ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تسهیل امور اقتصادی؛ تعاون در توسعه مازندران نقش برجسته دارد اخبار ایران

تسهیل امور اقتصادی؛ تعاون در توسعه مازندران نقش برجسته دارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، علی سرزعیم پنجشنبه شب در جلسه هماهنگی شورای تعاون مازندران بر لزوم همکاری و هم‌افزایی بین نهادهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد و گفت: هدف اصلی این جلسات این است که ببینیم چگونه می‌توانیم دست یکدیگر را بگیریم، از موازی‌کاری‌ها بکاهیم و فرصت‌های جدیدی برای همکاری و رشد اقتصادی ایجاد کنیم.
سرزعیم ضمن دعوت از مدیران برای تمرکز بر مسائل اجرایی، افزود: باید کمک کنیم این مسیر همراه شود برخی اقدامات ما روزمره و وظیفه‌مان است، اما برخی دیگر، اقدامات اساسی و بنیادینی هستند که به ایجاد کارخانه‌ها، بنگاه‌های خدماتی ارزشمند و رشد مناطق مختلف کمک می‌کنند.
سرزعیم با اشاره به نمونه‌های موفق سرمایه‌گذاری در استان، از جمله مجموعه‌های گردشگری و دامداری‌های بزرگ، اظهار کرد: ما افتخار می‌کنیم که با حمایت‌های مالی خود، کسب‌وکارهای مردم را رونق دهیم، شغل ایجاد کنیم و به بهبود معیشت خانواده‌ها کمک کنیم چرا که هدف ما در بانک توسعه تعاون و بانک رفاه، تسهیل امور اقتصادی مردم و کاهش مشکلات آن‌هاست.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تأکید بر نقش کلیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط مستقیم با مردم، بیان کرد: بیشترین تماس با مردم در این وزارتخانه انجام می‌شود و به همین دلیل، باید بیشترین خدمات را نیز ارائه دهیم و از همین رو، انتظار دارم که همه ما روی این موضوع تمرکز کنیم که چگونه می‌توانیم با هم‌افزایی، خدمت‌رسانی را بهبود ببخشیم.
نقش برجسته تعاون در توسعه اقتصادی مازندران
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اهمیت بخش تعاون در توسعه اقتصادی استان مازندران، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی و سیاست‌های کلان اقتصادی تأکید کرد.
علی بابایی‌کارنامی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه به‌عنوان سند اجرایی بالادستی کشور، چارچوب مشخصی برای پیشبرد اهداف اقتصادی فراهم کرده است، اظهار کرد: امیدوارم با برگزاری جلسات هم‌اندیشی، تعامل میان دولت، فعالان اجتماعی و مدیران استانی تقویت شود و بتوانیم شاخص‌های اقتصادی استان را بهبود ببخشیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های فنی بالای مازندران در حوزه تعاون، افزود: به دلیل شناخت دقیق از تعاونی‌های موفق استان، می‌دانیم که مدل‌های بومی می‌توانند راهگشای بسیاری از مشکلات اقتصادی باشند از این رو، باید از مشارکت مردم در سیاست‌های مالی و تأمین مالی پروژه‌ها استفاده کرد.
وی در ادامه با اشاره به نقش نظام بانکی در رشد اقتصادی کشور، تصریح کرد: هرچند از سیستم بانکی ناامید نیستیم، اما به دلیل برخی محدودیت‌ها، شرایط کاملاً مهیا نیست با این حال، بانک توسعه تعاون عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته است و امیدوارم برگزاری چنین جلساتی بتواند مسیر پیشرفت بخش تعاون را در استان هموارتر کند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از مدیران حوزه اقتصادی استان، ابراز امیدواری کرد که با همفکری و همکاری بیشتر، مشکلات بخش تعاون در مازندران حل‌وفصل شود و مسیر توسعه اقتصادی استان سرعت بگیرد.
راه‌اندازی صندوق تأمین مالی تعاونی‌ها
ناظر شرعی بانک مرکزی در بانک توسعه تعاون نیز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی صندوق تأمین مالی خرد جمعی در راستای حمایت از تعاونی‌ها خبر داد.
حجت‌الاسلام سید ابراهیم صباغیان با اشاره به اینکه این طرح در برنامه هفتم توسعه نیز مطرح شده است، اظهار کرد: پیشنهاد راه‌اندازی این صندوق به بانک مرکزی ارائه شده تا تعاونی‌ها بتوانند از طریق آن تأمین مالی کرده و به عاملیت در محصولات خود بپردازند.
صباغیان ضمن اشاره به نمونه‌های موفق واگذاری مالکیت به کارکنان، تأکید کرد: در یکی از مجموعه‌ها، تنها دو درصد از سهام شرکت به کارکنان واگذار شد که همین امر باعث افزایش انگیزه و تلاش آنان برای ارتقای مجموعه شد حال تصور کنید اگر کل مالکیت یک شرکت تعاونی در اختیار اعضای آن باشد، چه تحول بزرگی در بهره‌وری و رشد اقتصادی ایجاد خواهد شد.
وی بر اهمیت ایجاد جذابیت در نظام تعاون تأکید کرد و افزود: بانک توسعه تعاون رسالت مهمی در توسعه بخش تعاون بر عهده دارد و پیگیری‌های مستمر در این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تقویت تعاونی‌ها در کشور باشد.
جواد مولایی‌قرا سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مازندران استانی با فرصت‌های بسیار زیاد است، گفت: مسئولان و مدیران اقتصادی نگاه ویژه‌ای به این امر داشته باشند و باید از سرمایه‌گذاران حمایت شود.
کد خبر 6371008

