ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تجارت 3 میلیارد دلاری ایران به نتیجه مذاکره با آمریکا گره خورد ایالات متحده آمریکا

تجارت 3 میلیارد دلاری ایران به نتیجه مذاکره با آمریکا گره خورد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - صمد حسن‌ازده، رئیس اتاق بازرگانی ایران در نشست با سفیر در تهران گفت: ظرفیت‌های ایران برای همکاری با ارمنستان قابل توجه است و موقعیت محوری آن در اوراسیا و پیوندهای فرهنگی و اجتماعی دو کشور جایگاه ارمنستان را برای ما مهم کرده است.
وی افزود: اتاق ایران آماده هر اقدامی در مسیر توسعه همکاری‌هاست، ما علاقه‌مند به اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری هستیم و امسال برنامه اعزام یک هیات به ارمنستان را در دستور کار داریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به مذاکرات ایران و امریکا تاکید کرد: امیدواریم این موضوع به خوبی به نتیجه مطلوب برسد و با خاتمه محدودیت‌ها فرصت‌های زیادی برای توسعه روابط تجاری بین ایران و دیگر کشورها فراهم شود.
حسن‌زاده تصریح کرد: بخش خصوصی به ویژه آماده صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت در سرمایه‌گذاری‌های پروژه‌های عمرانی ارمنستان است. حوزه پزشکی، درمانی و دارویی نیز از دیگر مزیت‌هایی است که می‌تواند محور همکاری‌های خوبی میان دو کشور باشد.
رئیس اتاق ایران اظهار کرد: بخش خصوصی ایران توانمندی‌های خوبی در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، خودروسازی، صنایع غذایی و مصالح ساختمانی داشته و می‌تواند محصولاتی با استانداردهای بالای جهانی ارائه کند.
حسن‌زاده با اشاره به ظرفیت‌های بالای ایران در حوزه گردشگری و گردشگری سلامت خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری خواستار حمایت‌های بیشتر ارمنستان و تسهیل امور مربوط به گردشگران ایرانی از سوی این کشور هستیم.
وی با اشاره به برگزاری ایران اکسپو 2025 از 28 آوریل به طور رسمی از سفیر ارمنستان برای حضور در این نمایشگاه دعوت کرده و گفت: در این نمایشگاه قرار است توانمندی‌های تولیدی و صادراتی ایران به نمایش گذاشته شود و سفرا و هیات‌های تجاری زیادی از سراسر دنیا از آن بازدید خواهند کرد.
در این نشست همچنین گریگور هاکوپیان، سفیر ارمنستان در ایران نیز با تأکید بر اینکه روابط با ایران از اولویت‌های دولت ارمنستان است، گفت: توسعه روابط دوجانبه در همه حوزه‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی برای دولت و مردم ارمنستان اهمیت زیادی دارد.
وی با ابراز تأسف از اینکه روابط اقتصادی دو کشور تناسبی با سطح بالای روابط سیاسی آن‌ها ندارد، افزود: ما برای تعمیق و توسعه روابط محدودیتی قائل نیستیم. ما نیازمند همکاری‌های مشترک هستیم تا بتوانیم در مرحله اول به هدف یک میلیارد دلار و سپس به هدف‌گذاری سه میلیارد دلار در حجم تجارت دوجانبه برسیم. البته این امر نیازمند فعال‌تر شدن روابط بین اتاق‌های دو کشور است.
هاکوپیان با تأکید بر اهمیت اعزام و پذیرش هیات های تجاری در توسعه روابط دو کشور، گفت: امکانات زیادی برای سرمایه‌گذاری و سرمایه‌گذاری‌های مشترک در ارمنستان وجود دارد و سفارت آماده همکاری‌های لازم در این زمینه برای آشنایی تجار ایرانی با این فرصت‌هاست.
وی تأکید کرد: در توسعه روابط اقتصادی دو کشور بخش خصوصی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. هیات های تجاری ارمنستان در اکسپو حاضرند و این امر این امکان را می‌دهد در جریان فرصت‌های سرمایه‌گذاری قرار گرفته و مطالعاتی در راستای سرمایه‌گذاری مشترک انجام دهند.
هاکوپیان بیان کرد: با همکاری اتاق‌های بازرگانی دو کشور باید سازوکارهای مشترکی برای حل مسائل و مشکلات تجارت ایران و ارمنستان تعریف کنیم.
سفیر ارمنستان در ایران با تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری میان دو کشور، ادامه داد: حضور ایران در اوراسیا به عنوان عضو ناظر و آغاز تجارت آزاد با کشورهای این اتحادیه فرصت خوبی برای توسعه همکاری‌هاست. می‌توان با سرمایه‌گذاری مشترک، تولیدات مشترک را به منطقه اوراسیا صادر کنیم.
نمایشگاه بین المللی دام و طیور 1404
منبع:+
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1411786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر داغ برای یارانه‌بگیران، این افراد دیگر یارانه نمی گیرند

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

انتشار اطلاعات بدهکاران کلان بانکی: گامی به سوی نظارت عمومی و بهبود سیاست‌های پولی

سفر مدیرعامل بانک ملی ایران به ارومیه

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

مربی فوتسال بانوان:انتقاد از تیم ملی منصفانه نیست؛ همه باید حمایت کنند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خانه هنرمندان ایران انیمیشن «شیطان‌کش: قطار موگن» را پخش می‌کند

نیلوفر، زنی که به مردان درس مربیگری می‌دهد!

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی؛ ترکیه مقصد احتمالی مهاجم ایرانی؟

روبات و انسان در چین مسابقه دو دادند

ستاره‌شناسان 1300 اختروش جدید کشف کردند

سفر معاون نخست‌وزیر پاکستان به کابل

مذاکرات از خط‌قرمز ایران عبور خواهد کرد!

ایمان و باور ارتش، ضامن امنیت کشور است

اعلام ساعت دقیق مذاکره ایران و آمریکا در رم

چین: وضع تعرفه‌های جدید بر کشتی‌های چینی به ضرر همه‌ است

آمادگی آمریکا برای به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه

پیش بینی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ ترامپ از ناحیه برخی افراطیون تحت فشار است/ مذاکرات ادامه خواهد داشت؟

شوک آمریکا با مالیات به جام باشگاه های جهان

توییت وزیر خارجه ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فوری/ ساعت مذاکره ایران و آمریکا در رم مشخص شد

تحولات اوکراین| تهدید ترامپ به خروج از توافق در صورت کارشکنی

قیمت میجر امروز شنبه 30 فروردین به دلار و تومان

آمریکا هدف جدیدش را بمباران کرد

گشایش برای دیپلماسی شخصی/ مذاکرات ایران و آمریکا در چه شرایطی موفق می‌شود؟

ورود عراقچی به رم

حمایت کرملین از مذاکرات ایران و آمریکا

اعلام رسمی زمان و ساعت دقیق مذاکره غیر مستقیم ایران با آمریکا به وقت ایران

گفت‌وگوهای بی‌حاصل در رابطه با اوکراین را رها خواهیم کرد

ادعای آسوشیتدپرس درباره توافق جدید ایران و آمریکا| ایران به دنبال تضمین است

بساط آقازاده‌ها جمع شد

نویسنده آمریکایی: مخالفت اسرائیل با مذاکرات واشنگتن و تهران، بازی با آتش است

سرخوردگی ترامپ از مذاکرات اوکراین و روسیه؛ احتمال خروج آمریکا از روند صلح

اخبار لحظه به لحظه از مذاکرات ایران با آمریکا امروز شنبه 30 فروردین 1404

صفحه اول روزنامه‌های شنبه 30 فروردین

اعلام تصمیم مهم پنتاگون درباره سوریه

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

بلومبرگ: ترامپ قصد دارد حاکمیت روسیه بر جزایر کریمه را به رسمیت بشناسد

جزئیات دیدار محمود عباس با جولانی

سرنگونی پهپاد پیشرفته دیگر آمریکایی در آسمان یمن

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

توافق معادن با کی‌یف به تلاش برای توقف جنگ در اوکراین مرتبط نیست

تسهیل سرمایه‌گذاری در اردبیل برای رونق اقتصادی

سفر هیئت اقتصادی ایران به آذربایجان به منظور توسعه روابط

بهترین شغل دنیا چیست؟ مهدی طارمی بودن!

هشدار مهم به این گروه از یارانه‌بگیران: با این معیارها، یارانه 18 میلیون نفر حذف می شود