ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بیت کوین، ریپل یا اتریوم؛ در سال آینده کدام یک را بخریم؟ آسیا و اقیانوسیه

بیت کوین، ریپل یا اتریوم؛ در سال آینده کدام یک را بخریم؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ، در حالی که ارزش بازار رمزارز‌های دیجیتال در سال 2025 میلادی از مرز 3 تریلیون دلار عبور می‌کند، نبرد شدیدی بین بازیگران سنگین وزن این صنعت یعنی بیت کوین، ریپل (XRP) و اتریوم در جریان است. 
هر دارایی دیجیتال، نقاط قوت منحصر بفردی را با خود به ارمغان آورده و برای تثبیت تسلط خود در چشم انداز به سرعت در حال تحول صنعت کریپتو رقابت می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
برای سرمایه‌گذارانی که در چنین فضای ناشناخته‌ای حرکت می‌کنند تعیین این که کدام رمزارز دیجیتال بهترین فرصت را در اختیارشان قرار خواهد داد بسیار مهم است. 
سایت هنگ کنگی Dimsum Daily در گزارشی به چشم انداز سه رمزارز دیجیتال اصلی یعنی بیت کوین، ریپل و اتریوم در صنعت کریپتو در سال 2025 پرداخته است: 
بیت کوین؛ در اوج باقی خواهد ماند بیت کوین که بدون شک شناخته شده‌ترین نام در صنعت کریپتو می‌باشد جایگاه خود را به عنوان یک دارایی دارای شهرت تثبیت کرده است. بیت کوین با ارزش بازار بیش از 2 تریلیون دلار نیروی محرکه‌ای برای صنعت کریپتو بوده است. تایید صندوق‌های قابل معامله (ETF) بیت کوین از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا به مثابه گشایش دروازه‌ها برای آن رمزارز دیجیتال بود و به نهاد‌های عظیمی مانند صندوق‌های بازنشستگی، موقوفات و صندوق‌های ثروت دولتی اجازه داد تا به خرید و فروش و ذخیره بیت کوین، این طلای دیجیتال بپردازند. 
طبق داده‌های شرکت تحقیقاتی CryptoCompare، سرمایه‌گذاری بر روی بیت‌کوین تنها در سال 2024 شاهد رقم حیرت انگیز 7.2 میلیارد دلار بوده است. این اقبال عمومی به بین کوین و اعتماد نخبگان مالی، نگرانی‌ها در مورد مشروعیت آن ارز دیجیتال را از بین برده و آن را به مثابه یک ذخیره معتبر ارزش و محافظ در برابر آشفتگی‌های اقتصادی مطرح ساخته است. 
با این وجود، روایت بیت کوین بسیار فراتر از شایستگی‌های آن برای سرمایه‌گذاری است. ماهیت غیرمتمرکز و رهایی آن از کنترل دولت، این رمز ارز دیجیتال را به چراغ امیدی برای کشور‌هایی تبدیل کرده که با بی ثباتی مالی و کنترل سرمایه دست و پنجه نرم می‌کنند. پذیرش گسترده بیت کوین به عنوان ارز دیجیتال قانونی در کشور‌هایی مانند السالوادور و جمهوری آفریقای مرکزی بر ظرفیت بالقوه آن به منظور ایجاد اختلال در امور مالی سنتی اشاره دارد. 
