ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نفس مذاکره برای ترامپ پیروزی است ایالات متحده آمریکا

نفس مذاکره برای ترامپ پیروزی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تحلیل سخنان و عملکرد آمریکا نشان می‌دهد که هدف این کشور از مذاکره، انجام معامله‌ای یک‌طرفه به نفع خود است که در آن قصد دارد شرایط را به ایران دیکته کند. الگوی روشن این رویه را در رفتار دونالد ترامپ با اوکراین دیدیم. بررسی عملکرد ترامپ در دور اول نشان می‌دهد که او به خود مذاکره به‌عنوان یک دستاورد نگاه می‌‌کند و این دستاورد هم پشت میز مذاکره نیست.
به عبارت دیگر، فقط این‌که ما مذاکره را بپذیریم، برای ترامپ یک دستاورد و پیروزی به‌شمار می‌آید و او این موضوع را تبلیغ خواهد کرد که ایران تسلیم شده و آماده مذاکره است.با این شرایط، او درواقع اعلام پیروزی خواهد کرد و وقتی که پیروز شد، به میز مذاکره نخواهد آمد تا گفت‌وگویی انجام دهد یا امتیازی بدهد و بگیرد، چه برسد به این‌که بخواهد تحریم‌ها را لغو کند.
این رویه به‌وضوح در نحوه برخورد او با کره ‌شمالی نیز مشهود است. پس ازسه نشست وعکس‌گرفتن، هیچ تحریمی کاهش نیافت و هیچ امتیازی به کره شمالی داده نشد. به این ترتیب، او توانست حداقل به‌ظاهر تا حدی کره شمالی را مهار کند و این تصویر را ایجاد کند که «من توانستم کره شمالی را با سه عکس مهار کنم.»
علاوه‌براین، ما دائما از طرف‌های مستقیم و غیرمستقیم، به‌طور تلویحی و غیرتلویحی، تهدید می‌شویم و این‌گونه القا می‌شود که اگر مذاکره نکنید، گزینه نظامی مطرح خواهد بود. طبیعی است که یک بازیگر عاقل در این شرایط مذاکره نخواهد کرد، زیرا وارد بازی از پیش باخته می‌شود؛ چراکه طرف مقابل حاضر نیست امتیازی بدهد. به این ترتیب، اگر شما در چنین شرایطی بپذیرید که مذاکره کنید، درواقع پذیرفته‌اید که آن تهدید مؤثر بوده و شما احساس ضعف کرده‌اید. پس دوباره در این حالت لزومی ندارد که به شما امتیاز بدهد.آمریکا سال‌هاست که می‌داند که هزینه هر نوع جنگ تمام‌عیار با ایران برای او چقدر خواهد بود. از این نظر حمله نظامی تمام‌عیار علیه کشورمان بعید است، چون نه در توان آمریکا و نه به نفع آمریکاست که بخواهد با ما بجنگد.
بماند که بلوف یا احتمال هر نوع اقدام نظامی آمریکا، اروپایی‌ها را نگران می‌کند. روز دوشنبه هم در این فضا و ناظر به همین نگرانی مسئول سیاست‌خارجی اتحادیه‌اروپا گفته است که هیچ جایگزینی برای راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد. البته احتمال تعرض رژیم‌صهیونیستی به برخی نقاط کشورمان هست که به زعم خودش صورت‌مسأله را پاک کرده باشد. و این اقدام حتما باید با همکاری آمریکایی‌ها باشد هرچند آمریکا این را تکذیب کند. عدم ورود آمریکا هم به این بحث به دو دلیل است. یکی این‌که با وجود زیرزمینی بودن تاسیسات هسته‌ای ایران و پدافند قدرتمند بومی کشورمان، آنها اطمینان قطعی از توان ضربه‌زدن ندارند و هنوز هم مطمئن نیستند که بمب‌های سنگرشکنی که دارند امکان تخریب مراکز اتمی ما را داشته باشد. دوم این‌که هنوز از شدت واکنش ایران مطمئن نیستند. طبیعی است که پاسخ ایران به چنین درگیری‌هایی به تشدید تنش‌ها منجر خواهد شد و این درگیری شدید به سمت یک درگیری گسترده‌تر در سطح جهانی پیش خواهد رفت که تبعات جدی برای کل دنیا خواهد داشت.ممکن است درگیری آمریکا و ایران احتمالا درگیر شدن دیگران را در پی داشته باشد که این به‌هیچ‌وجه مطلوب غرب نیست. تداوم نشست‌های اروپا با ایران هم نشان می‌دهد که غرب می‌داند که به قول ترامپ ایران هنوز قوی است و زمان آن گذشته است که فقط آن خسارت وارد کنند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رازآلودترین چهره تاریخ! کشف قدیمی‌ترین فسیل انسانی در اروپای غربی

