ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کنگره بین‌المللی "اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای" در افغانستان برگزار شد افغانستان

کنگره بین‌المللی "اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای" در افغانستان برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب: کنگره بین‌المللی "اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای" روز یکشنبه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین "سیدعبدالحمید ثابت" رئیس نمایندگی جامعه المصطفی افغانستان، معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل، رئیس شورای علمای شیعیان افغانستان و سایر علما و فرهنگیان در کابل برگزار شد.
مولوی "هدایت" در این کنگره عنوان کرد: اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله) بر عدالت اجتماعی، تفکر و تدبر در آیات قرآن کریم، ولایت مداری، توجه به رشد اخلاقی جامعه، استقلال و عزت مسلمانان، دوری از اسراف و مصرف‌گرایی استوار است.

ایرانیان جهان

"فهیمی" اندیشه‌های رهبری را در سراسر زندگی‌شان قابل مطالعه دانست و گفت: نمی‌توان زندگی و شخصیت بزرگان را بر اساس یک برهه خاص از زندگی‌شان بررسی کرد. زندگی آیت الله خامنه ای از اول دوران طلبی تا اکنور بر مبنای آموزه های قرآن شکل گرفته است.

ایرانیان جهان

در ادامه "حسینی" رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل با تمسک به آیه‌هایی از قرآن کریم خاطرنشان کرد: پر تکرارترین آیه در بیانات رهبری(مدظله)، این آیه است. وقتی در اندیشه ایشان دقت کنیم، منظومه هماهنگی از سلسه آموزه‌های قرآن کریم در گفتارهای ایشان پدیدار است.
وی افزود: با بررسی مجموعه مکتوبات، منشورات و بیانات رهبری(مدظله)، به این نتیجه می‌رسیم که در نیم قرن حاضر، یک اندیشه منسجم قرآنی شکل گرفته است و البته بزرگانی چون امام خمینی(ره)، صاحب جواهر و سایر علما در شکل‌گیری این اندیشه سهیم هستند.
مولوی "منیب" در ادامه این کنگره بین‌المللی به سخنرانی پرداخت. وی برگزاری کنفرانس‌های علمی مبتنی بر اندیشه های قرآنی بزرگان جهان اسلام را قابل ستایش دانست.

ایرانیان جهان

سخنران پایانی کنگره "نجاری"، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان پیرامون سیاست خارجی از منظر مقام معظم رهبری توضیح داد و گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، با هدایت و رهبری حضرت امام خمینی(ره) از آموزه‌های دینی برخاسته است. ایشان تمام تلاش خود برای بهبودی دستگاه دیپلماسی، به کار می‌برد و از سوی دیگر لزوم منطبق بودن تمام زوایای سیاست خارجی را با موازین و معیارهای شرعی، به مسئولین گوشزد می‌کردند.
وی افزود: اکنون مقام معظم رهبری بالاترین مقام برای اخذ تصمیمات کلان در عرصه سیاست خارجی هستند. منویات و تصمیمات ایشان، علاوه بر حفظ شأن سیاست‌گذاری کلان جمهوری اسلامی ایران، به دلیل مبتنی بودن بر پایه‌های مستحکم معنوی، اعتقادی و دینی، گنجینه ارزشمندی برای کشور در عرصه سیاست خارجی به شمار می‌رود و می‌تواند مرهمی بر آلام جامعه است. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1352113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشکل سالمندی جمعیت ژاپن در یک چارت

کشف 121 کیلو متامفتامین در مرز افغانستان و تاجیکستان

زندان و جریمه مالی سنگین در آمریکا بخواطر استفاده از هوش مصنوعی چینی

یک دست تبر کابوس و یک دست فانوس رویا/ مرد دیوانه در راه تهران؟

ترامپ فرمان تحریم‌های جدید را امضا می‌کند | بازگشت فشار حداکثری علیه ایران

ترامپ فشار حداکثری را علیه ایران از سر می‌گیرد

معامله آمریکا و اسرائیل درباره ایران؟/ رونمایی از 2 اولویت مهم دیدار نتانیاهو و ترامپ

ایلان ماسک: مردم آمریکا، پول ساخت کرونا از مالیاتی که شما دادید جور شد!

روبیو: باید فشار بیشتری به ایران وارد کنیم

تصمیم ترامپ درباره ایران اعلام شد

تأثیر توافق آمریکا و مکزیک بر بازار رمزنگاری: تعرفه‌های ترامپ به تأخیر می‌افتد

دیپلمات روس: آمریکا برای کاهش هزینه جنگ اوکراین نیاز به پایان این مناقشه دارد

ترامپ حریف نتانیاهو می‌شود؟

برنامه هسته‌ای ایران در اولویت رایزنی‌های نتانیاهو و ترامپ قرار دارد

شکاف در جزیره تندروها

تشویق به اشغالگری بیشتر توسط ترامپ

ده‌ها صهیونیست به مسجد الاقصی یورش بردند

هزینه‌های نتانیاهو بر واشنگتن؛ ترامپ روی اسب بازنده قمار می‌کند

قطر خواستار عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان شد

سفر قریب الوقوع مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مسکو

با هزینه یک جلسه ماساژ یک ساعته، ماساژور تفنگی دائمی بگیرید

وزیر نیرو: امیدواریم زمستان آینده بدون خاموشی سپری شود

آغاز دور جدید فروش محصولات ایران خودرو از 21 بهمن ماه+جزئیات

وزیرکار: 30 میلیون نفر قبل از ماه رمضان کالا برگ می‌گیرند

توقف قانون جنجالی عفو عمومی با حکم دادگاه عالی فدرال عراق

آدرس حمله به کوجو از ایمان (عکس)

صنایع باید 20 درصد برق خود را تامین کنند

کشف 100 هزار لیتر سوخت قاچاق از محل دپوهای غیر قانونی

بارش بی سابقه برف در هوکایدو ژاپن + فیلم

10 جاذبه برتر که در تور نوروزی کره و ژاپن باید از آن‌ها دیدن کنید!

آمادگی اتحادیه اروپا برای گفتگو با واشنگتن در مسئله تعرفه‌ها

بحران منابع آبی در اروپا؛ بخش بزرگی از آب‌های سطحی آلوده‌اند

کراکن به اروپا می‌آید: گسترش با مشتقات تنظیم‌شده

بحرانی به نام بحران منابع آبی در اروپای پرآب

حباب ارزهای دیجیتال در حال ترکیدن است؟

تیم ملی فوتبال جوانان وارد چین شد

راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری برای توسعه تون نتورک تلگرام

انزوای افغانستان را رد می‌کنیم

فوری | ترامپ یک فرمان اجرایی درباره ایران امضا می‌کند

اصرار ترامپ به سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری علیه ایران

اهداف و جزئیات فرمان اجرایی ترامپ علیه ایران

ترامپ یک فرمان اجرایی درباره ایران امضا می‌کند

آمریکا در آستانه فروش یک میلیارد دلار تسلیحات به اسرائیل

تعرفه واردات راهی برای پیشبرد اهداف

هزینه‌های نتانیاهو بر واشنگتن؛ قمار ترامپ روی اسب بازنده

زکریا الزبیدی : آمریکا، انگلیس و فرانسه متهم اسارت من هستند

بازگشت فشار حداکثری امریکا علیه ایران

مخاطرات سیاست خیابانی

آیا کار از دست دولت در‌رفته است؟

کارشناس روس: مسکو «اسد» را به سوریه تحویل نمی‌دهد