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355508/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جلوگیری از آسیب به صنایع، از دغدغه‌های اصلی مدیریت استان اصفهان است

افتتاح 5 طرح عمرانی و فرهنگی سپاه در ساوجبلاغ به مناسبت دهه فجر

امام‌جمعه موقت اصفهان: مسئولان باید به ظرفیت‌های داخلی و معیشت مردم توجه بیشتری داشته باشند

علی بابایی کانامی: مازندران با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و سیاست‌های کلان اقتصادی، توسعه می‌یابد

مشکلات اقتصادی سبب تلخی پیشرفت‌ها برای مردم شده است

حمایت مردم از اصول انقلاب در روز 22 بهمن

تحریم چابهار، به ضرر هند و به نفع چین است

انقلاب اسلامی در حوزه اقتصادی دشمن را ناکام خواهد گذاشت

خروج گرجستان از شورای اروپا به دنبال تحریم علیه مقامات تفلیس

خاطرات فوتبالی با فرنتس بنه؛ آقای گل المپیک 1964 توکیو، کابوس برزیل در جام جهانی 1966 و ماشین گلزنی مجارستان

کاظم صدیقی: پیشنهاددهندگان مذاکره با آمریکا تحقیر شدند / هنوز آن 313 مدیری که امام زمان نیاز دارد، خود را عرضه نکرده‌اند

حمایت کانادایی‌ها از تعرفه‌های نفت تلافی جویانه علیه آمریکا

از 400 تا 600 دلار: ارزانی بلیت جام جهانی باشگاه‌ها

واکنش قاطع ایران به تحریم جدید ترامپ

اتحادیه اروپا در برابر تحریم دیوان کیفری بین‌المللی توسط آمریکا ایستاد

مذاکره با آمریکا هیچ مشکلات مردم را رفع نمی‌کند

مذاکره با آمریکا تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد

اظهارات تحریک‌آمیز اورتگاس علیه حزب‌الله

پیشنهاددهندگان مذاکره با آمریکا تحقیر شدند | چرا عده ای بی ملاحظه هستند؟

طرح ناکام ترامپ برای کوچ اهالی غزه

مذاکره با آمریکا مشکلات مردم را رفع نمی‌کند

مذاکره کردن عاقلانه،هوشمندانه و شرافتمندانه نیست

تکمیل نسل کشی: پایان بازی آمریکا و اسرائیل با طرح تصرف غزه چیست؟

آیت الله صدیقی: ترامپ آرزوی خود را درباره ایران به گور خواهد برد/ پاسخ مردم به تهدید‌های آمریکا در 22 بهمن

شهدا برای خدا قیام کردند

اولویت ترامپ در زمینه مواجهه با ایران چیست؟

انقلاب، معادلات عمیق قدرت و تمدنی عالم را تغییر داد/ دربرابر آمریکا سخن سست نگوییم و از خود ضعف نشان ندهیم

خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخبار نیمروزی | جمع‌بندی مهم‌ترین اخبار 19 بهمن‌ماه 1403

حیدری : می‌توانیم حامیان واقعی تروریسم را در محتوای FATF محدود کنیم

طلا گرانتر شد

آمادگی ترامپ برای تشدید تحریم این کشور

حجت الاسلام محمودی: مردم ایران در روز 22 بهمن شعار مرگ بر آمریکا را سر خواهند داد

حضور حماسی مردم در 22 بهمن ضربه محکمی بر دهان آمریکا خواهد بود

امام جمعه رشت: مذاکره با آمریکا هیچ نفعی برای کشور ندارد

خواسته مهم ایلان ماسک درباره ارتش آمریکا

پاسخ اوپک به ترامپ برای قیمت نفت

امام جمعه موقت تهران:مذاکره با آمریکا تجربه شد، پیشنهاددهندگان تحقیر شدند

مردم ایران در 22 بهمن شعار مرگ بر آمریکا سر خواهند داد/ مشکلات کشور باید در داخل حل شود

تجربه برجام می‌گوید مذاکره مشکلی را حل نمی‌کند | نباید با آمریکا مذاکره کرد؛ تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم

انقلاب اسلامی ریشه در مهدویت دارد

مخالفت کاظم صدیقی درخصوص مذاکره با آمریکا

مخالفت با طرح ترامپ در دستگاه اطلاعاتی اسرائیل سرکوب شد

در جشن روز نیمه شعبان کاری تمدن سازانه را رقم خواهیم زد

قیمت جهانی نفت به صعود ادامه می دهد

بازنشر سخنان رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در اکس؛ تجربه‌ای شکست‌خورده

ملت ایران خام وعده‌های بی اعتبار امریکا نمی‌شوند

حماس: به اجرای توافق آتش‌بس پایبند هستیم

نانسی پلوسی عصا به دست شد

فرستاده ترامپ: نمی‌خواهیم حزب‌الله بخشی از دولت لبنان باشد

آمادگی اتحادیه اروپا برای اقدام متقابل در برابر تعرفه‌های ترامپ