ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کسب مدال طلا و مقام اول استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان در جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA) ایالات متحده آمریکا

کسب مدال طلا و مقام اول استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان در جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA)
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امید محمدشریفی استاد و مخترع دانشگاه ملی مهارت استان سمنان مدال طلا و مقام اول جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA)را کسب کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت استان سمنان، امید محمدشریفی استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان حوزه کاری انجام‌شده را در رابطه با ساختارهای mems و باکس ممزی که برای این حوزه نانو رباتیک طراحی‌شده است دانست و گفت: این اختراع بدون آسیب در بیمارستان‌ها و یا حوزه‌های نانو قابل‌اجرا است.
وی افزود: مسئله mems امروزه از تولیدش سخت‌تر، اجرای آن است. بامطالعه ما و اجرای ساختار و یک روش جدید در حمل‌ونقل توانستیم با کمترین خرابی‌های ممکن آن را جابه‌جا و در اکوهای موردنظر استقرار دهیم.
محمدشریفی گفت: با توجه به ارزش و جایگاه علمی بالای این اختراع در حوزه کاری خود، در کنار مدال طلا، فوق‌لیسانس افتخاری نیز توسط کشور امریکا اعطا شد.
استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان بیان داشت: جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA) یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین رویدادهای جهانی در زمینه اختراعات و نوآوری‌ها است. این جشنواره فرصتی برای مخترعان، پژوهشگران و شرکت‌ها است تا اختراعات و ابداعات خود را به نمایش بگذارند و با دیگر مخترعان و سرمایه‌گذاران بین‌المللی ارتباط برقرار کنند. 
وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره، اختراعات در حوزه‌های مختلفی مانند فناوری، بهداشت، محیط‌زیست، انرژی و بسیاری دیگر از صنایع مختلف معرفی می‌شوند. این رویداد معمولاً با حضور داوران بین‌المللی، نمایشگاه‌ها، و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا اختراعات خود را به چالش بکشند و بازخوردهای ارزشمندی دریافت کنند.
استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی اختراعات (IWA) باهدف پیشرفت و ترویج اختراعات، ایجاد ارتباطات بین‌المللی، فرصت‌های تجاری، معرفی فنّاوری‌های نوین و توسعه همکاری‌های بین‌المللی برگزار می‌گردد.
امید محمدشریفی ویژگی‌های بارز این جشنواره را حضور بین‌المللی، پوشش گسترده صنایع مختلف، فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری، فرصت برای یادگیری و رشد و جایزه‌ها و تقدیر از بهترین‌ها برشمرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود رسالت دانشگاه ملی مهارت تربیت تکنسین و تخصیص نیروی انسانی به بازار کار دانست و تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با استفاده از همه ظرفیت‌ها، فرصت تبدیل‌شدن به متخصصان را در اختیار دانشجویان این دانشگاه قرار دهیم.
شایان‌ذکر است دانشگاه ملی مهارت تا چندی قبل بانام دانشگاه فنی و حرفه‌ای فعالیت می‌کرد اما برای اجتناب از اشتباه میان این دانشگاه و سازمان فنی و حرفه‌ای تغییر نام داد و با همان رسالت پیشین در حال تربیت نیروهای متخصص و کاربلد است.
دانشگاه ملی مهارت استان سمنان به‌عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حال حاضر با داشتن بیش از 3 هزار دانشجو و 4 دانشکده در شهرستان‌های سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان باهدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصت‌های جدید شغلی برای پاسخگویی به نیازهای بازار کار در حوزه‌های مهارتی و فنّاوری و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و مأموریت خود را دنبال می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376598/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس – ملوان؛ در حد اروپا

ترامپ: پوتین، فرستاده بسیار محترم من را 9 ساعت منتظر نگذاشت؛این حرف‌های ذهن‌های بیمار است!

ترامپ شروع کرد؛ آغاز عملیات نظامی آمریکا در منطقه!

آکسیوس: آمریکا قبل از حمله به یمن، اسرائیل را در جریان قرار داد

دلیلی ندارد ایران برای قتل فردی درِ پیت مانند او 160هزار دلار بدهد! | علیه ایران شهادت بده و ‌گرین کارت بگیر! | مورد عجیب خالد مهدی‌یِف

افزایش شهدای حمله آمریکا به یمن به 23 شهید

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صدا و سیما

جاروبرقی تروریست جمع‌کن سوریه!

اتحاد ایران، چین و روسیه؛ کابوسی برای آمریکا

اطلاعات: اگر طبق اصل «عزت» نباید با آمریکا مذاکره کرد، طبق اصول حکمت و مصلحت نیز باید تدبیر کرد که عدم مذاکره به نفع اسرائیل تمام نشود

از «انور قرقاش»، قاصدِ نامه ترامپ به ایران چه می دانیم؟/ او حالا پیام‌رسانی است که جهان را به تماشا واداشته است

مقامات آمریکایی چه واکنشی به حملات متجاوزانه واشنگتن به یمن داشتند؟

عراقچی: آمریکا هیچ حقی برای دیکته کردن به ایران ندارد

رئیس پنتاگون:حمله به نیروهای خود را تحمل نخواهیم کرد/اقدامات ایران تحت‌نظر است و ترامپ عقب‌نشینی نمی‌کند

تصاویر ارتش آمریکا از بمباران یمن

عراقچی: آمریکا هیچ حقی برای دیکته کردن به سیاست خارجی ایران ندارد

شورای عالی سیاسی یمن: آمریکا را ادب خواهیم کرد!/یمن در طول تاریخ گورستان امپراتوری‌ها بوده است

اروپا، آسیا یا آفریقا؛ پرسپولیس در هر قاره بازیکنانش را تیم ملی رسانده

افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به یمن به 23 نفر

مقامات آمریکایی چه واکنشی به به حملات متجاوزانه واشنگتن به یمن داشتند؟

تصاویری دلخراش از کودکان یمنی که در حمله آمریکا شهید شدند

دولت یمن: حملات آمریکا و انگلیس مانع حمایت ما از غزه نخواهد شد

اعلام همبستگی مقاومت فلسطین با یمنی ها در برابر حملات واشنگتن ولندن

روبیو، حملات آمریکا به یمن را برای لاوروف توضیح داد

ترامپ به سیم آخر زد و دانشگاه‌ها را تهدید کرد

رسانه صهیونیستی عنوان کرد در مهار حملات یمنی‌ها شکست خوردیم

فرمانده کل سپاه پاسداران برای آمریکا پیغام فرستاد

مقامات آمریکایی چه واکنشی به به حملات متجاوزانه واشنگتن به یمن داشتند؟ – آفتاب نو | اخبار ورزشی

از انور قرقاش قاصد نامه ترامپ به ایران چه می دانیم؟/او حالا پیام‌رسانی است که جهان را به تماشا واداشته...

وزارت خارجه یمن بیانیه صادر کرد؛ با تمام قوا دفاع می‌کنیم

عراقچی : امریکا هیچ حقی برای دیکته کردن به سیاست خارجی ایران ندارد/دوران 57 تمام شده

اولین تصاویر از حمله ارتش آمریکا به یمن/عکس

هشدار عراقچی به هشدار ترامپ:آمریکا هیچ حقی برای دیکته کردن به سیاست خارجی ایران ندارد/آن دوران در سال ١٣5٧ به پایان رسید

افزایش قابل ملاحظه قیمت خودرو در اصفهان/ تأثیر تحریم‌ها بر تأمین مواد اولیه و قطعات یدکی

ضد حال تاریخی دولت پزشکیان به مستاجران در آستانه نوروز 1404

ساماندهی مرز پرویزخان اولویت شهرستان است

تسلای ارزان در راه است

انصارالله یمن: تجاوز آمریکا بی‌پاسخ نخواهد ماند

حملات سنگین آمریکا به جنوب صنعاء/23 شهید و زخمی در صعده

یمن: آمریکا را به شکل دردناکی ادب خواهیم کرد

تجاوز آمریکا بی‌پاسخ نخواهد ماند

حملات هوایی آمریکا علیه مواضع یمن/ 9 نفر شهید و 9 نفر مجروح شدند/ انصارالله: پاسخ ما دردناک خواهد بود

حملات هوایی آمریکا علیه مواضع یمن/ 39 نفر شهید و مجروح شدند/ انصارالله: پاسخ ما دردناک خواهد بود

آکسیوس: ترامپ روز جمعه حمله به یمن را برنامه‌ریزی کرد

حملات آمریکا و انگلیس برای حمایت از رژیم‌صهیونیستی انجام می‌شود و بی‌پاسخ نخواهد ماند

ترامپ ایران را تهدید کرد

افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال 1404

شورای عالی سیاسی یمن: مجازات متجاوزان دردناک خواهد بود

تداوم حملات آمریکا علیه یمن؛ انصارالله: پاسخ ما دردناک خواهد بود

اولین تصاویر از حمله شبانه سنگین آمریکا به یمن؛ وزیر حوثی‌ها در میان کشته‌ها؟