ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مناطق آزاد با ارائه راهکارهای عملی به دستگاه قضا کمک کند اخبار ایران

مناطق آزاد با ارائه راهکارهای عملی به دستگاه قضا کمک کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، در نشست با دبیر شورای‌عالی و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد تجاری صنعتی گفت: باید کاری کنیم که سرمایه‌گذاران در مسیر فعالیت خود با مقررات و بخشنامه‌هایی که مانع گردش سرمایه و ایجاد ثروت در مناطق آزاد است مواجه نشوند.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه قوانین مزاحم در کشور ریشه در سلایق مدیریتی مقطعی دارد، تصریح کرد: این نوع قوانین ما را به سمت رشد و توسعه اقتصادی هدایت نمی‌کنند.
بخش خصوصی باید از سرمایه‌اش سود ببرد، اما این سودآوری در نهایت به نفع مردم نیز خواهد بود. وی با بیان اینکه بدون امنیت، هیچ حوزه‌ای چه اقتصادی و چه اجتماعی موفق نخواهد بود، خاطرنشان کرد: باید در صدور آرای قضائی توجه داشت که این آرا موجب ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذار باشد، نه اینکه موجب ناامنی شود. حمایت همه جانبه از تولید تنها با تأمین امنیت اقتصادی و قضائی ممکن است.
معاون اول قوه قضائیه از دبیر شورای‌عالی و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد خواست با ارائه راهکارهای عملی، ذهنیت قوه قضائیه را برای تصمیم‌گیری‌های توسعه محور کمک کنند و به سمت دبیرخانه مناطق آزاد با ارائه راهکارهای عملی، ذهنیت قوه قضائیه را برای تصمیم‌گیری‌های توسعه محور کمک کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی بر لزوم تکریم سرمایه‌گذار تاکید کرد و گفت: جامعه‌ای که سرمایه‌گذار را تحقیر کند، از امنیت پایدار بی‌بهره خواهد بود. همان‌طور که عدالت بدون همراهی مردم موفق نخواهد بود، اقتصاد نیز بدون مشارکت بخش خصوصی به پیشرفت نخواهد رسید. نباید این بخش نادیده گرفته شود چرا که در بحران‌ها، نقش‌آفرینی آنها حیاتی است.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اهمیت مناطق آزاد به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور گفت: با توجه به اینکه مناطق آزاد ظرفیت بالایی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی و داخلی جهت ایجاد اشتغال را دارند قوه قضائیه مصمم است با همکاری شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر لزوم تسهیل قوانین، بهبود زیرساخت‌ها، حمایت از سرمایه‌گذاران و تقویت نقش مناطق آزاد در توسعه منطقه‌ای، موانع پیش‌روی این مناطق را برطرف کند.
معاون اول دستگاه قضا با تأکید بر رویکرد تعامل قوه قضائیه با شورای‌عالی مناطق آزاد در راستای شعار دولت وفاق ملی اشاره کرد که می‌توان از تمامی ظرفیت‌ها برای بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری و تحول اقتصادی در مناطق آزاد استفاده کرد.
در این دیدار رضا مسرور دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ضمن استقبال برای همکاری دو نهاد با یکدیگر، بر معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در این مناطق تاکید کردند.
در ادامه صفرزاده معاون حقوقی، بازرسی و امور مجلس دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تقویت تعامل با دستگاه قضائی و سازمان‌های تابعه را از دیگر راهبردهای این معاونت دانست و گفت: ایجاد تعامل گسترده با دستگاه قضائی و سازمان‌های تابعه آن مثل سازمان بازرسی، دیوان عدالت اداری، سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز وکلا و کارشناسان رسمی دادگستری عملکرد ما در دبیرخانه شورایعالی و سازمان‌های مناطق را بهبود می‌بخشد.
در این نشست که با حضور دبیر شورای‌عالی، معاونین و مشاورین دبیرخانه و مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کشور برگزار شد هریک از سازمان‌ها به ارائه گزارشی از اقدامات و چالش‌های موجود در مناطق خود پرداختند. تصمیمات اقتصادی که منتج به توسعه اقتصادی مناطق و کشور خواهد شد.
کد خبر 6442903

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1416871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش پاول دوروف به افشای اطلاعات شخصی توسط تلگرام

چشم‌انداز صنعت رباتیک در چین + فیلم

پکن: سفر عراقچی در راستای اجرای توافقات سران دو کشور است

ابرخودروی ساخت آفریقا با 1750 اسب بخار قدرت

پیش‌بینی عجیب از جنگ ایران و افغانستان / دولت ایران چاره‌ای ندارد!

