ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مهمترین رویدادهای خبری استان اردبیل در هفته‌ی گذشته اخبار ایران

مهمترین رویدادهای خبری استان اردبیل در هفته‌ی گذشته
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل
، مهمترین رویدادهای خبری استان اردبیل از شنبه 13 بهمن ماه تا پنج شنبه 18 بهمن ماه بدین شرح است: 
دستگیری سه اخلالگر نظم عمومی در شهرستان پارس آباد دادستان شهرستان پارس‌آباد با اعلام دستگیری مخلان نظم در این شهرستان تاکید کرد: اخلال در امنیت پایدار خط قرمز دادستانی است.
فیروز فرهانی اظهار کرد: به دنبال دریافت گزارش درگیری و نزاع دسته جمعی در ساعت 19 عصر روز 12 بهمن، بلافاصله دستورات قضائی قاطع صادر و با اقدام پرسنل نیروهای انتظامی 7 نفر اصلی درگیرشدگان دستگیر شدند.
وی ادامه داد: عاملان درگیری و مخلان نظم عمومی که حامل سلاح گرم و سرد بودند که با صدور قرار بازداشت موقت روانه بازداشتگاه شدند , 4 نفر دیگر از درگیر شوندگان متواری شد که اقدامات مقتضی جهت دستگیری از سوی ضابط محترم عام با پشتیبانی سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شده و در کمترین زمان به دست قانون سپرده می‌شوند.
وی افزود: 4 نفر از درگیر شوندگان نیز به علت جرح با چاقو و اصابت گلوله اسلحه شکاری در بیمارستان بستری شده‌اند.

ایرانیان جهان

احداث و بهسازی 7800 واحد مسکن روستایی در استان اردبیل مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: 7800 واحد مسکن روستایی در استان اردبیل احداث و بهسازی می‌شود.
حامد کیخسروی در جمع خبرنگاران با اشاره به پیشرفت فیزیکی 25 تا 100 درصدی 6هزار واحد در دست احداث بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: ساخت این واحدها منوط به تامین مالی از منابع در اختیار بانک‌های عامل به اضافه آورده متقاضیان است بنابراین عدم تامین منابع از طرف هر کدام بر روند و سرعت ساخت واحدهای مسکونی تاثیر می گذارد.
مدیر کل بنیاد مسکن در خصوص احداث مسکن روستایی اذعان کرد: تعداد 7800 واحد در روستاها در دست احداث است که به صورت خودمالکی و با پرداخت 350 میلیون تومان تسهیلات انجام می‌شود.
وی افزود: این تسهیلات با سود 5 درصدی و زمان باز پرداخت 20 ساله در اختیار متقاضیان مسکن روستایی قرار می گیرد و فرصت مناسبی برای مقاوم سازی خانه‌های روستایی و یا تامین مسکن برای جوانان روستایی است تا بتوانند در ابتدای زندگی از شرایط مناسب تامین مسکن برخوردار شوند.

ایرانیان جهان

بهره‌برداری و عملیات اجرایی 504 پروژه عمرانی و 73 طرح اقتصادی در دهه فجر استاندار اردبیل از آغاز بهره‌برداری و عملیات اجرایی 504 پروژه عمرانی با اعتبار 10هزارمیلیارد تومان و 73 طرح اقتصادی با اعتبار 5/5هزارمیلیارد تومان در سطح استان طی دهه مبارک فجر سال جاری خبر داد.
مسعود امامی یگانه در آیین نواختن گلبانگ پیروزی انقلاب اسلامی ایران در دبیرستان فاطمه الزهرا(س) اردبیل اظهار کرد: برای افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های عمرانی و اقتصادی در مجموع 15/5هزارمیلیارد تومان اعتبار هزینه شده و خواهد شد که شامل گازرسانی، برق‌رسانی، اجرای مراکز آموزشی، دانشگاهی، گردشگری و خدمات، کشاورزی و صنعت و معدن است.
وی این طرح‌های عمرانی و اقتصادی را از جمله دستاوردهای ملموس انقلاب اسلامی ایران در استان اردبیل طی سال جاری ذکر کرد و افزود: امید است نسل جدید با هدایت معلمان و مدیران مدارس، دلایل شکل‌گیری انقلاب اسلامی را بررسی کنند و در کنار آموزش، موضوع تربیت را نیز جدی گرفته و با امیدواری به دستاوردهای انقلاب، برای شکل‌گیری آینده مطلوب کشور تلاش کنند.

