ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ اروپا

ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مخاطب24- در تغییر ساعت بحث‌برانگیز، ساعت هر سال در ابتدای بهار، یک ساعت به جلو کشیده می‌رود و در اوایل پاییز، یک ساعت به عقب برگردانده می‌شود. این ایده در طول جنگ جهانی اول در آلمان معرفی شد تا یک ساعت بیشتر به روشنایی روز در هنگام عصر اضافه شود و سپس، در سراسر اروپا گسترش یافت. در طول جنگ جهانی دوم دوباره بازگشت و سپس تا بحران نفت در دهه 1970 کنار گذاشته شد و پس از آن، برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی مجددا معرفی شد.
از آن زمان، اروپا دو بار در سال، ساعت خود را تغییر می‌دهد.
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز، شیوه‌ای است که تحت آن، در طول ماه‌های تابستان، ساعت‌ها، یک ساعت به جلو کشیده می‌شوند تا روشنایی روز تا عصر، طولانی‌تر باشد. با این حال، اکثر کشور‌های خارج از آمریکای شمالی و اروپا، از روش تغییر دو بار در سال ساعت پیروی نمی‌کنند. برخی از کشور‌ها مانند مکزیک، ساعت تابستانی را حذف یا تا حد زیادی حذف کرده‌اند.
ساعت تابستانی در آمریکای شمالی، همیشه از دومین یکشنبه مارس شروع می‌شود و در اولین یکشنبه نوامبر به پایان می‌رسد. در آن هنگام، ساعت‌ها یک ساعت به عقب برمی‌گردند. ساعت تابستانی در انگلیس و کشور‌های اتحادیه اروپا، از آخرین یکشنبه مارس شروع می‌شود و در آخرین یکشنبه اکتبر به پایان می‌رسد.
چه کشور‌هایی از ساعت تابستانی استفاده می‌کنند؟
اکثر کشور‌های آمریکای شمالی و اروپا از جمله ایالات متحده، کانادا و کوبا از این سیستم پیروی می‌کنند. در میان ایالت‌های آمریکا، هاوایی و آریزونا، به استثنای منطقه «ناواهو نیشن»، ساعت تابستانی را رعایت نمی‌کنند. قلمرو‌های ایالات متحده در قاره آمریکا شامل ساموآ، گوام، جزایر ماریانای شمالی، پورتوریکو و جزایر ویرجین نیز دارای زمان استاندارد دائمی هستند. در حالیکه ساعت تابستانی در سراسر ایالات متحده متداول است، 18 ایالت قوانینی را تصویب کرده‌اند تا اگر کنگره اجازه دهد، به شکل دائمی، از ساعت تابستانی استفاده کنند.
اکثر کشور‌های دیگر، به ویژه کشور‌های نزدیک به خط استوا، از این سیستم تغییر ساعت پیروی نمی‌کنند. برخی دیگر از کشور‌هایی که از ساعت تابستانی استفاده نمی‌کنند، شامل ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بلاروس، گرجستان، ایسلند، روسیه و ترکیه هستند.
بر اساس گزارش رویترز، انگلیس در روز 29 اکتبر صرفه‌جویی در روز را انجام می‌دهد و ساعت‌های خود را یک ساعت به عقب برمی‌گرداند. استرالیا در اولین یکشنبه اکتبر، ساعت‌های خود را یک ساعت به جلو می‌برد. با این حال، بسیاری از کشور‌های جهان چندین بار آن را پذیرفته و رد کرده‌اند. مصر پس از توقف تغییر ساعت در سال 2014، برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ساعت تابستانی را در سال 2023 مجددا برقرار کرد.
چرا ساعت تابستانی بحث برانگیز شده است؟
سیستم تغییر ساعت، به طور کلی اختلاف برانگیز بوده است، به طوری که طرفداران از ساعت اضافی به دست آمده تمجید می‌کنند و در مقابل، مخالفان به اختلال احتمالی در برنامه خواب اشاره می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که این عمل تاثیر منفی بر اقتصاد و همچنین سلامت مردم دارد.
اتحادیه اروپا در سال 2018، یک نظرسنجی از شهروندان 28 کشور عضو آن زمان خود (قبل از خروج رسمی انگلیس) برگزار کرد. حدود چهار میلیون نفر از لغو ساعت تابستانی حمایت کردند که باعث شد اتحادیه اروپا پیشنهادی ارائه کند و پارلمان نیز در سال بعد از آن حمایت کند. با این حال، این پیشنهاد با مخالفت برخی از کشور‌های اتحادیه اروپا مواجه شد و از آن زمان، نتوانست پیشرفت کند.
همچنین مطالعات متعدد در اروپا و آمریکا نشان می‌دهد که تغییر ساعت تابستانی، تاثیر بسیار اندکی بر حفظ انرژی دارد. در ایتالیا، انجمن پزشکی محیط زیستی محاسبه کرد که حتی به تعویق انداختن تغییر ساعت از پایان اکتبر به پایان نوامبر، در قبوض سوخت این کشور 70 میلیون یورو صرفه‌جویی می‌کند.
طبق گزارش مرکز تحقیقات پیو، فقط یک سوم از کشور‌های جهان هنوز این عمل را رعایت می‌کنند که بیشتر آنها در اروپا هستند.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است. مراسم «یکشنبه نخل»

ایرانیان جهان

مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود. آرزوی شهاب حسینی

ایرانیان جهان

یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال 2017 برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال 1398 در جمع 13 فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است. قم قابلمه به قهرمان داد!

