ایرانیان جهان

آخرين مطالب

برای رفع مشکلات اقتصادی کشور باید جهاد گونه آستین همت بالا زد اخبار ایران

برای رفع مشکلات اقتصادی کشور باید جهاد گونه آستین همت بالا زد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به تحریم‌های ظالمانه دنیای غرب مربوط است که موجب شده مردم ما اکنون با مشکلاتی مواجه باشند، اما بخش دیگری از دغدغه‌ها ناشی از مشکلات مدیریتی است که باید با تلاش جهاد گونه برای رفع آن آستین همت بالا زد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، سعید بیاری به همراه جمعی از کارکنان، به مناسبت دهه مبارک فجر، اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار در دیدار با فرمانده سپاه فجر استان ضمن تبریک این ایام و با بازگویی خاطراتی از دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: ایثارگران، پاسداران و رزمندگان اسلام همواره در حفظ مرزهای کشور و تأمین امنیت کوشا بوده و این تلاش‌ها همیشه باید قدر دانسته شود.
وی، پاسداری از امنیت کشور را هدفی والا و متعالی دانست و افزود: خدمت گزاری به مردم در هر لباس و جایگاهی موجبات سربلندی نظام و کشور را فراهم خواهد ساخت.
سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی کشور به تحریم‌های ظالمانه دنیای غرب مربوط است که موجب شده مردم ما اکنون با مشکلاتی مواجه باشند، اما بخش دیگری از دغدغه‌ها ناشی از مشکلات مدیریتی است که باید با تلاش جهاد گونه برای رفع آن آستین همت بالا زد.
فرمانده سپاه فجر استان فارس نیز در ادامه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، گفت: حوزه مسئولیت و وظایف اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی وسیع و متنوع است و اغلب مشاغل و عامه مردم از خدمات این حوزه بهره می‌برند.
سردار یدالله بوعلی افزود: پاسداران انقلاب اسلامی و بسیجیان جان بر کف نیز بنا به رسالتی که بر عهده دارند برای خدمت به مردم و جامعه هر جا که نیاز بوده مانند زمان شیوع کرونا، سیل، زلزله و … وارد میدان شده‌اند.
وی تاکید کرد: مردم و بسیج آمادگی دارند که در هر بخشی که نیاز باشد برای کمک به دستگاه‌های اجرایی و دولتی وارد میدان خدمت رسانی شوند.
فرمانده سپاه فجر استان فارس بیان کرد: در زمان شیوع کرونا 20 نوع خدمت برای مبارزه با شیوع این بیماری در سپاه و بسیج در سطح استان فارس ازجمله تولید ماسک، الکل و … انجام شد.
وی ظرفیت بسیج را به دلیل اتکا به مردم بسیار وسیع دانست و افزود: فلسفه بسیج هم افزایی است و در راستای رسالت نظام است و در این مسیر تمام ظرفیت سپاه و بسیج برای کمک به بخش تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس آماده است.
سردار بوعلی با بیان اینکه ارتباط و تعامل در بسیاری مواقع در مسیر خدمت به جامعه راهگشا است در خاتمه گفت: شأن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در خدمت به مردم است.
به گزارش ایمنا در جریان این دیدار، سرپرست اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی فارس و فرمانده سپاه فجر استان، بر لزوم همکاری‌های بیشتر فی‌مابین برای حسن انجام مأموریت‌های پیش رو تأکید کردند.
کد خبر 837843

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1356003/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راهکار جالب دولت ژاپن در زمینه شهریه‌های دانشگاهی

تنش‌ها در گرجستان شدت گرفت

کانادا و چین توسط ترامپ نقره داغ شدند

تنها پیش‌بینی موفقیت‌آمیز تاریخ زلزله در چین

خودداری انگلیس از تحریم کریکت افغانستان

اشتراک ورزشکاران افغانستان در مسابقات زمستانی آسیا

چرا مذاکره با آمریکا «سمّ مهلک» و به ضرر منافع ملی ایران است؟

ترامپ فرمان تحریم های جدید علیه ایران را رسما صادر کرد

مقام رهبری: با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم! | مذاکره با آمریکا شرافتمندانه نیست +ویدئو