ایرانیان جهان

انتصاب اسلام محمدی گیگلو مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اردبیل شد طی حکمی از سوی دکتر عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اسلام محمد گیگلو به‌عنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد تجاری - صنعتی اردبیل منصوب شد.
درحکم عبدالناصر همتی؛ وزیر افتصاد و دارایی خطاب به اسلام محمدی گیگلو آمده است: با عنایت به پیشنهاد دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و تأیید رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران در اجرای تفویض اختیار شماره 124563 مورخ 1403/8/17 و به‌موجب این حکم به مدت سه سال به‌عنوان «رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی اردبیل» منصوب می‌شوید.
در ادامه این حکم چنین آمده است: انتظار می‌رود ضمن هماهنگی با دبیرخانه شورای‌عالی و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم، نسبت به انجام وظایف و مأموریت‌های محوله اقدام مقتضی معمول دارید.توفیقات جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

ایرانیان جهان

ایجاد ردیف بودجه ملی برای بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: از اقدامات شاخص این اداره کل، ایجاد ردیف بودجه ملی مستقل برای مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی است.
حسن محمدی ادیب در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت دهه فجر و اعیاد شعبانیه به تشریح عملکرد این اداره کل در سالهای اخیر پرداخت و گفت: اقدامات شاخصی در سالهای اخیر اتفاق افتاد که ایجاد ردیف بودجه ملی مستقل برای مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی یکی از آن است. 
وی با بیان اینکه در سطح کشور 28 پایگاه ثبت شده در سازمان یونسکو وجود دارد، اعلام کرد: مجموعه تاریخی شیخ صفی یکی از این پایگاهها است که در سفر رهبری معظم در سال 1379 توجه ویژه ای از سوی ایشان به این بقعه صورت گرفت که متاسفانه در طول سالیان گذشته این مهم مغفول مانده بود.

ایرانیان جهان

نبود آنتن دهی چالشی جدی برای 119 قشلاق استان اردبیل مدیر کل امور عشایر استان اردبیل گفت: 119 قشلاق با مشکل آنتن دهی تلفن مواجه هستند که در بحث آموزش‌مجازی دانش آموزان در بستر شاد نیز تاثیرگذار است.
علی پیر جاهد بیان کرد: با این وجود عشایر استان به لحاظ زیر ساختی با عقب ماندگی‌هایی مواجه هستند به صوریکه 119 قشلاق با مشکل آنتن دهی تلفن مواجه هستند که در بحث آموزش های مجازی نیز تاثیرمنفی می‌گذارد.
وی با اشاره به اینکه 20 قشلاق نیز از داشتن نعمت برق محروم هستند، مطرح کرد: 146 قشلاق نیز فاقد شبکه آبرسانی هستند و در تامین آب آشامیدنی و نظافت و شستشو با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شوند.
مدیر کل امور عشایر استان از نبود گاز شهری و لوله کشی در 80 قشلاق این استان خبر داد و گفت: تحمل سرمای زمستان اردبیل برای خانواده‌های غیور و ایثارگر عشایر دشواری‌هایی به بار می‌آورد به طوریکه نبود این امکانات می تواند در مهاجرت ساکنان قشلاقها به شهرها و ایجاد حاشیه نشینی و تقابل فرهنگی تاثیرگذار باشد.
وی در ادامه بیان کرد: قشلاقهای ما فاقد مسجد و قریب به اتفاق آنها فاقد خانه بهداشت است.
پیر جاهد در ادامه به نبود فضای آموزشی مناسب برای دانش‌آموزان جامعه عشایری اشاره کرد و گفت: علیرغم افتتاح 10 باب مدرسه در ایام دهه فجر، همچنان 66 مدرسه در قالب کانکس، خانه‌های استیجاری و یا مدارس آلاچیقی وجود دارد و با توجه به جوانی جمعیت در بین این قشر از جامعه، نیازمند احداث مدارس بیشتر برای عشایر استان هستیم.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355746/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جذاب‌ترین دوئل فردی والیبال‌ جهان در ژاپن!

