ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه! خواندنی ها

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وطن امروز /متن پیش رو در وطن امروز منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
افشای جزئیاتی از کمک‌های مالی آمریکا به اپوزیسیون ایرانی به دنبال صدور فرمان اجرایی ترامپ برای تعلیق 90 روزه کمک‌های خارجی ایالات متحده، ابعاد تازه‌تری به موضوع نقره‌داغ شدن ترامپی اپوزیسیون بخشیده است. چهره‌ها و گروه‌های معاند خارج‌نشین که برای پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا هورا سر می‌دادند، حالا با معضل قطع دلارهای بادآورده‌ای رو‌به‌رو شده‌اند که به قول مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، بیش از 90 درصد آن را به جیب می‌زدند و نهایتا 10 درصد را صرف «منافع ملی آمریکا» می‌کردند. 
به گزارش «وطن امروز»، بتازگی سایت پروپابلیکا با مستندات دقیق، تمام دریافتی‌ها و دارایی‌های این نهادها و چهره‌های ضدایرانی را منتشر کرده است؛ لیستی از فاندبگیرهای ایرانی که به بهانه دموکراسی و حقوق بشر، علیه کشور و مردم خود اقدام می‌کردند و برای دریافت دلارهای بیشتر، هر گونه خیانتی را مرتکب می‌شدند؛ از درخواست حمله نظامی به ایران تا افزایش فشار از طریق تحریم‌های بیشتر و اخراج ایران از نهادهای بین‌المللی و... . آنها به اسم مبارزه با نظام اسلامی و در واقع برای دریافت دلارهای بیشتر هر کاری انجام می‌دادند تا مشمول دریافت فاندهای بیشتری از دولت آمریکا شوند، بی‌توجه به اینکه در این بین چه بر سر مردم کشورشان می‌آید! موضوعی که گویا اهمیتی برای این افراد نداشته و نخواهد داشت! 
در واقع سال‌هاست مردم ایران با پدیده‌های عجیبی به نام اپوزیسیون طرف هستند که به هر بهانه‌ای قصد ایجاد آشوب در داخل کشور را دارند و به تعبیر یکی از همین اپوزیسیون خارج‌نشین، هر چه در داخل ایران بیشتر به اغتشاش کشیده شود و خون‌های بیشتری ریخته شود، بودجه‌شان بیشتر می‌شود و برای‌شان هم مهم نیست که در این بین چند جوان فریب‌خورده قربانی می‌شوند یا چه بر سر مردمی می‌آید که با افزایش تحریم‌ها اوضاع اقتصادی‌شان سخت و سخت‌تر می‌شود. 

