همکاری سه گانه دولت، نخبگان و مردم باعث کنترل کرونا در استرالیا شد
استرالیا و نیوزیلند
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان-
به گزارش خبرنگار تابناک کرمانشاه استرالیا یكى از كشورهایی است كه عملكرد بسیار خوب و موفقیت آمیزى در كنترل كرونا تا بحال داشته است، این در حالیست كه آمار دقیقى از مبتلایان در دسترس است و به همان نسبت، استراتژى هاى درست و مناسبى با مشورت دولت با نخبگان در حوزه هاى مختلف ازجمله سلامت و بهداشت ، اقتصادى و سیاسى اتخاذ مى شود كه بدلیل اعتمادى كه بین مردم ، دولت و نخبگان وجود دارد این استراتژى تا حد امكان توسط عموم جامعه رعایت شود .
بر همین اساس به سراغ یکی از پزشکهای ایرانی مقیم استرالیا رفتیم و درخصوص راهکار و تصمیم های موفق این کشور با او گفتگوی کوتاهی داشتیم.
مریم مهران نژاد در ارتباط با این موضوع در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه گفت :سیستم بهداشت و درمان استرالیا بر پایه “prevention “ یا “پیشگیرى” مدیریت مى شود و بدیهى ست كه چنین سیستمى میتواند در هر بحرانى كه سلامت جامعه را در خطر مى اندازد، بهترین و در سریعترین زمان ممكن استراتژى لازم را در خصوص كنترل این بحران اتخاذ كند . از جمله این استراتژى ها مى توان به
1- ماسك زدن و قرنطینه كردن با توجه به شرایط بحران در هر منطقه
2- رعایت فاصله گذارى اجتماعى
3- “تله هلث” یا ارتباط بیمار با پزشك از راه تلفن
4- كنترل و مدیریت براساس ٣ گروه بندى : گروههاى سالم ، مشكوك به كرونا ، مبتلا به كرونا- خفیف و مبتلا به كرونا-شدید
5- امكانات كافى در اختیار كادر درمان قرار دادن
6- اتخاذ كردن به موقع پروتكل هاى مدیریتى و درمانى براى پزشكان و كادر درمان در كلینیك و بیمارستان ها و “كانتكت تریسنگ “یا به عبارتى اگر فردى در شهرى مبتلا به كرونا تشخیص داده میشد سریعا با تمام افرادى كه طى ٢٤ ساعت با فرد مبتلا در تماس بودن را شناسایى و اقدامات بعدى را براى تك تك این افراد در نظر گرفتن،اشاره کرد.
وی در ادامه افزود : با توجه به اینكه در هر بحران پاندمیك ، ایجاد شدن یك بحران اقتصادى در جامعه انتظار میرود، بنابراین در استرالیا با در نظر گرفتن حمایت مالى هر دو هفته افراد از كار بیكار شده یا افرادى كه شغل یا تجارت خودشان را بخاطر این بحران از دست داده اند یا متضرر شده اند ، از سوى دولت باعث شد كه افراد براى سیر كردن خود و خانواده شان استراتژى هاى در حوزه سلامت و بهداشت جامعه را زیر پا نگذارند و پایبند به این قوانین باشند .
این پزشک ایرانی ساکن استرالیا ادامه داد : همچنین میتوان به بستن به موقع مرزهاى بین المللى و در نظرگرفتن قرنطینه هتل در هنگام ورود شهروندان استرالیا به كشورشان ، جریمه هاى سنگین براى افرادى كه به این استراتژى ها عمل نمیکنند و در نهایت امنیت جامعه بعنوان استراتژى ها در حوزه سیاسى داخلى و خارجى كشور استرالیا در زمان بحران كرونا در استرالیا اشاره كرد .
مهران نژاد در پایان افزود : در نهایت مجموع استراتژى هایى كه در حوزه هاى مختلف و در زمان و مكان مناسب اتخاذ شده و همكارى سه گانه دولت ،نخبگان و مردم بر اساس اعتماد دو طرفه ، كنترل و مدیریت موفقیت آمیز كرونا در استرالیا را به همراه داشته است
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/221609/