ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سردار فدوی با دولت ترامپ اتمام حجت کرد ایالات متحده آمریکا

سردار فدوی با دولت ترامپ اتمام حجت کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - کدخبر:
133191
26 اسفند 1403
01:00
سیاست
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم که آمریکایی‌ها مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شوند، گفت: ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم.
سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل در گفت‌وگوی اخیر خود در پاسخ به سؤالی درباره تأثیر اجرای رزمایش‌های نیروهای مسلح طی ماه‌های اخیر بر ممانعت از دچار شدن دشمن به اشتباه محاسباتی گفت: در طول 46 سال اخیر همواره شیطان بزرگ، آمریکا بر اثر اشتباه محاسباتی دست به اقدام‌زده است چون اگر اشتباه محاسباتی نداشت دست به اقدام نمی‌زد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: اشتباه محاسباتی آمریکا این بوده که فکر می‌کرد در اثر اقدام موفق می‌شود. اگر احتمال کمی می‌داد که موفق نمی‌شود هم دست به اقدام نمی‌زد.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون همواره بر اثر اشتباه محاسباتی آمریکایی‌ها علیه ما اقدامات صورت گرفته است، تاکید کرد: یکی از مطالب مهم دائمی این است که نیروهای مسلح، بسیجیان و سایر مردم باید به گونه‌ای عمل و رفتار کنند که منجر به اشتباه محاسباتی دشمن نشود.
وی ادامه داد: درست است که دشمن طی 46 سال اخیر با اشتباه محاسباتی دست به اقدام زد و در همه موارد نیز شکست خورد که خودشان نیز به آن معترف هستند ولی در اثر این رویه یعنی پیروزی ما و شکست دشمن؛ ما با تقدیم شهدا هزینه دادیم.
سردار فدوی افزود: جنگ تحمیلی، اشتباه محاسباتی آمریکا بود که در آن شکست خوردند و الان آثاری از رئیس جمهور آن زمان آمریکا و صدام نیست و همه آن‌ها از بین رفتند اما این ما بودیم شهید دادیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم که آمریکایی‌ها مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شوند، تصریح کرد: ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم.
وی افزود: مردم با ایفای وظیفه در 22 بهمن به تکلیف خود عمل کردند و یک عظمت را خلق کردند، شما تصور کنید به جای عظمت حضور مردم در 22 بهمن تعداد کمی از ملت در روز جشن پیروزی انقلاب حاضر می‌شدند آن‌گاه آمریکایی‌ها حتماً دچار اشتباه محاسباتی می‌شدند و در پی این اشتباه محاسباتی دست به اقدام می‌زدند. البته مجدداً با عنایت خدا آن‌ها شکست می‌خوردند ولی ما باز هم هزینه می‌دادیم.
سردار فدوی در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا؛ مردم و نیروهای مسلح اقداماتی را انجام می‌دهند برای اینکه اشتباه محاسباتی دشمن دوباره تکرار نشود.
استقبال پر شور فعالان صنعتی از روز دوم نمایشگاه رنگ و رزین
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل‌های برتر دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

گلزن قهار سویا و موناکو در سپاهان!

بقائی: ادعای اروپا درباره احترام به حقوق‌بشر بی‌اعتبار است

چرا موج جدید حملات به یمن شروع شد؟/ هراس از افزایش نقش انصارالله در جبهه مقاومت

خاموشی «صدای آمریکا»؛ ترامپ رسانه‌های آمریکایی در روسیه، چین و کره شمالی را تعطیل کرد

تجاوزات هوایی سنگین آمریکا و انگلیس به جنوب صنعا/ تأکید یمن بر قطعی بودن پاسخ

تصاویر دلخراش از وضعیت کودکان یمنی بعد از حمله آمریکا «+18»

