ایرانیان جهان

آخرين مطالب

5 مدال حاصل تلاش نمایندگان ایران در لیگ جهانی چین آسیا و اقیانوسیه

5 مدال حاصل تلاش نمایندگان ایران در لیگ جهانی چین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - لیگ کاراته وان چین با کسب یک مدال طلا، 2 نقره و 2 برنز نمایندگان ایران به پایان رسید. - اخبار ورزشی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، در پایان دومین مرحله لیگ برتر جهانی(پریمیر لیگ) در هانگژو چین که در روزهای 24 تا 26 اسفندماه با حضور 381 ورزشکار از 68 کشور برگزار شد، ایران پس از ژاپن و مصر با کسب یک مدال طلا توسط آتوسا گلشادنژاد، 2 مدال نقره توسط فاطمه سعادتی و صالح اباذری و 2 مدال برنز بهمن عسگری و مهدی خدابخشی بر سکوی سوم این رقابت‌ها ایستاد.
در پایان این دوره از رقابت‌ها، آتوسا گلشادنژاد در وزن 61- کیلوگرم که با برتری مقابل ترکیه، مقدونیه، سوئیس، تونس و بلژیک به فینال رسیده بود، در دیدار پایانی موفق شد با نتیجه 4 بر 3 رم خامیس از آلمان را مغلوب کند و مدال طلا را بر گردن بیاویزد.
لیگ جهانی کاراته وان| گلشادنژاد و اباذری فینالیست شدند در وزن 61- کیلوگرم، فاطمه سعادتی در فینال مقابل رینا کودو از ژاپن 3 بر صفر نتیجه را واگذار کرد تا مدال نقره را از آن خود کند. او تا پیش از رسیدن به فینال حریفانی از اسکاتلند، شیلی، یونان، بلغارستان و لوکزامبورگ را از پیش رو برداشته بود.
صالح اباذری در وزن 84+ کیلوگرم، در فینال برابر مرابی گراشویلی از گرجستان قرار گرفت و 5 بر 3 نتیجه را به این کاراته‌کا واگذار کرد تا مدال نقره را کسب کند. اباذری تا پیش از راهیابی به فینال، کاراته‌کاهایی از بوسنی، تایلند، ایتالیا، ترکیه و مصر را مغلوب کرده و فینالیست شده بود.
در وزن 75- کیلوگرم، بهمن عسگری موفق شد نمایندگان ترکیه، بلژیک، مصر و ژاپن را شکست دهد و در نیمه نهایی پس از تساوی مقابل نماینده فرانسه در سنشو نتیجه را واگذار کرد و به دیدار رده بندی رفت. مبارزه رده‌بندی او با ایوان مارتینیچ از کرواسی برگزار و عسگری یک بر صفر برنده تاتامی شد تا بر سکوی سوم بایستد.
در وزن 84-کیلوگرم، مهدی خدابخشی در دیدار رده بندی 3 بر صفر برایان تیرمانز از هلند را برد و صاحب مدال برنز شد. خدابخشی با تساوی برابر ایتالیا و برد نمایندگان اوکراین، شیلی ویونان، در نیمه نهایی مقابل حریف مصری نتیجه را واگذار کرد و به مبارزه رده بندی رسید.
در کاتا انفرادی هم فاطمه صادقی که کاتاروهایی از یونان، پرتغال، سوئیس را شکست داده بود، در یک چهارم نهایی مقابل هنگ‌کنگ نتیجه را واگذار کرد تا در دیدار رده بندی مقابل سایکو ازوما از ژاپن قرار بگیرد.
صادقی در این مسابقه امتیاز 40.80 را بدست آورد و حریف ژاپنی نیز امتیاز 42.50 را کسب کرد. با این نتیجه صادقی در مکان پنجم قرار گرفت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید جهانی برنج از 521.52 میلیون تن فرا رفت| چین و هند نیمی از تولید جهانی را رقم می زنند

