محموله قاچاق در بوشهر کشف شد
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، سردار حیدر سوسنی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: روز گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در گمرک بوشهر در راستای اجرای طرح برخورد با قاچاق کالا، طی اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی و کشف انواع کالای قاچاق از قبیل لوازم یدکی کامیون، ابزار آلات دستی و برقی و لوازم ورزشی شدند.
وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را 360 میلیارد ریال برآورد کردند، خاطرنشان کرد: در این راستا 2 نفر دستگیر که با تشکیل پرونده به مرجع ذی صلاح معرفی شدند.
فرمانده انتظامی استان در پایان از شهروندان خواست به منظور حمایت از تولیدات داخلی و مبارزه با قاچاق کالا، از خرید و استفاده از کالاهای قاچاق خودداری و موارد مشکوک در حوزه مفاسد اقتصادی، قاچاق کالا و سوخت را به فوریتهای پلیسی 110 و یا خط تلفن 096300 ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی فراجا اطلاع دهند..
کد خبر 6376076
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1360849/