ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انتقاد تند آیت الله نوری همدانی از صداوسیما : نظرات رهبری را هم عملی نمی‌کنند ایالات متحده آمریکا

انتقاد تند آیت الله نوری همدانی از صداوسیما : نظرات رهبری را هم عملی نمی‌کنند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار سیاسی ایونا به نقل از ایسنا ؛ آیت‌الله حسین نوری همدانی با انتقاد شدید از بعضی از برنامه‌های صداوسیما، گفت: این همه افراد باسواد خوب در حوزه هستند، ولی چرا عده‌ای را برای کارشناسی برنامه‌های مذهبی دعوت می‌کنید که برخی از آن‌ها با بی‌اطلاعی، مطالب بی‌سند و بی‌ربطی بگویند و مردم هم چون صداوسیما جمهوری اسلامی است اعتماد کنند.
البته کارشناس‌های خوبی هم داریم که مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند.
این مرجع تقلید امروز 24 اسفند در دیدار با عده‌ای از فعالان فضای مجازی، ضمن توصیه به استفاده از لحظه به لحظه ایام ماه مبارک رمضان، گفت: عمر به سرعت در حال گذر است، در حالی که باید همه ما پاسخگو باشیم که این عمر را چگونه صرف کرده‌ایم.
وی استفاده از قرآن و نهج‌البلاغه را بسیار موثر دانست و افزود: ماه رمضان را طوری درک کنیم که گویا آخرین ماه رمضان عمر ماست. بنده‌ بعد یک عمر یک توصیه می‌کنم که به درگاه غیر خدا نروید و غیر از اهل‌ بیت‌ (ع) به کسی متوسل نشوید و برای بالا و پایین بردن دیگران آخرت خود را از بین نبرید. آیت الله نوری همدانی : صدا و سیما به نظرات مقام معظم رهبری عملی نمیکنند !
وی فضای مجازی را عرصه خاصی دانست و گفت: کسانی که در این قسمت کار می‌کنند باید خیلی مراقب باشند، افکار جوانان و بلکه کل جامعه امروز تحت تاثیر این فضاست. چقدر باید جوانان متدین ما کار کنند تا بعضی از این دروغ‌ها و شبهات مطرح‌شده در فضای مجازی را جواب دهند.
آیت‌الله نوری همدانی بیان کرد: امروز دشمن از این طریق همه چیز را نشانه‌ گرفته اقتصاد، سیاست، خصوصا فرهنگ و با یک خبر افکار عمومی را دچار تردید می‌کند، لذا سعی شما رساندن حقایق باشد حرف حق بالاخره تاثیر خود را می‌گذارد.
وی با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق و تقوا، گفت: متأسفانه بی اخلاقی ها زیاد شده، برخی راحت دروغ و تهمت را بیان می‌کنند و به آبروی افراد لطمه می‌زنند در حالی که همه چیز اخلاق است وقتی که پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید: إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاق. خیلی مطالب روشن می‌شود.
وی با اشاره به وضعیت فرهنگی و اقتصادی کشور، اظهار کرد: به هر حال وضعیت اقتصادی مردم خوب نیست، مردم شب عید مشکل دارند، مسئولان باید مشکلات اقتصادی مردم را حل کنند و می‌توانند این کار را انجام دهند منتهی باید از افراد لایق و توانمند و متخصص و متدین استفاده کنند نه افرادی که تا حرفی‌ زده‌ می‌شود می‌گویند ما تحریم هستیم و با وجود تمام جنایات و عهدشکنی آمریکا به دنبال سازش با آمریکا هستند.
آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: نمی‌گوییم که تحریم تاثیر ندارد، ولی همه مشکلات به خاطر تحریم نیست، یک مشکل عدم نظارت است، هر کسی هر جنسی را به هر قیمت می‌فروشد، دو مغازه در کنار هم یک جنس را با دو قیمت متفاوت می‌فروشند یا بعضی از واسطه‌ها و دلال‌ها که از کشاورزان ارزان می‌خرند هم به مصرف کننده گران می‌فروشند و خودشان کلی منفعت می‌برند، این دیگر به تحریم و آمریکا ربطی ندارد این نظارت می‌خواهد.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت‌الله نوری همدانی، وی در ادامه تأکید کرد: هر کسی از او کاری برمی آید باید در این شرایط به دولت و رئیس جمهوری کمک کند.
آیت‌الله نوری همدانی در ادامه افزود: وضعیت فرهنگی کشور هم باید اصلاح شود حالا به بهانه اقتصادی نمی‌توانیم به فرهنگ بی توجه باشیم، امروز موضوع حجاب که یک امر واجبی می‌دانیم مطرح است، معتقدم نمی‌توانیم به مردم کف خیابان بگوییم حجاب یا احکام اسلامی در حالی که صداوسیما خودش مروج بی‌حجابی است و به نام فرهنگ و کار مذهبی خلاف آن را انجام می‌دهد.
این مرجع تقلید بیان کرد: در گذشته هم تذکر دادم ما باید مسائل را ریشه‌یابی کنیم، باید هر چیزی فرهنگ سازی شود و اگر مسؤلان فرهنگی درست عمل می‌کردند امروز وضعیت حجاب این نبود که متدینین اینگونه ناراحت باشند که ناراحتی به حقی هم است.
وی گفت: این همه افراد باسواد خوب در حوزه هستند، ولی چرا عده‌ای را برای کارشناسی برنامه‌های مذهبی دعوت می‌کنید که برخی از آن‌ها با بی اطلاعی، مطالب بی سند و بی‌ربطی بگویند و مردم هم چون از صدا و سیما جمهوری اسلامی است اعتماد کنند. البته کارشناس‌های خوبی هم داریم که مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند.
آیت‌الله نوری همدانی بیان کرد: اخیرا به خاطر همین مسائل به مسئول صداوسیما وقت ندادم چون مؤثر نمی‌دیدم و نمی‌دانیم که واقعاً این‌ها به حرف چه کسی گوش می‌دهند و حتی نظرات مقام معظم رهبری را هم در بعضی از مسائل عملی نمی‌کنند. رهبر معظم انقلاب نیز در بیانات خود تاکید کردند که بعضی از تعریف‌های ما نسبت به صداوسیما به معنای تأیید همه برنامه‌های صداوسیما نیست، ما باید توجه داشته باشیم انقلاب کردیم و در این راه امام عزیز ما رنج‌ها کشید، مردم ما جان دادند، خون دادند تا ارزش‌ها حاکم شود و مردم زندگی با عزت و راحتی داشته باشند.
وی اضافه کرد: بعضی‌ها که از نظام و انقلاب کینه در دل دارند به هر مناسبتی می‌خواهند علیه این نظام و انقلاب و رهبری مطالبی را بیان بکنند، ولی باید توجه داشت حفظ این نظام و انقلاب لازم است و این فرصتی است که باید از این فرصت برای اسلام ناب استفاده کرد که امروز رهبر معظم انقلاب هم دنبال همین موضوع هستند.
این مرجع تقلید تاکید کرد: به طور جدی به فرمایش رهبری معظم انقلاب معتقدم که اگر همه وحدت داشته باشیم، اختلاف نداشته باشیم در برابر دشمن ید واحده باشیم آمریکا و ایادیش کاری نمی‌تواند بکند و ان‌شاءالله مشکلات حل می‌شود.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376696/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سازمان ملل خواستار آتش‌بس بین یمن و آمریکا شد

