ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مخالفت «هماهنگ» ائمه جمعه با مذاکره ایالات متحده آمریکا

مخالفت «هماهنگ» ائمه جمعه با مذاکره
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - دیدارنیوز: با بالا گرفتن زمزمه‌های گفتگو و مذاکره میان تهران و واشنگتن، تندرو‌ها تمام تریبون‌ها و بلندگو‌های خود از صدا و سیما گرفته تا صحن مجلس را به کار بسته‌اند تا مانع چنین اقدامی شوند.
به نقل از توسعه ایرانی، در همین راستا، ائمه جماعات نیز دیروز به صورتی هماهنگ، بخش عمده‌ای از خطبه‌های نماز جمعه را به به اظهاراتی علیه هرگونه مذاکره و توافق با آمریکا اختصاص دادند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سید احمد علم‌الهدی، در خطبه دوم نمازجمعه دیروز در حرم مطهر امام رضا علیه‌السلام در این خصوص به میان حماس و اسرائیل و ناکامی اسرائیل در رسیدن به اهدافش در این جنگ اشاره کرد و گفت: تمام تلاش آمریکا و اسرائیل این بود که مردم دنیا مسئله‌ای به نام فلسطین نداشته باشند و این مسئله به‌کلی فراموش شود، اما طوفان‌الاقصی این مسئله را برای مردم دنیا احیا کرد.
علم‌الهدی با تأکید بر این‌که طوفان‌الاقصی مسئله پیروزی حماس و شکست اسرائیل نبود بلکه مسئله پیروزی اسلام و شکست استکبار جهانی، آمریکا و اروپای روباه‌صفت بود، خاطرنشان کرد: یک عده افرادی که در داخل کشور هنوز دل به غرب دارند و ساز مذاکره را کوک کردند. بدانید با چه کسی می‌خواهید مذاکره کنید؛ با عناصر شکست‌خورده‌ای که به این ذلت افتاده‌اند؟
مطلب مرتبط:
آقای علم‌الهدی، اینجا کره شمالی نیست
وی خطاب به مسئولان متذکر شد: عزیزان مسئول ما این لطف و عنایت پروردگار را بشناسند و از «أَکْثَرَهُمْ لا یَعْلَمُونَ» نباشند، به عنایات خدادادی داخل کشور تکیه کنند، فعالیت و جهاد کنند، مردم را از این نابسامانی‌ها و ناترازی‌ها نجات دهند و به دشمن شکست‌خورده چشم نداشته باشند.
مذاکره با آمریکا بر خلاف نظر رهبری است
سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه دیروز نیز به این موضوع پرداخت و گفت: اول بهمن رییس جمهور جدید آمریکا سر کار آمد دو مطلب بسیار مهم که باید دولتمردان آمریکا و دولت زنان آمریکا بشنوند این است که برای ملت ما جمهوری خواه و دموکرات فرقی ندارد ما نگاه به عملکرد‌ها داریم متاسفانه آمریکا از اول پیروزی انقلاب تا امروز ننگین‌ترین عملیات را داشته‌اید. رفتار آمریکا آدم بشو نیست. این آمریکا تا الان آدم نشده است و به نظر می‌رسد آدم بشو هم نیست.
خاتمی تصریح کرد: مطلب دوم این است که دنیا بداند آمریکایی‌ها هم بدانند که موضع نظام در رابطه با آمریکا موضع امام و مقام معظم رهبری است. امام فرمود آمریکا شیطان بزرگ است. بار‌ها مقام معظم رهبری همین موضع را داشتند. حرف ما به طرفداران مذاکره که امروز بر خلاف نظر امام و مقام معظم رهبری تجاهر به مذاکره آمریکا می‌کنند این است که آمریکا شیطان کوچک شده است یا شیطان بزرگتر شده است قدرتش به حمدلله کم شده، اما شیطنتش زیاد است آمریکا مذاکره را برای مقابله با انقلاب می‌خواهد.