واکاوی ابعاد تجاوز آمریکا و انگلیس به یمن

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا

توسعه استان نیازمند تصمیمات جسورانه و هم‌افزایی همه‌جانبه است

جنگ یمن و آمریکا صدای سازمان ملل را درآورد

یمن در خون، قلدران در آتشِ رسوایی

پشت‌پرده حملات آمریکا به یمن/ دلایل همراهی لندن با واشنگتن در عملیات نظامی علیه صنعاء

بیانیه عمان درباره یمن

برای دومین بار در 24 ساعت گذشته ناو هواپیمابر آمریکا را هدف قرار دادیم

حمله واشنگتن علیه یمن بخشی از سیاست «فشار حداکثری» آمریکا علیه ایران است

واعظی: آمریکا دنبال حل اختلاف هسته ای با ایران است/ CFT و پالرمو تصویب شود، گشایش اقتصادی نسبی را شاهد خواهیم بود

تولید جهانی برنج از 521.52 میلیون تن فرا رفت| چین و هند نیمی از تولید جهانی را رقم می زنند

شمار شهدای حمله آمریکا به یمن به 53 نفر رسید

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

35 کشته به دنبال وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

شیطان علیه یمن؛ پوتین میانجی می‌شود؟

پشت پرده گم شدن 61 تن طلا/ جنجال رسانه‌ای یا واقعیت تلخ اقتصادی؟

پشت پرده کاهش رشد اقتصادی ایران در 9 ماهه سال جاری

پوتین در چه شرایطی میانجی ایران و امریکا می‌شود؟

35 کشته درپی وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

باتلاق یمن در انتظار ترامپ

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/افزایش آمار شهدا به 53 نفر

همه تصاویر از حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

تصاویر حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

الحوثی: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید دوباره روبیو بر اخراج حامیان فلسطین از آمریکا

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

صدای آمریکا به دستور ترامپ تعطیل می شود

سپاه پاسداران برای دولت آمریکا پیغام فرستاد

امام حسن (ع) در اخلاق و خلقت نزدیک‌ترین فرد به پیامبر (ص) بود

ابراز نگرانی عمان از تجاوزات ضد بشری آمریکا و انگلیس به یمن

پیش بینی قیمت دلار امروز 27 اسفند 1403/ صعود دلار با سیگنال سیاسی

حمله دوباره آمریکا به یمن

انحلال بانک‌های زیان‌ده یعنی دفن جسد متعفن‌شان؛ وضعیت اضطراری کفایت سرمایه برخی بانک‌ها

پیغام رهبری به زبان عربی بعد از حملات گسترده آمریکا: تنها راه، مقاومت است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این آغاز کار است

نگاه ایمانی یمنی‌ها به آنها جرأت می‌دهد

حوثی‌ها و ایران بدانند که این آغاز کار است

هشدار انصار الله نسبت به ادامه حملات آمریکا علیه یمن

بازداشت چند نفر در پی رسوایی رشوه‌خواری در پارلمان اروپا

حملات پهپادی و توپخانه‌ای اسراییل به لبنان

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

الحوثی: جبهه طغیانگری امروز، آمریکا و اسرائیل است / در برابر تجاوزگری رژیم صهیونیستی بر اساس اسلام ایستادگی می‌کنیم+فیلم

حمله به انصارالله پیامی به ایران بود

الحوثی: آمریکا و اسرائیل امنیت دریانوردی را به خطر انداخته‌اند / در برابر تنش، تنش ایجاد می‌کنیم+فیلم

بی‌تردید مقاومت ملت‌های تحت ستم معادلات قدرت در منطقه را دگرگون خواهد کرد

واکنش‌ها به تجاوز نظامی آمریکا به یمن

رهبر انصارالله یمن: تا زمانی که تجاوزات آمریکا ادامه داشته باشد، ناوهای آن‌ها را هدف قرار خواهیم داد+فیلم

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان