تقویت روابط با روسیه همزمان با تلاش برای توافق با آمریکا!
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - : رسانه های روس در 21 آوریل گزارش دادند که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه قانونی را امضا کرده است که توافقنامه مشارکت راهبردی جامع با ایران را تصویب می کند.
به گزارش آریا سعادتمند از سرویس ترجمه ، کیف ایندیپندنت در مورد روابط این روزهای ایران و روسیه نوشت: این توافق ابتدا در جریان نشست سران پوتین و مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در روسیه در 17 ژانویه امضا شد، جایی که رهبران تعهد کردند همکاری نزدیک تر در تجارت، دفاع، انرژی و پروژه های زیرساختی منطقه ای داشته باشند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قانون این معاهده در 8 آوریل توسط دومای ایالتی، مجلس سفلی پارلمان روسیه تصویب شد و در 16 آوریل به تصویب شورای فدراسیون رسید و امضای رئیس جمهور به عنوان آخرین مرحله باقی ماند.
به گفته کرملین، هدف از این توافق تقویت روابط دوجانبه در بخشهای کلیدی، از جمله سرمایهگذاری، حملونقل، لجستیک، و تلاشهای بشردوستانه و همچنین رسیدگی به مسائل مهم منطقهای و جهانی است.
هر دو کشور همچنین متعهد شده اند که به هیچ طرف ثالثی که درگیر درگیری نظامی با دیگری است، کمک نکنند.
مقامات روسیه و ایران این توافق را پاسخی به افزایش فشار ژئوپلیتیکی غرب می دانند.
ایران و روسیه از زمان آغاز تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین در سال 2022، روابط خود را به طور قابل توجهی تقویت کرده اند.
چند روز پیش هم عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران که این روزها درگیر مذاکرات فشرده با آمریکایی ها برای دستیابی به توافق است در سفری به مسکو پیام رهبر ایران را به پوتین ابلاغ کرد، به نظر می رسد ایران همزمان با مذاکره با آمریکا قصد دارد این پیام را به مسکو بدهد که توافق با آمریکا و حتی همکاری با این کشور خللی در روابط تهران و مسکو ایجاد نخواهد کرد.
برچسب ها: توافق ایران و آمریکا ، مذاکره ایران و آمریکا ، روابط ایران و روسیه ، عراقچی گزارش خطا 0

پربازدید ها پربحث ترین حل مشکل صدور احکام 1404 همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری، فولاد و فرهنگیان بازنشسته کارتال لیست نقل و انتقالاتی پرسپولیس را مشخص کرد: این 4 بازیکن ورودی قطعی شدند و این 6 بازیکن خروجیهای احتمالیاند کارشناسی داوری بازی استقلال - هوادار: مردود شدن 2 گل و پنالتی آبیپوشان با وار درست بود!؟ / نظر کارشناسان قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری و فرهنگیان با بیمه دانا منعقد شد/ اعلام زمان عملیاتی شدن لژیونر جوان رسما تکلیف پیشنهاد پرسپولیس را روشن کرد انتظار بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته برای صدور احکام جدید و واریز معوقات جدول لیگ برتر فوتبال با تساوی استقلال مقابل هوادار 4 گزینه نهایی نیمکت استقلال مشخص شدند: شانس این دو مربی بیشتر از سایرین است کارشناسی داوری بازی استقلال - هوادار: مردود شدن 2 گل و پنالتی آبیپوشان با وار درست بود!؟ / نظر کارشناسان (48 نظر) حل مشکل صدور احکام 1404 همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری، فولاد و فرهنگیان بازنشسته (18 نظر) قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری و فرهنگیان با بیمه دانا منعقد شد/ اعلام زمان عملیاتی شدن (5 نظر) جدول لیگ برتر فوتبال با تساوی استقلال مقابل هوادار (5 نظر) کارتال لیست نقل و انتقالاتی پرسپولیس را مشخص کرد: این 4 بازیکن ورودی قطعی شدند و این 6 بازیکن خروجیهای احتمالیاند (4 نظر) 4 گزینه نهایی نیمکت استقلال مشخص شدند: شانس این دو مربی بیشتر از سایرین است (4 نظر) گل ها و خلاصه بازی استقلال 2 - 2 هوادار: انتخاب نظری جویباری و VAR علیه آبیها! (ویدئو) (4 نظر) واکنش کیهان به پاک شدن پرچم آمریکا ار زمین ورودی دانشگاه تهران (3 نظر)


نظرسنجی | پیوندها | آرشیو | تماس با ما | آب و هوا | RSS تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت نو اندیش است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: ایران سامانه
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1416848/