ایرانیان جهان

عملیات H-3؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست. برگزیده ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟

ایرانیان جهان

وزیر کار دولت چهاردهم از تدوین لایحه‌ای دوفوریتی با هدف حذف یارانه نقدی 3 دهک پردرآمد جامعه خبر داد. هایما 8 اس چند؟

ایرانیان جهان

جستجو پیوندها خبرنامه نظرسنجی Rss درباره ما تماس باما اوقات شرعی آب و هوا آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بین‌الملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهره‌ها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل درباره ما تماس باما آب و هوا اوقات شرعی نظرسنجی پیوندها جستجو خبرنامه Rss آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بین‌الملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهره‌ها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری
شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1408187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاپنی‌ها حامی تالاب‌های ایران

اروپایی‌ها به‌دنبال ازسرگیری مذاکرات برای خرید گاز روسیه

زاخارووا: «نازیسم اروپایی» دوباره در حال احیا شدن است

در انتظار فصل جدید ریمونتادا | آیا رئال‌مادرید و بایرن‌مونیخ می‌توانند بازگشتی تاریخی ثبت کنند و به دور بعدی بروند؟

تاریخچه مازوت؛ از گرم کردن خانه‌ها تا سوخت خودرو/ کدام کشورهای دنیا مازوت می‌سوزانند؟

از دی استفانو تا کهکشانی‌ها: نزدیک‌ترین دفعاتی که رئال به کسب سه‌گانه نزدیک شده بود

زلزله شدید افغانستان را لرزاند

زلزله شدید بامدادی افغانستان را تکان داد

گسترش همکاری کابل-تهران در زمینه استخراج معادن افغانستان

آیا قرآن یهود را قوم برتر دانسته است؟

استغاثه جهانی در قم برای نابودی اسرائیل

شاخص دلار امروز چهارشنبه 27 فروردین + نمودار

قیمت جهانی نفت امروز 1404/01/27 |برنت 64 دلار و 51 سنت شد

نمک‌های ممنوعه!

آیا مذاکرات با آمریکا ناجی استارتاپ‌های ایرانی می‌شود؟

موضع ترامپ در رابطه با کانادا تغییر نکرده است

سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد دلاری آمریکا؛ رویافروشی به مردم در بستر اقتصاد کلان | چطور چرتکه انداخته‌اید؟

درخواست جنجالی ویتکاف/ نابودی کامل برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران

ژاپن ارزشمندترین شریک ناتو است!

واشنگتن، برآور تخمینی کمک به اوکراین را کاهش داد

تا زمانی که فلسطین آزاد نشود، راهپیمایی‌ها ادامه خواهد داشت

سران عربستان، آمریکا، سوریه و لبنان در «ریاض» دیدار کردند

قیمت طلای جهانی سرسام آور شد

پکن: بگذارید آمریکا در برابر چین ضجه بزند

افزایش تنش بین طرفداران قالیباف و جلیلی بعد از مذاکره ایران و آمریکا؛‌ جبهه پایداری به رئیس مجلس نزدیک می‌شود؟

نخستین حادثه پس از اعزام نیرو به مرز مکزیک؛ 2 نظامی آمریکایی کشته شدند

پایان تراژیک ملت‌هایی که خود را خلع سلاح کردند+ تصاویر | تجربه متفاوت طالبان

حمله کیهان به اصلاح طلبان: آنها می خواهند دوقطبی موافق و مخالف مذاکره با امریکا بسازند

زلنسکی: ویتکاف از خطوط قرمز عبور کرد

لغو ده‌ها ویزای دانشجویی در آمریکا

گاردین مطرح کرد: توافق مرحله‌ای یا یکباره؟

سرمقاله همشهری/ یک اشتباه درباره نسبت ما ‌و آمریکا

بودجه حافظان صلح در تیررس ترامپ

السودانی: حشد الشعبی بخشی از دستگاه امنیتی عراق است

واکنش قالیباف به تذکرات نمایندگان درباره قطعی و ناترازی برق

قیمت انس جهانی طلا از مرز 3300 عبور کرد

عضو کمیسیون صنایع مجلس: فشار مالیاتی بر مسکن خالی، مانع تولید می‌شود

جزئیات اجرای طرح کالابرگ؛ هیچ یک از دهک‌ها حذف نمی‌شوند

وزیر نیرو: تابستان بهتری پیش رو داریم

مرده خواری منافقین با جنازه مسعود رجوی!

توانمندسازی و افزایش مهارت نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد توجه قرار می‌گیرد

نظام‌نامه مددکاری و طرح پایش سلامت جامعه ایثارگری اجرایی می‌شود

اصغر جهانگیر: ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد

تورم ناشی از سیاست‌های اشتباه اقتصادی است / امید بستن به مذاکره عقلانی نیست

آغوش باز اردیبهشت برای گرانی طلا | طلای خود را نگه داریم؟

پیوستن به معاهدات بین‌المللی بدون منفعت اقتصادی غیرقابل قبول است

مذاکرات عمان و ضرورت پرهیز از تکرار تجربه گذشته برجام

برنامه‌های اقتصادی دولت با محوریت بهبود توزیع درآمد، حمایت و مراقبت موثر از اقشار محروم است /طرح ضربتی افزایش 250 هزار بشکه‌ای تولید نفت و توسعه میادین نفتی از برنامه‌های دولت در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید است/تشریح برنامه‌های عملیاتی دولت برای

آماده گسترش همکاری‌های اقتصادی، گردشگری و صنعتی هستیم

جهانگیر: در سال گذشته شاهد کاهش 18 درصدی سرقت در جامعه بودیم