علیرغم آن که موانع نظارتی کماکان وجود دارند، به ویژه در مورد کشور‌هایی مانند چین که موضع سخت گیرانه‌ای در برابر ارز‌های دیجیتال اتخاذ کرده است، انعطاف پذیری بیت کوین و جذابیت جهانی آن را نمی‌توان دست کم گرفت. علیرغم آن که ابهامات اقتصادی در حال ظهور هستند، بسیاری از تحلیلگران پیش بینی می‌کنند که تقاضا برای بیت کوین به عنوان یک دارایی امن تداوم پیدا کند و به طور بالقوه ارزش آن را به ارتفاعات بی سابقه‌ای در سال 2025 برساند.
ریپل؛ در میانه پرونده حقوقی پرپیامد با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده ریپل (XRP) به مثابه نیرویی مهیب در حوزه پرداخت‌های فرامرزی ظاهر شده و تهدیدی برای برهم زدن ناکارآمدی‌های طولانی مدت بخش مالی سنتی محسوب می‌شود. ریپل با توانایی خود در تسهیل تسویه حساب‌های آنی با کسری از هزینه روش‌های سنتی، توجه موسسات مالی پیشرو در سراسر جهان را به خود جلب کرده است.
طبق گزارش Deloitte، پیش‌بینی می‌شود که جریان پرداخت‌های فرامرزی تا سال 2025 به 156 تریلیون دلار برسد که نشان‌دهنده فرصت عظیم بازار برای ریپل است. بازیگران اصلی این عرصه مانند Santander، SBI Holdings و American Express پیش‌تر فناوری ریپل را ادغام کرده و از سرعت و کارآیی آن رمزارز دیجیتال به منظور ساده سازی عملیات پرداخت بین المللی خود استفاده کرده‌اند. 
با این وجود، مسیر ریپل به سمت پذیرفته شدن به عنوان رمزارز دیجیتال جریان اصلی به دلیل یک نبرد حقوقی مداوم با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده مخدوش شده است. آن نهاد مدعی شده که ریپل با فروش به عنوان یک اوراق بهادار ثبت نشده، قوانین اوراق بهادار فدرال را نقض کرده است. علیرغم آن که احکام اخیر دادگاه نشانه‌هایی از امید را برای ریپل فراهم آورده است، نتیجه آن پرونده پرمخاطره می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای برای آینده ریپل داشته باشد.
اگر ریپل در آن پرونده حقوقی پیروز شود، تحلیلگران شرکت خدمات مالی "جی پی مورگان چیس" افزایش تقاضا برای آن ارز دیجیتال را پیش بینی کرده‌اند که احتمالا قیمت آن را به سطوح بی سابقه‌ای خواهد رساند. در مقابل، اگر ریپل بازنده نبرد حقوقی باشد چشم انداز رشد آن در بازار پرسود ایالات متحده به شدت مختل شده و ضربه قابل توجهی به بلندپروازی‌های آن وارد خواهد شد. 
اتریوم؛ سولانا و کاردانو رقبایی که در کمین آن هستند اتریوم به‌عنوان ستون فقرات اکوسیستم‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) و توکن‌های غیرقابل تعویض NFT)) موقعیت خود را به‌عنوان پلتفرم پیشرو برای نوآوری در حوزه رمزارز دیجیتال تثبیت کرده است. قابلیت‌های قرارداد هوشمند آن باعث ایجاد پروژه‌های متعددی شده است، از پروتکل‌های وام‌دهی گرفته تا مبادلات غیرمتمرکز که جمعی پر جنب و جوش از توسعه دهندگان و سرمایه‌گذاران را به سوی خود جذب می‌کند. 
با این وجود، ظرفیت بالقوه واقعی اتریوم در هجوم آن به حوزه در حال رشد هوش مصنوعی در بلاک چین نهفته است. راه‌اندازی پلتفرم لایت چین اتریوم، این ارز دیجیتال را به عنوان بازیگر پیشرو در این حوزه نوظهور مطرح کرده و بلاک چین آن را قادر می‌سازد تا مدل‌های هوش مصنوعی را آموزش داده و بهینه سازد. 
