ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حماس: اشتباهات توافق اوسلو را تکرار نخواهیم کرد خواندنی ها

حماس: اشتباهات توافق اوسلو را تکرار نخواهیم کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / عضو دفتر سیاسی حماس با اشاره به تعلیق تحویل اسرای صهیونیست در نتیجه عدم پایبندی اشغالگران به توافق اظهار داشت که مقاومت به دشمن امتیاز نخواهد داد و اشتباهات توافق اوسلو را تکرار نخواهد کرد.
«اسامه حمدان»، از رهبران جنبش حماس اظهار داشت: تصمیم مقاومت در به تعویق انداختن تحویل اسرای اسرائیلی در نتیجه کارشکنی اشغالگران و عدم اجرای 90 درصد از پروتکل انسانی موجود در توافق بوده است.

حمدان به الجزیره مباشر گفت: ما از میانجیگران خواستیم بر اشغالگران برای اجرای کامل توافق آتش‌بس فشار بیاورند اما دشمن پاسخی نداد.وی افزود: مقاومت باید موضعی در قبال این لجاجت اسرائیل اتخاذ می‌کرد، اشغالگران اگر به توافق پایبند باشند، ما نیز بدان پایبند خواهیم بود.
این عضو دفتر سیاسی حماس تصریح کرد: اشغالگران سیاست کذب و دروغ را ادامه داده و آوارگان که به مناطق خود بازمی‌گردند را هدف می‌گیرند و مانع از ورود تجهیزات لازم به غزه می‌شوند.حمدان اظهار داشت: میانجیگران می‌دانند که اشغالگران دروغ می‌گویند و توافق را اجرا نمی‌کنند، ما تداوم این مساله را به این شکل نخواهیم پذیرفت، آنها عامدانه در اجرای بندهای توافق کارشکنی می‌کنند.
وی بیان کرد: سخنان ابوعبیده، سخگنوی گردان‌های قسام گامی هشداردهنده به اشغالگران بود، ما از اهمیت و پیامدهای مثبت این اقدام آگاه هستیم.این عضو ارشد حماس تاکید کرد: خواسته‌های ما آماده و اهداف‌مان آشکار و روشن است و امیدواریم که مرحله دوم که آتش‌بس دائمی را تثبیت می‌کند، ادامه یابد.حمدان با بیان اینکه همسویی دیدگاه اسرائیل و آمریکا اهمیتی برای مقاومت ندارد و نتانیاهو به دنبال حذف مردم فلسطین است، گفت: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از 15 ماه تلاش در ریشه‌کن کردن مردم فلسطین از غزه شکست خورد.
وی گفت: سخنان ترامپ موجب شعله‌ور شدن آتش آشوب و هرج و نرج می‌شود، وی اگر تمایل به گسترش اسرائیل دارد، این کار را در کشورش انجام دهد.این عضو دفتر سیاسی حماس ادامه داد: اظهارات ترامپ درباره غزه بیانگر ذهنیت آمریکا و دیدگاه آنها به کشورها به عنوان مِلک و تجارت است، اگر طرح اسرائیل در کوچاندن مردم فلسطین موفق شود، هیچ در منطقه در امنیت نخواهد بود.حمدان با تاکید بر اینکه مردم فلسطین به مقاومت در برابر اشغالگران تا برپایی کشورشان به پایتختی قدس ادامه خواهند داد، گفت: ما از نشست اضطراری سران اتحادیه عرب می‌خواهیم با هرگونه پروژه‌ای برای نقض حقوق مردم فلسطین به خصوص کوچاندن آنها مخالفت کنند و علیرغم خواست اشغالگران، ابتکارعملی فوری برای بازسازی غزه مطرح کنند.
وی گفت: تهدید به جلوگیری از ورود غذا و آب به غزه نوعی حماقت است زیرا عملا از ابتدای جنگ تاکنون اشغالگران همین کار را کرده‌اند.این عضو ارشد حماس تاکید کرد: آنچه ما انجام دادیم، واکنشی به اقدامات اشغالگران بود و ما تنها به آنچه توافق شده، پایبند خواهیم بود.حمدان تاکید کرد: ما به دشمن امتیاز نخواهیم داد و اشتباهات توافق اوسلو را تکرار نخواهیم کرد.عضو دفتر سیاسی حماس با اشاره به اینکه رام‌الله و جنبش فتح در گام‌های وحدت ملی مانع‌تراشی می‌کنند، گفت: ورود برخی بر روی تانک اسرائیلی به غزه اتفاق نخواهد افتاد.وی در پایان گفت: بازگشت مردم ما به شمال غزه پروژه صهیونیست‌ها را نقش بر آب کرد و امیدواریم طرح آنها در کرانه باختری هم شکست بخورد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1359917/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساعت بازی رئال مادرید – منچسترسیتی امشب لیگ قهرمانان اروپا | اخبار ورزشی

تمام تقابل‌های رئال مادرید و منچسترسیتی از سال 2012 تا 2024؛ منچسترسیتی در لیگ قهرمانان اروپا بیشتر برده است

کاشته‌های شگفت‌انگیز در لیگ قهرمانان اروپا با حضور مسی، ریوالدو، رونالدو و پیرلو

عرضه نفت عربستان به چین در مارس 2025 کاهش می‌یابد

به رئیس جمهور فشار می آورند یا وارد مذاکره شو یا استعفا بده!