دریافت بودجه برای وطن‌فروشی
اسنادی که اخیرا منتشر شده، نشان می‌دهد هر کدام از چهره‌ها یا گروه‌های اپوزیسیون چه مقدار از دولت آمریکا بودجه دریافت کرده‌اند. اسناد رسمی نشان می‌دهد مسیح علینژاد از دولت آمریکا مبلغی بالغ بر 800 هزار دلار آن هم برای یک مقطع برای پیشبرد پروژه‌های خود دریافت کرده است. مبلغی که علینژاد دریافت کرده با دلار 83 هزار تومان امروز چیزی حدود 67 میلیارد تومان می‌شود!
این بودجه‌های سنگین، نه تنها به مسیح علینژاد، بلکه به نزدیکان و همکاران وی مانند علی ابراهیم‌زاده نیز اختصاص یافته است. ابراهیم‌زاده سال 2019 کمپینی را تحت عنوان «زندگی نرمال» راه‌اندازی کرد و از این طریق صدها هزار دلار دیگر از فاندهای آمریکایی جذب کرد. البته علینژاد تنها به دریافت فاندهای آمریکایی بسنده نکرده و به دنبال دریافت غرامت از منابع بلوکه‌شده ایران نیز بود. ماجرا نیز از این قرار است که سال 2016، دادگاه عالی آمریکا حکم به مصادره اموال مردم ایران داد. این اقدام در ادامه دستور اجرایی باراک اوباما در سال 2012 مبنی بر بلوکه ‌کردن تمام دارایی‌های بانک مرکزی ایران در آمریکا انجام شد. هدف این سیاست، جلوگیری از بازگشت پول‌های ایران به کشور بود. در این بین، بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها (FDD)، اندیشکده نومحافظه‌کار آمریکایی، از جمله حامیان سرسخت برداشت از منابع بلوکه‌شده ایران به شمار می‌آید.
با توجه به فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه ایران، برخی عناصر ضدانقلاب مقیم آمریکا تلاش کردند از این اموال بلوکه‌شده برای کسب غرامت بهره‌برداری کنند. از جمله این افراد می‌توان به مسیح علینژاد، اردشیر امیرانتظام، مهدی سحرخیز و امیررضا اویسی اشاره کرد که به واسطه تابعیت آمریکایی خود، اقدام به درخواست غرامت از ایران کردند.
دعوت به تحریم و تشویق برای جنگ
در سندی که اخیرا منتشر شده است، غیر از مسیح علینژاد، نام چهره‌ها، بنیادها و موسسات ضدانقلاب دیگری نیز دیده می‌شود. مریم معمارصادقی و اکبر عطری بیش از 12 میلیون دلار دریافت کرده‌اند. آنها این مبلغ هنگفت را برای ترغیب نهادهای بین‌المللی برای تحریم‌های بیشتر ایران و حتی ترغیب کشورهای غربی برای حمله نظامی به ایران دریافت کرده بودند. 
مریم معمارصادقی، مدیر بهایی سابق موسسه «توانا» همان کسی است که چند سال پیش از یک تریبون رسمی درخواست حمله نظامی به ایران را کرد و اینطور عنوان داشت که «برای نجات ایران، جنگ تنها گزینه است» و ملت‌ها در پس جنگ‌ها به چه پیشرفت‌هایی که نائل نیامده‌اند!
مازیار بهاری، مدیر موسسه «ایران وایر» نیز 19 میلیون دلار دریافت کرده است. او بر کارهای رسانه‌ای تمرکز دارد و یکی از اقداماتش نیز دامن زدن به اغتشاشات سال 1401 بود. 
رویا و لادن برومند، خواهرانی که مدیران بنیاد برومند هستند نیز 15 میلیون دلار دریافت کرده‌اند. این 2 خواهر از نزدیکان شاپور بختیار، آخرین نخست‌وزیر رژیم پهلوی هستند. لادن که از رویا فعال‌تر است، در این سال‌ها خط واصلی میان اپوزیسیون و دولت آمریکا بوده است. وی همچنین مدیریت «بنیاد حقوق بشری برومند» و «اتحاد ملی برای دموکراسی در ایران» را بر عهده دارد که این بنیاد، زیرمجموعه بنیاد «ند» است. برومند در مقاله‌ای برای سایت ند، به تحلیل اغتشاشات سال 1401 پرداخته و رسما به کشورهای غربی پیشنهاد داده بود برای استفاده از اوضاع شکل گرفته، در پروژه «زن، زندگی، آزادی» در ایران دخالت کنند.
هادی قائمی نیز برای کمپین حقوق بشر ایران و در اصل برای تلاش در جهت تصویب قطعنامه‌های ضدایرانی در شورای امنیت، 16 میلیون دلار به جیب ‌زده است. او در حالی به این رقم هنگفت دست یافته که همواره تلاش کرده است با تحریم‌های بیشتر، فشار بیشتری روی مردم کشورش بیاورد! شاهین میلانی و پیام اخوان هم با مدیریت مرکز اسناد حقوق بشر ایران، 9 میلیون دلار پول گرفته‌اند تا حداکثر تلاش خود را برای اخراج ایران از مجامع بین‌المللی به کار برند.