طبق گزارش "گروه مشاوره بوستون"، پیش بینی می‌شود که بازار هوش مصنوعی تا سال 2030 به رقم خیره کننده 1.5 تریلیون دلار برسد که نشان دهنده ظرفیت بالقوه فناوری‌هایی همانند لایت چین است. اگر اتریوم بتواند با موفقیت خود را به عنوان پلتفرم برجسته برای هوش مصنوعی در بلاک چین تثبیت کند، می‌تواند باعث افزایش تقاضا برای توکن خود یعنی اتر ETH)) شود. 
با این وجود، محدودیت‌های مقیاس پذیری اتریوم و هزینه‌های بالای تراکنش کماکان منبع نگرانی هستنند. بلاک چین‌های جدیدتر و مقیاس پذیرتر مانند سولانا و کاردانو به عنوان رقبای قدرتمند اتریوم ظاهر شده‌اند و سهم بازار اتریوم را تهدید می‌کنند. اجرای موفقیت‌آمیز به‌روزرسانی‌های مورد انتظار اتریوم، مانند راه‌حل‌های اشتراک‌گذاری و لایه دوم، برای حفظ مزیت رقابتی آن رمز ارز دیجیتال حائز اهمیت هستند.
انتخاب هر یک از سه رمزارز دیجیتال براساس اهداف سرمایه‌گذاری این سایت در ادامه با اشاره به این که خریداران باید براساس اهداف خاص برای سرمایه‌گذاری به سراغ یکی از آن سه رمزارز دیجیتال بروند می‌نویسد:"در این جدال بین رمزارز‌های دیجیتال پرمخاطب هیچ دارایی واحدی به عنوان پیروز آشکار ظاهر نمی‌شود. هر ارز دیجیتال ارزش پیشنهادی قانع‌کننده‌ای را ارائه می‌کند، که به بازار‌های متمایز و اهداف سرمایه‌گذاری پاسخ می‌دهد. برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال ذخیره‌ای از ارزش و محافظت از دارایی شان در برابر آشفتگی‌های اقتصادی هستند، حمایت نهادی بی‌نظیر بیت کوین و پذیرش جهانی آن، این ارز دیجیتال را به یک انتخاب محتاطانه تبدیل کرده است. با این وجود، کسانی که به دنبال قرار گرفتن در معرض ظرفیت بالقوه سهمگین فناوری بلاک چین در پرداخت‌های فرامرزی هستند ممکن است جنبه مثبت ریپل را جذاب قلمداد کنند مشروط بر آن که آن رمزارز دیجیتال میدان‌های مین نظارتی و چالش‌های حقوقی مواجه با آن را با موفقیت پشت سر بگذارد. از سوی دیگر اتریوم فرصتی منحصر‌به‌فرد برای سرمایه‌گذاری در تقاطع بلاک چین و هوش مصنوعی است، دامنه‌ای که برای رشد تصاعدی در سالیان آینده آماده است. اکوسیستم پر جنب و جوش و تعهد به نوآوری اتریوم آن را به عنوان یک سرمایه‌گذاری بلند مدت قانع کننده مطرح می‌کند". 
استراتژی بهینه؛ تنوع در چندین دارایی این سایت در پایان می‌نویسد:"در نهایت، در چشم انداز به سرعت در حال تحول صنعت کریپتو، رعایت اصل تنوع در چندین سبد دارایی می‌تواند استراتژی بهینه باشد. سرمایه‌گذاران با تخصیص بخشی از سبد به هر یک از سه رمز ارز دیجیتال پیش‌تر ذکر شده، می‌توانند ریسک را کاهش داده و در عین حال از نقاط قوت و مسیر‌های رشد متنوع بیت کوین، ریپل و اتریوم بهره‌مند شده و بر روی آن سرمایه‌گذاری کنند".

