کاهش نیروهای ایالات متحده در اروپا تقریباً قطعی است
اروپا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - - اداره ترامپ در حال بررسی وضعیت حضور نظامی ایالات متحده در اروپا است، که احتمالاً منجر به تغییرات قابل توجهی در این حوزه خواهد شد. این فرآیند، که تحت تأثیر تدابیر کاهش هزینهها و تمرکز بر تهدید چین قرار دارد، ممکن است ایالات متحده را مجبور کند تا تعهدات خود در زمینه دفاع از اروپا را کاهش دهد و منابع خود را به سمت منطقه هند-آرام تغییر دهد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گزارش فارن پالسی، این ارزیابیها بهطور ویژه در حال شکلگیری است. دلایل مختلفی برای این تغییر سیاست وجود دارد. اولاً، ایالات متحده باید هزینههای دفاعی خود را مدیریت کند، به ویژه با توجه به تغییر اولویتها و تمرکز بر تهدید چین به عنوان تهدید اصلی جهانی. دوم، احتمالاً دولت ترامپ امیدوار است که کاهش حضور نظامی ایالات متحده در اروپا بتواند روابط با روسیه را بازسازی کند. سوم، این اداره ناتو و اتحادیه اروپا را به عنوان عواملی میبیند که وابستگی اروپا به ایالات متحده در زمینه دفاعی را تقویت میکند و در تلاش است تا کشورهای اروپایی را ترغیب به پذیرش مسئولیت بیشتر در این زمینه کند. فارن پالسی گزار میدهد که این تغییرات به طور واضح در دستورکار وزارت دفاع ایالات متحده قرار گرفته است.
این بررسی ممکن است منجر به انتقال برخی از قابلیتهای نظامی ایالات متحده، مانند سیستمهای دفاع هوایی و جنگندهها، از اروپا به منطقه هند-آرام شود. در حالی که این رویکرد ممکن است باعث کاهش نیروهای نظامی ایالات متحده در اروپا شود، حفظ برخی از این نیروها برای بازدارندگی در برابر تجاوزات روسیه ضروری خواهد بود. اگر این بررسی به دلایل ژئوپلیتیکی گستردهتر صورت گیرد، ممکن است منجر به کاهش بیشتر نیروهای ایالات متحده در اروپا شود که تأثیرات قابل توجهی بر امنیت جهانی خواهد داشت. فارن پالسی گزارش میدهد که این موضوع در حال حاضر در حال بررسی دقیق است.
کاهش سریع و گسترده حضور نظامی ایالات متحده در اروپا میتواند ثبات این قاره را بر هم زده، اتحادهای ایالات متحده را تضعیف کند و به روسیه این سیگنال را بدهد که از تجاوزات خود در اوکراین و سایر کشورهای همسایه بیمجازات میتواند بهرهبرداری کند. همچنین، این کاهش ممکن است به چین این پیام را بدهد که ایالات متحده در حال افول است و تعهداتش به متحدانش، به ویژه تایوان، زیر سوال رفته است. علاوه بر این، چالشهای عملی مانند طولانی بودن مذاکرات برای بستن پایگاهها و مشکلات لجستیکی برای انتقال نیروها، مانع از انجام کاهش سریع نیروها میشود. فارن پالسی اشاره میکند که این سناریو میتواند پیامدهای جدی برای امنیت جهانی به همراه داشته باشد.
در کوتاهمدت، کاهش نیروهای چرخشی ممکن است راهحل فوری باشد. از سال 2014، ایالات متحده نیروهای چرخشی به کشورهایی نظیر استونی، لتونی و لهستان اعزام کرده است. با خروج سریع این نیروها، امنیت اروپا به شدت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت، حتی اگر لهستان به عنوان یک استثنا باقی بماند به دلیل روابط نزدیک خود با ایالات متحده. فارن پالسی گزارش میدهد که این تصمیمات بهزودی به بحثهای جدی در داخل دولت ایالات متحده تبدیل خواهد شد.
با توجه به اهمیت اقتصادی اروپا برای ایالات متحده، کاهش گسترده حضور نظامی ایالات متحده میتواند هم امنیت ترانس آتلانتیک و هم ثبات اقتصادی را به خطر بیندازد. بنابراین، کاهش سنجیده و استراتژیک که با منافع ژئوپلیتیکی ایالات متحده هماهنگ باشد، به جای کاهش فوری و گسترده نیروها، رویکرد محتاطانهتری خواهد بود که نیازهای ایالات متحده در منطقه هند-آرام را تأمین کرده و همزمان اتحاد حیاتی ترانس آتلانتیک را حفظ کند. به گزارش فارن پالسی، این رویکرد محتاطانه مورد توجه مقامات ایالات متحده است.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1413915/