قیمت جهانی نفت امروز 1403/12/27 |برنت 71 دلار و 13 سنت شد

امریکا به ایران چراغ سبز نشان داد؟ | جزئیات ماجرا

هشدار سازمان ملل/ توقف درگیری میان آمریکا و یمن

نیروهای مسلح یمن عنوان کردند با 18 فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار دادیم

تشدید تنش در دریای سرخ: حملات متقابل آمریکا و انصارالله یمن

واکنش مقتدی صدر به حمله نظامی آمریکا به یمن

قیمت نفت روز دوشنبه 27 اسفند/ حملات آمریکا به انصارالله یمن قیمت نفت را افزایش داد

تعداد دکل‌های حفاری آمریکا ثابت ماند

قیمت جهانی طلا امروز 1403/12/27

واکنش رهبر انقلاب به حمله آمریکا به یمن / مردم یمن قطعاً پیروز خواهند شد

کیهان نوشت: عملیات فریب جدید برای تصویب لوایح خسارت بار FATF

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مقصران همیشگی

170 حمله جنگنده‌های آمریکایی علیه مناطق مختلف یمن

حق مسکن 900 هزار تومانی پول اجاره یک متر خانه هم نیست

دریای خزر به عنوان یک قطب انرژی در حال ظهور؛ روسیه و ایران دو مانع کلیدی در این مسیر

قتل الجولانی توسط آمریکا؟ ؛ این احتمال را به خاطر بسپارید! | وقتی عمر مفید به پایان می رسد

یمن برای دومین بار ناو آمریکایی را هدف گرفت؛ واشنگتن چه واکنشی نشان خواهد داد؟

این احتمال را به خاطر بسپارید!

تجاوز مجدد آمریکا به یمن 53 کشته بر جای گذاشت

مروری بر مهم‌ترین اخبار جهان در 12 ساعت گذشته

صدای آمریکا به دستور ترامپ خاموش شد

پیام قاطع رهبر انقلاب در واکنش به حمله آمریکا به یمن

پیش بینی روزنامه کیهان از سرنوشت محمدالجولانی

یمن باز هم ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

آنچه در بخش سیاسی روزنامه‌های 27 اسفند گذشت

نقض دوباره حقوق بشر از سوی ترامپ خبرساز شد

دومین حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا

تغییر رویکرد هسته‌ای ایران به پیشنهاد یک تحلیگر سیاسی

الجزیره گزارش داد: اقدام هوشمندانه ایران در برابر اتهام‌زنی‌های آمریکا

مذاکره ترامپ و پوتین بر سر اوکراین

انصارالله در خط مقدم مقاومت؛ چرا آمریکا یمن را هدف گرفت؟

لزوم تدبیر ملی برای کاهش آمار اعدام

سرمقاله خراسان/ سالِ تصمیم‌های سخت اما اجتناب ناپذیر!

ترامپ: سه‌شنبه با «پوتین» گفتگو خواهم کرد

میزان مصرف سوخت بنزین 21 درصد افزایش یافت

افزایش 9 درصدی حجم مبادلات مرزی در کردستان

نقل و انتقال اسناد سبزرنگ با قولنامه قابل پذیرش نیست

بم از 38 کشور دنیا بزرگتر است

رمزگشایی منتقدان از نمادهای پنهان در فیلم سینمایی «رها»

یک ایده برای گشایش اقتصادی

17 مارس در تاریخ؛ از امضای پیمان بروکسل تا آغاز نبرد نانچانگ در جنگ دوم چین و ژاپن

پوتین کاسه داغ تر از آش/ میانجی بین ایران و امریکا

شمار شهدای حملات هوایی شب گذشته آمریکا و انگلیس به یمن به 53 نفر رسید

برای بار دوم به ناو هواپیمابر ترومن حمله کردیم

قطع 400 میلیون دلار بودجه پژوهشی دانشگاه کلمبیا به دستور دولت ترامپ

«البخیتی»: در هر کجا که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

«البخیتی»: در هر جایی که دستمان برسد آمریکا را هدف قرار می‌دهیم

گفت و شنود/ جوجه‌تیغی و هزارپا

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد