ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نقشه داماد ترامپ و 3 کشور عربی برای شهرک‌سازی اسرائیل/ پای کدام شیخ عرب در میان است؟ خاورمیانه‌

نقشه داماد ترامپ و 3 کشور عربی برای شهرک‌سازی اسرائیل/ پای کدام شیخ عرب در میان است؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - منابع خبری از همراهی سه کشور عربی با توطئه شهرک‌سازی صهیونیستی در سرزمین فلسطین و مشارکت در این پروژه پرده برداشتند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش‌های منتشر شده، سه کشور عربی حاشیه خلیج فارس از شرکت متعلق به جارید کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، حمایت مالی می‌کنند.
این شرکت ارتباط مستقیمی با فعالیت‌های شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری دارد.
عربستان، امارات و قطر سرمایه‌گذاری‌های کلانی در این شرکت انجام داده‌اند. شرکت کوشنر سهام قابل توجهی در شرکت فینیکس، یکی از مجموعه‌های مرتبط با شهرک‌سازی صهیونیستی، دارد و با استفاده از سرمایه‌های عربی به فعالیت‌های خود در سرزمین‌های اشغالی ادامه می‌دهد.
نقش کوشنر در عادی‌سازی روابط عربی-اسرائیلی کوشنر یکی از چهره‌های اصلی در روند عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی، از جمله امارات، بحرین، مغرب و سودان بود. او همچنین روابط نزدیکی با رهبران کشورهای عربی، به‌ویژه محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، دارد.
در حالی که کشورهای عربی به‌ظاهر با شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی مخالفت می‌کنند، سرمایه‌گذاری‌های آن‌ها در شرکتی که به‌طور مستقیم در این فعالیت‌ها دخیل است، با این مواضع تناقض دارد. این امر به‌ویژه درباره عربستان، که هنوز توافق رسمی عادی‌سازی روابط با اسرائیل را امضا نکرده، بیشتر جلب توجه می‌کند.
میزان حمایت مالی کشورهای عربی از شرکت کوشنر عربستان سعودی: صندوق سرمایه‌گذاری دولتی عربستان متعهد شده است بین سال‌های 2021 تا 2026، مبلغ دو میلیارد دلار به شرکت کوشنر اختصاص دهد. قطر: سازمان سرمایه‌گذاری قطر نیز مبلغ یک و نیم میلیارد دلار به این شرکت تزریق کرده است. امارات: صندوق ثروت حاکمیتی امارات هم متعهد شده یک میلیارد دلار دیگر در این شرکت سرمایه‌گذاری کند. شرکت کوشنر با در اختیار داشتن حدود 10 درصد سهام شرکت فینیکس رژیم صهیونیستی، به لطف سرمایه‌های نفتی این کشورها، همچنان به گسترش فعالیت‌های خود در سرزمین‌های اشغالی ادامه می‌دهد.
قمار شیخ طحنون در هوش مصنوعی به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از وال استریت ژورنال، شیخ طحنون بن زاید آل نهیان، مشاور امنیت ملی امارات و برادر حاکم این کشور، به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف شهرت دارد. او که به "شیخ جاسوس" معروف است، از ثروت عظیم خود برای توسعه علاقه‌مندی‌های متعدد، از هنرهای رزمی و شطرنج گرفته تا بازی‌های ویدیویی، استفاده کرده است.
در حال حاضر، او سرمایه‌گذاری‌های خود را در مقیاسی بسیار گسترده‌تر دنبال می‌کند. هدف اصلی او، تبدیل ابوظبی به یکی از قطب‌های اصلی در رقابت جهانی برای توسعه و کنترل سیستم‌های هوش مصنوعی است؛ فناوری‌ای که می‌تواند تحولات عمده‌ای در اقتصاد جهانی ایجاد کند.
دیدارهای مهم شیخ طحنون با چهره‌های برجسته فناوری فعالیت‌های او مورد توجه جهانیان قرار گرفته است. در ماه‌های اخیر، مدیران عامل شرکت‌های اپل، مایکروسافت و بلک‌راک برای دیدار با او به مقر سلطنتی‌اش در خلیج فارس رفته‌اند. در سفر پاییزی خود به ایالات متحده، او با مارک زاکربرگ (که خود علاقه‌مند به جوجیتسو برزیلی است) دیدار کرد و همچنین با ایلان ماسک در کارخانه تسلا در تگزاس ملاقات داشت.
قدرت اقتصادی عظیم شیخ طحنون شیخ طحنون، 56 ساله، در حال حاضر کنترل دو صندوق ثروت ابوظبی را در اختیار دارد که مجموع دارایی‌های آن‌ها حدود 1.4 تریلیون دلار برآورد می‌شود. علاوه بر این، او مالک یک ثروت شخصی عظیم نیز هست.
جمع‌بندی:
سرمایه‌گذاری‌های کشورهای عربی در شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی در حالی ادامه دارد که این کشورها به‌ظاهر از مواضع رسمی ضد شهرک‌سازی حمایت می‌کنند. از سوی دیگر، امارات و شیخ طحنون بن زاید با سرمایه‌گذاری‌های گسترده در حوزه هوش مصنوعی، در تلاشند ابوظبی را به یکی از مراکز قدرت فناوری آینده تبدیل کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شورای عالی سیاسی یمن: مجازات متجاوزان دردناک خواهد بود

