ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مشکلات ملوانان و لنج‌داران حل شود ایالات متحده آمریکا

مشکلات ملوانان و لنج‌داران حل شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت اسلام حبیب پهلو زاده در خطبه‌های نماز جمعه اهرم اظهار کرد: انقلاب اسلامی به برکت بنیانگذار انقلاب، حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و حضور پرشور و رستاخیز مردم مؤمن ایران اسلامی به پیروزی رسید.
وی اضافه کرد: بعد از چهل و شش سال استقامت و جانفشانی مردم برای انقلاب، رئیس جمهور قاتل کشور مستکبر عالم، یعنی آمریکا، اعتراف می‌کند که ایران قوی است.
امام جمعه اهرم ادامه داد: عرض می‌کنیم این حرف نتیجه مشت‌های محکمی است که مردم در بهمن 57 بر دهان شما زدند، نظام استکباری این قوت و قدرت را در دفاع مقدس دیده اند، در دفاع از حرم دیده اند، در مقاومت با تحریم‌ها دیده اند و در آخرین موارد در زدن عین الاسد و عملیات وعده‌های صادق دیده اند.
وی گفت: اسرائیل و دیگر کشورها 15 ماه با سخت‌ترین حمله‌ها به یک منطقه کوچک غزه نتوانستند کاری کنند و شکست را با تمام وجود چشیدند. به کدام دلیل می‌گوئیم آمریکایی‌ها شکست خوردند؛ واضح‌تر از این دلیل وجود ندارد که بعد از 15 ماه بمباران و محاصره و قحطی نتوانستند یک اسیر را آزاد کنند و مجبور به پذیرش آتش بس شدند و موقع تحویل گرفتن اسرا با اقتدار تمام و در کنار منزل شهید یحیی سنوار و جاهایی که برای آنها مهم بود تبادل اسرا انجام شد تا به این جلادها بفهمانند که چه کسی حرف آخر را در میدان نبرد می‌زند.
امام جمعه اهرم بیان کرد: افول ابرقدرتی آمریکا با ضربه به عین الاسد رقم می‌خورد، افول ابرقدرتی آمریکا با ضربه انصارالله یمن به ناوهای هواپیما بر آنها و بستن راه دریایی بر آنها محقق می‌شود، افول ابرقدرتی آمریکا در ناتوانی‌های مختلف هویداست و ان شاء الله مردم عزیز ایران اسلامی و بویژه مردم شریف تنگستان در راهپیمایی 22 بهمن باردیگر اقتدار و عزت ایران اسلامی را به نمایش خواهند گذاشت.
وی اضافه کرد: دستاوردهای جوانان نخبه ایران اسلامی روز به روز در زمینه‌های مختلف پزشکی و هوافضا و در آخرین مورد، بهره برداری از ناو پهپادبر شهید بهمن باقری بود که زنجیره دفاعی دریایی را کامل کرد و ان شاء الله در پاسداری از مرزهای ایران اسلامی بهتر از گذشته حراست خواهند کرد.
پهلوزاده افزود: در موضوع پیشنهاد رئیس جمهور آمریکا که قاتل شهید سلیمانی است برای گفتگو با ایران که همراه با امضای تحریم‌های جدید بود عرض می‌کنیم ملت ایران آموخته و به شما هم محکم نشان داده که با مسلمانان بویژه با جبهه مقاومت و ایران اسلامی نمی‌شود با زور و تهدید صحبت کرد وامضای این فرمانهای فشار حداکثری از روی بی چارگی و انحراف افکار مردم دنیا از سقوط ابرقدرتی آنهاست و کفتارهای قبلی با این تحریم‌ها راه به جایی نبردند تو هم دست از پا درازتر محکوم به مرگ خواهی بود.
امام جمعه اهرم اضافه کرد: امروز روز 19 بهمن سالروز بیعت نیروی هوایی با اهداف انقلاب و با آرمانهای انقلاب بیعت کردند وبه صفوف مردم پیوستند و به جهادی پیوستند که امام فرمانده آن بود. و این بیعت مقدس یک نیرویی به صفوف مردم داد که سبب تسریع در پیروزی انقلاب اسلامی شد برای این عزیزان از خداوند متعال عزت و عاقبت به خیری مسئلت داریم.
وی گفت: 21 بهمن سالروز شکسته شدن حکومت نظامی به فرمان حضرت امام و 22 بهمن هم سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اسلامی و ان شاء الله در راهپیمایی غرور آفرین 22 بهمن با شکوه هرچه بیشتر حضور پیدا می‌کنیم.
پهلوزاده ادامه داد: یکی بکارگیری نیروهای غیر بومی در تلمبه خانه شماره دو گوره به جاسک هست که در این تریبون برای بار سوم است که طرح می‌شود و از دادستان و نماینده مجلس می‌خواهیم نسبت به این موضوع ورود کنند و مدافع حقوق عامه مردم باشند.
امام جمعه اهرم یادآور شد: زخم کهنه بی توجهی به سفر ملوانان و کالاهای همراه آنها و جابجایی این کالاها است که قانون ضعیف و ناکارآمد و ترک فعل قانون گذار سال‌ها است جز تصادفات مرگبار و قرار دادن نیروی انتظامی جلوی مردم و ایجاد گردنه تعزیرات سودی برای مردم مرز نشین نداشته است.
وی اضافه کرد: آقایان رئیس قوا تا کی می‌خواهید این ترک فعل‌ها را ببینید، آیا نمی‌خواهید به این فشارهای قانون ناکارآمد پایان بدهید؟ از استاندار می‌خواهیم که سیاست‌های کلی توسعه دریا محور که ابلاغ مقام معظم رهبری است در دستور کار قرار بدهند و از این ظرفیت خدادادی دریا و ساحل برای از بین بردن مشکلات مردم مرزنشین بهره مند شوند.
وی تصریح کرد: رئیس مجلس اعلام کردند بیش از 8 هزار قانون در کشور منسوخ می‌شود این قانون‌های ناکارآمد نارضایتی بیشتری ایجاد می‌کنند تا تحریم‌ها.
کد خبر 6371400