وی ادامه داد: اگر آمریکا دم از مذاکره می‌زند برای مقابله با نظام است. معمار تحریم‌ها در آمریکا یک مقاله نوشته است که در آن به سه راه برای مقابله با نظام دارند راه اول حمله نظامی است که نتیجه ندارد چراکه ایران امروز ایران دیروز نیست. دوم بمباران مراکز هسته‌ای است که گفته است این هم فایده ندارند چراکه دانش هسته‌ای بومی شده و باز می‌سازند. راه سوم و تنها راه مذاکره با ایران است بشنوند آن‌ها که دم از مذاکره می‌زنند آمریکایی‌ها به صراحت می‌گویند راه مقابله با ایران مذاکره است. این‌ها می‌گویند مشکلات ایران حل می‌شوند بنده عرض می‌کنم که قرآن می‌گوید مشکلات‌تان دو برابر می‌شود. خدا هم دست از حمایت‌تان برمی‌دارد من با این تحلیل می‌گویم تنها راه مقاومت است دربرابر خیره سری‌های آمریکایی‌ها آنچنان که غزه‌ای‌ها در این مقاومت پیروز شدند ما هم به فضل خدا یک روز در نماز جمعه جشن شکست آمریکایی‌ها را خواهیم گرفت.
دشمنان پس از ترور و عملیات مسلحانه مذاکره را مطرح می‌کنند
حجت‌الاسلام رضا نوری، امام جمعه بجنورد در همین ارتباط به عملیات‌های ترور در کشور اشاره کرد و گفت: ویژگی نظام استکباری این است که پس از ناموفق بودن ترور و اقدامات مسلحانه مذاکره را مطرح می‌کنند.
وی با اشاره به توافق‌نامه هسته‌ای اظهار کرد: دشمن پس از ترور دانشمندان مذاکره و توافق را مطرح کرد که پس از اجرای مفاد کامل توسط ما یک‌طرفه از آن خارج و به تعهدات خود عمل نکرد.
حجت الاسلام سیدمحمدمهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج نیز در خطبه‌های نماز جمعه پنج بهمن ماه کرج با بیان اینکه وظیفه همه ما کمک به دولت است تا دشمن مأیوس شود، گفت: نمی‌شود از اسلام بگویید، اما سکولار باشید و لیبرال عمل کنید. اگر برای خوش‌آمد مستکبرین عالم که جلوی چشم شما 50 هزار نفر را کشتند؛ در مدت 15 ماه 100 هزار تن بمب روی یک منطقه کوچک ریختند و 88 درصد آنجا را نابود و 2092 خانواده فلسطینی را به شهادت رساندند؛ از اهداف و آرمان‌های انقلاب و اسلام کوتاه بیایید و با بی اعتنایی مقابل ارزش‌ها بایستید و هر چه خواستید بگویید؛ این سوراخ کردن قلعه‌ای است که قرار است از ما محافظت کند. این دستور اسلام است که به دشمن دل خوش نکنید او از شما چیزی جز پا پس کشیدن از اهداف را نمی‌خواهد.
مذاکره با آمریکا در قد و قوار مقام معظم رهبری است
حجت الاسلام سیدمحمدنبی موسوی‌فرد، امام جمعه اهواز در پرداخت به مسئله مذاکره میان ایران و آمریکا، هماهنگ با سایر ائمه جمعه، گفت: به فرموده امام راحل تا زمانی که آمریکا خوی درندگی دارد مذاکره با آن ممنوع است؛ مشکلات داخلی کشور به دست خود ما حل می‌شود، اما متاسفانه برخی‌ها این موضوع را باور ندارند. مذاکره با آمریکا در قد و قواره مقام معظم رهبری بوده و ما نباید در کار ایشان دخالت کنیم بلکه باید مطیع امر، ولی فقیه باشیم.
وی با بیان اینکه تجربه ثابت کرده که آمریکا در مقام مذاکره به هیچ عنوان به اندازه یک قدم عقب‌نشینی نمی‌کند، افزود: حضرت آقا بار‌ها بر این موضوع تاکید کرده‌اند. زمانی 1.5 میلیون لیتر نفت صادر می‌کردیم، اما بعد از مذاکرات در برخی دولت‌های گذشته کمتر از 300 هزار لیتر نفت صادر می‌شد.
امام جمعه اهواز تصریح کرد: دولت آمریکا چه دموکرات و یا جمهوری‌خواه، زیاده‌خواه، زورگو، جنایتکار و عهدشکن است، اما برخی‌ها آمریکا را به همین شکل می‌خواهند!