شمار شهدای حمله آمریکا به یمن به 53 نفر رسید

حمله موشکی پهپادی یمن به ناو هواپیمابر آمریکا برای دومین بار

یمن برای دومین بار ناو هواپیمابر ترومن آمریکا را هدف قرار داد

35 کشته به دنبال وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

شیطان علیه یمن؛ پوتین میانجی می‌شود؟

پشت پرده گم شدن 61 تن طلا/ جنجال رسانه‌ای یا واقعیت تلخ اقتصادی؟

پشت پرده کاهش رشد اقتصادی ایران در 9 ماهه سال جاری

پوتین در چه شرایطی میانجی ایران و امریکا می‌شود؟

35 کشته درپی وزش طوفان های مرگبار در آمریکا

باتلاق یمن در انتظار ترامپ

تجاوز مجدد آمریکا به یمن/افزایش آمار شهدا به 53 نفر

همه تصاویر از حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

تصاویر حمله هوایی آمریکا به یمن / عکس العمل فرمانده سپاه به تهدید آمریکا / زیرسوال بردن سرود و پرچم ملی ایران و تمامیت ارزی / تصاویر پایگاه زیرزمینی جنگنده‌های سوخو 35 ایران / افشاگری عضو جبهه پایداری علیه افراطی‌ها!

الحوثی: آمریکا در حال انجام جنایات بزرگ علیه مردم یمن است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

تاکید دوباره روبیو بر اخراج حامیان فلسطین از آمریکا

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

صدای آمریکا به دستور ترامپ تعطیل می شود

سپاه پاسداران برای دولت آمریکا پیغام فرستاد

امام حسن (ع) در اخلاق و خلقت نزدیک‌ترین فرد به پیامبر (ص) بود

ابراز نگرانی عمان از تجاوزات ضد بشری آمریکا و انگلیس به یمن

پیش بینی قیمت دلار امروز 27 اسفند 1403/ صعود دلار با سیگنال سیاسی

حمله دوباره آمریکا به یمن

انحلال بانک‌های زیان‌ده یعنی دفن جسد متعفن‌شان؛ وضعیت اضطراری کفایت سرمایه برخی بانک‌ها

پیغام رهبری به زبان عربی بعد از حملات گسترده آمریکا: تنها راه، مقاومت است

وزیر خزانه‌داری آمریکا: حوثی‌ها و ایران بدانند که این آغاز کار است

نگاه ایمانی یمنی‌ها به آنها جرأت می‌دهد

حوثی‌ها و ایران بدانند که این آغاز کار است

هشدار انصار الله نسبت به ادامه حملات آمریکا علیه یمن

بازداشت چند نفر در پی رسوایی رشوه‌خواری در پارلمان اروپا

حملات پهپادی و توپخانه‌ای اسراییل به لبنان

اعلام فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ساحلی برای جام ملت‌های آسیا

الحوثی: جبهه طغیانگری امروز، آمریکا و اسرائیل است / در برابر تجاوزگری رژیم صهیونیستی بر اساس اسلام ایستادگی می‌کنیم+فیلم

حمله به انصارالله پیامی به ایران بود

الحوثی: آمریکا و اسرائیل امنیت دریانوردی را به خطر انداخته‌اند / در برابر تنش، تنش ایجاد می‌کنیم+فیلم

بی‌تردید مقاومت ملت‌های تحت ستم معادلات قدرت در منطقه را دگرگون خواهد کرد

واکنش‌ها به تجاوز نظامی آمریکا به یمن

رهبر انصارالله یمن: تا زمانی که تجاوزات آمریکا ادامه داشته باشد، ناوهای آن‌ها را هدف قرار خواهیم داد+فیلم

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

سرهنگ خورشاد: لندکروز قاچاق 300 میلیاردی در ساری کشف شد

افزایش قیمت قراضه صادراتی ژاپن و واکنش محتاطانه خریداران

کاهش 11 درصدی صادرات قراضه آهن آلمان در سال 2024؛ چالش‌های پیش روی صنعت متالورژی چیست؟

حمله هواداران به صلاح: او در فینال‌ها نحسی می‌آورد!

اوربان مخالفان خود را به نابودی تهدید کرد

پیش‌بینی افزایش تقاضای فولاد ساختمانی چین در ماه جاری

الحوثی: بی‌تفاوتی در برابر محاصره غزه، آمریکا و اسرائیل را به ارتکاب جنایات بیشتر تشویق می‌کند

الحوثی: هدف آمریکا از حملات به یمن حمایت از دشمن صهیونیستی است

انصارالله با 18 موشک و پهپاد، ناو هواپیمابر آمریکا را در دریای سرخ هدف قرار داد

واکنش آمریکا به حمله یمن به ناو هواپیمابر این کشور

ترامپ: درباره اوکراین شوخی می‌کردم