ترامپ رادیو آزاد اروپا را تعطیل کرد/ کاپوس: هدیه‌ای به دشمنان آمریکا بود

روسیه از آمریکا خواست حملات به یمن را متوقف کند و گفت‌و‌گو را آغاز کند

خون کودکان یمن بر دستان ترامپ

هر تهدیدی که عملی شود با واکنشی ویرانگر مواجه می‌شود

تجاوز آمریکا به یمن را محکوم می‌کنیم

تاکید لاوروف بر توقف فوری استفاده از زور علیه یمن

پاسخ معنادار انصارالله به تجاوزات آمریکا و تهدیدات ترامپ

سرمقاله همشهری/ هوش مصنوعی ملی؛ نماد توان بومی‌سازی فناوری

تصاویر دیگری از تجاوز جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به یمن

رشد 16 هزار واحدی شاخص کل بورس

وقتی پای تقلب به بازار سیمان هم باز می‌شود

5میلیون تومان تخفیف رزرو تور نوروزی کیش، فقط با پر کردن یک پرسش‌نامه!

ارزش حقوق کارگران با افزایش 45 درصدی هم به سطح 6 ماه قبل برنگشت

آغاز واریز دومین مرحله سود سهام عدالت

رکورد جدید قیمت‌ها در بازار؛ طلا 7 میلیون و سکه 82 میلیون تومان شد

اولین رویداد بین‌المللی جشنواره فیلم مقاومت در عراق

گمرکات کرمانشاه در تعطیلات نوروز خدمات ارائه می‌دهد

آیا ایران در آستانه فروپاشی اقتصادی است؟

پیمان قویدل: برای کسب مدال در بازی‌های آسیایی ژاپن می‌جنگم/ رقابت سختی در قهرمانی آسیا داریم

توقعات اردوغان از اروپا

شی، دعوت به اجلاس سالگرد اتحادیه اروپا و چین را رد کرد

آماده مذاکره با دولت آمریکا برای دستیابی به صلح هستیم

جنگ بیخ گوش ایران ، نوبت به یمن رسید

حمله آمریکا به یمن در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی و بر خلاف قوانین جهانی است

اقتصاددان آمریکایی: چین 50 هزار کیلومتر قطار سریع‌السیر دارد اما آمریکا یک کیلومتر هم ندارد!

ترامپ نسخه جنگ جهانی سوم رو فاش کرد

هشدار مجلس نمایندگان یمن: نیروهای مسلح واکنش مناسبی نشان خواهند داد

تصاویر آخرالزمانی از کشته و زخمی‌های یمن بعد از حملات آمریکا

تاکید لاوروف بر توقف فوری استفاده از زور علیه یمن در گفتگو با روبیو

رهبری پاسخ نامه ترامپ را داد

ایران به حملات آمریکا و انگلیس به یمن واکنش نشان داد

انصارالله یمن: اگر از آمریکا می‌ترسیدیم در کنار غزه نمی‌ایستادیم

واکنش مسکو به حمله نظامی آمریکا به یمن

تأکید لاوروف بر لزوم توقف فوری حملات آمریکا علیه یمن

معترضان در سراسر آمریکا خواستار آزادی دانشجوی فلسطینی شدند

سرمقاله کیهان/ 1403، ایران و مقاومت در موقعیتی برتر

رسانه صهیونیستی: اغلب اسرائیلی‌ها خواهان مرحله دوم آتش بس غزه هستند

تظاهرات گرینلندی‌ها علیه ترامپ

دست رد رئیس‌جمهور چین به دعوت اتحادیه اروپا

صعود قیمت‌ها در بازار طلا و ارز؛ سکه کانال 81 میلیون را هم فتح کرد

تاکید بقائی بر پذیرش مسئولیت توسط اروپایی‌ها در جنایت حلبچه

بقائی: ادعای اروپا درباره احترام به حقوق‌بشر، بی‌اعتبار است

اولین نشست دفتر نوسازی و تحول اداری با موضوع استانداردسازی خدمات برگزار شد