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355980/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهکار جالب دولت ژاپن در زمینه شهریه‌های دانشگاهی

تنش‌ها در گرجستان شدت گرفت

کانادا و چین توسط ترامپ نقره داغ شدند

تنها پیش‌بینی موفقیت‌آمیز تاریخ زلزله در چین

خودداری انگلیس از تحریم کریکت افغانستان

اشتراک ورزشکاران افغانستان در مسابقات زمستانی آسیا

چرا مذاکره با آمریکا «سمّ مهلک» و به ضرر منافع ملی ایران است؟

ترامپ فرمان تحریم های جدید علیه ایران را رسما صادر کرد

مقام رهبری: با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم! | مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست +ویدئو

حمایت انگلیس و فرانسه از دیوان کیفری بین المللی ضد تحریم آمریکا

دبیرکل حزب موتلفه: غزه متعلق به مردم فلسطین است نه آمریکا و هیچ کشور متوهم دیگر/ مواضع اخیر ترامپ نشان از همدستی کامل آمریکا در نسل کشی در غزه است

بازتاب بیانات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در آسوشیتدپرس

بیانات رهبر انقلاب اتمام حجتی با جریان‌ غربگرا و دلدادگان آمریکا بود

دستگیری شکارچیان شبکه آنلاین کودک آزاری

ادعای هگست درباره فعال کردن مجدد استراتژی بازدارنگی آمریکا

دونالد ترامپ همچنان می‌تواند تجارت جهانی را منفجر کند

واکنش حزب‌الله به توطئه ترامپ علیه مردم غزه

ابوعبیده: سه اسیر صهیونیست شنبه آزاد می‌شوند

تجارت ایران و چین پس از ترامپ

واکنش سیدحسن خمینی به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره چه بود؟

واضح‌ترین تصویر از هدیه عجیب نتانیاهو به ترامپ!

سخنان مهم رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا | نظر رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با کروبی در حصر

بیانیه مهم حزب الله در واکنش به اظهارات ترامپ درباره نوار غزه

دیدار کروبی با عارف/ کروبی: هیچ انتظار شخصی از دولت ندارم و دولت هر کار می‌تواند برای مردم انجام دهد

همتی اینگونه به آغاز جنگ تجاری ترامپ واکنش نشان داد

سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا علیه دادگاه کیفری بین‌المللی باید فوراً لغو شود

حماس: فردا سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کنیم

ترمز ترامپ در طرح غزه؛ عجله‌ای برای اجرا نیست

واکنش حزب‌الله به توطئه شوم آمریکا علیه مردم غزه

تاکید السیسی و گوترش بر بازسازی غزه

پیش بینی بورس شنبه 20 بهمن 1403

آینده ای روشن و موفق، برای بچه‌های 7 تا 17 سال

پیش بینی بورس هفته چهارم بهمن 1403

ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

عکس/ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

تصویری حضور ظریف بر سر مزار ابومهدی المهندس

اژه‌ای: با یک توییت از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنید | گلایه اژه‌ای،رئیس قوه قضاییه از فضاسازی‌ها +ویدئو

سفرهای تان را لغو کنید

چاره ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم

علت اصلی گرانی و وضعیت بد اقتصادی از دیدگاه علم‌ الهدی

طرح کشورهای عربی برای مقابله با طرح ترامپ درباره کوچاندن فلسطینیان

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

عربستان برنامه فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد!

اعلام حمایت 79 کشور جهان از دیوان کیفری بین المللی

ونزوئلا آمریکا را به دزدی متهم کرد

سازمان عفو بین الملل: ترامپ از جنایات «اسرائیل» حمایت می‌کند

موضع و تحلیل شوروی در قبال وقوع انقلاب اسلامی در ایران

واکنش لبنانی‌ها به اظهارات مورگان اورتگاس علیه حزب‌الله: نه، شکست نخورده

تنها راه حل مساله فلسطین، پایان اشغالگری و تشکیل دولت مردمی است