رادیو زمانه نیز 2 میلیون و 200 هزار دلار برای تبلیغ علیه نظام اسلامی، همچنین محمود عنایت، مدیر شبکه ایران اینترنشنال 21 میلیون پوند گرفته است. عنایت از هسته اولیه بی‌بی‌سی فارسی بود که بعد از جدا شدن از این شبکه، به اینترنشنال پیوست تا ابتدا برای کارفرمایان سعودی و سپس صهیونیستی خدمت کند و مزد خدماتش را نیز در قالب مبالغ هنگفتی دریافت کرده است.
به این ترتیب حالا بهتر مشخص می‌شود هزینه فعالیت 298 شبکه فاسی‌زبان و ده‌ها سایت ترکی و کردی، 8 هزار سایت فارسی‌زبان، 60 بنیاد و موسسه به نام دموکراسی و حقوق بشر از کجا آمده و البته این نیز مشخص شده است که این شبکه‌ها و سایت‌های معاند تا چه میزان از مبالغ دریافتی را صرف خود کرده‌اند و چه میزان را نیز طبق آنچه وزیر خارجه آمریکا عنوان کرده است، صرف حفظ منافع این کشور کرده‌اند. 
مزدوری در راستای منافع آمریکا
هر چند در سال‌های گذشته و در موارد متعدد مردم ایران متوجه نیات اصلی اپوزیسیون خارج‌نشین شده‌اند اما یکی از اصلی‌ترین موضوعاتی که باعث شده دست ضدانقلاب خارج‌نشین بیش از پیش رو شود، افشاگری‌هایی است که خود این چهره‌ها علیه هم انجام می‌دهند. پیش‌تر در گزارشی آورده بودیم چطور اپوزیسیون بارها و بارها علیه هم دست به افشاگری ‌زده‌اند. 
به عنوان نمونه «امیرعباس فخرآور» که خود بارها از سوی دیگر چهره‌های اپوزیسیون مورد اعتراض قرار گرفته، آن زمان که مسیح علینژاد درخواست دریافت 500 میلیون دلار از پول‌های بلوکه‌شده مردم ایران را به بهانه غرامت کرده بود، گفت: «مسیح دزده، ما براندازا رو مسخره می‌کرد و الان هم رفته 500 میلیون دلار برای زندانی که نرفته و برای گریه‌هاش برای برادرش که اون هم هیچ‌وقت زندان نرفته درخواست کرده از پول‌های بلوکه‌شده مردم ایران رو بهش بدن».
وقتی بحث بر سر دلارهای بادآورده‌ای باشد که به اسم مبارزه، کام اپوزیسیون را شیرین می‌کند، این دست افشاگری‌های اپوزیسیون علیه هم کم نیست. «امیر طاهری» اپوزیسیون ساکن انگلستان نیز در این رابطه گفته است: «اینها (اپوزیسیون) در اجاره دولت‌های غربی هستند. مخالفان جمهوری اسلامی به فکر منافع خودشان هستند و از طریق شرکت‌های مختلف به دنبال خوردن پول‌های بلوکه‌شده ایران هستند».
«شهرام همایون» از اپوزیسیون خارج‌نشین نیز بعد از خروج «حمید فرخ‌نژاد» از کشور، از «کاسبی» که وی راه انداخته بود پرده برداشت و گفت: «این جهل سیاسی تا کجا؟! همه اینها به پول برمی‌گرده؛ به این کارها مزدوری گفته می‌شه، مزد می‌گیره، کار انجام میده. بله! خوب می‌دونیم آقای حمید بالاخره هر مصاحبه‌ای 150 پوند هم رقمی است».
حالا با افشای جزئیات بیشتر از دریافتی‌های اپوزیسیون از دولت آمریکا، بیش از پیش چهره واقعی این افراد برای مردم رو می‌شود. در واقع همان‌طور که «امیر طاهری» اپوزیسیون ساکن انگلستان گفته که «اینها (اپوزیسیون) در اجاره دولت‌های غربی هستند» مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا هم در سخنان اخیر خود بعد از آنکه عنوان کرد آمریکا موسسه خیریه نیست، به صراحت گفت: از این به بعد پول‌های‌مان را خرج افرادی می‌کنیم که در خدمت منافع ملی آمریکا باشند. به این معنی که در واقع آنها کارمندان وزارت خارجه ایالات متحده هستند تا منافع این کشور، نه ایران را دنبال کنند و هر کدام در این منظور موفق‌تر باشند، حقوق بیشتری دریافت خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355222/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ملی‌پوش اسپانیایی از دست رئال پرید

