ادعای آکسیوس درباره تغییر محل برگزاری دور دوم مذاکرات
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - - آکسیوس به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا که قرار است 19 آوریل (30 فروردین) برگزار شود، ممکن است در رم پایتخت ایتالیا شکل بگیرد.
در گزارش این وبسایت ادعا شده است: دور دوم مذاکرات بین آمریکا و ایران قرار است شنبه آینده در رم پایتخت ایتالیا برگزار شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
منابع به این آکسیوس گفتند که تغییر محل برگزاری این نشست به درخواست طرف آمریکایی صورت گرفته است. این وب سایت ادعا کرد که همین منابع به آن گفتهاند که این بار دیدار مقامات ایرانی و آمریکایی بر خلاف دور پیشین مذاکرات در عمان احتمالا در قالب مذاکرات مستقیم برگزار خواهد شد.
آکسیوس در ادامه گزارش خود اعلام کرد که میانجیهای عمانی نیز ممکن است در این دور شرکت کنند.
شایان ذکر است مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز شنبه 21 فروردین ماه در مسقط پایتخت عمان انجام شد که ریاست هیات ایرانی را سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و ریاست هیات آمریکایی را استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برعهده داشت.
دو طرف تاکید کردند که مذاکرات در فضایی «مثبت و سازنده» انجام شد و بر ادامه آن توافق کردند. دور دوم این مذاکرات قرار است 19 آوریل برگزار شود.
پس از دور اول مذاکرات امور خارجه کشورمان با تاکید بر اینکه رسیدن به توافق «منصفانه و شرافتمندانه» در اولویت است، گفت: «اگر طرف مقابل از موضع برابر وارد شده باشد، شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود، وجود خواهد داشت».
منبع: آر تی
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1405029/