ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تهدید به ترور نتانیاهو در قلب تل‌آویو خواندنی ها

تهدید به ترور نتانیاهو در قلب تل‌آویو
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / تظاهرات «خیابان کاپلان» تل آویو و نمایش «سرهای بریده» برای تهدید به ترور بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خشم حزب لیکود را برانگیخت. این حزب با حمله به رئیس دستگاه امنیت داخلی (شاباک) و دادستان حقوقی رژیم اسرائیل خواستار تعقیب و بازداشت تظاهرات‌کنندگان شد.
شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی به تظاهرات عصر دیروز (شنبه) مخالفان نتانیاهو در «خیابان کاپلان» تل آویو پرداخت و اظهار کرد که نمایش سرهای بریده شبیه به بنیامین نتانیاهو در این تظاهرات خشم حزب لیکود را برانگیخت.
بر اساس گزارش این رسانه صهیونیستی، اعضای لیکود که نتانیاهو رهبر این حزب است، نمایش سرهای بریده توسط تظاهرات‌کنندگان را تحریک و تهدید به ترور نخست وزیر رژیم صهیونیستی عنوان کردند و در واکنشی تند به رونن بار، رئیس دستگاه امنیت داخلی (شاباک) و گالی بهاراو میارا، دادستان حقوقی مستقر در دفتر نخست‌وزیری حمله کردند.
انجمن تیکوا، وابسته به حزب لیکود نیز در واکنشی تند به این تظاهرات در شبکه ایکس (توییتر سابق) نوشت: باید با صدای واضح و شمرده گفته شود که نمایش سرهای بریده و اعتراضات امروز ربطی به تلاش برای آزادی اسرای اسرائیلی ندارد. انجمن تیکوا گفت: تظاهرات‌کنندگان خیابان کاپلان افرادی هستند که به بهانه آزادی اسرای اسرائیلی، تلاش می‌کنند نتانیاهو و کابینه‌اش را سرنگون کنند. اگر این اتفاق در یک کشور متمدن رخ داده بود، ده‌ها نفر به جرم تحریک برای ترور نخست‌وزیر دستگیر شده بودند. این انجمن با حمله به رونن بار و گالی بهاراو میارا افزود: امیدواریم مشاجره بین نتانیاهو و رونن بار بر وظایف دستگاه امنیتی شاباک در اموری که به امنیت نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل مربوط می‌شود، تأثیر نگذارد.
لیکود نیز با اشاره به پیام انجمن تیکوا با عصبانیت واکنش نشان داد و نوشت: این دیوانگی بیانگر تحریک به ترور و گردن‌زدن نخست‌وزیر اسرائیل از سوی طرفداران احزاب مخالف نتانیاهو است.
بنا به گزارش این رسانه صهیونیستی نتانیاهو نیز پیام انجمن تیکوا در شبکه ایکس را در صفحه خود بازنشر کرد. شبکه 12 افزود: این رویداد همچنان خشم بزرگ طرفداران نتانیاهو را برانگیخته است و خواستار پیگرد قانونی سازمان‌دهندگان و شرکت‌کنندگان در این تظاهرات برای تهدید به ترور نخست وزیر هستند.
در همین زمینه، یوآو کیش، وزیر آموزش این رژیم نیز به محکومیت ترور نتانیاهو پیوست و در صفحه خود در شبکه ایکس نوشت: وحشت رقت‌آور! غیرممکن است که چنین تحریک‌هایی بدون دستگیری انجام شود. من از پلیس اسرائیل و شاباک می‌خواهم که بیدار شوند و بلافاصله با این تحریک خطرناک برخورد کنند.
شبکه 12 تلویزیون صهیونیستی در آخر از صهیونیست‌ها خواست که عکاس تصویر سرهای بریده منتسب به نتانیاهو در تظاهرات را که به صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شود، معرفی کنند تا تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1423267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افلاکی: هدف از رقابت‌های چین شناخت بیشتر بازیکنان برای مسابقات جهانی بود/ تکواندوی ایران گلخانه‌ای نیست

ایمیدرو آماده ایجاد فضای مشترک همکاری‌های معدنی با آفریقا

انتقاد شدید دیتمار هامان از خط میانی بایرن مونیخ؛ با کیمیش و گورتسکا خبری از لیگ قهرمانان اروپا نیست!

با آغاز مذاکرات آمریکا برای خرید نفت ایران چراغ سبز نشان داد

داد زاها در آمریکا در آمد: هر کاری می‌کنم ایراد می‌گیرید؛ هر بار تیم می‌بازد، مقصر من هستم!

دعوت رسمی عراق از الجولانی برای نشست سران عرب در بغداد

پشتوانه سیاسی فرمانده اقتصادی

آزمون سخت فدرال رزرو

کاوازاکی ژاپن حریف النصر عربستان در نیمه‌نهایی شد

صعود نماینده ژاپن به نیمه‌نهایی لیگ نخبگان؛جمع 4 تیم پایانی تکمیل شد

آغاز خانه‌تکانی پرسپولیس/ ایران و ژاپن با توپ آجری رنگ

کاهش واردات آهن اسفنجی اتحادیه اروپا

پایان سلطه زغال‌ سنگ در چین

تهدیدات شدیدالحن نتانیاهو: رآکتورهای هسته‌ای و تاسیسات غنی‌سازی ایران را نابود می‌کنیم

حمله دوباره آمریکا به یمن

حملات آمریکا به یمن

عصبانیت اصلاح‌طلبان رادیکال از اقدامات رئیس‌جمهور/ چرا پزشکیان به واتیکان نرفت که با ترامپ دیدار کند؟

تکرار زیاده خواهی‌های نتانیاهو درباره مذاکرات ایران و آمریکا

در آینده دلار تک نرخی می شود

نگاهی به شاخص‌های کلان اقتصادی چین در سه ماهه اول سال 2025

بسنت: آمریکا و چین در حال مذاکره تجاری هستند

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

دعوت رسمی عراق از جولانی برای شرکت در نشست بغداد

آبروداری کاوازاکی برای شرق آسیا؛ پایان ماجراجویی السد به نفع ایران

کاوازاکی ژاپن حریف الاهلی عربستان در نیمه‌نهایی شد

کاوازاکی ژاپن 3-2 السد قطر؛ آبروداری سامورایی‌ها برای شرق آسیا

آرسنال حریف بارسلونا در فینال چمپیونزلیگ زنان اروپا

با این روغن‌ها پیر نمی‌شوید

به پیوند‌های بیش از هزار ساله خود با قاره عظیم آفریقا می‌بالیم

افق بلندمدت ایران-آفریقا؛ جهش به 10 میلیارد دلار مبادله

عراقچی با گروسی گفتگو کرد/آمادگی آژانس برای هرگونه مساعدت برای پیشبرد مذاکرات ایران و امریکا

دبل بازار ارز در افزایش قیمت؛ درهم امارات گران شد، لیر ترکیه رنج/ نخستین چراغ سبز آمریکا؛ مالزی به دنبال توافق

رایزنی «عراقچی» و «گروسی» در مورد آخرین تحولات مرتبط با رایزنی‌های ایران و آمریکا

فولاد خوزستان؛ طلایه‌دار صادرات ایران زیر ضرب تحریم مستقیم آمریکا

بهترین فیلم های سیاسی قرن 21

خواست طرف ایرانی از تیم آمریکایی در مذاکره | آمریکا سیگنال‌های مثبت می‌فرستد

گفتگوی تلفنی گروسی و عراقچی؛ همکاری‌های ایران و آژانس در کانون توجه

رایزنی عراقچی و گروسی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

گفتگوی وزیرخارجه مصر با عراقچی درباره انفجار بندرعباس و مذاکرات مسقط

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

طولانی‌ترین تونل پیش‌ساخته جهان در اروپا احداث می‌شود: از دانمارک به آلمان در 7 دقیقه

تعطیلی تون‌کوین بریج اعلام شد!

رایزنی وزرای خارجه چین و پاکستان با محوریت حادثه «پهلگام»

همکاری‌های پتروشیمی ایران و آفریقا گسترش می‌یابد

نوری: کشاورزی دروازه‌ شکوفایی همکاری ایران و آفریقا است

زندانیان ایران و افغانستان در مرز میلک مبادله شدند

والتز: ترامپ مصمم بود که با زلنسکی رو در رو صحبت کند