ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تمرکز بر ایجاد تعاونی‌ها راهکاری برای اشتغال پایدار اخبار ایران

تمرکز بر ایجاد تعاونی‌ها راهکاری برای اشتغال پایدار
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز، گفت: تمرکز بر ایجاد تعاونی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های جمعی می‌تواند به شکل‌گیری کسب‌وکارهای پایدار کمک کند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، عزیزالله افضلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز شامگاه شنبه در آیین تجلیل از نخبگان، کارآفرینان و مدیران بانک‌های عامل استان که در اردوگاه امام علی (ع) برگزار شد، مطرح کرد: به‌طور قطع، همه ما از خدمات گسترده‌ای که به فرمان امام خمینی (ره) و با هدف دستگیری از مستضعفان در سال‌های ابتدایی انقلاب شکل گرفت، آگاه هستیم.
وی با بیان اینکه این کار بزرگ توسط جمعی کثیر از افرادی انجام شد که با نیت قلبی و با پیروی از رسالت و اهدافی که امام خمینی (ره) برای این مجموعه تعیین کرده بود، در این راه قدم گذاشتند، افزود: این مسیر پرخیر و برکت همچنان برای اقشار مختلف در سراسر کشورمان پابرجاست و افراد بسیاری در جهت دستگیری و توانمندسازی اقشار کم‌برخوردار در حوزه‌های گوناگون، قدم‌های مثبت برداشته‌اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز عنوان کرد: برای نمونه می‌توان به کمیته امداد امام خمینی (ره) اشاره کرد که با هدف حمایت از نیازمندان و توانمندسازی آن‌ها، خدمات گسترده‌ای را در زمینه‌های مختلف ارائه می‌دهد. در استان البرز، خدمت‌گزارانی در مجموعه کمیته امداد با راهبری مدیرکل کوشا و ساعی این مجموعه مشغول به فعالیت در راستای شرح وظایف خود هستند.
افضلی بیان کرد: پیگیری‌های مستمر و هدفمند، نتیجه‌ای ارزشمند به همراه داشته است. امروز شاهد هستیم که کمیته امداد استان البرز در زمره سرآمدان کشور قرار گرفته است. همانطور که در گزارش عملکرد حوزه اشتغال ارائه شد، این نهاد در جذب تسهیلات حمایتی برای اشتغال‌زایی اقشار مختلف جامعه هدف، به‌ویژه گروه‌های تحت پوشش، عملکردی بسیار موفق داشته است.
وی این موفقیت را نشان‌دهنده تلاش‌های بی‌وقفه مدیران و کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز در راستای توانمندسازی مددجویان و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای آن‌ها دانست و خاطرنشان کرد: جذب تسهیلات اشتغال‌زایی، یکی از مهم‌ترین اقدامات در این راستا محسوب می‌شود که به افراد نیازمند کمک می‌کند تا با راه‌اندازی کسب‌وکار خود، به استقلال مالی دست یابند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز اظهار کرد: امروزه بحث پرداخت تسهیلات برای ایجاد اشتغال پایدار، با توجه به نرخ رشد تورم در کشور، با چالش‌هایی در انطباق اعداد و ارقام مواجه است. از آنجایی که حکمرانی حوزه اشتغال بر عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، تمرکز بر ایجاد تعاونی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های جمعی می‌تواند به شکل‌گیری کسب‌وکارهای پایدار کمک کند.
افضلی اضافه کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری جمعی امکان ایجاد اشتغال مستمر و توسعه اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. با این رویکرد، می‌توان این مجموعه را به سمت تحقق اهداف و پایداری اقتصادی سوق داد. بر این باورم که با همفکری و هم‌افزایی در مجموعه عملیاتی حوزه اشتغال‌زایی، می‌توان از ظرفیت‌های خالی سایر دستگاه‌های حمایتی نیز بهره برد.
وی با اشاره به اینکه این رویکرد زمینه‌ساز ایجاد بنگاه‌های غیرمتمرکز و توسعه مشاغلی خواهد بود که عمدتاً در قالب مشاغل خانگی تعریف می‌شوند، مطرح کرد: با استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها، می‌توان مسیر اشتغال‌زایی را تسهیل و فرصت‌های اقتصادی پایدارتری را برای اقشار مختلف جامعه فراهم کرد. افرادی که در طبقه‌بندی گروه‌های هدف کمیته امداد قرار می‌گیرند، با محدودیت‌هایی مواجه هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز ادامه داد: بنابراین، باید به‌گونه‌ای مشاغل خانگی را توسعه داد که بدون آسیب زدن به ساختار زندگی گروه‌های هدف کمیته امداد، زمینه اشتغال پایدار آن‌ها فراهم شود. در این راستا، می‌توان از ظرفیت‌های استانی به بهترین شکل بهره برد و با ایجاد فرصت‌های متناسب، امکان توانمندسازی این افراد را در چارچوبی اصولی و کارآمد فراهم کرد.
افضلی بیان کرد: با توجه به برنامه‌های استراتژیکی که کمیته امداد امام خمینی (ره) در سطوح ملی و استانی تدوین کرده و نیز دنبال کردن جدی برنامه‌های مدون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه قرارگاه اشتغال که نمونه‌های موفق آن در سال‌های اخیر به چشم می‌خورد، می‌توان مسیر توسعه اشتغال را با انسجام و اثربخشی بیشتری پیش برد.
وی با اشاره به اینکه این هماهنگی و هم‌افزایی میان نهادهای مختلف، زمینه را برای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌ها و ایجاد فرصت‌های اشتغال پایدار فراهم می‌کند، اذعان کرد: نمونه‌هایی وجود دارد که با استفاده از ظرفیت خیرین توانستیم به‌طور کامل بر مسائل و محدودیت‌های موجود در تأمین نیازمندی‌های اجتماعی استان البرز غلبه کنیم که نشان‌دهنده اثربخشی این رویکرد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز در پایان با بیان اینکه با یک برنامه‌ریزی دقیق و در چارچوب راهبرد ترسیم شده توسط استاندار، می‌توان این الگو را در کمیته امداد نیز اجرایی و به توسعه پایدار اشتغال و توانمندسازی اجتماعی کمک کرد، از همه کسانی که به عنوان خیر در جهت کمک به نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376850/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازداشت چند نفر در پی رسوایی رشوه‌خواری در پارلمان اروپا