کودکان افغان، قربانیان اصلی اخراج اجباری از پاکستان

پیشنهاد عراقچی به آمریکا

وزیر خارجه یمن خواستار مقابله با جنایات «آمریکا» شد

افزایش 35 سنتی قیمت نفت

گرانی بی سابقه قیمت طلا !

طلا صعودی شد

راز سفر قریب‌الوقوع «زلنسکی» به آفریقای جنوبی

وزیر امنیت داخلی آمریکا مورد سرقت واقع شد

روزنامه جام جم: رویکرد کشورهای حاشیه خلیج‌فارس در مورد مذاکرات ایران و آمریکا نسبت به دوره برجام تغییر کرده است/ کشورهای عربی آگاه هستند که شکست مذاکرات می‌تواند به تشدید تنش‌ها منجر شود

رسانه آمریکایی:مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به سرعت پیش می‌رود

محسن هاشمی: افراطیون علاقه‌ای به مذاکرات ندارند

ترامپ شروط ایران در توافق را می‌پذیرد/ آمریکا از پوتین خواسته ایران را برای توافق تحت فشار بگذارد

شعار‌های مرگ بر آمریکا در شورای شهر تهران + فیلم

مراقب راهبردهای دشمن در مذاکرات عمان باشیم!

12 اقدام مهم ترامپ در 100 روز اول حضوش در کاخ سفید

کیهان: ترامپ حتماً پلن B دارد؛ آمریکا موضوعات موشکی و منطقه‌ای را نادیده نمی‌گیرد

توافق میان تهران و واشنگتن ظرف 2 ماه آینده حاصل می‌شود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: طرفین از روند مذاکرات ایران و آمریکا راضی هستند / ترامپ چاره‌ای جز توافق ندارد؛ کارنامه او خالی است

سقوط بی‌سابقه دلار سرمایه‌گذاران را شوکه کرد

زیرکی ایرانی در مذاکرات؛ آنچه ویتکاف به سختی می‌آموزد

دلایلی که آمریکا را به جای جنگ به سمت مذاکره با ایران کشاند

سخنگوی دولت: توافق خوب با آمریکا در کوتاه‌مدت ممکن است/ مذاکرات سازنده پیش می‌رود

آسوشیتدپرس: مسیر گفت‌وگوهای ایران و آمریکا مثبت است

نقش میانجیگری عربستان در مذاکرات ایران و آمریکا در حد گمانه زنی است

پیشنهاد ویژه عراقچی به آمریکایی‌ها

تخلیه اضطراری مسافران یک هواپیمای آمریکایی به دلیل آتش‌سوزی

زمان بازنگری در سیاست‌های آمریکا در قبال اردوغان فرا رسیده است

پیشنهاد جذب منابع صندوق‌های بازنشستگی آمریکا در صنعت نفت ایران

زمان امضای توافق ایران و امریکا اعلام شد

توضیح مهم درباره نقش روسیه در موضوع هسته‌ای ایران

مذاکرات فنی ایران و آمریکا به توافق نزدیک می‌شود؟ عبور تهران و واشنگتن از سطح سیاسی | 2 طرف چه کسی را برای این مذاکرات می‌فرستند؟

پشت پرده مذاکرات ایران و آمریکا؛ وقتی طرف ایرانی شگفت زده شد | روایت «العربی الجدید» از تردیدهای ایران درباره نیت آمریکایی‌ها

حرف‌های تازه درباره روسیه / نقش مسکو در موضوع هسته‌ای ایران چیست؟

نتانیاهو علیه توافق/ سنگ‌اندازی‌ اسرائیل موجب شکست مذاکرات خواهد شد؟

مذاکرات کارشناسی بین ایران و آمریکا علامت مثبتی است/ روسیه و چین نقش مثبتی در مذاکرات دارند

شرکت‌های رمزنگاری به دنبال درخواست منشور و مجوزهای بانکی در آمریکا

روایت «العربی الجدید» از پشت پرده مذاکرات آمریکا و ایران/وقتی عراقچی شگفت زده شد

رکوردزنی طلا بر دوش دلار

مذاکرات ایران-آمریکا؛ آسوشیتدپرس: کارشناسان فنی کار را تمام می‌کنند

عقب نشینی وزارت دادگستری آمریکا از یک طرح مالیاتی

روی خوش توکن رزرو رایتس به ریاست جدید کمیسیون بورس آمریکا

رییس جدید کمیسیون بورس آمریکا انتخاب شد / منتقد سابق رمزارزها به قدرت رسید!

سرنوشت مذاکرات ایران و آمریکا / توافق نهایی نزدیک است؟

چگونه ترامپ سیاست خارجی آمریکا را ویران می‌کند؟‌

سرمقاله شرق/ شیطان در جزئیات است