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1361773/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داوران ایرانی در لیگ نخبگان آسیا قضاوت می‌کنند!

تاکید ایشیبا بر مداوای مجروحان غزه در ژاپن؛ نخست وزیر از طرح ترامپ فاصله گرفت

مشکل ایران «مذاکره» نیست؛ترامپ همه چیز را به هم زد

سفیر روسیه در ایران: غرب به‌دنبال حذف روسیه و چین از مذاکرات هسته‌ای ایران

سوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان

بیابان خورشیدی چین؛ انقلابی در تولید برق و بهبود اکوسیستم محیط

مازاد عرضه نفت در سال‌های آینده

بالا رفتن سطح ذخیره‌سازی‌های نفت آمریکا قیمت را کاهش داد

کوروش بیدار شو وقت خواب نیست

جنتی: ترامپ و سیاستمداران آمریکا به هیچ عهدی پاییند نیستند

عدم مذاکره با آمریکا راهبرد است یا تاکتیک؟/ تاویل و تفسیر از «راهبرد عدم مذاکره» ناشی از «ناترازی معرفتی» است

ویدیو / توضیح سخنگوی دولت درباره دلیل عدم مذاکره با آمریکا

قیمت نفت امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403

وقتی تیم رسانه‌ای پرادعا حتی یک اطلاع‌رسانی ساده را بلد نیست!/ جنگ رسانه ای وزارت نفت و نیرو بالا گرفت

دو دستیار جدید ایرانی برای ماتزاری؛ بازگشت چهره محبوب | شرط باشگاه برای سرمربی ایتالیایی

حمایت 7239 نفر از اساتید دانشگاه‌ از بیانات مقام معظم رهبری درباره فریبکاری آمریکا با عنوان مذاکره

کی‌یف چشم انتظار کنفرانس مونیخ/ سیاست اروپا در قبال اوکراین چه تغییری می‌کند؟

دست ایران با یک سناریو نفتی بسته نیست / نفت تابع سناریو تحریم و کم فروشی نیست

سرمقاله فرهیختگان/ زنگ‌خطر برای دیپلماسی کلیشه‌ای ایران

دست ردِ روسیه به پیشنهاد زلنسکی؛ اراضی را مبادله نمی‌کنیم

مبادله قاچاقچی آمریکایی در ازای آزادی شهروند روسی انجام شد

جدال وزارت نفت و نیرو بر سر مقصر خاموشی گسترده تهران

چین با مشوق‌های جدید صنعت خودروی اروپا را نشانه گرفت

روایت تجارت نیوز از اثر 35.5 درصدی تورم بر رشد ارزش تراکنش های بانکی

رزو هتل الوند مشهد، اقامت اقتصادی با خدمات عالی در شهر معنوی

انجمن اسلامی معلمان باید در چارچوب ارزش‌ها و مطالبات نظام تاثیرگذار باشد

دانشگاه باید همزمان با ارتقای علمی، نقش خود را در ارتقای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور ایفا کنند

سیگنال تنش‌های سیاسی به بازار ارز/دمهمترین دلیل گرانی دلار چیست؟

وزرای خارجه ایران و ترکمنستان در تهران با یکدیگر دیدار کردند

مذاکرات بسیار فشرده‌ای در مسائل اقتصادی با ترکمنستان داشتیم/افغانستان یکی از موضوعات مورد گفتگو بود

اصناف و کسبه از شکل سنتی بودن خارج و همراستا با پیشرفت تکنولوژی، در جهت رفاه مردم گام بردارند

رئیس جمهور وارد بوشهر شد

تعطیلی پنج‌شنبه ها قوت گرفت + اعلام جزییات

جهان عرب تخلیه سرزمین تاریخی فلسطین را نمی‌پذیرد

زندگی در ژاپن چگونه جریان دارد؟ + عکس

داوران ایرانی به ژاپن رسیدند

دختران ایران در 5 × 4 کیلومتر تیمی اسکی صحرانوردی بانوان ششم شدند

بنیادی فرد بازی سامورایی‌ها مقابل شانگهای شهنوا را سوت می‌زند

قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان آسیا

قیمت یورو امروز چهارشنبه 24 بهمن 1403

نگرانی اتحادیه اروپا از اعمال تعرفه‌های آلومینیوم

بازگشت طوفانی حسین‌ زاده؛ 13 گل و 9 پاس گل برای ستاره بی‌چون‌وچرای این فصل لیگ برتر

اعتراضات ضددولتی در گرجستان به هفتادوپنجمین روز خود رسید

مسکو: تحریم‌های غرب علیه روسیه دامن اتحادیه اروپا را گرفته است

محکومیت جمهوری آذربایجان در پرونده «نارداران» از سوی اروپا

ابلاغ دستورالعمل تولیدهمزمان داروهای دامپزشکی درایران و اروپا

پکن: غزه متعلق به فلسطینیان و بخش جدایی‌ناپذیر فلسطین است

سفیر روسیه در تهران: بدون ما و چین، مذاکرات با ایران هرگز به هدف خود نمی‌رسد

باز هم اقدام بحث‌برانگیز طالبان در قبال ایران

طالبان دوباره ایران را دور زد