ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تحقیر کانادا مکزیک توسط ترامپ ایالات متحده آمریکا

تحقیر کانادا مکزیک توسط ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - «دونالد ترامپ » با متهم کردن مکزیک و کانادا به اینکه برای امرار معاش خود به کشورش وابسته هستند، مدعی شد که بدون آمریکا، آنها کشوری نخواهند داشت.
به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از تارنمای آرژانتینی میلِنیو، رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه انتقادها از مکزیک و کانادا و در راستای توجیه اعمال تعرفه‌ها علیه این دو شریک تجاری خود ادعا کرد: ما یک فروشگاه بزرگ و زیبا هستیم که همه قطعه‌ای از آن را می‌خواهند.
مکزیک، کانادا، آن دو به لطف ما زندگی می‌کنند. بدون ما آنها کشوری نخواهند داشت. وی بار دیگر هشدار داد: چنانچه در یک مقطع زمانی مشخص به توافق نرسیدیم، به سادگی محدودیت‌هایی را تعیین و نرخ و پارامترهایی را تعیین می‌کنیم و می‌گوییم اکنون بیایید و بخرید.
ترامپ با وجود اظهارنظرهای خود اذعان کرد که «گفت‌وگوهای خوبی» با مکزیک داشته است؛ اگرچه جزئیات بیشتری ارائه نکرد.
این سیاستمدار جمهوریخواه همچنین پیش‌بینی کرد که ظرف «سه یا چهار هفته»، دولت او می‌تواند با همه شرکای خود به توافق‌های تعرفه‌ای دست یابد.
رئیس‌جمهوری آمریکا به تازگی (دوم آوریل/ 13 فروردین) دیوار تعرفه‌ای با ارتفاع‌های مختلف علیه جهان برپا کرد و جنگ تجاری تمام عیاری را کلید زد که بسیاری آن را تهدیدی در راستای آغاز یک بحران اقتصادی جهانی می‌دانند.
ترامپ سپس در عقب‌نشینی از جنگ تجاری خود با جهان اعلام کرد که اعمال تعرفه‌های گسترده بر بیش از 75 کشور به‌جز چین، به مدت 90 روز به حالت تعلیق درمی‌آید.
این بزرگترین بسته‌های تعرفه‌ای اعلام شده توسط ترامپ که آغازگر عصر جدیدی از حمایت‌گرایی است و پایه‌های تجارت بین‌المللی را تضعیف می‌کند، تاثیرهای متفاوتی را بر بلوک‌های تجاری مختلف داشته است.
«کلائودیا شینباوم» رئیس‌جمهوری مکزیک، از زمان اعلام سیاست تعرفه‌ای ترامپ، آرامش خود را حفظ و از مذاکرات دوجانبه حمایت کرده است. رویکرد وی که به دنبال پاسخی تلافی‌جویانه نیست، بر اجرای سیاست‌های مرزی تمرکز دارد و به نظر می‌رسد که در حال حاضر نیز این رویه به خوبی کار کرده و نتیجه داشته است.
این کشور با تعرفه 25 درصدی بر محصولات خارج از توافق تجارت آزاد (با آمریکا و کانادا)، از جمله فولاد، آلومینیوم و خودرو مواجه است.
پس از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، آمریکا جنگی تجاری با کانادا به راه انداخته و کاخ سفید تمایل خود را برای ضمیمه کردن این کشور به عنوان پنجاه و یکمین ایالات متحده اعلام کرده است.
کانادا با وضع تعرفه بر کالاهای آمریکایی به مقابله به مثل با دولت ترامپ روی آورده و اقدامات و اظهارات رئیس‌جمهوری آمریکا موجب موجی از نارضایتی‌ها در افکار عمومی کانادا شده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1411547/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود

تناقض‌های آماری با سال پایه + فیلم