ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انگلیس و فرانسه برای ایجاد طرح آتش‌بس در اوکراین دست به کار شدند خواندنی ها

انگلیس و فرانسه برای ایجاد طرح آتش‌بس در اوکراین دست به کار شدند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / انگلیس، فرانسه و اوکراین در حالی با یکدیگر برای کار روی آتش‌بس با روسیه و ارائه آن به واشنگتن توافق کردند که رئیس جمهور ایالات متحده از پیش گفت‌وگوهای مستقیم خود با مسکو را برای دستیابی به صلح آغاز کرده است.
«کر استارمر» نخست وزیر انگلیس روز یکشنبه در شرایطی که خود را برای میزبانی نشست سران اروپایی آماده می‌کرد، گفت که بریتانیا، فرانسه و اوکراین توافق کرده‌اند تا روی طرح آتش‌بس برای ارائه به ایالات متحده کار کنند.
این نشست تحت‌الشعاع مشاجره لفظی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در دیدار روز جمعه آنها در کاخ سفید قرار گرفت که در جریان آن، ترامپ همتای اوکراینی خود را به دلیل ناسپاسی او از حمایت واشنگتن از کی‌یف در نبرد با روسیه هدف سرزنش شدید قرار داد.
اما استارمر گفت که تمرکز خود را روی بازگرداندن مذاکرات صلح و استفاده از شکست مذاکرات به‌عنوان فرصتی برای تعامل مجدد با ترامپ و زلنسکی و «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه به جای افزایش لفاظی قرار داده است.
کر استارمر به شبکه بی‌بی‌سی گفت: اکنون توافق کرده‌ایم که بریتانیا، همراه با فرانسه و احتمالاً یک یا 2 طرف دیگر، روی طرحی برای توقف درگیری‌ها با اوکراین کار کنند و سپس درباره این طرح با ایالات متحده بحث خواهیم کرد.
استارمر و ماکرون هر 2 از روز جمعه با ترامپ صحبت کرده‌اند.
بنابراین، نشست لندن در دفاع از کی‌یف، متحد جنگ‌زده آن و تقویت دفاع قاره اهمیت بیشتری یافته است.
بنابر گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، نشست روز یک‌شنبه احتمالا شامل گفت‌وگوهایی در مورد ایجاد یک نیروی نظامی اروپایی برای اعزام به اوکراین برای ایجاد آتش‌بس خواهد بود. استارمر گفت که این، شامل «ائتلافی از مشتاقان» خواهد بود.
این نشست که در عمارت «لنکستر هاوس» با قدمت 200 سال در نزدیکی کاخ باکینگهام برگزار می‌شود، در پی تلاش‌ها برای تعامل با ترامپ در کاخ سفید با هدف قرار دادن اوکراین در مرکز مذاکرات و متمایل کردن وفاداری او به اروپا صورت می‌گیرد. سران کشورهای فرانسه، آلمان، دانمارک، ایتالیا، هلند، نروژ، لهستان، اسپانیا، کانادا، فنلاند، سوئد، جمهوری چک و رومانی نیز در آن حضور خواهند داشت. وزیر امور خارجه ترکیه، دبیر کل ناتو و روسای کمیسیون اروپا و شورای اروپا از دیگر حاضران در این اجلاس خواهند بود.
زلنسکی پس از شکست در کاخ سفید از حمایت گسترده رهبران سراسر اروپا برخوردار شد که از زمانی که ترامپ مذاکرات صلح را به‌طور مستقیم با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه آغاز کرد، ناآرام بوده‌اند.
اوکراین نیز دیگر نمی‌تواند روی حمایت ایالات متحده حساب کند. از این‌رو، برخی کارشناسان می‌گویند که اروپا دیگر باید وارد عمل شود و می‌تواند حدود 200 میلیارد یورو (207 میلیارد دلار) از دارایی‌های توقیف شده روسیه را برای کمک به تامین مالی این تلاش آزاد کند.
به گفته «ریچل اِله‌هاس» مدیرکل موسسه خدمات متحد رویال، یک اندیشکده دفاعی و امنیتی مستقر در انگلیس، هدف فوری نشست لندن باید حفظ اوکراین در نبرد باشد تا بتواند از قدرتمندترین موضع مذاکره کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1371276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلید آزادی هانیبال قذافی در دست خود اوست

