این حمله، سازمان ملل اعلام کرد که به‌طور موقت حدود 30 نفر از کارکنان بین‌المللی خود، یعنی یک‌سوم نیروهای خارجی حاضر در غزه را از این منطقه خارج می‌کند؛ زیرا دیگر قادر به تضمین امنیت آن‌ها نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1404393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی وزارت خارجه: تعیین مسقط به عنوان محل برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، با نظر عمان بود؛ این تجدیدنظر ناشی از مباحث پشتیبانی و هماهنگی بود

چین شرایط محدودیت صدور ویزا برای آمریکا صادر کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه از وضعیت ناگوار مردم در شهر محاصره‌شده فاشر در سودان ابراز نگرانی کرد

سفر شی برای به خشم آوردن ترامپ؛ رئیس‌جمهور چین رسما اعلان جنگ کرد؟

آیا ایران تجربه لیبی را تکرار می‌کند؟

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه در خصوص تغییر محل دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا از رُم به مسقط

تأثیر مذاکرات ایران و آمریکا بر قیمت و رونق بازار مسکن تهران

اندیشکده آمریکایی «شورای روابط خارجی»: ایران بَرنده دور اول مذاکرات بود/ با وجود درخواست آمریکا، ایران بود که نوع مذاکرات را مشخص کرد/ این بار هم، مذاکرات عمان فقط به مسائل هسته‌ای پرداخته؛ یعنی «دقیقاً همان چیزی که ایران می‌خواهد»

پیشبینی تحلیلگران بین المللی از مذاکرات عمان؛ سوءتفاهم‌های تاریخی ایران و آمریکا رفع می‌شود؟

ازسرگیری افزایش قیمت طلا

تلاش دولت آمریکا برای جدا کردن اینستاگرام و واتس‌اپ از متا

معاون ترامپ: از اروپا ناامید شدیم

دست رد تهران به خواسته ترامپ در مذاکرات مسقط

تصاویر دیده نشده از داخل سفارت متروک ایران در آمریکا

یک تولید کننده پردازشگر آمریکایی دیگر تسلیم ترامپ شد

سفیر چین: آمریکا باید حسن‌نیت نشان دهد، نه ایران/ با ورود شورای امنیت به مساله‌ هسته‌ای ایران مخالفیم

ملاقات عابدزاده با ستارگان سینمای ایران در آمریکا! + عکس

دست رد تهران به خواسته ترامپ در مذاکرات عمان

یک تولیدکننده پردازشگر آمریکایی دیگر تسلیم ترامپ شد

ترامپ؛ نماد ورشکستگی، هرج و مرج و سردرگمی نظام سیاسی امریکا

سخنگوی وزارت خارجه: تعیین مسقط به عنوان محل برگزاری دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا، با نظر عمان بود

تحلیلگران در مورد رنود افزایشی قیمت طلا چه پیش‌بینی می‌کنند؟

دیدار عابدزاده با بازیگران ایرانی در آمریکا+عکس

سرمایه‌گذاری 500 میلیارد دلاری انویدیا در تولید تراشه در آمریکا

دستور قاضی فدرال آمریکا برای تعلیق فرمان ترامپ درباره اخراج نیم میلیون مهاجر

منابع یمنی: کشتی‌ها به ناو‌های آمریکا نزدیک نشوند

کاهش شدید ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی

نمایشی که عارف در جهاد دانشگاهی اجرا کرد!/ تخمین نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پس از یک یادداشت مهم

اظهارات تازه ویتکاف درباره مذاکره ایران و آمریکا/ باز هم تهدید ایران!

سرمقاله وطن امروز/ تاریخ، آبروی مکرون را برد!

سرمقاله صبح نو/ مذاکره هسته‌ای و اعراب خلیج فارس

هدیه عربستان به دولت جدید سوریه

تصاویری از کره شمالی که نگرانی‌های جهانی را برانگیخت

تاخیر 8 ساعته پرواز نجف - تهران

«مسکن کارگری» در دستور کار دولت؛ «حق مسکن» شاید وقتی دیگر

انتظار 20 ساله برای نیروگاهی زغال سوز

پشت پرده وام های فوری مجازی

اجبار سهامداران سجامی به ارایه تصویر مدارک هویتی برداشته شد

تفاهم‌نامه نفتی ایران و عراق

برگزاری مراسم تشییع پیکر جانباز شهید در مشهد مقدس

فرماندار ری: توسعه در قیامدشت با نگاه حمایت از تولید باشد

از 1385 تا کنون بندر نوشهر همچنان در ‌انتظار راه دسترسی / هفت هزار میلیارد اعتبار و هیچ!

از توسعه ترانزیت تا سرمایه‌گذاری مشترک بین ایران و آذربایجان

راه‌اندازی شهر سایبری در منطقه اقتصادی پیام؛ آینده فناوری در ایران

بیانیه اتاق بازرگانی تهران در حمایت از مذاکرات رفع تحریم

جنگ آینده کشورها بر سر کریدورهای ترانزیتی خواهد بود

تزریق بیش از 27 همت به پروژه‌های ساختمانی در 1403/ تسهیلات ساخت بانک مسکن افزایش یافت

روحانیت؛ طلایه دار جهاد تبیین اقتصادی

برگزاری سالانه 62 نمایشگاه تخصصی در مشهد

اتاق بازرگانی تهران: امیدواریم مذاکرات به توافقی متوازن و پایدار منجر شود/ فعالان بخش خصوصی امیدوارند تصویب لوایح دوگانه مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با سرعت به سرانجام مطلوب برسد