حمایت انگلیس و فرانسه از دیوان کیفری بین المللی ضد تحریم آمریکا

دبیرکل حزب موتلفه: غزه متعلق به مردم فلسطین است نه آمریکا و هیچ کشور متوهم دیگر/ مواضع اخیر ترامپ نشان از همدستی کامل آمریکا در نسل کشی در غزه است

بازتاب بیانات رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا در آسوشیتدپرس

بیانات رهبر انقلاب اتمام حجتی با جریان‌ غربگرا و دلدادگان آمریکا بود

دستگیری شکارچیان شبکه آنلاین کودک آزاری

ادعای هگست درباره فعال کردن مجدد استراتژی بازدارنگی آمریکا

دونالد ترامپ همچنان می‌تواند تجارت جهانی را منفجر کند

واکنش حزب‌الله به توطئه ترامپ علیه مردم غزه

ابوعبیده: سه اسیر صهیونیست شنبه آزاد می‌شوند

تجارت ایران و چین پس از ترامپ

واکنش سیدحسن خمینی به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره چه بود؟

واضح‌ترین تصویر از هدیه عجیب نتانیاهو به ترامپ!

سخنان مهم رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا | نظر رهبر انقلاب درباره مذاکره با آمریکا

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با کروبی در حصر

بیانیه مهم حزب الله در واکنش به اظهارات ترامپ درباره نوار غزه

دیدار کروبی با عارف/ کروبی: هیچ انتظار شخصی از دولت ندارم و دولت هر کار می‌تواند برای مردم انجام دهد

همتی اینگونه به آغاز جنگ تجاری ترامپ واکنش نشان داد

سازمان ملل: تحریم‌های آمریکا علیه دادگاه کیفری بین‌المللی باید فوراً لغو شود

حماس: فردا سه اسیر صهیونیست را آزاد می‌کنیم

ترمز ترامپ در طرح غزه؛ عجله‌ای برای اجرا نیست

واکنش حزب‌الله به توطئه شوم آمریکا علیه مردم غزه

تاکید السیسی و گوترش بر بازسازی غزه

پیش بینی بورس شنبه 20 بهمن 1403

آینده ای روشن و موفق، برای بچه‌های 7 تا 17 سال

پیش بینی بورس هفته چهارم بهمن 1403

ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

عکس/ادای احترام ظریف به مقام شهید ابومهدی المهندس

تصویری حضور ظریف بر سر مزار ابومهدی المهندس

اژه‌ای: با یک توییت از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنید | گلایه اژه‌ای،رئیس قوه قضاییه از فضاسازی‌ها +ویدئو

سفرهای تان را لغو کنید

چاره ای جز توانمندسازی بخش خصوصی نداریم

علت اصلی گرانی و وضعیت بد اقتصادی از دیدگاه علم‌ الهدی

طرح کشورهای عربی برای مقابله با طرح ترامپ درباره کوچاندن فلسطینیان

هو شدن رئیس کمیسیون اروپا در لهستان

عربستان برنامه فوتبال اروپا را تغییر می‌دهد!

اعلام حمایت 79 کشور جهان از دیوان کیفری بین المللی

ونزوئلا آمریکا را به دزدی متهم کرد

سازمان عفو بین الملل: ترامپ از جنایات «اسرائیل» حمایت می‌کند

موضع و تحلیل شوروی در قبال وقوع انقلاب اسلامی در ایران

واکنش لبنانی‌ها به اظهارات مورگان اورتگاس علیه حزب‌الله: نه، شکست نخورده

تنها راه حل مساله فلسطین، پایان اشغالگری و تشکیل دولت مردمی است