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1339096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش منفی اتحادیه عرب/ طرح ترامپ نسخه بی‌ثباتی است

اتحادیه عرب طرح ترامپ برای کوچاندن فلسطینیان را رد کرد

واکنش اتحادیه عرب به پیشنهاد ترامپ: نسخه‌ای برای بی‌ثباتی است

واکنش اتحادیه عرب به پیشنهاد ترامپ

شهاب زاهدی در جنگ با سامورایی‌ها! (عکس)

عون: آزادی اسرای لبنانی در اسرائیل در توافق کنونی قید شده است

مخالفت چین با طرح «ترامپ» برای آواره کردن فلسطینی‌ها

حباب مرگبار ارزهای دیجیتال | دلار دیجیتال در راه است ؛پشت پرده کثیف ارزهای دوستدار محیط زیست

قربانیان جنگ جدید ترامپ

سورپرایز ترامپ؛ رئیس جمهور آمریکا خاورمیانه و جهان را در شوک فرو برد؟

نقش غیرقابل پیش‌بینی ایلان ماسک در دولت جدید ترامپ

پزشکیان: اعضای اوپک متحد باشند، آمریکا نمی‌تواند یکی را تحریم کند

هواپیمای نظامی آمریکا، مهاجران هندی را بازگرداند

فریب مرد جوان پاکستانی توسط زن آمریکایی در کراچی

رهبران اتحادیه اروپا ترامپ را تهدید به اقدام متقابل کردند

ضربه جدید آمریکا به چین؛ توقف خدمات پستی

سقوط سهام خودروسازان به دلیل تعرفه‌های آمریکا

ما لالیگا نیستیم: بازی‌های انگلیس به آمریکا نمی‌رود

حمایت تمام قد انصارالله یمن از مصر و اردن

آقای پزشکیان، شخصا با ترامپ تماس بگیرید

ترامپ: از وعده پایان مداخلات خارجی تا تلاش برای تصاحب غزه

سایه سنگین بخشنامه خیلی محرمانه!

راز 22ساله سردار

عون: به دنبال بازسازی ویرانی‌هایی هستیم که اسرائیل ایجاد کرده است

چین هم به جمع مخالفان پیوست؛ مخالفت با ترامپ برای آواره کردن فلسطینی‌ها

پاکستان خواستار حل مناقشه کشمیر با حضور هند شد

صدها زن در کنگو زنده سوزانده شدند

خیز ترامپ برای انحلال وزارت آموزش‌و‌پروش آمریکا

اسرائیل از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد

لحظه خودکشی یک سرباز اسرائیلی

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 بهمن 1403

استاد دانشگاه تهران: درآمدهای نفتی دولت احمدی‌نژاد برابر با کل درآمدهای تاریخ ایران بود

روایت اکوایران از برخورد تورم با طبقه حساس

رئیس اتاق اصناف: برخی نهادهای برای پول عید مردم کیسه دوخته‌اند

دیدار فرستاده ویژه پوتین به رئیس جمهور عراق

دیدار فرستاده ویژه پوتین با رئیس جمهور عراق

ظریف تهران را به مقصد عراق ترک کرد

طوفان حسن روحانی درباره مذاکره با آمریکا جنجال به پا کرد | تلاش روحانی برای مذاکره با دشمن!

ظریف راهی عراق شد

حضور جانبازان در مدیریت‌های کلان کشور مایه مباهات و افتخار است

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

فعالیت‌های بابک زنجانی با نظارت ضابط در حال پیگیری است | پاسخ سخنگوی قوه قضاییه درباره فعالیت‌های مجدد اقتصادی وی

آبروریزی ایران خودرو در مجمع | توطئه‌ای بی‌سابقه ؛ از قطع برق تا جعل اسناد

افتتاح و بهره برداری از طرح های اقتصادی و فرهنگی

برخی نمایندگان مجلس: پلتفرم‌های آنلاین فروش طلا می توانند ابزاری برای حمایت از سرمایه‌گذاری ها خرد باشند

نهایت مبلغ افزایش حقوق کارگران تامین اجتماعی در سال آینده | توافق واریزی 13/000/000 تومانی افزایش حقوق کارگران

مهران غفوریان: مشکلات اقتصادی مردم را خفه می‌کند/ ویدئو

علی مطهری: دور زدن تحریم‌ها در عمل به «رانت‌خواری» منجر شد/ با درخواست رسمی دولت آمریکا برای مذاکره، ایران باید وارد مذاکره شود

«سیاست‌های نوین در توسعه کسب و کارهای روستایی» منتشر شد

محسن گودرزی از شکاف بحرانی میان دولت و ملت می گوید / مایی ایجاد شده که فکر می کند در برابر آنها از خودش باید محافظت کند