ایرانیان جهان

آخرين مطالب

خون دهلی‌نو به جوش آمد: اتباع پاکستانی 48 ساعت فرصت دارند هند را ترک کنند خواندنی ها

خون دهلی‌نو به جوش آمد: اتباع پاکستانی 48 ساعت فرصت دارند هند را ترک کنند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / در پی حمله تروریستی اخیر در جامو و کشمیر و تشدید تنش‌ها، هند 48 ساعت به اتباع پاکستانی فرصت داد تا خاک این کشور را ترک کنند.
هند روز چهارشنبه در واکنش به حمله تروریستی در منطقه پاهالگام جامو و کشمیر که منجر به کشته شدن 26 نفر شد، یک تهاجم دیپلماتیک گسترده علیه پاکستان آغاز کرد. این اقدامات شامل تعلیق معاهده آب‌های سند و ممنوعیت ورود اتباع پاکستانی به هند است.این پنج اقدام که توسط دولت هند اعلام شد، پس از جلسه کمیته کابینه امنیت (CCS) به ریاست نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، در پی حمله پاهالگام—یکی از بدترین حملات در جامو و کشمیر در سال‌های اخیر—اتخاذ شد.پنج اقدامی که هند علیه پاکستان اتخاذ کرده، به شرح زیر است:تعلیق معاهده آب‌های سند: معاهده کلیدی تقسیم آب که در سال 1960 با میانجی‌گری بانک جهانی امضا شد، با اثر فوری تا زمانی که پاکستان به‌طور معتبر و غیرقابل‌برگشت حمایت خود از تروریسم فرامرزی را متوقف کند، به حالت تعلیق درمی‌آید.بستن گذرگاه مرزی عطاری-واگه: گذرگاه یکپارچه عطاری-واگه با اثر فوری بسته خواهد شد. افرادی که با مجوزهای معتبر وارد شده‌اند، می‌توانند تا اول مه 2025 از این مسیر بازگردند.ممنوعیت سفر اتباع پاکستانی تحت طرح معافیت ویزای سارک: اتباع پاکستانی اجازه سفر به هند تحت طرح معافیت ویزای سارک را نخواهند داشت. تمام ویزاهای SPES که قبلاً برای اتباع پاکستانی صادر شده، باطل شده و هر تبعه پاکستانی که در حال حاضر با ویزای SPES در هند است، 48 ساعت فرصت دارد تا کشور را ترک کند.
اخراج مشاوران نظامی: هند مشاوران دفاعی، نیروی دریایی و هوایی خود را از سفارت هند در اسلام‌آباد فراخوانده است. به همین ترتیب، مشاوران دفاعی، نظامی، نیروی دریایی و هوایی در سفارت پاکستان در دهلی به‌عنوان افراد نامطلوب اعلام شده‌اند و یک هفته فرصت دارند تا هند را ترک کنند.کاهش تعداد کارکنان سفارت‌ها: تعداد کل کارکنان سفارت‌های دو کشور به 30 نفر کاهش خواهد یافت.این اقدامات نشان‌دهنده تشدید تنش‌ها بین هند و پاکستان در پی حمله تروریستی پاهالگام است که یکی از مرگبارترین حملات در منطقه محسوب می‌شود.در حمله تروریستی روز سه‌شنبه، 2 اردیبهشت 1404، در منطقه پاهالگام جامو و کشمیر هند، افراد مسلح به گردشگران در دشت بیساران حمله کردند و دست‌کم 26 نفر، عمدتاً گردشگر، کشته و تعدادی زخمی شدند. گروه «مقاومت کشمیر» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و مدعی شد به دلیل «تغییرات جمعیتی» ناشی از اسکان غیربومی‌ها اقدام کرده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1419623/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ژاپن از سلاح جدید خود رونمایی کرد

