ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رایزنی ترامپ و جین پینگ بر سر تعرفه‌ها ایالات متحده آمریکا

رایزنی ترامپ و جین پینگ بر سر تعرفه‌ها
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، «پیتر ناوارو» مشاور ارشد تجاری دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد که ترامپ امروز با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین گفتگو خواهد کرد.
روسای جمهوری آمریکا و چین در حالی گفتگو خواهند کرد که تعرفه های 10 درصدی جدید بر کالاهای چینی از سوی ترامپ اعمال شده و واکنش تلافی جویانه پکن را به دنبال داشته است.
ناوارو در پاسخ به این سوال که مصرف کنندگان و شرکت های آمریکایی چگونه باید تعرفه های چین را درک کنند، به پولیتیکو گفت: «باید ببینیم در تماس امروز چه اتفاقی می افتد».
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، پیش از این هیچ اطلاعی درباره تماس ترامپ و شی ارائه نکرده بود، اما گفت که "به زودی" این اتفاق خواهد افتاد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که طی 24 ساعت آینده با رئیس جمهوری چین گفتگو خواهد کرد. او افزود: اگر نتوانیم با چین به توافق برسیم، تعرفه های سنگینی وضع خواهیم کرد.
رئیس جمهوری جدید آمریکا روز شنبه اول فوریه (13 بهمن) تعرفه های گمرکی بر کالاهای وارداتی کانادا و مکزیک (25 درصد) و چین (10 درصد) را اعلام و اذعان کرد اعمال این تعرفه ها بر زندگی مردم آمریکا و افزایش هزینه ها تاثیر خواهد داشت.
این تعرفه ها شامل 25 درصد عوارض بر تمام واردات از مکزیک و بیشتر کالاها از کانادا و 10 درصد تعرفه برای کالاهای چینی وارداتی به آمریکا خواهد بود که انتظار می رود از روز سه شنبه اجرایی شوند که اکنون تعرفه ها بر مکزیک به مدت یک ماه تعلیق شده است.
رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا در پی گفتگو با همتای مکزیکی خود، در اولین عقب نشینی از اجرای سیاست‌های تعرفه‌ای اعلام کرد که با تعلیق اعمال تعرفه های کمرکی علیه مکزیک به مدت یک ماه موافقت کرده است.
ترامپ همچنین دو بار با جاستین ترودو نخست وزیر کانادا گفتگو کرد و سرانجام نخست وزیر کانادا اعلام کرد که تعرفه‌های دولت ترامپ علیه کشورش به مدت یک ماه تعلیق شد.
کانادا و مکزیک در میان بزرگترین تامین کنندگان محصولات کشاورزی برای آمریکا هستند. این تعرفه ها می تواند قیمت مواد غذایی را برای مردم عادی در آمریکا افزایش دهد و فشار بیشتری بر آنها در شرایطی که افزایش هزینه های مواد غذایی بسیاری از خانواده های آمریکایی را نگران کرده است، وارد کند.
دو کشور سهم قابل توجهی از چندین دسته مواد غذایی را در آمریکا دارند. به عنوان مثال، مکزیک بزرگترین تامین کننده میوه و سبزیجات آمریکا است، در حالی که کانادا در صادرات غلات، دام و گوشت، مرغ و غیره به آمریکا پیشتاز است.
فرمان اجرایی جدید رئیس جمهوری آمریکا درباره وضع تعرفه 10 درصدی بر کالاهای وارداتی از چین به آمریکا از امروز سه‌شنبه به مرحله اجرا گذاشته شد.
کمیسیون تعرفه‌های گمرکی شورای دولتی چین با صدور اطلاعیه رسمی تاکید کرد که زغال سنگ و گاز طبیعی مایع (LNG) وارداتی از آمریکا مشمول اعمال تعرفه 15 درصدی می‌شود.
همچنین تعرفه 10 درصدی بر نفت، ماشین آلات کشاورزی، وسایل نقلیه باری سنگین و وانت‌های وارداتی از آمریکا اعمال می‌شود و این تعرفه‌های جدید از روز 10 فوریه (22 بهمن) وارد مرحله اجرا خواهد شد.
همچنین، وزارت بازرگانی چین پس از اقدام آمریکا، از طرح شکایتی در سازمان تجارت جهانی (WTO) علیه واشنگتن خبر داد.
این وزارتخانه اعمال تعرفه‌های اضافی توسط آمریکا را نقض جدی قوانین سازمان تجارت جهانی ارزیابیو تاکید کرد که چین قاطعانه با این اقدامات مخالف است و از آمریکا می‌خواهد که به سرعت اقدام های اشتباه خود را اصلاح کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1352637/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جریمه نقدی و انتقال به زندان برای دانلود این نرم افزار

ایران بسیار قوی است

ترامپ: تنها یک خواسته دارم، ایران سلاح اتمی نداشته باشد

در فصل نقل و انتقالات زمستانی اروپا چه گذشت؟

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران کشور قدرتمندی است

بایرن فعلا باید به پلی‌آف فکر کند، نه فینال اروپا!