گردهمایی اروپایی‌ها در لندن با موضوع اوکراین؛ وعده‌های توخالی یا واقعی؟

سلاح گرسنگی علیه مردم غزه

وزیر خارجه سابق کی‌یف: اوکراین اکنون جنگ اروپاست

بی اعتمادی اروپایی‌ها به آمریکا

خرید با تخفیف دائمی / مروری بر محصول «برگشت پول» در اپلیکیشن بلو

پیش بینی قیمت دلار 14 اسفند 1403

نتانیاهو برای پاسخگویی به اتهامات فساد در دادگاه حاضر شد

نماینده آمریکا: سوریه آزاردهنده‌ترین چالش برای اسرائیل است

چین درباره مشاجره ترامپ و زلنسکی سکوت اختیار کرد

ژاپن از ترس آمریکا در نشست تسلیحات هسته‌ای سازمان ملل شرکت نمی‌کند

اولین مقصد خارجی رئیس جمهور لبنان مشخص شد

لحظه انجام عملیات استشهادی در حیفاء

دستکاری در گوشت‌های تنظیم بازاری

سازمان هواپیمایی:مجوز ایرلاین‌های گرانفروش محدود می‌شود

حقوق اسفند بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟

اقلام سفره ماه رمضان را گرانتر از این ارقام نخرید

مقامِ اوکراینی: باید نزد ترامپ بازگردیم

بمب‌گذاری در مترو مسکو خنثی شد

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: محموله برنج‌های وارداتی آلوده نیست اما 98% ناخالصی دارد

قیمت میوه در آستانه عید نوروز سر به فلک کشید

سرمقاله فرهیختگان/ پیشنهادهایی به وزارت خزانه‌داری ایران

پرواز پهپاد اسرائیلی بر فراز جنوب لبنان

بار دیگر آتش‌سوزی‌های گسترده در آمریکا؛ تخلیه شهروندان در ایالت کارولینای جنوبی

حماس: عملیات حیفا پاسخ طبیعی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی است

حماس از کشورهای عربی درخواست کرد

فؤاد حسین در مصر: با کوچاندن فلسطینی‌ها از خاکشان مخالفیم

کاهش 31 درصدی ورودی آب به سدها

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: تیم اقتصادی دولت باید هماهنگ باشد

پوتین به توافق‌ با تهران پایبند می‌ماند؟

سرمقاله اطلاعات/ خشم‌های چندلایه و جنگ اوکراین

تمسخر نتانیاهو و همسرش در شبکه ام‌بی‌سی عربستان

استقرار تعداد زیادی از نیروهای پلیس صهیونیستی در حیفای اشغالی

خودروی چینی هست، قطعه نیست!

پاسخ شورای رقابت به همتی؛ تحت تأثیر هیچ نهادی نیستیم

کمبود بلیت قطار گردن ربات‌ها افتاد!

سرمقاله جوان/ نسبت استیضاح با وفاق

سرمقاله وطن امروز/ مجازات غرب توسط غرب!

عصبانیت وزیر صهیونیست از اعطای جایزه اسکار به فیلم مستند فلسطینی

تولید خودرو با وعده‌ها پیش نرفت؛ کاهش 5 درصدی تولید

بازگشت بیش از 9 میلیارد دلار از ارز پتروشیمی‌ها به چرخه اقتصاد کشور

ایرلاین‌های خارجی در راه ایران

سرمقاله شرق/ نیکوکاری مردم ایران چگونه است؟

نتانیاهو: ترامپ بزرگترین دوست اسرائیل است

هلاکت 2 صهیونیست در عملیات حیفای اشغالی

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

ریزش 57 هزار واحدی شاخص بورس

دستور ویژه رئیس عدلیه در رابطه با ارز

ذخیره‌سازی 16 هزار تن میوه و 1200 تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

زنگنه: مردم به شایعات فضای مجازی درباره ریزش بازار بورس توجه نکنند