ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز اخبار ایران

سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم /رئیس مرکزمبارزه با فرارمالیاتی با بیان اینکه راهکار جلوگیری از گران‌فروشی و فرارمالیاتی در کالاهای وارداتی که با کمک سازوکار شرکت‌های سوری انجام می‌شود، برخورد با شرکت‌های صوری است گفت: سرعت مقابله با شرکت‌های صوری به طور چشمگیری افزایش یافته است.
شاهین مستوفی رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به سوالی در مورد سوء استفاده‌های گسترده‌ای که به خصوص در حوزه حلقه‌های فروش تلفن همراه از شرکت‌های صوری انجام می‌شود و سبب شده تا هم تلفن همراه به قیمت بالاتر از ارز تعیین شده به دست مصرف‌کننده برسد و هم محلی برای فرار مالیاتی باشد، گفت: این مسئله صرفاً به حوزه موبایل محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند در تمام کالاهایی که وارداتی هستند و به دلیل عرضه مناسب در بازار، جذابیت دارند، رخ دهد.
وی افزود: این جذابیت ناشی از تفاوت نرخ ارز است، زیرا همان‌گونه که اشاره شد، نرخ ارز تخصیصی بانک مرکزی یا ارزی که از محل رفع تعهدات بازگشت ارز صادرکنندگان تأمین می‌شود، بر اساس نرخ‌های تعیین‌شده در مرکز مبادلات ارزی قیمت‌گذاری می‌شود. بنابراین، این زمینه برای سودجویی در سایر موارد نیز می‌تواند وجود داشته باشد.
سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز در کالاهای وارداتی؛ موبایل تنها یک نمونه است
مستوفی با اشاره به اینکه نکته اصلی این است که باید اساساً با ایجاد شرکت‌های صوری مبارزه کنیم و جلوی معاملات صوری را بگیریم، گفت: در حال حاضر، سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی عملیاتی شده است و تمامی شرکت‌ها و فعالانی که طبق قانون مشمول استفاده از این سامانه هستند، این فرآیند را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهند. بنابراین، در صورتی که تخلفی مغایر با این موارد مشاهده شود، قطعاً در اجرای مفاد قانون پایانه‌های فروشگاهی، برخوردهای لازم با این تخلفات انجام خواهد شد.
بازار
دستگیری با طعم مالیات در پاساژ مشهور موبایل تهران؛ شناسایی شرکت‌های صوری شتاب گرفته است
رئیس مرکز مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه نکته بسیار مهم، همکاری و هماهنگی است که بین مجموعه‌های نظارتی خارج از سازمان امور مالیاتی و این سازمان وجود دارد، گفت: اخیراً، با تلاش‌های همکاران در بخش امنیت اقتصادی، این موارد شناسایی شده‌اند و حتی شبکه فروش مرتبط با حوزه موبایل به صورت کامل شناسایی گردیده است.
وی گفت: در حال حاضر که در بازار حضور داریم، پرونده مالیاتی این افراد به صورت متمرکز در یک اداره مستقل و به شکلی که اشاره شد، در حال رسیدگی است. نتایج بسیار خوبی نیز از این فرآیند حاصل شده است. با توجه به اینکه جرایم مربوط به قانون پایانه‌های فروشگاهی و همچنین مالیات، با بهره‌گیری از سیستم‌ها و روش‌های سیستماتیک و استفاده از قواعد هوش مصنوعی، سرعت شناسایی فرار مالیاتی را به شدت افزایش داده است، پیشنهاد می‌کنم افراد به سمت چنین رفتارهایی حرکت نکنند.
مستوفی اظهار کرد: در حال حاضر، هماهنگی‌هایی که بین سازمان امور مالیاتی و مراجع نظارتی مانند مرکز اطلاعات مالی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (از طریق تبادل اطلاعات) و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد شده، سرعت شناسایی شرکت‌های صوری را به طور چشمگیری افزایش داده است. قطعاً با این‌گونه موارد، به محض شناسایی، برخوردهای لازم انجام خواهد شد.
بر اساس آخرین گزارشی که در رابطه با این پرونده دریافت کرده‌ام، حدود 21 هزار میلیارد تومان مالیات و جرایم در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده مطالبه شده است. البته، این مطالبه فعلاً در مرحله اولیه است و قطعیت آن منوط به تکمیل فرایند قطعی شدن پرونده خواهد بود. این پرونده مربوط به تهران است و نکته‌ای که باید اشاره کنم این است که در بازار موبایلی، که به هر حال شناخته‌شده است، این افراد مشغول فعالیت بودند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1376860/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