مواضع جدید احمد الشرع علیه ایران

کشف محموله عظیم سوخت قاچاق در پایتخت

ترامپ: من لایق جایزه صلح نوبل هستم

آمریکا در مسیر تولید آهن سبز با هیدروژن

واکنش حماس به سخنان ترامپ درباره اخراج فلسطینیان از غزه

لحن دستوری ترامپ برای فلسطینی‌ها: چاره‌ای جز ترک غزه ندارید

میزبان جام ملت‌ها آسیا زنان مشخص شد

حماس: سخنان ترامپ درباره پاکسازی قومی فلسطینیان مردود است

ترامپ آمریکا را از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج کرد | فیلم

لحن دستوری ترامپ برای فلسطینی‌ها: چاره‌ای جز ترک غزه ندارید | اعراب بالاخره آن‌ها را می‌پذیرند!

فرمان خروج آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل امضا شد

ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران یک کشور بسیار قوی است

لاریجانی: شیطنت آمریکا و رژیم صهیونیستی پابرجاست

اولین دست به مهره ترامپ برای اعمال فشار حداکثری علیه ایران | فرق «فرمان» با «یادداشت اجرایی» چیست؟

ترامپ: آماده گفتگو با رئیس جمهور ایران هستم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نتانیاهو با ترامپ دیدار کرد

ترامپ: فلسطینی‌ها چاره‌ای جز ترک غزه ندارند/مصر و اردن هم بالاخره آن‌ها را می‌پذیرند/خاورمیانه آنقدر پول دارد که مکان‌هایی برای ساکنان غزه بسازد!

بحران تازه ترامپ برای آمریکا؛ وزارت آموزش این کشور منحل می‌شود؟

ترامپ «احیای سیاست فشار حداکثری» علیه ایران امضا کرد

سرمربی ترکیه ای پرسپولیس هم ایرانی شد؛ همه دنیا می‌دانند الهلال به لحاظ اقتصادی چه تیم بزرگی است!/ کارتال مثل موسیمانه؛ روی اشتباهات فردی گل خوردیم!

مرور تجربه پیشرفت چین مایه شرمندگی بیشتر غربگرایان

ازبکستان برای توازن تجاری از افغانستان زغال‌ سنگ وارد می‌کند

ادعای ترامپ: آماده گفتگو با رئیس جمهور ایران هستم

شارژ طلا با تعرفه ترامپ

فوری/ ترامپ خواستار مذاکره با پزشکیان شد

قصد ترامپ برای بازگرداندن کمپین فشار حداکثری درباره ایران

اعلام آمادگی ترامپ برای گفتگو با پزشکیان

ترامپ: آماده گفت‌و‌گو با رئیس جمهور ایران هستم | این برای ایران خیلی سخت است، امیدوارم مجبور نباشیم خیلی از آن استفاده کنیم

ترامپ: مایل به دیدار با رئیس‌جمهوری ایران هستم

اعلام آمادگی رییس جمهور آمریکا برای مذاکره با ایران؛ معامله‌ای در راه است؟

رییس جمهور آمریکا: آمادۀ مذاکره با مسعود پزشکیان هستم

تماس تلفنی 15 دقیقه‌ای رئیس جمهور ایران و رئیس جمهور آمریکا

ترامپ: آماده‌ام با رئیس‌جمهور ایران دیدار کنم/اگر ایران پاسخ دهد و بخواهد من را بکشد، آنها را نابود خواهیم کرد

گفتگوی تلفنی رئیس جمهور ایران با همتای آمریکایی خود

تصویب طرح نهایی ساماندهی ایران خودرو با مشارکت بخش خصوصی

قهر تجاری با 190 کشور

ادعای ضدایرانی آمریکا

رایزنی ترامپ و شی جین پینگ بر سر تعرفه‌ها

شوک جنگ تجاری چین و آمریکا به بازار نفت/ طلای سیاه زمین‌گیر شد؟

رویترز: ترامپ می‌خواهد سیاست «فشار حداکثری» علیه ایران را احیا کند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ادعای ترامپ درباره آمادگی برای گفتگو با پزشکیان

ترامپ: با رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهم کرد/ادعاهای ترامپ علیه ایران

ادعای ترامپ: با رئیس‌جمهور ایران دیدار می‌کنم

ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌وگو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی