ایرانیان جهان

آخرين مطالب

«واکنش‌ها به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا»، «هشداری از سوی مقامات قضایی» و «تبعات سنگین یک باخت» ایالات متحده آمریکا

«واکنش‌ها به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا»، «هشداری از سوی مقامات قضایی» و «تبعات سنگین یک باخت»
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ترسیم چارچوب کلی مذاکرات، واکنش‌ها به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا، اعلام زمان واریز یارانه‌ها و افزایش حقوق بازنشستگان، اعلام جرم دادستانی علیه دو رسانه، هشدار دادگستری تهران و استعفای مدیرعامل پرسپولیس اخبار شامگاهی30 فروردین ایسنا بود.
به گزارش ایسنا، شامگاه شنبه 30 فروردین 1404 خبرنگاران ایسنا به تهیه و تولید اخباری پرداختند که در ادامه به مرور گزیده‌ای از آنها می‌پردازیم:
جهان:
وزارت خارجه ایران اعلام کرد مذاکره‌کنندکان ارشد ایرانی و آمریکایی در رم، ضمن ترسیم چارچوب کلی مذاکرات، دیدگاه‌های خود را در مورد برخی از موضوعات مهم در حوزه رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای تبادل کردند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا که با هماهنگی و تسهیل‌گری وزیر امور خارجه عمان و با حضور «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه از حوالی ظهر امروز شنبه در شهر رم آغاز شده بود، با تفاهم طرفین در مورد برگزاری دور دیگری از گفت‌وگوها در هفته آینده پایان یافت.

ایرانیان جهان

در این دور از گفت‌وگوها مذاکره‌کنندکان ارشد ایرانی و آمریکایی ضمن ترسیم چارچوب کلی مذاکرات، دیدگاه‌های خود را در مورد برخی از موضوعات مهم در حوزه رفع تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای تبادل کردند.
دو طرف توافق کردند دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم را روز شنبه آینده در مسقط ادامه دهند.
با توجه به اینکه تصمیم‌گیری در مورد هر دو موضوع «رفع موثر تحریم‌ها» و «اعتمادسازی در مورد ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران» نیازمند بحث و بررسی دقیق‌تر در سطح کارشناسی است، مقرر گردید هیات‌های فنی ایران و آمریکا روز چهارشنبه این هفته در مسقط جلسه‌ای را با تسهیل‌گری وزارت خارجه عمان برگزار نمایند.
سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان در صفحه اجتماعی ایکس در مطلبی با اشاره به دور دوم گفت وگو های غیر مستقیم ایران و آمریکا نوشت: جو نسبتا مثبت در رم باعث پیشرفت در اصول و اهداف یک توافق احتمالی شد.
وی با بیان این که ما توضیح دادیم که چگونه برای بسیاری در ایران برجام دیگر به اندازه کافی خوب نیست. برای آنان، آنچه از برجام باقی مانده تنها «درس‌های فراگرفته‌شده» از آن است. شخصا به این برداشت تمایل دارم، اظهار کرد:
گفتگوهای کارشناسی در روزهای آینده با هدف بررسی جزئیات آغاز خواهد شد. پس از آن، ما در موقعیت بهتری برای قضاوت خواهیم بود.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در حال حاضر، خوش بینی ممکن است موجه باشد، اما فقط با احتیاط زیاد.
وزارت خارجه عمان نیز در بیانیه ای اعلام کرد: «در دیدار امروز در رم، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و استیو ویتکاف نماینده ریاست جمهوری آمریکا، با میانجیگری بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، توافق کردند که وارد مرحله بعدی گفت‌وگوهای خود شوند.»
دستگاه دیپلماسی عمان در ادامه تصریح کرد: «هدف آن (دور بعدی گفت‌وگوها) امضای توافق هسته‌ای منصفانه و با دوام است که ضمن تضمین عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، این کشور را از بند هرگونه تحریم رها کرده و به این کشور اجازه خواهد داد تا برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد.»
وزارت خارجه عمان در پایان افزود: «فقط از طریق گفت‌وگو و ارتباطات شفاف است که می‌توانیم به توافق و تفاهم معتبر متقابل که به نفع همه طرف‌های منطقه و بین‌المللی است دست یابیم. همچنین قرار است دور بعدی در چند روز آینده در مسقط برگزار شود.»