از انسداد بزرگراه تا تهدید به ترور؛ تشدید تنش ها در گرجستان

سخت گیری های ترامپ در قبال کانادا و چین

تحریم کردن یک شبکه بین‌المللی ناقل نفت ایران توسط ترامپ

بیانات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا تیتر یک رسانه‌های جهان شد

مخالفت ائمه جمعه با مذاکره ایران و آمریکا

مخالفت قاطع صدر اعظم آلمان با طرح ترامپ درباره غزه

توبیخ مقام صهیونیست پس از هشدار درباره عواقب اشغال غزه

وحدت ملی، کلید عبور از تحریم‌ها و تهدیدات خارجی است

حمله به خودروی نتانیاهو هنگام بازگشت از کنگره آمریکا | فیلم

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 20 بهمن 1403

درخواست خبرساز ایلان ماسک در خصوص ارتش آمریکا

ویدیو/ پرتاب تخم مرغ و رنگ به سوی خودروی نتانیاهو در آمریکا

آمریکا فهمیده تهدید کردن ایران نتیجه‌ای ندارد

معاون پزشکیان: ادغام با ... در برنامه‌های ما نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 20 بهمن 1403

مخالفت صدر اعظم آلمان با طرح ترامپ درباره غزه

امام جمعه کرج: از این پس، سخن از مذاکره خیانت است | هر نقطه‌ای از عالم بروی شعار «مرگ بر آمریکا» است

آموزه‌هایی از تجربه تسلیم ژاپن در برابر آمریکا برای ایران

قیمت طلا اوج گرفت / هر اونس طلا چند؟

فعال شدن تریبون‌ها علیه مذاکره با آمریکا؛ مؤمن دو بار گزیده نمی‌شود

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های خارجی

عصر ایران: جبهه پایداری و متحدانش سنگ بزرگی در مسیر توسعه ایران است

مخالفت مجدد مصر با کوچ اجباری فلسطینیان از غزه

گفت‌وگوی تلفنی صدراعظم آلمان و جولانی

عوامل بهبود بورس در نیمه دوم سال 1403

تعطیلی بانک‌ها در استان تهران؛ شعب کشیک دایر است

السودانی: الجولانی موضع واضحی در قبال اشغالگری اسرائیل در سوریه اتخاذ کند

علم الهدی: یک جریان پشت پرده، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را به صورتی درمی‌آورد که مردم نسبت به نظام مسئله پیدا کنند

مصرف گاز به اوج رسید

علم‌الهدی: یک جریان پشت پرده، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم را به صورتی درمی‌آورد که مردم نسبت به نظام مسئله پیدا کنند

سهم 120 هزار میلیارد تومانی اردبیل در سرمایه گذاری اقتصادی

وجود 40 تا 50 میلیارد دلار ارز خانگی در کشور/ ضرورت ورود سرمایه‌های خانگی به بازار تولید

ایران با وجود تحریم همچنان جهان را شگفت زده می‌کند

لیست منچسترسیتی برای لیگ قهرمانان اروپا؛ بازگشت رودی و غیبت ویتور ریس

ایجاد برنامه های دکترا و ماستری در دانشگاه کابل

ملت ایران با تکیه بر وعده‌های الهی در مقابل آمریکا ایستاده است

امام جمعه دیر: مذاکره با آمریکا عامل حل مشکلات نیست

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست

واکنش ایران به اولین تحریم آمریکا

بیانات رهبر انقلاب در رابطه با معیشت مردم و مذاکره با آمریکا + فیلم

حزب‌الله نباید در دولت لبنان حضور داشته باشد | ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که ایران به سلاح هسته‌ای دست نمی‌یابد

واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک: جایی که مرز‌های الهی زیر پا گذاشته می‌شود، جای چشم پوشی نیست

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست

کاهش 5 درصدی درآمد صادرات کالا‌های کشاورزی آمریکا در سال 2024

مذاکره با آمریکا برای ملت ایران منفعتی ندارد

جزئیات طرح جنجالی ترامپ برای اشغال نوار غزه؛ پاسخ به 5 سوال کلیدی

تظاهرات مردم اردن علیه طرح جنجالی ترامپ درباره غزه

پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 20 بهمن 1403

کاظم صدیقی: پیشنهاددهندگان مذاکره، تحقیر شدند