درخواست فعالان اقتصادی کرمانشاه از وزیر صمت و معاون اجرایی رییس جمهور چه بود؟
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش بازار، فعالان اقتصادی استان کرمانشاه امروز دوشنبه در سرسرای استانداری با محمد جعفر قائم پناه معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و سید محمد اتابک وزیر صمت دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست سالار فخری مدیر عامل شرکت کابل باختر گفت: هشت سال جنگ باعث از بین رفتن بسترهای سرمایه گذاری در کرمانشاه شد و این استان را 10 تا 15 سال نسبت به سایر استانها دچار عقب افتادگی کرد.
وی پیشنهاد راه اندازی یک خط اعتباری جدید برای آن دسته واحدهای تولیدی داد که بر اثر تورم و مشکلات اقتصادی کشور راکد شده اند.
ادریس رشیدی فعال حوزه شیلات نیز گفت: نداشتن ردیف اعتبارات ملی در حوزه شیلات یکی از مشکلات توسعه این حوزه در استان کرمانشاه است ضمن اینکه بودجه استانی نیز کافی نیست.
ممانعت سازمان حفاظت محیط زیست در بخش شیلات دیگر موضوعی بود که رشیدی به آن اشاره کرد و خواستار توجه ویژه به آن شد.
جهانبخش شکری رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه دیگر سخنران این نشست بود و درخواست کرد تا از اخذ وثیقه خارج از طرحها جلوگیری شود و خود طرح در رهن بانک قرار گیرد.
برخی بانکها حاضر نیستند طرح تولیدی کارآفرینان را در قبال پرداخت وام به عنوان ضمانت قبول کنند و درخواست وثیقه خارج از طرح بویژه خانه و ملک دارند.
شکری همچنین خواستار معافیت ارزی، مالیاتی و بیمه ای و نیز تسهیل قوانین مربوط به تغییر کاربری زمین در استان کرمانشاه شد و گفت: با توجه به قطعی برق و فعالیت 40 درصدی واحدهای تولیدی استان معافیتها باید متناسب با فعالیت واحدها باشد.
وی در خصوص منطقه آزاد تجاری قصرشیرین نیز گفت: متاسفانه شعاع منطقه آزاد فقط مختص قصرشیرین و شهرهای اطرافش میشود و درخواست داریم دایره آن تا کرمانشاه توسعه یابد.
بابک ترابی فعال اقتصادی و نیکوکار کرمانشاهی نیز در این نشست گفت: همه ما آسیب ناترازی انرژی را میدانیم اما میخواهیم بپرسیم برنامه دولت برای ادامه راه چیست؟
وی تصریح کرد: بخش خصوصی حق دارد تا از آینده مطلع باشد و اگر قرار است خودش نیروگاه ایجاد کند آیا برای تامین سوختش دچار مشکل نمیشود؟
محسن کرمی فعال حوزه گردشگری دیگر سخنران این نشست بود که گفت: کرمانشاه سه آواربرداری از جنگ و زلزله تا فرصت سوزی را تجربه کرده است.
وی با اشاره به وجود چهار هزار و 200 جاذبه تاریخی کرمانشاه و 2 هزار اثر ثبت شده و 200 جاذبه کم نظیر در دنیا خواستار فعال شدن دیپلماسی گردشگری شد و افزود: متاسفانه اتباع عراق برای ورود به استان کرمانشاه باید 300 دلار پرداخت کنند که این مبلغ باید کم یا برداشته شود تا گردشگر بیشتری جذب کنیم.
کرمی همچنین خواستار توجه ویژه به ناوگان حمل و نقل کرمانشاه برای رونق گردشگری استان شد.
فرهاد مرزی دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه به عنوان آخرین سخنران این نشست خواستار افزایش تخصیص مواد پتروشیمی برای واحدهایی شد که زیر مجموعه پتروشیمی هستند.
مرزی همچنین خواستار افزایش نیافتن قیمت زمین شهرک های صنعتی شد که از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت مورد قبول واقع شد.
وی خواستار تشکیل شرکت تعاونی برای خرید محصولات مورد نیاز واحدهای فولادی استان کرمانشاه از شرکت فولاد مبارکه شد.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1405915/