ایرانیان جهان

«بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان شامگاه شنبه با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربردی خود در شبکه اجتماعی «ایکس» از «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا قدردانی کرد.
او نوشت: «به علت به دلیل رویکرد بسیار سازنده “سید عباس عراقچی”، وزیر امور خارجه ایران و “استیو ویتکاف”، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در مذاکرات امروز، مایلم از آن‌ها تشکر کنم.»
وزیر خارجه عمان تصریح کرد: «این گفت‌گوها در حال شتاب گرفتن است و در حال حاضر حتی مسائل غیرممکن نیز محتمل به‌نظر می‌رسند.»
منابع خبری رسانه روسی نیز درباره مذاکرات روز شنبه گفتند که خواسته‌های هیئت آمریکایی در دور دوم مذاکرات «واقع‌بینانه» بوده است.
این منبع به «راشا تودی» گفت که هیچ موضع تندی از سوی «استیو ویتکاف» رئیس هیئت آمریکایی در مذاکره با ایران مشاهده نشده و تیم همراه وی نیز چنین مواضعی نداشتند.
رسانه روسی گزارش می‌دهد که این رویکرد کاملاً با مواضع رسمی و پُر های‌وهوی دولت «دونالد ترامپ» درباره ایران متفاوت بوده است.
آویگدور لیبرمن رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» اعلام کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم گواهی بر شکست سخت بنیامین نتانیاهو در مقابل واشنگتن بود.
لیبرمن عنوان داشت که دور مذاکرات امروز رم در مورد برنامه هسته‌ای ایران، گواهی بر شکست سخت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل واشنگتن است.
نتانیاهو نیز شامگاه شنبه و ساعاتی پس از پایان یافتن دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که توسط مقامات ایرانی «سازنده» ارزیابی شده است، ادعا کرد: «من متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای هستم.»
اعلام زمان واریز یارانه دهک های چهارم تا نهم
اقتصادی:
یارانه فروردین ماه دهک‌های چهارم تا نهم به مبلغ هر نفر 300 هزار تومان فردا شب واریز می‌شود.
یارانه کمک معیشتی مرحله 170 مربوط به فروردین ماه 1404 به حساب 16 میلیون و 730 هزار و 329 سرپرست خانوار دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز و از ساعت 24 روز یکشنبه سی‌ام فروردین ماه قابل برداشت است.

ایرانیان جهان

طبق اعلام سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، یارانه مرحله 170 به مبلغ 14 هزار و 990 میلیارد تومان بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ازای 49 میلیون و 972 هزار و 992 نفر در دهک‌های چهارم تا نهم توسط 28 بانک عامل سراسر کشور واریز و از ساعت 24 روز یکشنبه 31 فروردین ماه قابل برداشت است.
بنابراین گزارش در سالهای گذشته پرداخت یارانه برای همه مشمولان، بیستم هر ماه انجام می‌شد؛ اما از بهمن‌ماه سال 1402 پرداخت‌ یارانه براساس زمان‌بندی انجام شود.
وزیر راه کدام زمین ها را تحویل نمی‌دهد؟
وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد: زمین بدون زیرساخت تحویل نمی‌دهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود.
فرزانه صادق در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و شورای مسکن استان اصفهان اظهار کرد: سیاست‌گذاری برای ساخت 800 هزار واحد مسکن حمایتی انجام شده و اقدامات اجرایی نیز آغاز شده و مهم‌ترین وظیفه دولت در این حوزه، پایبندی به تعهدات است.
صادق ضمن اشاره به برخی چالش‌ها در استان اصفهان گفت: از سال 1400 مردم آورده‌های خود را واریز کرده‌اند، اما آماده‌سازی زمین‌ها تنها از شش ماه گذشته آغاز شده که این موضوع منجر به بی‌اعتمادی مردم و کاهش سرمایه اجتماعی می‌شود.

ایرانیان جهان

وی ادامه داد: ما زمین‌هایی که آماده‌سازی نشده باشند را تحویل مردم نخواهیم داد؛ حتی اگر به‌واسطه آن مورد انتقاد قرار بگیریم. چراکه هر زمینی که تحویل مردم می‌شود باید زیرساخت‌های اولیه آن انجام شده باشد. با استفاده از روش تهاتر زمین و تأمین منابع، این فرایند را با سرعت بیشتری دنبال خواهیم کرد. 
صادق اظهار کرد: واگذاری زمین، بصورت فردی، چه زوجی یا گروه ساخت را حتماً انجام خواهیم داد، اما به موازات آن موظفیم خدمات پشتیبان را انجام دهیم.
پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان براساس احکام 1403
اجتماعی:
معاون فنی و بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر صدور احکام افزایش سالیانه حقوق و مرحله دوم متناسب سازی بازنشستگان و موظفین صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: پرداخت حقوق بازنشستگان در پایان فروردین ماه 1404 بر مبنای حکم حقوق سال 1403 انجام خواهد شد و مابه التفاوت احکام جدید شامل 20 درصد ترمیم سالیانه و مرحله دوم متناسب سازی، تا دهم اردیبهشت ماه به حساب عزیزان واریز می شود.
«رضا مسلمی» با اعلام این خبر اظهارداشت: با توجه به ابلاغ تصویب‌نامه شماره 3281 /ت 63953 هـ مورخ 1404/01/17 هیات محترم وزیران در خصوص اعمال افزایش حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته دولت در سال 1404، در تلاش هستیم علاوه بر صدور احکام افزایش سالیانه حقوق، با اخذ مجوزهای قانونی نسبت به اجرای مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان (30 درصد سال دوم برنامه هفتم پیشرفت) اقدام و احکام بازنشستگان و موظفین کشوری را در هفته اول اردیبهشت ماه صادر نماییم.