حملات پهپادی و توپخانه‌ای اسراییل به لبنان

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

الحوثی: جبهه طغیانگری امروز، آمریکا و اسرائیل است / در برابر تجاوزگری رژیم صهیونیستی بر اساس اسلام ایستادگی می‌کنیم+فیلم

حمله به انصارالله پیامی به ایران بود

الحوثی: آمریکا و اسرائیل امنیت دریانوردی را به خطر انداخته‌اند / در برابر تنش، تنش ایجاد می‌کنیم+فیلم

بی‌تردید مقاومت ملت‌های تحت ستم معادلات قدرت در منطقه را دگرگون خواهد کرد

واکنش‌ها به تجاوز نظامی آمریکا به یمن

رهبر انصارالله یمن: تا زمانی که تجاوزات آمریکا ادامه داشته باشد، ناوهای آن‌ها را هدف قرار خواهیم داد+فیلم

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

افزایش قیمت قراضه صادراتی ژاپن و واکنش محتاطانه خریداران

کاهش 11 درصدی صادرات قراضه آهن آلمان در سال 2024؛ چالش‌های پیش روی صنعت متالورژی چیست؟

حمله هواداران به صلاح: او در فینال‌ها نحسی می‌آورد!

اوربان مخالفان خود را به نابودی تهدید کرد

پیش‌بینی افزایش تقاضای فولاد ساختمانی چین در ماه جاری

الحوثی: بی‌تفاوتی در برابر محاصره غزه، آمریکا و اسرائیل را به ارتکاب جنایات بیشتر تشویق می‌کند

الحوثی: هدف آمریکا از حملات به یمن حمایت از دشمن صهیونیستی است

انصارالله با 18 موشک و پهپاد، ناو هواپیمابر آمریکا را در دریای سرخ هدف قرار داد

واکنش آمریکا به حمله یمن به ناو هواپیمابر این کشور

ترامپ: درباره اوکراین شوخی می‌کردم

رهبر انصارالله یمن: تسلیم پروژه‌های دشمن نخواهیم شد / مقابله با تجاوزگران ادامه دارد+فیلم

نماینده آمریکا در امور خاورمیانه: طرح صلح مدنظر ما، شامل خلع سلاح حماس بود +فیلم

آمریکا حمله به ناو هواپیمابر این کشور را رد کرد

سید الحوثی: آمریکا می‌خواهد دریا را به میدان جنگ تبدیل کند

هدف از حملات آمریکا به یمن، حمایت از اسرائیل است

شوک دوم آمریکا به براندازان+ فیلم

ترور چند رهبر انصارالله در حمله آمریکا به یمن

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

واکنش‌های گسترده به تصمیم نتانیاهو برای برکناری رییس شاباک

شهادت 2 نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

رهبر انصارالله: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است

ماجرای جالب کتاب ترامپ

درخواست دبیرکل سازمان ملل برای خویشتنداری در یمن

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

قیمت درهم امارات و لیر بر مدار صعود؛ دینار عراق در جا زد/ جنگ مالیاتی در ترکیه؛ درآمدهای پنهان زیر تیغ دولت

محمود کریمی: اتحاد بین مردم ایران و عراق باید مردمی باشد / دشمن برای اختلاف پراکنی خرج می‌کند + فیلم

راهکارهای اروپا برای مقابله با سیاستهای اقتصادی ترامپ؛ تمرکز بر استقلال مالی

برنامه دولت این است که در صورت امکان به طور کلی برق را جایگزین سوخت‌های فسیلی کنیم

کمیت و کیفیت بازار نوروزی همدان بررسی شد

بم قطب خودروسازی بخش خصوصی در کشور است

7 هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در دامغان کشف شد

باتری تمام‌نشدنی ساخته شد / 100 سال بدون نیاز به شارژ

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند +فیلم