جنگنده‌های رزمی مدرن به دست اوکراین رسید

ترامپ دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد

دستگاه‌های خوزستان آماده‌باش شدند/ ورود گرد و غبار از عراق

همایش اقتصادی اجلاس خزر 29 و 30 بهمن‌ماه برگزار می‌شود

اسرائیل جنوب و شرق لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد

معصومی چهارمین طلایی ایران در تورنمنت کشتی زاگرب/ بابالو حریف اسنایدر آمریکایی نشد

گزینه پرسپولیس در لیگ ستارگان

صدقی: به بچه ها ظلم شد/ در کمیته المپیک صندلی نداریم

شیخ نعیم قاسم: طرح اسرائیل شکست خورد

آیا مطالعه تاریخ اقتصادی مفید است؟

کارشناس فوتبال جهان عرب: استقلال و پرسپولیس ضعیف‌تر از قبل بودند

انتقاد از شوخی های جنسی در آثار سینمایی

نایب قهرمانی آزادکاران ایران در جام اوپن زاگرب کرواسی

ابتذال در جشنواره فجر!!

نخستین تحریم ترامپ علیه ایران

هدیه تروریستی نتانیاهو به ترامپ! +عکس

هزینه‌های ترانزیتی کانال پاناما صدای آمریکا را درآورد

هشدار ورود گرد و غبار از عراق به خوزستان؛ دستگاه‌ها در حالت آماده‌باش

رصد مستمر اوضاع در خوزستان پس از طوفان و در آستانه وقوع گرد و خاک از عراق

نخستین تحریم های دومین دولت ترامپ علیه ایران/ ادعای خزانه‌داری آمریکا: یک شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم

جنگ زرگری آمریکا؛ خیز ترامپ برای معامله‌ای بزرگ/ چرا آمریکا به توافق با چین محتاج است؟/

آیت‌الله العظمی جوادی آملی: بدانیم که دوست و دشمن واقعی ما چه کسانی هستند؛ دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم؛ ما مردمی متمدن هستیم

تعیین تکلیف جدید دولت درباره گرانی قیمت بنزین در سال آینده/ افزایش 10 تا 25 درصدی قیمت بنزین قطعی شد

ایران توانایی ساخت بمب اتم را دارد؟ + عکس

فرونشست زمین در ایران چقدر خطرناک است؟

تمایل مذاکره از سوی آمریکا و مشکلات ایران

دستور‌العمل اجرایی 5 فوریه ترامپ؛ آثار و پیامدها

پلنگ‌کُشی

دیپلمات پیشین: همه‌ چیز به تصمیمات ایران بستگی دارد

تحلیلگر ایرانی: ترامپ هنوز راه مذاکره و توافق را باز می‌داند

صادق زیباکلام: باید با آمریکا مذاکره کنیم

پیشنهاد غزه‌ای ترامپ؛ تاکتیک مذاکره یا رویای غیرممکن؟

32 فیلم در 10 سینمای مشهد اکران می شود

هک ادارت افغانستان تکذیب شد

آیت الله نوری همدانی: همت دانشمندان جوان در پیشرفت صنعت هسته ای ستودنی است

مدال نقره ابوالفضل بابالو در رقابت‌های کشتی آزاد زاگرب

افزایش 10 تا 25 درصدی قیمت بنزین قطعی شد

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ نایب قهرمانی آزادکاران ایران در کرواسی

کشتی آزاد رنکینگ کرواسی| 4 مدال طلا و 4 نقره حاصل کار نمایندگان ایران

مقام روسی: اگر اسرائیل و آمریکا به ایران حمله کنند پاسخ متناسبی خواهند گرفت

پسر کو ندارد نشان از پدر، معصومی چهارمین طلایی ایران در زاگرب/ زور بابالو جوان هم به غول آمریکایی نرسید

رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی؛ نایب قهرمانی آزادکاران ایران در کرواسی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ایران در کشتی آزاد جام اوپن زاگرب: نایب قهرمانی با 8 مدال

خبر فوری از آغاز آتیش بازی ترامپ علیه ایران! / آغاز تحریم‌ های ترامپ علیه ایران

نایب قهرمان کرواسی آزادکاران در زاگرب؛ ضرب چهارمین نشان طلا توسط گیله مرد کشتی

ایران با کسب 8 مدال، نایب قهرمان رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی شد

سیگنال جدید آمریکا و چین به بازار طلا / فوری خریداران طلا بخوانند

دولت ترامپ تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

نایب قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد رنکینگ کرواسی