ایرانیان جهان

وی افزود: از نیمه دوم فروردین ماه اقدامات لازم در خصوص اخذ مجوزهای صدور احکام افزایش حقوق، تامین اعتبار وآماده سازی سیستم های عملیاتی صندوق در دستور کار قرار داشته و تلاش کرده‌ایم تا احکام مربوطه با بالاترین دقت صادر گردد.
معاون فنی و بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اظهار داشت: با صدور احکام جدید، حقوق کلیه بازنشستگان و موظفینی که تا پایان سال 1403 بازنشسته، ازکار افتاده و یا فوت شده اند، به میزان 20 درصد نسبت به احکام حقوقی پایان سال 1403 افزایش می یابد، مشروط به آنکه پس از اعمال افزایش مذکور، متناسب با سنوات خدمت قابل قبول (30 سال خدمت) حقوق ایشان از یکصد و هفده میلیون ( 117.000.000 ) ریال کمتر نباشد.
به گفته وی، با اعمال ضریب حقوق سال 1404 کمک هزینه عائله مندی بازنشستگان کشوری به میزان 50 درصد و کمک هزینه اولاد نیز به میزان 100 درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت.
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه
اظهارات مدیران دو رسانه در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا منجر به اعلام جرم علیه آن‌ها شد. این اعلام جرم هفته گذشته صورت گرفته است.
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که برخی اظهارات سخیف در فضای مجازی که از سوی مدیران دو رسانه‌ ابراز شده بود منجر به اعلام جرم علیه این افراد شد. 
این اظهارات طی روزهای گذشته انجام و منجر به اعلام جرم علیه آن‌ها شده است. 
هشدار دادگستری تهران نسبت به عدم همکاری در خصوص اتباع غیرمجاز
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در پیامکی اعلام کرد: افرادی که از دادن اطلاعات و مدارک مربوط به اتباع خارجی غیرمجاز به بازرسان کار و بهداشت به کارگاه ها خودداری نمایند، مجازات خواهند شد.
اختصاص ردیف بودجه برای یک طرح فرهنگی
فرهنگی:
رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه در شورای معاونان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از آغاز طرح ملی پایش فرونشست در محدوده‌های تاریخی و اختصاص ردیف بودجه‌ای مستقل برای طرح «مفاخر فرهنگی» خبر داد.
سیدحمید پورمحمدی در جلسه شورای معاونان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اعلام آغاز طرح ملی پایش فرونشست در محدوده بناهای تاریخی، بر حمایت قاطع این سازمان از برنامه‌های شفاف، منسجم و قابل اجرا در سه حوزه مأموریتی این وزارتخانه تأکید کرد.

ایرانیان جهان

رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه با اشاره به ضرورت تدوین «زبان مشترک اجرایی» میان نهادهای مسئول، از حمایت کامل این سازمان از طرح‌های عملیاتی و آینده‌نگر در سه حوزه مأموریتی وزارت میراث‌ فرهنگی، ‌ گردشگری و صنایع دستی خبر داد.
او با اعلام اختصاص ردیف بودجه‌ای مستقل برای طرح «مفاخر فرهنگی»، این اقدام را مصداق حمایت فرهنگی هدفمند دانست و افزود: این ردیف برای معرفی، حفظ و ترویج مفاخر فرهنگی باید در اولویت برنامه‌های ملی قرار گیرد.
پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش فرونشست زمین در محدوده‌های تاریخی اشاره کرد و گفت: طرح مشترک با سازمان نقشه‌برداری کشور برای پایش علمی و مستمر فرونشست در بناهای تاریخی آغاز شده است. سازمان برنامه‌ و بودجه نیز آماده تدوین هشدارها و راهکارهای پیشگیرانه در این زمینه است.
استعفای درویش از مدیرعاملی پرسپولیس
ورزشی:
درویش از مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس عصر امروز استعفای خود را به هیات مدیره این باشگاه داد.