اقدامات اروپا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

توییت سیدعباس عراقچی به زبان چینی

همکاری CATL با 5 خودروساز بزرگ چین در Auto Shanghai

دیدار احتمالی ترامپ و پوتین در عربستان

ایالات متحده دیگر نمی‌تواند امنیت اروپا را تضمین کند

کرملین برای توقف فوری جنگ اوکراین شرط گذاشت

پشت پرده تعویق مذاکرات فنی ایران و آمریکا/ معمای سکوت تروئیکای اروپا؛ مکانیسم ماشه فعال خواهد شد؟

عملیات نظامی در اوکراین فورا به پایان خواهد رسید

ویتکاف روز جمعه با پوتین دیدار می‌کند

اقتصاد ایران در صورت توافق با آمریکا پرواز می کند

کاخ سفید: صبر ترامپ در مورد اوکراین رو به اتمام است

اخراج از پنتاگون به دلیل مخالفت با حمله به ایران

رخداد نادر مذاکرات ایران و آمریکا

ناامیدی ترامپ از سرعت مذاکرات در راستای خاتمه جنگ اوکراین

وزیر ورزش عراق در فدراسیون کشتی حضور یافت

هدایای وزرای ورزش و جوانان ایران و عراق به همدیگر چه بود؟

قانون برنامه هفتم 1302 تکلیف را برای دولت در نظر گرفته است/ دولت باید برای عملیاتی کردن برنامه همت کند

بهبود وضعیت معیشتی کارگران در سایه وفاق ملی

ایجاد تعادل کامل در تجارت میان آمریکا و چین طول می‌کشد

710 میلیاردی کالای قاچاق در طرح سه روزه پلیس بوشهر کشف شد

4 سناریوی احتمالی ارتش اسرائیل درباره جنگ غزه

اتحادیه اروپا اپل و متا را جریمه کرد؛ خشم ترامپ شعله‌ور خواهد شد؟

هزینه 18 میلیون یورویی برای شکار CO₂

اروپا، اپل را نقره‌داغ کرد / ترامپ خشمگین می‌شود؟

ورود کاروان نظامی اسراییل به خاک سوریه

محور گفت‌وگوهای عراقچی با مقامات چین

فولکس واگن ID. UNYX 06 در نمایشگاه شانگهای رونمایی شد +تصاویر

روابط ایران و چین تحت تأثیر کشور ثالث نخواهد بود

ایران همواره چین را شریک و دوست قابل اعتماد می‌داند

امیدواریم از پسِ مذاکرات اتفاق‌های خوبی برای مردم رخ دهد

زلنسکی می‌تواند صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

ترامپ: وضعیت اوکراین وخیم است؛ زلنسکی می‌تواند صلح کند یا همه کشورش را از دست دهد

نگرانی صهیون از توافق ایران و آمریکا !

پنتاگون: آمریکا دیگر نمی‌تواند ضامن امنیت اروپا باشد

درخواست چین برای مشارکت ژاپن برای مقابله با آمریکا

وحشت اروپا از نگاه آمریکا در مورد کریمه

جریان ورودی به صندوق‌های ETF بیت‌ کوین افزایش یافت

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

آیا سرنوشت وزیر دفاع آمریکا به ایران گره خورده است؟

کاخ‌سفید: صبر ترامپ درباره روسیه و اوکراین دارد تمام می‌شود

سرنگونی پهپاد ناشناس بر فراز کاروان نتانیاهو

ساقط کردن پهپاد ناشناس در استان الانبار توسط حشد الشعبی

با مسئولان دوتابعیتی‌ طبق قانون برخورد می‌کنیم

سرمایه‌گذاری در گلستان قربانی بوروکراسی اداری

تفویض کامل اختیارات وزارت صمت در مرزها به استان‌ها

لیگ نخبگان، فرصت آخر رونالدو برای قهرمانی با النصر!

بزرگترین کشتی باری جهان در چین ساخته شد

آمریکا به الحدیده یمن حمله کرد

ادعای جدید آمریکا درباره غنی‌سازی انرژی هسته‌ای ایران