7 هزار عدد انواع مواد محترقه غیر مجاز در دامغان کشف شد

باتری تمام‌نشدنی ساخته شد / 100 سال بدون نیاز به شارژ

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند +فیلم

صدای آمریکا موقتا تعطیل شد+ فیلم

بیانیه مهم نیرو‌های مسلح یمن

با توقف حملات حوثی‌ها، حملات آمریکا متوقف خواهد شد

ادعای آمریکا درباره شهادت چند رهبر انصارالله

حمله یمن به ناو هواپیمابر و یگان های دریایی آمریکا با 18 فروند موشک و پهپاد

زره ضد مارگزیدگی با هزینه ناچیز و هدست ALS؛ دو دستاورد پزشکی

انصارالله: صنعا سپر غزه باقی خواهد ماند

جزئیات تازه از حمله انصارالله به ناو هواپیمابر آمریکایی | چند موشک به سمت ناو شلیک شد؟

ترامپ و پوتین هفته آینده درباره اوکراین مذاکره می‌کنند

آمریکا و اسرائیل در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن و فلسطین هستند

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

کاخ سفید مدعی کشتن چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد

روبیو: رهبران اعتراضات ضد اسرائیلی تازه آغاز کار است

حکم بازجویی رئیس سابق شاباک صادر شد

طرح اسرائیل برای غزه؛ کوچ روزانه5هزار نفر به سومالی‌لند

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

پس‌لرزه طوفان اقتصادی ترامپ به فدرال رزرو رسید/ کاهش نرخ بهره در راه است؟

برخورد با فروشندگان موادمحترقه غیرمجاز

آثار تاریخی ایران در چین نمایش داده می شود

آمادگی اسرائیل برای حمله احتمالی انصارالله یمن

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم

انصارالله یمن برای رسیدن به صلح، آماده مذاکره با دولت آمریکاست

نیروهای مسلح یمن: ناو هواپیمابر «ترومن» را با 18 فروند موشک و پهپاد هدف قرار دادیم

مشاور ترامپ: ممکن است به دارایی‌های ایران که مرتبط با حمایت از یمن است حمله کنیم

ارتش یمن: با 18 موشک ناو هواپیمابر «یو اس اس ترومن» را هدف قرار دادیم

موضع خصمانه 2 مقام ارشد امنیتی و نظامی آمریکا علیه ایران

مشاور ترامپ: به دارایی‌های ایران حمله می‌کنیم

یمن ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار داد

ارتش یمن: ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

آمریکا به صورت زمینی به یمن حمله می‌کند؟

وزیر دفاع آمریکا: توصیه می کنیم ایرانی‌ها خود را از کارزار ما علیه حوثی‌ها دور بدارند

با 18 موشک ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن را هدف قرار دادیم

با 18 فروند موشک بالستیک، موشک کروز و پهپاد ناو هواپیمابر ترومن را هدف قرار دادیم +فیلم

احتمال حمله زمینی آمریکا به یمن؟

تجاوزات به غزه و یمن قدرت و عزت دو ملت را بیشتر می‌کند

اقدام عجیب آمریکا برای مقابله با مهاجران غیرقانونی

فرستاده ترامپ پیشنهاد حماس را رد کرد

بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

چنددستگی به سبک اروپایی؛ ایتالیا در نیروهای حافظ صلح اوکراین شرکت نمی‌کند

ترامپ هر جایی می رود پسر کوچک ایلان ماسک تعقیبش می کند!

وزیر دفاع آمریکا: یمنی‌ها 17 بار به کشتی ما شلیک کردند

جنگ سودان؛ آوارگی 14 میلیون نفر در این کشور

سفر هیات مذاکره کننده اسرائیل به قاهره

اکونومیست برای مقابله اروپا با اقدامات اقتصادی آمریکا راهکار داد

کاخ سفید مدعی شهادت چند تن از رهبران انصارالله در حملات هوایی شد