تداوم حملات آمریکا علیه یمن؛ انصارالله: پاسخ ما دردناک خواهد بود

اولین تصاویر از حمله شبانه سنگین آمریکا به یمن؛ وزیر حوثی‌ها در میان کشته‌ها؟

اعلام جهاد علمای یمن برای جنگ با آمریکا و انگلیس

آماده شدن ارتش یمن برای پاسخ گسترده به تجاوزات آمریکا

لحظات اولیه حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن+ فیلم و عکس

شمار شهدا و زخمی‌های حملات آمریکا و انگلیس به یمن به 39 تن رسید+فیلم

شمار شهدا و زخمی‌های حملات آمریکا و انگلیس به یمن به 39 تن رسید

رونمایی شرکت ویوو از جدیدترین گوشی اقتصادی خود +جزئیات

رئال مادرید 2-1 ویارئال / برد ارزشمند کهکشانی‌ها با دبل‌ امباپه | اخبار ورزشی

سقط جنین در آمریکا

اولین تصاویر از حمله شبانه سنگین آمریکا به یمن؛ وزیر اطلاعات حوثی‌ها در میان کشته‌ها؟

شهید و زخمی شدن 15 زن و کودک یمنی در تجاوزات آمریکا و انگلیس

واکنش انصارالله یمن به حملات شدید هوایی و دریایی امریکا

رویای لیگ قهرمانان دور از دسترس؟ شکست دورتموند و تحلیل بدبینانه لوتار ماتئوس

ترفندهای سه‌گانه برای کاهش چین و چروک دور چشم قبل از عید

عکس | مچاله شدن خودروها در طوفان سهمگین آمریکا

تهدیدات توخالی ترامپ علیه ایران برای حمایت از انصارالله – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جدیدترین خط و نشان فرمانده کل سپاه پاسداران برای آمریکا

ترامپ فرمان اجرایی محدودیت فعالیت صدای آمریکا را صادر کرد

حملات هوایی آمریکا و انگلیس به یمن ادامه دارد

حملات آمریکا و انگلیس به یمن ادامه دارد؛ انصارالله: قطعاً پاسخ می‌دهیم

بمباران شهر ذمار/تاکید آمریکا بر ادامه تجاوزات به یمن

بهترین روش برای استعلام دهک بندی یارانه خانوار + با کد ملی

انصارالله: حمله آمریکا به یمن بدون پاسخ نخواهد ماند

واکنش انصارالله به حملات نظامی آمریکا به یمن

انتقاد تند آیت الله نوری همدانی از صداوسیما : نظرات رهبری را هم عملی نمی‌کنند

ادعای رییس جمهور علیه ایران پس از حمله به یمن

اعلام جهاد علمای یمن علیه آمریکا و انگلیس

ادعای رسانه آمریکایی: در حمله آمریکا منازل حوثی ها هدف قرار گرفته شد

ترامپ با دستور حمله به یمن، ایران را هم تهدید کرد!

سردار فدوی با دولت ترامپ اتمام حجت کرد

سود هنگفت رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا، لبخند رضایت پرز را به ارمغان آورد

دونالد ترامپ: دستور حمله ارتش آمریکا به یمن را صادر کردم

تجاوز مجدد آمریکا و انگلیس/ یمن: مقابله به مثل می‌کنیم

18 شهید و زخمی در حملات هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

حمله آمریکا به یمن 18 شهید و مجروح برجای گذاشت

حملات گسترده امریکا به یمن / ترامپ به ایران هشدار داد

به دستور ترامپ حملات هوایی گسترده به یمن آغاز شد

واکنش‌ها به ازسرگیری تجاوزات حامیان صهیونیست‌ها به یمن

ویدیو حملات هوایی آمریکا به یمن

آرین‌منش: موانع ساختاری و تحریم‌ها اجازه جهش تولید را نداد

9 شهید و 9 زخمی در حملات وحشیانه ائتلاف آمریکایی- انگلیسی به صنعا یمن/ ترامپ: ایران «فوراً» به حمایت از حوثی‌ها پایان دهد!

تهدید پوشالی ترامپ علیه ایران در خصوص یمن

موضع یمن در قبال فلسطین تغییر نمی‌کند

حملات آمریکا و انگلیس به یمن+ ویدئو | تاکنون 9 نفر شهید شده اند

ادعای جدید هاآرتص درباره مذاکره ایران و آمریکا/ تهران قربانی آشتی ترامپ و پوتین می‌شود؟

امپراتوری آمریکا تمام شده است

مدیران بانک‌های استان ریسک‌پذیر باشند

متأسفانه بی اخلاقی‌ها زیاد شده