ایرانیان جهان

بعد از شکست پرسپولیس برابر سپاهان و ناکامی این‌ تیم در زنده نگه داشتن شانس قهرمانی، رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس از سمت خود استعفا کرد.
بر اساس اعلام، یک مقام آگاه در باشگاه پرسپولیس به ایسنا، هیات مدیره پرسپولیس دوشنبه درباره قبول و یا رد استعفای درویش تصمیم‌ گیری خواهد کرد. اگر درویش از مدیرعاملی پرسپولیس کنار برود، قرار است یک نفر از اعضای هیات مدیره این باشگاه به طور موقت سرپرست پرسپولیس شود تا مدیرعامل جدید معرفی شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1413671/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش وزارت خارجه آمریکا به مذاکرات غیرمستقیم با ایران در رم

عراقچی در گفتگو با همتای ایتالیایی خود چه گفت؟

بیت‌کوین 100 هزار دلاری می‌شود؟ / سرنوشت جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین

واکنش الخزعلی به سفر الجولانی به عراق

نگرانی سازمان ملل از تداوم حملات آمریکا به یمن

40 مرتبه حمله هوایی آمریکا به یمن در شبانه‌روز گذشته

غربت و دلتنگی ستاره سینما؛ نوید محمدزاده در آمریکا یاد زادگاهش افتاد!

حمله شبانه جنگنده‌های آمریکایی به صنعا + جزییات

آمریکا آماده حمله به دولت الجولانی در سوریه شد

نکات جالب از مذاکرات ایران و آمریکا در شهر رم

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران از موضع ضعف در حال مذاکره است؟ | چه کسی دنبال مذاکره است؛ ایران یا آمریکا؟

4 شهید در حمله آمریکا به یمن

پیشرفت بسیار خوبی در مذاکرات ایران و آمریکا حاصل شده است

ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان ملل نسبت به حملات آمریکا به یمن

تعرفه‌های ترامپ: فرصتی برای صادرات کالا‌های ایرانی و چالشی برای صنعت فولاد

تصاویر؛ خاموشی، خشم و گرمای 50 درجه؛ بحران طاقت‌فرسای عراق

لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ بارسلونا به دنبال سه‌گانه تاریخی، آبی‌های لندن به فکر انتقام

عکس/نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایران شد!

کمین سخت مقاومت برای صهیونیست‌ها و هلاکت سه نظامی ارتش رژیم/ ابوعبیده: سرنوشت اسیر اسرائیلی همچنان نامشخص است/ انهدام یک پهپاد دیگر آمریکا توسط انصارالله یمن/ بیش از 50 درصد صهیونیست‌ها خواهان توقف جنگ و بازگرداندن اسرا هستند

ایران محور مقاومت را به آفریقا هم برد؟ | تهران و مسکو در صحرا و مراکش نفوذ کرده‌اند؟

مشخص کردن شرط به نتیجه رسیدن مذاکرات توسط وزیر امور خارجه ایران

احتمال بازداشت الجولانی در عراق

درمان یبوست با مصرف این میوه

عراقچی شرط توافق با آمریکا را مشخص کرد

بیانیه وزارت امور خارجه درباره مذاکرات با آمریکا در رم

اراجیف تکراری نتانیاهو علیه تهران

30 سال گذشت؛ برتری 5-2 آژاکس مقابل بایرن مونیخ و صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا

همزمان با جنگ تعرفه‌ای ترامپ، آمریکایی‌ها به چین روی خوش نشان می‌دهند

مذاکرات امروز ایران و آمریکا شکست نتانیاهو بود

خبر مهم عراقچی از مذاکرات ایران و آمریکا

«واکنش‌ها به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا»، «هشداری از سوی مقامات قضایی» و «تبعات سنگین یک باخت»

آمریکا از خواسته خود درمورد ایران عقب نشینی کرد؛ ادعای مهم رسانه عبری

کاهش شدید شبانه قیمت طلا پس از مذاکرات مثبت ایران و آمریکا + قیمت طلا و سکه

آمریکا: در مذاکرات با ایران پیشرفت هایی حاصل شد

آمریکا طی سه ساعت 38 بار به یمن حمله کرد

ادعای وزیر خارجه اسراییل درباره مذاکرات هسته‌ای ایران

اسرائیل نسبت به مذاکرات چه واکنشی نشان می‌دهد؟

شکست نتانیاهو با مذاکرات موفق امروز ایران و آمریکا

اقتدار نظامی ایران آمریکا را وادار به مذاکره کرده است

فوری | واکنش یک مقام ارشد آمریکا به مذاکره دور دوم با ایران

الجولانی در عراق بازداشت می شود؟

اعلام احتمال بازداشت الجولانی در عراق

اصلاح مقررات بازدارنده و رفع موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی استان بوشهر

عکس | جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا

مهارهای قهرمانانه در لیگ اروپا! سیوهای دیدنی مرحله یک‌چهارم نهایی

اروپا و آتش‌بس 30 ساعته روسیه با اوکراین؛ جنگ تمام شود!

پیش بینی بورس برای فردا یکشنبه 31 فروردین ماه

عکس؛ ماتئو سالوینی سوژه حاشیه‌ای نشست ایران و آمریکا در رم

این یعنی خبری از انفجار نبود!