آغاز جنگ تجاری جدید یا فرصتی برای صنعت آمریکا؟/ آمریکا از واردات فلزات بی‌نیاز می‌شود؟

آمریکا لطفی به ما نکرد/ 7 میلیارد کُره در قطر متوقف شد

افزایش سهام فولاد و آلومینیوم پس از اعلام تعرفه 25 درصدی ترامپ

زاخارووا: غرب حق ندارد تحریم‌ها علیه ایران را احیا کند

الهه محمدی شامل عفو و پرونده او بسته شد

خلیج آمریکا وارد «نقشه گوگل» شد

رئیس جمهوری که می شناختیم و رئیس جمهوری که در 22 بهمن رونمایی شد

نبطیه در خط مقدم مقاومت؛ بازسازی زیرساخت‌ها با همت مردمی

سفیر روسیه در عراق از احتمال سفر پوتین به بغداد خبر داد

تأکید ژوزف عون بر لزوم عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی در موعد مقرر

فرمان ترامپ برای کاهش شدید بودجه تحقیقاتی موقتاً لغو شد

تولید فولاد کشور 5.5 درصد افت کرد

شرایط پیش فروش سکه؛ واریز وجه از 28 تا 30 بهمن آغاز میشود

زیان انباشته 2 خودروساز بزرگ کشور 250 همت شد

معاون وزیر صمت: 96 هزار دستگاه خودروی فرسوده اسقاط خواهد شد

ریزش 5هزارتومانی نرخ ارز و بازگشت دلاربه کانال 80 هزار تومان

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «پایدار»

ناترازی اقتصادی مسکن چیست؟

اختصاصی|تجهیزات 30هزار مگاوات نیروگاه‌ تجدیدپذیر وارد می‌شود

دولت باید فعالانه برای حل مشکلات اقتصادی وارد میدان شود

با برداشتن تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی کاهش خواهد یافت/ پیوستن به FATF هیچ ضرری نخواهد داشت

عربستان و اسرائیل روابط پنهانی داشته‌اند / خشم ولیعهد از طرح نتانیاهو و ترامپ برای خاورمیانه

سه دهه مقاومت در جنگل

عواقب تعرفه‌های فولادی دونالد ترامپ در سال 2018

شروع مسیر تاریخ‌سازی از گنگام

منچسترسیتی به 6 دلیل می‌تواند رئال مادرید را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کند

اروپا:  تعرفه‌های ترامپ را بی پاسخ نمی گذاریم

ساعت بازی رئال مادرید - منچسترسیتی امشب لیگ قهرمانان اروپا

ساعت بازی رئال مادرید – منچسترسیتی امشب لیگ قهرمانان اروپا

صادرات گندم روسیه از مرز 32 میلیون تن عبور کرد

برج گوانگژو سیرکل/ نمادی از مدرنیته در دل چین

افت قیمت بیلت در چین

قیمت سنگ آهن در بالاترین سطح چند ماهه اخیر

از وی چت تا تیک‌تاک و دیپ سیک؛ دورخیز چین برای رقابت با غرب در پلتفرم؛داری

سقوط اسد، چگونه رقابت بازیگران را از دمشق به آفریقا منتقل کرده است؟ | بازی قدرت در مدیترانه

جهش سهام فولاد و آلومینیوم با اعلام برنامه ترامپ برای اعمال تعرفه 25 درصدی بر واردات به آمریکا

تاجیک:درخواست ترامپ باید سبب نزدیکی ایران و عربستان شود/ بایدن یکی از کثیف‌ترین روسای جمهوری آمریکا بود/ پیوند رابطه ایران و آمریکا به اسرائیل، خطاست

تاریخ را درست بخوانید؛ سخنرانی ظریف، پاسخ سفارت روسیه و واقعیت ماجرا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بازدید سفیر آمریکا در مسکو از وزارت خارجه روسیه

اتحادیه اروپا می‌گوید به تعرفه‌های فولاد آمریکا واکنش نشان می‌دهد

با گسترش جنگ تجاری، آمریکا بر فولاد و آلومینیوم تعرفه 25 درصدی وضع کرد

ترامپ: اگر گروگان‌ها از غزه به خانه‌هایشان باز نگردند، همه درهای جهنم باز خواهد شد

اولین واکنش جمهوری اسلامی ایران به تهدید بمبی ترامپ

این کشور پشت ایران در آمد!

حسین شریعتمدرای : مسعود پزشکیان ترامپ بی‌شعور را به سخره گرفت